Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Dropshipping: o le a le mea ma le mea e amata ai le galulue faʻatasi i luga o le Dropshipping system - o lea laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le au amata + faʻatuatuaina sapalai mo se faleoloa i luga ole laiga

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au faitau pele o le Ideas for Life pisinisi mekasini! I lenei tusitusiga, o le a tatou faʻamatala auiliili ai e uiga i le paʻuʻu i lalo: o le a lea, o le a le galue mataupu faʻavae o le faʻaitiitia o le galulue faʻatasi i le faʻatauFaʻafefea ona suʻesuʻeina paʻaga sapalai mo se faleoloa i luga ole laiga.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

A maeʻa ona faitau lenei mea, oe o le a iloa:

  • O le a le dropshipping ma faʻafefea ona ese mai fesoʻotaʻiga eria o Initaneti pisinisi;
  • O a ni mea lelei o lenei faʻatau faʻatau ma pe o le a le mea leaga e ono faʻamanuiaina e ono uaʻi iai;
  • O a foliga vaaia o galuega i lenei faiga, o le a le mea e tatau ona amanaʻia i le amataga ma le taimi o le faʻaauauina o galuega uma;
  • Faʻafefea ma o fea e suʻe ai pa'ū pa'ū mo faleoloa i luga ole laiga i Lusia ma fafo;

Lenei oe o le a maua foi se manino laʻasaga ma lea laʻasaga faatonuga mo le amataina o se pisinisi pa'ū mo le au amata + faʻamatalaga auiliili o kamupani lauiloa uma e paʻu'ū i lalo.

Lea ua tatou o!

O le a le dropshipping ma o fea e amata ai le dropshipping felagolagomai, o le au faʻatau e galulue i Lusia ma le lalolagi e tusa ai ma lenei faiga, o a oloa latou te sapalaiina ma luga o a aiaiga - o lenei lolomiga faʻapitoa mo nei mea uma.

1. O le a le dropshipping - faʻauigaina, faʻavae o le faʻagaioiga + faʻataʻitaʻiga 📋

Lenei vaitau na sau i totonu o la matou tautalaga mai o le gagana Peretania... I le amataga, o le upu aofia ai vaega e lua: pa'ū ma lafoina, o lona uiga i le faʻaliliuga tuʻu saʻo "faaooina tuusao".

O lenei ituaiga pisinisi e mafai ona faʻatinoina i luga o le Initaneti e se tagata fai pisinisi tagata fou e aunoa ma le tele tupe tautupe. Ua uma ona matou faʻamatalaina le auala e amata ai lau pisinisi mai le valu i se tasi o tala muamua.

Dropshipping o se faiga tau fefaatauaiga, o lona faʻavae o loʻo faʻatau atu i le faleoloa i luga ole laiga, peitaʻi, o lē e ona le tulaga tau fefaʻatauaʻiga e le faʻatauina le oloa, ae poloaʻi saʻo mai le tagata gaosi oloa mo le tupe a le tagata maʻi.

O le a pisinisi i luga ole Initaneti e mafai ona tatalaina ma le mea e amata ai, na matou tusia i se isi tusitusiga.

1.1. Le polokalame ole faʻauʻuga i upu faigofie ma malamalama

I lenei faiga, e tolu kamupani ma le fola faʻatau:

  • O le mataupu muamua o le gaosi oloa... E mafai ona tu i soʻo se itu o le lalolagi, faʻapea, masani a le sili ona lauiloa (ona o latou taugofie ma ituaiga o filifiliga) Fale gaosi Saina ma kamupani... Na ia faia se oloa e mulimuli ane faʻatau atu.
  • Mataupu lona lua - tagata faʻatau atu, pule o le faleoloa... Na ia fausiaina se 'upega tafaʻilagi luga o le Initaneti, na ia tuʻuina saʻo ma faʻagaioia, faʻasalalau, masani - faigofie faʻatau atu se oloa fausia e se gaosi oloa.
  • Mataupu lona tolu - tagata faʻatau, tagata faʻatau... O le tagata, o le lona lua mataupu, puleaina le fiafia i le faʻatau oloa.
  • O le galuega faʻavae e tuusaʻo outlet, o lona uiga faleoloa i luga ole laiga, o se kulupu i luga ole VKontakte, o se upega tafailagi faʻapitoa mo le tasi oloa... I se faapuupuuga, soʻo se "nofoaga" luga o le Initaneti o loʻo faʻatau atu ai.

Faʻafefea dropshipping (dropshipping) faiga galue

O le uiga eseʻese o le paʻu o le mea lea na avatua e le tagata maʻi le tupe i le tagata faʻatau, o ia foi, ave oloa e leʻi faʻatauina muamua mai le latou fale teu oloa, ma mo tupe a le tagata faʻatau tutoʻatasi tuʻuina mai se oka mai le gaosi oloa.

O le uiga lea o le upu "dropshipping":e le faʻatauina e le tagata faʻatau oloa, ae a manaʻomia, oka mai le gaosi oloa tuʻusaʻo ile tuatusi ole tagata o tausia. I le taimi lava e tasi, le mulimuli le iloa le mea o loʻo aumai ai oloa (mai le fale teu oloa o se tagata faufautua pe tuusao mai le gaosi oloa), na ona ia mauaina le okaina aitema i le meli poʻo le avefeʻau.

O le mafuaʻaga lena e talitonu ai o se pisinisi e ala i le dropshipping system e le manaʻomia tele tetele, talu ai e leai se manaʻoga e faʻatau oloa mai se kamupani faʻatau.

O le mea moni, naʻo le tagata faʻatau atu puluvaga, lea e faʻatulaga ai le fesoʻotaʻiga i le va o le tagata faʻatau ma le gaosi oloa. I le taimi lava e tasi, ina ia mafai ai ona maua tupe, na ia faʻaopopoina se pasene mautinoa o le tau o le oloa i le tau, ma a ia faia se okaina ma le tagata faʻatau, na te le amanaʻiaina. O lona uiga, e ave le muamua manuʻa vaega o le aofaʻi mo ia lava, ma lafoina le mea o totoe i le gaosi oloa mo okaina.

O lona iʻuga, o tupe faʻavae e foliga faapenei:

  1. E fiafia le tagata o tausia i oloa na faʻasalalau e le tagata faufautua (faʻatonu pisinisi);
  2. E faʻaliliu e le tagata faʻatau tupe ile teugatupe aʻo faʻatonuina oloa;
  3. E ave e le tagata faufautua lana pasene ua maeʻa atofaina, ma fesiitai le aofaʻiga e manaʻomia e le kamupani gaosi oloa i le kamupani gaosi oloa (supplier) peʻa tuʻuina atu se oka;
  4. E maua e le tagata faʻatonu le oka + o le aofaʻiga na setiina e ia ma tuusao, aunoa ma ni logo ma isi faʻailoga faʻailoaina o lana kamupani, lafoina le aitema okaina i le tagata o tausia.
  5. E maua e le tagata maʻi le faʻatonuga, e leʻo masalosalo foʻi poʻo fea na aumai ai le mea na faʻatau - mai le fale teu oloa o le tagata faufautua pe mai le gaosi oloa lava ia.

E taua le mafaufau o le tagata o tausia manaʻo e vave oka le oloa na ia manaʻomia. O le toʻatele o le faitau aofai e leai se taimi e suʻe ai mea latou te manaʻomia mo se taimi umi i luga o Saina ma nofoaga i le lotoifale. Le tagata faʻatau e manaʻomia se oloa ma le vave ma le saʻo faaooina, o le mea lea, taʻitaʻia le tagata faʻatau i le faʻatau ma aveʻese uma faʻafitauli e aliali mai, ma e i ai le galuega mo se dropshipping pisinisi... Le tagata faʻatau atu na te avatua se faʻaopoopoga pasene o le tau mo naʻo lenei.

I se ituaiga o fefaatauaiga, o le tagata faufautua e maua o ia i totonu sili ona aoga tulaga E leai se lamatiaga o le tupe o le a faʻamaimauina e ala i le faʻatauina o soʻo se oloa, lea o le a mulimuli ane tautau i le fale teu oloa mo le tele o tausaga e aunoa ma se manaʻoga.

O le oka e faia e faʻaaoga ai le tupe ua uma ona totogi e le tagata o tausia, o lona uiga mea lamatia mo le tagata faufautualaʻititi.

Le pasene e mafai e se tagata faʻatau atu ona maua i le paʻu o fesuiaʻiga i totonu mai le 20 i le 100%... Faʻatasi ai ma le lelei tafega o tagata faʻatau, o auala faigofie nei. E faigofie foi ona filifili se oloa - ua sauni tagata gaosi oloa e tuʻuina mai ni oloa, mai pulumu nifo i tekonolosi maualuga.

O le tele o taimi, e fia iloa e le aufaipisinisi fou le mafuaʻaga ua faʻatagaina ai i latou e gaosi oloa latou te faʻatau atu a latou oloa mo le aofaʻi e sili atu le maualuga nai lo le aofaʻi na faʻatulaga e latou ma o atu mo le felagolagomaʻi i le faiga o paʻu. O le mea moni o se fale gaosi oloa, ina ia mafai ai ona nofo pea i luga (pe faʻalauteleina), tatau ona i ai tafe faifai pea o tagata faatau... O le tele o i ai, o le sili atu ma sili atu ona lauiloa le ituaiga o. Faʻafetai i lenei, oe mafai ona faʻatau sili atu mea masani mo tupe mauaina, ma o lea fua tele atu.

Ina ia tauaofai lenei manatu, e mafai ona tatou fai atu e matua taua tele mo le gaosi oloa le i ai o le tafe pea o tagata faʻatau, ma mo le tagata faufautua, e saili le sili ona tele tagata faʻatau aofia. Ole mea lea e mautinoa ai le aoga ole faʻailoga o mataʻupu uma e lua.

1.2. O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatau atu o se oloa moni faʻaogaina le dropshipping system

Mo se malamalama sili atu, tatou tuʻuina atu se faigofie faʻataʻitaʻiga ma se faʻapitoa oloa. O loʻo matou talanoa e uiga ile hamster e talanoa e masani ai tagata faʻaaogaina le upega tafailagi VKontakte, e toe taʻua ai le tautalaga a le tagata. O se mea malie fluffy meataʻalo ma se tamai tautalaga manatua.

I lenei tulaga, o le ata foliga pei o lenei:

  1. O le tagata faufautua saili mo se Saina gaosi, filifilia se malie ma, i lona lava manatu, o se oloa folafolaina, i lenei tulaga hamster... Matou te fautua atu ia e faʻaogaina le upu tautua mai le Yandex e faʻataʻitaʻi ai le manaʻoga o se oloa. wordstat.yandex.ru.
  2. E mafaufau le tagata faufautua ma fausia le tulaga talafeagai tau fefaatauaiga i totonu o le upega tafailagi, faataitaiga, faia se faʻatau atu itulau poʻo le tulauʻau itulau (o le tasi-itulau '' upega tafaʻilagi e faʻamatalaina le lelei ma auala o le faʻatauina o se meataʻalo), fuafua le tau - o le a le pasene e mafai ona e mauaina;
  3. Faʻatautaia se faʻasalalauga i luga o upega tafailagi, saili mo le au maimoa saʻo (o se filifiliga - matua o tamaiti laiti, talavou, ma isi);
  4. Maua tagata faʻatau e manaʻo e maua ni hamster e tele na te tautatala ai, e maua lona totogi ma fiafia i ai;
  5. Faʻatonuina poloaʻiga i tuatusi o le gaosi oloa i Saina, lafoina le amataga tau atofaina e ia;
  6. O le gaosi oloa e faʻatonutonuina le kilivaina ma tali atu i tagata faʻatau talosaga i le tulaga o le le fuafuaina tulaga;
  7. O lona iʻuga, ua maua e le tagata o tausia se hamster talanoa, o se gaosiaina tagata faʻatau, o se tagata faufautua i lana pasene.

I lenei tulaga, o le manuia e puʻupuʻu, ae "susulu". O le faʻatauina atu o numera o meataʻalo ina ua maeʻa faʻasalalauga tetele, e ono le mafai e le tagata faʻatonu ona toe faia faʻatasi ma le hamster i luga o le aofia lava e tasi - sa fiu o ia, o le meataalo na alu i fafo mai se matua televave suiga... O lenei e manaʻomia e le tagata faʻatau atu ona suʻe mo se isi oloa pe suia le tagata faʻatau.

Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se faleoloa atoa i luga o le upega tafailagi, ae le o le faʻatau atu o se mea e tasi i luga o le tulauʻiga itulau, lona uiga o le tulaga iinei o le a atili faʻaumiumi. O le a mafai ona e faʻalauteleina pe suia le faʻavasega, o le mea lea, o le tafe o tagata faʻatau o le a tumau, i lalo o le kamupani agavaʻa maketiga.

Lelei (+) ma leaga (-) o Dropshipping

2. O le aoga sili ma le leaga o le paʻu i lalo 📊

Soʻo se pisinisi ei ai lana lava lelei ma leaga taimi Dropshipping e leai se tuusaunoa.

Tatou amata i le sili lelei (+) o dropshipping:

  1. O le aoga sili i lenei faiga o le a matua aoga mo tagata amata - e leai se mea e te manaʻomia e vaʻai ai mo se mataʻina tupe amata amata, lea e taufaafefe tele le leiloa mulimuli ane. E i ai se aofaiga o tupe e tatau ona faʻaaluina i le fausiaina o se fefaʻatauaiga tulaga (faleoloa i luga o le upega tafaʻilagi, itulau tulaueleele) ma faʻasalalauga, ae faʻatusatusa i le tatalaina o se masani offline faleoloa ma fale teu oloa, ofisa, ma isi, o lenei e le maitauina.
  2. I se faʻaopopoga i le mea moni e te le manaʻomia se tele aofaʻi i le amataga, oe leai se mea e faʻatau ai se fale teu oloa mo oloa, talu ai o le tuʻuina tuʻusaʻo o oloa ua faia i le tagata maʻi mai tagata gaosi.
  3. Faapea foi oe e le tau tatalaina se ofisa... Oe ono manaʻomia lenei mulimuli ane, pe a manuia, mo oe lava mafuaʻaga pe mo le faʻafaigaluegaina o tagata faigaluega.
  4. E mafai ona talosagaina se fiafia fiafialea o le a alu i le faʻatulagaina o le dropshipping pisinisi. O le tagata faʻatau o le a le fiafia i le siakiina poʻo fea o oloa e sau mai ai. E masani ona le masalosalo tagata faʻatau o le aitema na latou okaina na faʻatoa taunuʻu mai mai fafo pe mai se isi itu o Lusia.

O nei penefiti o le a matua taua mo tagata fou i le pisinisi.

Faʻapaʻu O se sili lelei auala e maua ai le muamua poto masani i le mauaina o polofiti mai se initaneti faleʻoloa. Mulimuli ane, oe mafai ona faʻalauteleina i le masani lomiga o se fefaatauaiga tulaga ma se fale teu oloa ma se ofisa, pe mafai ona e atiina ae i se dropshipping pisinisi.

E i ai le tele matuia le lelei (-) o le tuusao faaooina faiga:

  1. E faigata tele ona malamalama pe o le a oʻo mai se oloa lelei i se tagata o tausia pe leai. E faʻamoemoe lava i le kamupani gaosi oloa, lea e ono vave avea ma paʻaga leaga pe "faʻaleaga" pe a maeʻa ni nai taseni o kiliva mo se mafuaʻaga le iloa e oe. E le gata i leataʻuleleia mo lē e ana le maketi e taua tele.
  2. Pei o pisinisi lauiloa, aemaise i luga ole initaneti, e tele le tauvaga ii... O le faigofie o le polokalame e faʻatagaina ai oe e vave faʻatonutonu ma maua lelei tupe e ala i le faʻaosoina o tagata mai le tasi.

O itu le lelei o dropshipping e taua foi, o lea a mafaufau e uiga i se pisinisi i lenei eria, faʻaeteete mafaufau lelei uma ma leaga faatatau i lou tulaga. Mo vaʻaiga vaʻaia, seʻi o tatou faia ni faaiuga e faʻatatau i le lelei ma le le lelei o se pisinisi pa'ū i le faʻatusatusaga ma se pisinisi masani fafo i le laulau i lalo.

Faʻatusatusaga laulau mo dropshipping ma masani offline pisinisi:

Taʻiala mo le iloilogaFaʻasoʻo tuʻuina atuLe masani masani
Le manaʻoga mo tupe teteleLe manaʻomia (+)Manaʻomia e faʻatau se aitema (-)
OloaO oloa e lafo vave i le tagata o tausia, latou te le manaʻomia ona teuina i se isi mea (+)Manaʻomia mo oloa faʻatau (-)
Tulaga lelei o oloa na faʻatau atuE le mafai ona iloiloina ma faʻatonutonu (-)Faigofie, ae fai si taugata e faʻatonutonu (+)
OfisaAfai e i ai sou manaʻoga pe manaʻomia e oe lava ia aofia ai (+)Manaʻomia (-)
% taunuuE mafai ona e setiina se pasene matua tele (+)Faʻamoemoe i le oloa (±)
Tauvaga maketiTele (-)Tele (-)

O aitema e mafai ona mafua mai i mea le lelei poʻo faigata e faʻamalamalamaina i le mumu, o lea e manaʻomia ai ona talanoaina Faagaioiga faapitoa.

O le mea moni, o le filifiliina pe o le a faigofie mo oe e feagai ma uma foliga o le dropshipping mafai faʻatoa faia i le auiliiliina o le faʻamatalaga na o oe lava... Afai e te lagona le malosi e faʻafetaui ai, lagona le saoloto e suʻesuʻe atili i mea.

3. Faʻamatalaga ma nuances o le dropshipping system 📑

Le isi, o le a tatou mataʻituina i taua taua nuances o le a faʻailoa ai mailei o se pa'ū pisinisi.

Nuance numera 1. Faʻatupe muamua: e manaʻomia?

O le mea moni o le dropshipping e le manaʻomia fatu laʻau e leʻo matua moni. Ioe, e le tau manaʻomia e le tagata faufautua le vave saili mo le tele o tupe mo le faʻatauina o oloa, le faʻavasegaina o avanoa mo ana teuina ma le fausiaina o se ofisa, ae o nisi aofaʻiga e tatau lava ona faʻafaigaluega. Ua uma ona tatou talanoa e uiga i le mea e maua ai tupe mo pisinisi i se tasi o muamua tusitusiga.

O nai muamua faʻatonuga, oe ono mafai ona maua e aunoa ma le faʻaaluina o se pene, ae o le faifai pea tafe o tagata faʻatau o loʻo naunau e totogi tupe mo au oloa - o le iʻuga o le lelei mafaufauina ma, ioe, totogi faʻasalalauga faʻasalalauga i totonu o le faʻavae o se talafeagai auala faʻatatau... A aunoa ma lenei, o se tau lelei maua i le dropshipping o le a le galue.

E taua foʻi le mafaufau o le a e faʻaalu tupe i le fausiaina o le tulaga o fefaʻatauaiga, mo se faʻataʻitaʻiga faleoloa i luga ole laiga... 'Upega Tafaʻilagi atinaʻe ma mea aofia ai tau tele tupe.

I le auala, e taua tele le faʻamatalaina o le lelei o le oloa i le atoatoa e mafai ai, ia puʻeina ata maualuga o le oloa ina ia mafai ai e le tagata faʻatau ona faʻamasaniina atili ma "puʻeina". E moni lenei mea mo mea teuteu, lavalava, teuga ma isi.

Nuance numera 2. Faʻataʻitaʻiga faʻatuatuaina ma dropshipping polokalame manino

O le faiga o le tuʻuina tuusaʻo o oloa i le tagata o tausia e lauiloa foi aua e fai lava si faʻatuatuaina. O paionia i lenei pisinisi faʻataʻitaʻiga ua maeʻa faʻailoaina ma faʻaalia mea autu sese ma faʻafitauli, o lea la o le alualu i luma faʻatautaia o ia fefaatauaiga fola e matua talafeagai.

Muamua na matou fai atu o tagata faatau leai iloa le mea latou te aumai ai oloa mai - i talaatu puluvaga pe tuusao mai le gaosi oloa... Peitaʻi, tusa lava pe o nofouta le tagata faʻatau i lenei mea, e ono mafai ona ia faʻatuatuaina ia faʻatau, pei ona faʻaalia i le poto masani o faʻatauga. Ozona peYulmart 24.

E le gata i lea, o sea oloa e ono sili atu ona aoga mo le tagata o tausia, talu ai na ia mautinoa mautinoa o le aitema na ia okaina e leʻi i totonu o lau fale teu oloa mo le tele o tausaga, e leʻi leaga. I se faʻaopopoga, o sea ituaiga faʻataʻitaʻiga mo le faʻatau atu o oloa e mafai ona i ai se lautele lautele ma sili atu fesuiaʻiga vaega, faʻapea foi ma le tausisi faʻamaoni tau i tagata faʻatau.

Nuance numera 3. Tauvaga ma oloa taua

O le lele i le suauʻu i dropshipping o tauvaga... O tagata ua lava le poto masani i lenei matata latou te iloa lelei e toʻatele e mananaʻo e fai lenei pisinisi.

O kamupani tetele e faʻapa'ū ifo kamupani e faʻaititia le tau, tiaʻi, maua polofiti e ala ile faʻateleina ole numera o latou faʻatau, e faʻaititia ai foʻi tupe maua a lenei faʻatonuga. I se faʻaopopoga, e tele tagata le faʻatau oloa ua faʻaleagaina le igoa taʻuleleia o lenei pisinisi. O nei mea uma e tatau ona amanaʻia e aunoa ma se masalosalo.

E aoga le malamalama i le mea autu, faigofie ona o le tau maualalo oe o le a le mafai ona faʻatau atu ma le manuia le tele o oloa. Taua faʻalauiloa faʻalelei se oloa, faʻatalitonu tagata faʻatau, faʻatosina i latou i le fesoasoani o eseʻese faʻalauiloa poʻo paʻu, faʻapitoa aiaiga ma isi maketi polokalama.

O le a talafeagai e galulue ma nisi gaosi paʻaga i dropshipping i le taimi e tasi - o lenei o le a faʻatagaina ai ona ausia le maua pea o le tele o oloa i luga o 'upega tafaʻilagi, ma o lea e faʻatau atu oloa i tagata faʻatau e aunoa ma le motusia.

Nuance numera 4. Faʻamatalaga tuʻuina atu

A filifilia se tagata e tuʻuina atu, e taua le mafaufau i ai tilivaina mai Saina - pisinisi e masani ona popole ma le faʻatuatuaina. o lesi foi mea, e le o se mea e masani ai mo tulaga pe a okaina se aitema, oe folafola i lau tagata faʻatau o le a faʻatasi ma ia i totonu o le lua vaiaso, ma o le iʻuga, o le afifi alu mo le sili atu ma le masina. O le le fiafia o le tagata o tausia ile mea lea e mautinoa. Na matou tusia auiliili atili e uiga i pisinisi ma Saina i le toe faatau atu e aunoa ma le teu faafaigaluegaina i le lomiga mulimuli o le mekasini.

Ina ia vaʻai i le oloa (e fautuaina le faia o lenei mea ae le i faʻatau atu), oe le mafai faʻataua, ae taumafai e feutanaʻi ma le tagata faʻatau. E masani ona o tagata fai faleoloa i se fonotaga ma lafo faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi... O se faigofie ma leai se totogi auala e faʻamasani ai i le oloa, puʻeina se ata, faʻatulagaina se auiliiliga faʻaaliga o ia. A leai, e mafai la ona fesiligia le tagata faʻatau oloa mo faʻamatalaga atoatoa e uiga i le oloa ma ona penefiti.

Naʻo latou, o tagata e tuʻuina atu ma latou nofoaga e tuʻu ai i lalo nofoaga latou te tuʻuina i ai le tele o oka i aso uma, o lona uiga e tele mea sese i le faʻatonuga e tuʻuina atu ai.

Afai na e filifilia se kamupani taʻutaʻua, ae na e faʻaleagaina se mea iina, ma e mafai ona e faʻamaonia latou nofosala, ona toe faʻafoʻi atu lea ia te oe le aofaʻi o le oka. Peitaʻi, e iʻu foʻi ona mou atu kamupani, e le manaʻo e tali atu i au tagi. (aua le faʻafefe, e tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete se 'upega tafaʻilagi).

Tusa lava pe le faʻafoʻi le tupe ia te oe, e le tatau ona tigaina le tagata o tausia ile mea lea. Ua uma ona matou taʻua o le taʻuleleia i sea pisinisi e taua tele, o lea e sili ai le leiloa o se aofaʻi laʻititi, ae le malemo lau pisinisi.

I se tulaga lautele, o le tulaga o le mauaina o tupe i luga o le Initaneti o le, muamua o mea uma, o le sili ona taulaʻi atu i le tagata maʻi ma le faʻamalieina o ona manaʻoga uma. Pau lava lea o le auala e mafai ai ona e mauaina se manuia manuia.

Sei o tatou aotelega ma toesea le lautele auala mo le manuia i le dropshipping:

  • Maualuga faʻasalalauga faʻalauiloa;
  • O mea e fiafia iai le tagata maʻi e tatau ona faʻamuamua;
  • Muaʻi ma agavaʻa maketiga;
  • O se auala sogasoga i le faʻatau atu, leai ni faʻatagaina.

E ui i le tele o le tauvaga ma faʻamatala faigata, e mafai ma talafeagai le galue ma tatala se pisinisi fou i le dropshipping system. Pau lava le mea o le manuia e mafai ona sau mulimuli ane, pe a e mauaina se oloa o loʻo manaʻomia ma tagata taulaʻi iai. Ae ui i lea, e le tatau ona vave lafoa pe lafoa lau taumafaiga e aunoa ma le amataina - o le amataga e faigata i taimi uma, ae e mafai ona e mauaina le taunuʻuga ma lau galuega, fatufatuaʻi ma ulu na o le faʻaalia o le filiga.

Faʻafefea ona Amata i Dropshipping Faʻapaʻaga - Le Sili Taʻiala mo Aspiring Tagata Faigaluega

4. Faʻafefea ona amata le galulue faʻatasi i luga o le dropshipping system - laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga mo le amataina o se pisinisi mo amata 📝

I lenei vaega, o le a matou saunia 7 faigofie sitepu ma auiliiliga faʻamatalaga, ma lea e mafai ona amata ona e iloa ai oe lava i le dropshipping faiga. Aua le lafoa pe faʻamavae - o gaioiga uma, e aunoa ma se tuusaunoa, e taua.

Sitepu # 1. Mauaina o le iloa le maketi ma le sailia o se talafeagai alamanuia (niche)

Muamua lava, faʻalogo o tulaga lauiloa tau fefaatauaiga... Suesue i latou faiga o galuega, pe a fai o latou poto masani e ono avea ma mea taua ia te oe. Ina ia faia lenei mea, oe mafai ona faʻatau ni nai mea laʻititi iina pe naʻo le talanoa i le faʻapitoa lagolago o se tagata o tausia.

Suesue ia latou ofa ma taumafai e faʻailoa le sili ona lauiloa ma sili ona faʻatau oloa. Masalo e le mafai ona faʻatau atu na.

E mafai ona e taumafai e suʻea se faʻailoga e leʻo faʻaalia masani pe le lelei le maketiina. Afai e te galue i luga o lenei saʻo i tulaga o maketiga, ona mafai lea ona e faʻalauiloa lelei naʻo le oloa ua aliali mai.

Faʻaalu lou taimi e fiu ai e suʻe se oloa folafola. Afai faʻafuaseʻi na foliga mai e leai se auala e sau ai ma se mea fou, aua le faʻavaivai. Tele tele oloa fou e gaosia i tausaga taʻitasi i le lalolagi o le a e mautinoa ai le mauaina o se mea e le masani ai mo na o lou manatu.

Ina ia mafai ona faʻafaigofieina mo oe lava e sailia talafeagai oloa, oe mafai ona filifilia se eria o lea e te matua poto ai. E manaia pe a fai e te aʻafia ma lau oloa ma mafai ona tele tala e uiga iai. Lenei o le a fesoasoani i le faʻalauiloaina.

Tusa lava pe e te ave se oloa ua uma ona faʻatusalia i luga o isi lauiloa punaoa, ae e te iloa sili atu e uiga i ai ma mafai foi ona faʻaalia ona le lelei o ni mea lelei, lagona le saoloto e suia lou malamalama i tupe mama.

Sitepu # 2. Fausiaina o se tulaga tau fefaatauaiga - o se faleoloa i luga ole laiga

O se tasi o mea sili ona taua e tatau ona e faia o le i ai o se mafanafana fola fola. Masani lava lenei faleoloa i luga ole laiga... O se 'upega tafaʻilagi talafeagai e mafai ai ona e faʻamatalaina saogalemu le oloa ma tuʻuina atu i le tagata faʻatau.

A e filifili e fai sau oe faleoloa i luga ole laiga, matou te fautuaina oe e faitau la matou tusitusiga "Faʻafefea ona tatala se faleoloa i luga ole laiga - o lea laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga", lea na matou talanoa ai e uiga i le faʻalauiloaina, faʻalauiloa ma faʻalauiloa i luga o le upega tafailagi mai le amataga. Oe foi o le a fiafia i le tusitusiga "Faʻafefea ona fausia lau oe 'upega tafaʻilagi mo le leai se totogi" ma se auiliiliga taʻiala mo tagata amata.

E le afaina pe e te faia ma lou oe mafaufau pe liliu atu i tagata faʻapitoa o le a latou fausiaina ma faʻatau atu ia te oe (e tusa ma 300 tala mo le sili atu pe itiiti ifo le lelei galuega), o le mea autuina ia mafai ona e vave aʻoaʻo pe faʻafefea ona vaʻaia lau punaoa. E tatau lava ona e galue ma ia.

tusi i le mea moni o tagata faʻatau e tele lava ina le masani pe a faʻatau oloa ma tautua, talu ai latou te le o maua saʻo faʻamatalaga maeʻaeʻa e uiga i faleoloa uma i luga ole laiga. O lona uiga, e tatau ona latou filifili, talatala le tautala "ma o latou loto."

O loʻo vaʻai tagata i ata mananaia ma matagofie. E le gata i lea, o le sili atu ona taugata (faʻaaloalo) o lenei poʻo lena mea taua foliga mai, o le tele o le tupe e foliga mai ia latou, ma o lea e faʻamaonia ai, o lē ana ia ua sauni e teu tupe faʻafaigaluega i lana pisinisi.

I se faʻaopopoga, taua lelei le tagofiaina. E masani lava ona manaʻomia e le tagata faʻatau se faleoloa na vave ona puʻe mai ai mata o le mea na manaʻomia, ma e le toe faʻaaluina se isi itula. faataitaigasaili mo se lanu faapitoa o le oloa. I se tulaga lautele, o le laʻititi ifo o faʻafitauli ma faigata e vaʻaia e le tagata faʻatau, o le tele foi lena o le a ia faʻatauina se mea mai ia te oe.

E taua le mafaufau i tagata faʻatutuina o au oloa. I se faaupuga faigofie, e valea le faʻatau atu o totini mafanafana i le la vevela. Mafaufau i le itulagi o le a e fefaʻatauaʻi ai, lea o le a fiafia i ai ona tagata. Faʻatatau i tausaga o tagata faʻatau, faʻasaʻo faʻamatalaga ma le ituaiga o oloa lava ia.

o lesi foi meaA e filifili e faʻatau faʻamalu mo tagata talavou, aua le vaʻai i mea uliuli ma le manaia, tusa lava pe e te mauaina ni mea sili ona faʻatuatuaina. Sili atu sili atu o le a faʻatau atu malie, matagofie, muamua (i lenei tausaga ma tagata uma manaʻo ia foliga mai o lena) faamalu o lanu eseese. E le tatau ona taugata ma ono malepe i vaitau uma ina ia mafai ona e "faʻafouina ou ofu" e tusa ai ma le sili ona fou faiga.

Sitepu # 3. Tofotofoina le filifilia niche

Tusa lava pe e te manatu o lou aitia e aila, atonu e leʻo matua atoa. Pe faʻapena foi leai lava... Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le suʻega e iloa ai pe o lau oloa o le a faʻatau atu ma pe faʻafefea ona lelei.

Lenei foliga sili atu ona faigata nai lo le leo. Ole mea masani a, e manaʻomia ona e suʻesuʻe lagona o tagata faʻatau i au oloa filifilia, le fiafia o le au maimoa e faʻatau nei mea. E lelei le siaki pe fia taimi tagata "Fesili" mai masini suʻesuʻe e uiga i le oloa ma ona vaega o loʻo e galue ai. E mafai ona faia lenei mea, pei ona taʻua muamua, faʻaaoga se tautua mai le Yandex mo le galue ma upu faʻatatauwordstat.yandex.ru.

Aua le faʻatopetope e lafoa le mea na e amataina pe a fai o le oloa e le lauiloa tele ma e i ai se leaga faʻauigaina. E mafai lava ona toe faʻaleleia lenei mea ma se agavaʻa faʻasalalauga faʻalauiloa, e le o ni tulaga masani o faʻatauga e mafai ona suia ai uiga o tagata faʻatau.

Mauaina (suʻesuʻega o tulaga) ma le filifilia o se faʻatuatuaina kamupani o loʻo galue i luga o le dropshipping system o se tasi o sili ona taua laʻasaga

Sitepu # 4. Suʻega ma filifiliga o tagata e tuʻuina atu

O le sili ona taua vaega o le dropshipping pisinisi o tonu i filifiliga bona fide (talitonuina) kamupani faʻatau... Ua uma ona tatou talanoa tele e uiga i na "mea leaga" e mafai ona latou totoina i le sili ona faigata taimi, le fiafia le tagata faʻatau ma aveese oe mai tupe.

Ae e te leʻi amata galue ma tagata sapalai mai Lusia ma Saina, matou te fautuaina le faitauina o iloiloga o tagata faʻatau ma paʻaga (isi tagata faufautua).

E sili le faʻamasani uma i mea e teʻi ai i le taimi e tasi ma sauniuni mo i latou nai lo le iʻuga ma le atoa o faʻafitauli, ma matua le mafaufauina.

Tagata faʻatau Saina e vaʻai atu mo:

  • chinavasion.com;
  • osell.com;
  • dx.com;
  • dhgate.com.

Filifiliga o oloa siiatoa (o latou e taua o le aufaʻatulagaina o mea e tuʻuina i lalo), o loʻo iai uma Rusia ma tagata mai fafo.

  • Optlist.ru;
  • Aplix.ru;
  • Supl.biz.

Afai e te fiafia i tamaʻi faʻatau, e lelei pe a e uaʻi atu i mea nei tagata faʻatau oloa:

  • Alibaba;
  • Aliexpress;
  • Taobao;
  • Dinodirect;
  • Tmart;

Mafaufau totoʻa i le filifiliga a le tagata faʻatau ma ia mautinoa ia fesili e uiga i faʻamaoniga mo le faʻamalosia le tuʻuina atu o oloa pe a faʻatau. E aoga foʻi e suʻesuʻe pe o tuʻuina atu e le tautua le puipuiga mo le tupe a le tagata faufautua.

Sitepu # 5. Feutanaiga ma le faʻaiuga o konekalate ma tagata e tuʻuina atu

Talanoaga O se avanoa e faʻataʻitaʻi ai le faʻamaoni o le kamupani. E manaʻomia lava feutanaiga i taimi uma: e le afaina pe afai o loʻo e faia se pisinisi e tasi le taimi pe faʻamoemoe i ni taimi uumi e tuʻuina atu ai.

O le mea moni e mafai ona faigofie lava ona faʻasesēina oe pe a fai e te le iloaina muamua le faʻatuatuaina o le kamupani. E taatele lenei, o lea e tatau ai ona e masani ai matua mataala! Ae maise pe a oʻo mai i fafo, aemaise pe a oʻo mai i Saina!

O se matua lelei tele le galulue ma tagata mai fafo.faʻaaoga le tautua a se faʻaliliu upu poto... O le mea moni, o le a faigofie ona faʻafesoʻotaʻi ma tagata e faʻaaogaina Lusia i lau lava gagana, ae oa latou oloa e sili atu ona taugata.

Faʻatalanoa uma au tuutuuga ma le "opeopea manatu, aua le faʻatuai ma aua le toe faʻatali, manaʻo saʻo uma faʻamaumauga talafeagai.

E taua tele le talanoaina o gaioiga a le kamupani peʻa fai e le o faʻataunuʻuina le feagaiga. Faʻamaonia manino vaega taʻitasi o lenei taimi ina ia e iloa tonu le mea na folafola atu ia te oe. Siaki le itu faʻaletulafono, talosagaina faʻamatalaga e uiga i le lesitalaina o le kamupani, siaki pe o tagata ma tuatusi o loʻo faʻatatau i ai le soʻotaga.

Faʻalogo totoʻa i faʻafitauli masani ma mailei e maua mai ai:

  • Tasi le aso kamupanifoafoaina moni le aso ae le i sainia se konekarate ma oe. O la latou sini o le ave o au tagata faʻatau tupe ma moua e aunoa ma le faʻataunuʻuina o latou tiute.
  • O le tulaga mafai ona alu ese mai le faʻatonutonuina i tulaga o oloa lelei. O lona uiga, latou te auina atu oe pe faʻamatalaina se mea sili ona lelei, ma o au tagata faʻatau e le malamalama i le a, ma o le a avea ma mataʻutia uiga;
  • Faimamago. O le sini e mafai ona faʻaseseina le sailia o au password, auiliiliga ma faʻamatalaga o atotupe faʻaeletise mo hacking, ma isi.

Ina ia e talitonuina i lau kamupani, oe manaʻomia le faʻatautaia o se faʻasologa o siaki ma talosagaina ni pepa e faʻamaonia ai lona manaʻo e galue lelei ma aoga:

  1. Saili le tuatusi moni o le kamupani ma saili pe o i ai moni iina;
  2. Saili pe o le a le umi o iai le vaega, pe a fai e itiiti ifo ma le masina pe ono masina, ona aua lea e te faʻafesoʻotaʻia se tagata faʻatau le mautinoa;
  3. Mafaufau totoʻa ma suʻesuʻe le 'upega tafaʻilagi a le kamupani, o le sili atu o lona lelei, o le tele o lou talitonuina i na kamupani faʻatau;
  4. Talanoa ma sui o le kamupani e ala i telefoni poʻo luga ole laiga, fesili e uiga i le lelei ma foliga o a latou gaioiga (pe a o matou talanoa e uiga i le Saina, oe mafai ona faʻataʻitaʻia lou laki i le fesoasoani a le Igilisi pe faʻafesoʻotaʻi se faʻaliliuupu poto).
  5. Talosagaina se kopi kopi o ulutala ma pepa resitala.

Faʻaalu lou taimi, alu i le filifiliga a le au faʻatau faʻaeteeteina ia aua neʻi utia ou tulilima mulimuli ane ae le faitauina le tupe leiloa.

Laasaga 6. Resitara pisinisi aloaia

O le lesitalaina o se faʻavae e faigofie tele ma e le manaʻomia se faʻamatalaga. O le faʻatautaia o se faiga faʻavae ma se pisinisi paʻuʻu e faʻamalosia i ni mataupu peʻa:

  • Oe fuafua e mulimuli ane faʻalauteleina ma tatala se tele fola fefaatauaiga;
  • Afai e te fuafua e faʻatulagaina se ofisa i le moni olaga i se faʻapitoa tuatusi;
  • E manaʻomia e au kamupani sapalai pepa aloaia o le lesitalaina o pisinisi.

I isi tulaga, e mafai ona e lesitalaina se tagata fai pisinisi taʻitoʻatasi (matou faʻamatalaina pe faʻafefea ona tuʻuina atu se tagata fai pisinisi taʻitasi i se isi tusitusiga). Ae maise lava pe a oʻo mai i ni itulau faigofie e tasi itulau e faʻasalalau ai se oloa e tasi. Ae peitaʻi, afai e te manaʻo, e mafai ona e faia i soʻo se taimi e aunoa ma le faigata.

Laasaga 7. Faʻalauiloaina maketi

O le laʻasaga mulimuli i le ala i se pisinisi manuia o le faʻalauiloa lau faleoloa i luga ole laiga i luga ole laiga. E i ai le atoa faasologa o mea faigaluega mo lenei.

Nei na o ni nai o latou:

  • Search engine SEO faʻalauiloaina + galue ma le autu taua o le punaoa. Kamupani faʻapitoa poʻo freelancers o loʻo aʻafia i lenei.
  • Faʻasalalauga faʻasalalau (O le a le mea ma faʻapefea ona tuʻufaʻatasia se autu taua mo faʻasalalauga faʻatonutonu, faitau le tusitusiga);
  • Faʻasalalauga lautele faʻalauiloa o le a avea ma mamana mea faigaluega. Tele o le faitau aofaʻi ua lesitalaina nei, o lona uiga o le a e mautinoa mautinoa maua lou liʻo o tagata faʻatau. Lenei, i le ala, e mafai foi ona e tatalaina se tamai faleoloa i luga ole laiga ma faʻalauiloa ia;
  • E mafai ona e faʻaogaina isi mea taua, mo se faʻataʻitaʻiga, fono taʻutaʻua ma isi mea taua ma le tele o tagata asiasi ile Initaneti;
  • Maketi e pei o Yandex.Market, ma isi mea e mafai ona fesoasoani ia te oe.

O nei mea uma ma le tele o isi mea faigaluega e faʻalauiloa ai au mea e manaʻomia o le a manaʻomia tupe poʻo le tele o taimi ma galue malosi mai ia oe. I le taimi e tasi, e tatau ona malamalama o le tele o faʻatau e faʻalagolago i mai faʻalauiloa, o lona uiga, e toafia tagata o le a asiasi i lou faleoloa.

Ioe o mea o totoe, faʻapea, O le mamanu poʻo le lelei o oloa e taua foi, ae i le taimi e tasi, afai e le maua e le tagata o tausia lau punaoa i le tele o Initaneti faitotoʻa, o nei mea uma o le a leai se uiga.

5. Faʻafefea ona suʻea le au faʻatau oloa mo lau faleoloa i luga o le upega tafailagi - practical tips 💎

Ua uma ona e mauaina lautele faʻamatalaga e uiga i lenei mataupu, o lenei e aoga le talanoa e uiga i le sailia o tagata faʻatau atili auiliiliga. E i ai lisi atoa o tagata naunau e galulue ma tagata faʻatau i luga o le dropshipping faiga. O latou na totogi ma leai se totogi... Matou te le talanoa e uiga i totogi, talu ai o loʻo matou suʻesuʻeina se pisinisi faʻataʻitaʻiga mo tagata amata ma le itiiti o teuga tupe faʻafaigaluega.

Lisi fua e mafai ona maua i kulupu i luga ole VKontakte, luga o fonotaga faʻapitoa pe naʻo le naʻo le faʻasino i faʻamatalaga i search engine.

Manatua! E taua le maitauina iinei o le tele o tagata e tuʻuina atu e mamao mai faʻasalalauga, o lea e mafai ai ona e tautevateva i luga o filifiliga lelei i fafo atu o le muamua sailiga itulau. Aua le faavave, suʻesuʻe le tele o ofo e mafai ma filifili le sili ona aoga se tasi.

E mafai foi ona e iloaina ou manaʻoga ma le fesoasoani a Lusia faʻalauiloa tulaga, o lenei "Yulmart 24" - iinei oe mafai ona maua toetoe lava soʻo se oloa mai mea laiti mo le fale i ogaoga meafaigaluega, taugata mea. O le filifiliga lona lua, a e manaʻo e fai mea, ona "Neotek" O se sili multidimensional filifiliga mo le faʻatauina o soʻo se lavalava.

Lua galulue polokalame i dropshipping

E foliga mai o le a e galue ma se tagata faʻatau e faʻaaogaina se tasi o nei auala:

  • Le muamua polokalame. Oe ave tupe mai le tagata o tausia, tuu se oka ma tuʻuina i le tagata faʻatau naʻo le aofaʻi ua setiina mo le oloa. O lona uiga, oe ave lau pasene oe lava, aunoa ma le tuʻuina atu i le kamupani faʻatau;
  • Le polokalame lona lua. I le filifiliga lona lua, e te maua se tagata faʻatau, na te totogiina tupe i le tagata faʻatau ma lafoina oloa, ma ua faʻamatuʻu atu lau aia ia te oe. I le taimi e tasi, o le tulaga mo le faʻatau atu o le mea moni sili atu ona lamatia, aua o le le faʻamaoni fale gaosi oloa mafai ona faʻatatau ana totogi. Ae peitaʻi, afai o loʻo matou talanoa e uiga i se gaosi oloa taʻutaʻua, o le sili atu ona aoga o le i ai o se aufaigaluega o lelei tagata faʻatau o le a faia lelei faʻatau atu ia te ia, ona mafai lea e oe lototele malie i lenei polokalame. Afai na te le faʻaliliuina tupe i le tasi faʻafiafia, toaitiiti o le a malilie e galulue faʻatasi ma ia.

O le polokalame e masani ona filifilia e le tagata e tuʻuina atu, peitaʻi, e faigofie ona e faia au oe lava fetuʻunaʻiga. E mafai foʻi ona e tausolomua e suʻe se tagata gaosi oloa i lou atunuʻu ma faʻaiʻuina se maliega ma ia. O se filifiliga lelei pe a fai e te manaʻomia ni tapulaʻa maualuga.

Aua le fefe e tusi i kamupani eseese. Aua neʻi e manatu e te faʻamalosi ia i latou pe puipuia i latou mai le mauaina. Ole toʻatele o gaosi oloa uma e fiafia e galulue faʻatasi ma oe. O le lautele o le faʻatau atu fesoʻotaʻiga o le a latou faʻaaogaina, o le sili atu o polofiti o le ai. E taua lenei mea mo gaosi oloa uma.

E le saʻo, ae ose auala lelei lava e suʻe ai se tagata lelei e faʻatau atu, o le sailia lea poʻo ai au tagata tauva o loʻo manuia ona galulue faʻatasi ma malo i lou itu. E masani lava, sili atu ona lelei tuʻutuʻuga seti naʻo mo lenei.

O fea metotia e filifili ai se sapalai e ia oe, o le mea autu o oe o le totoa siaki uma auiliiliga ma o latou lotofuatiaifo. E mafai foʻi ona e faʻafesoʻotaʻi ia 'upega tafaʻilagi o le a fesoasoani ia te oe i le filifiliga o tagata e tuʻuina mai ma faʻalauiloaina oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, Faʻaputasi.

O se aotelega o le sili ona tele dropshipping kamupani faʻatau i luga ole laiga

6. Dropshipping tagata faʻatau mo se faleoloa i luga ole laiga - o se aotelega o le TOP-18 sili kamupani mai fafo ma Lusia 📄

Ua uma ona matou talanoa sili atu ma le tasi e uiga i le taua o le filifilia o saʻo oloa, faʻatalanoaina nuances o lenei faiga, ufiufi mailei, ma isi. Lenei ua oʻo i le taimi e mulimuli ane vaʻai ai i mea o le sili ona lauiloa filifiliga i luga o le upega. Aua le faʻatopetope e filifili le mea muamua e te fiafia iai, suʻesuʻe uma.

E taua mai le amataga e malamalama lelei i le mea sili ole faʻataʻitaʻiga ole maketi atoa, ona filifili lea o le mea saʻo mo oe, ae le galo o le filifiliga e sili lelei.

Sei o tatou auʻiliʻiliina le sili ona tele kamupani faʻateleina auiliiliga.

6.1. O kamupani i fafo o loʻo paʻu kamupani ma kamupani sapalai - TOP-10

1) DX.COM

O le igoa atoa o Dealextreme.com. o se sili multifaceted punaoa, o loʻo aofia ai le tele o oloa o eseʻese ituaiga. E mafai ona e mauaina mea uma iinei: mai tamaʻi mea faigaluega a le fale ma lavalava i komupiuta ma mea teuteu. O lenei tulaga tau fefaatauaiga o Saina.

Ua i ai nei 2 filifiliga galue ma lenei '' upega tafaʻilagi e ofaina i tagata taʻitasi faʻatau.

Filifiliga 1. Afai e te manaʻo e faia le tasi faʻatonuga, ona mulimuli lea i le polokalame lea:

  1. Fausia se oka i le faʻaopopoina o le manaʻomia oloa i le kata;
  2. Kiliki le ituaiga oka e fetaui ma lau gaioiga, i la matou mataupu o Tautua o Felaʻuaʻiga Vaa;
  3. Le isi, o se koluma aliali mai lea e te manaʻomia e faʻaopopo ai le tagata o tausia le tuatusi;
  4. Oe totogi mo le okaina mea. O le taimi lava e te maeʻa ai ma le faʻatonuga ua tuʻuina atu, o le kamupani aufaigaluega o le a aoina le oka ma lafoina atu i lau tagata o tausia.

Filifiliga 2. O le polokalame lea e sili ona lelei mo le galue i se tulaga tumau:

  1. Oe manaʻomia e download se faʻapitoa saunia tusi mai le punaoa DX Faʻapaʻu, faʻapipiʻi i faʻamatalaga tulaga ese i luga o lau maketi;
  2. Faʻatau faʻatau atu le faʻaopopo oloa;
  3. A e mauaina ni oka, tusi i se pepa faʻapitoa saunia (Faila CSV) ma lafo i luga o le 'upega tafaʻilagi;
  4. Faʻamaeʻa le totogiina ma au oka o le a teuina ma tuʻuina atu i au tagata faʻatau.

O le polokalame o le galulue faʻatasi ma lenei tautua ua maeʻa ona faʻatautaia e le tele o tagata faʻatau atu, o lea e mafai ai ona e felagolagomaʻi ma lenei kamupani.

2) BUYSKU.COM

O lenei kamupani e tuʻuina atu le tele o oloa i paʻaga paʻu. E aofia ai ma ituaiga eseese o mea faigaluega, mea faigaluega, mea a le ofisa, e oʻo lava i lavalava.

E tatau ona e galue ma lenei faʻapenei:

  1. O le laasaga muamua o le lesitala i luga o le faitotoʻa;
  2. Le isi, oe suʻesuʻe i le tuʻufaʻatasiga, ma le mea e te filifilia, faʻaopopo i le ato;
  3. Le isi, e tatau ona e mauaina ma fetaomi atu i le faʻamau "Faʻapaʻu Vaa";
  4. I faʻamalama e aliali mai, ulufale i tuatusi poʻo tuatusi lafo ma lafo le tupe.

A maeʻa lena, o oloa o le a teuina ma lafoina i au tagata faʻatau. Ole mea taua ole leai lea ole lisi ole kamupani ole kamupani na te lisiina, ina ia le maua e le tagata o tausia le mea na aumai ai nei oloa.

Faʻapea foi, ma lenei '' upega tafaʻilagi, oe mafai ona faʻamoemoe i ni itu lelei:

  1. E mafai ona e faʻamoemoe i le mea moni o le a tuʻuina atu ia te oe ni ata e aunoa ma ni faʻailoga vai, e taua mo le faʻatumuina o le punaoa;
  2. O le Dropshipping order e faia e le kamupani muamua;
  3. E le afaina poʻo le a le tele na e okaina ai oloa, e i ai le paʻu mo pa'ū paʻu oloa i luga o le faitotoʻa;
  4. E i ai le faʻaputuga faʻaputuputuina mo masani tagata faʻatau.

I se tulaga lautele, o se manaia ma faʻatuatuaina punaoa ma se taulaʻiga i le faʻatau atu i le dropshipping faiga.

3) LIGHTINTHEBOX.COM

O lenei maketi o loʻo i ai foʻi le lautele filifilia o oloa. Lenei e mafai ona e mauaina lavalava, sapalai o togalaʻau, aitema eletise, ma le tele o isi fesoʻotaʻiga oloa.

O le polokalame o gaioiga pe a okaina oloa i luga o le faitotoʻa e fai si tulaga masani ma e tolu sitepu:

  1. Tusi resitala;
  2. Tuʻu se oka, piki i luga oloa e pei ona e manaʻo ai;
  3. Tusi tuatusi le mea e te manaʻo e lafo ai oloa ma totogi mo ia.

O se faʻaaliga taua o le kamupani faʻalua-siakiina le totogiina faʻamatalaga tasi taimi. E le gata i lea, mo le galulue soʻosoʻo tauau ma le tuʻufaʻatasia o tulaga i tulaga lelei, latou te saunia se ata e aunoa ma ni faʻailoga.

I se faʻaopopoga, le tagata faufautua mafai ona mautinoa o le tagata faʻatau e le iloaina soʻo se faʻailoga faʻailoaina o le fefaʻatauaiga tulaga poʻo le muamua tau.

O se manaia foliga o le agavaʻa e maua ai se vasega avea ma sui VIP... Lenei e mafai ona e faʻamoemoeina i ni tuutuuga sili atu ona alualu i luma o le galulue faʻatasi.

4) FOCALPRICE.COM

E i ai lava taugata oloa luga o lenei 'upega tafaʻilagi, lea e mafai ai ona e tuʻuina se pasene lelei i luga. E aofia ai ma papamaa, eletise eletise, telefoni, uati, teuteuga, mea a le fale, ma isi mea.

O le algorithm mo au gaioiga e tatau ona faʻapea:

  1. Resitara masani ile faitotoʻa;
  2. Le isi, e tatau ona e alu i le na faia oe lava teuga tupe ma filifili le vaega faʻailogaina "dropshipping";
  3. Matou te filifilia oloa saʻo;
  4. Ma lea foi, matou faailoaina tuatusi o tagata ma faia le totogiina.

Mea uma, o oloa ua auina atu i au tagata faʻatau.

Faʻatasi ai ma foliga mananaia mo paʻaga paʻu o le mauaina o le tautua Nofoaga Download... Lenei oe mafai ona download mai ni oloa ata e aunoa ma le faʻailoaina (vai) faʻailoga o le punaoa ma auiliiliga faʻamatalaga mo latou.

I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasia e ala i le API o le a avea ma se mea manaia, lea o le a faʻatagaina ai oe ia iloa i taimi uma mea o loʻo i ai i le kamupani tuʻufaʻatasiga. E matua talafeagai e pulea au oka.

5) BANGGOOD.COM

'Upega tafaʻilagi Saina, lea e tusa 100 afe o oloa o eseʻese natura. E mafai ona e mauaina toetoe lava o mea uma iinei. O lenei punaoa aoga foi mai le maualalo tau lafoina ma lelei tagata faʻatau lagolago.

O le dropshipping oka e faʻatautaia pei o lenei:

  1. O le lesitalaina i luga o le faitotoʻa tatau ona tupu tonu i le amanaʻia tuusaʻo tuʻuina atu;
  2. E taua le faʻamaonia o lau lesitalaina e ala i imeli. I se faʻaopopoga i le faʻatagaga, o le a maua ai se faʻaitiitiga lelei i totonu pasene, lea o le a faia faʻatau sili atili ai ona aoga. Faʻatasi ai ma isi mea, o lenei paʻu o le a tupu aʻe i le numera o au oka;
  3. Filifili se oloa ma faʻamaonia ia ile "Drop Shipping" faʻamau;
  4. Tusi tuatusi tagata faʻatau ma lafo tupe mo oloa.

Afai e te filifili e faia se tele lapoa, oe mafai ona faʻatumu se faʻapitoa pepa faʻapitoa ina ia aua le faʻavalea lou ulu ma tamaʻi foliga.

Mo tagata faʻatau fou, o le leai o se paʻu laʻititi e oka ai o le a taua. E mafai ona maua se tau pau lelei mai le 3 i le 10 pasene, faʻalagolago i le aitema e te filifilia.

E manaia foi le iai o se faʻamaoniga mo oloa eseese. O le faaupuga faʻamoemoe i latou ituaiga. E le gata i lea, o le fefaʻatauaiga e mafai ona suia oloa le lelei, e taua foi.

6) TMART.COM

Lenei maketi ofaina resellers eletise... E tele atu 30 afe o aitema tutusa. E i ai taga uila moli, tamaʻi moli uila, komipiuta feaveaʻi, ma isi.

Ina ia amata galue ma lenei tautua, oe tatau ona faia mea nei:

  1. Matou te lesitala i luga o le 'upega tafaʻilagi;
  2. Matou te tuʻuina le ato mo mea uma e te fiafia i ai;
  3. Le isi, e tatau ona e mauaina le "Lafo le okaina e ala i le tuʻuina tuʻusaʻo" parameter ma kiliki i luga, tusi tuatusi e tatau ona tuʻuina atu i ai oloa;
  4. Totogi mo aitema filifilia.

Afai e te manaʻo e oka le tele o oloa eseʻese i le taimi e tasi, e tatau ona e talosagaina se faʻapitoa fomu. A maeʻa, i luga o lona faʻavae, o le 'upega tafaʻilagi lava ia o le a tuʻu uma faʻatonuga, e tatau ona na o le faʻaliliuina o le tupe. E aoga lea pe a fai e tele au oka eseese.

E le gata i lea o le maketi o loʻo ofaina se paʻu lelei mo paʻuʻu o loʻo faʻatau atu. 10% Ma le isi, e mafai ona e faʻatonutonu au oka, o nisi taimi e matua taua ai. E mafai foi ona e faʻaputuputuina se tau paʻu ma ia avea ma tagata faʻatau VIP o le punaoa.

7) ALIBABA.COM

O lenei punaoa e le tutusa ma isi filifiliga muamua. E maua ai lisi o tagata gaosie faʻagaioia i luga o se vaega tele i luga o le Initaneti. Faʻatasi ma i latou e mafai ona e mauaina ma tagata faʻatau pa'ū.

O le iai o manatu ma iloiloga mo tagata gaosi taʻitasi o le a fesoasoani tele i le filifiliga. Lenei fausiaina se faʻapitoa foliga mo le kamupani faʻatupeina ma le tagata faufautua mafai ona faʻamoemoe i le galulue soʻosoʻo tauau.

8) ALIEXPRESS.COM

Atonu na e faʻalogo e uiga i lenei mea. E tutusa lava ma le faitotoʻa muamua, peitaʻi o lona faʻatonuga e le telē, ae e laʻititi lava oloa siiatoa, e faʻafaigofie ai le galulue faʻatasi ma tagata fai pisinisi fou.

E mafai lava ona maua se fale gaosi mea lelei iinei i tau faʻamaoni.

9) BORNPRETTYSTORE.COM

Lenei 'upega tafaʻilagi maua ai se filifiliga oloa matagofie... E aofia ai aitema mo manicure, hairstyle, teuteuga ma mea uma i le agaga e tasi.

O le lelei o le leai o se aofaʻiga maualalo oka. O le uta ua tilivaina e aunoa ma ni tapulaʻa i le atoa lalolagi.

O lenei tulaga faʻavae fefaʻatauaiga e maua ai tuutuuga nei mo le felagolagomaʻi faʻavae i luga o dropshipping:

  • O le a tuʻuina atu ia te oe ata talafeagai ma faʻamatalaga o oloa;
  • Faigofie ma aofia ai-aofia uma;
  • Leai se faʻailoga faʻailoaina o oloa na tuʻuina atu;
  • Leai se faʻamatalaga e uiga ile tau oloa siiatoa;
  • O le tagata faufautua naʻo ia na te faʻaosofia le tele o lona fiafia i ai.

Ina ia amata felagolagomai, mulimuli i le tulaga masani o gaioiga:

  1. Ina ia amata, lesitala ma faʻapipiʻi le faʻamatalaga na mauaina mai le tautua e uiga i au oloa i luga o lau fefaʻatauaiga tulaga;
  2. A tulaʻi mai se faʻatonuga, tuʻu luga o le upega tafailagi;
  3. Taʻu atu o lenei o se dropshipping poloaiga;
  4. Tusi i lalo tuatusi o i latou e manaʻomia le kilivaina o oloa ma lisi le aofaʻi manaʻomia e totogi ai mo le oka.

Vave ina ua maeʻa uma gaioiga, o le a amata galuega i luga o le potopotoga, afifiina ma le tuʻuina atu o oloa.

10) SCREAMPRICE.COM

O lenei punaʻoa o loʻo iai oloa faʻaeletise o ituaiga eseese. E aofia ai telefoni feʻaveaʻi ma mea faʻaaoga uma, mea puʻeata, ma isi.

O le tuʻuina tuusaʻo atu o oloa i le tagata maʻi o loʻo faʻatulagaina iinei e pei ona taʻua i lalo:

  • Matou te lesitala;
  • Matou te lafoina mea talafeagai i le ato;
  • Matou te maitauina le manaʻomia tautua tautua;
  • Matou te faʻaliliuina tupe mo oloa.

A maeʻa lena, ua talia le faʻatonuga, ma amata galuega i le tuʻuina atu o oloa i au tagata faʻatau. O loʻo maua mai i le mea faigaluega mea uma na e manaʻomia, o lea e leai ai ni faʻafitauli ile faʻasalalauga.

Iloiloga o le sili Lusia dropshipping tagata faʻatau mo se faleoloa i luga ole laiga

6.2. O kamupani e faʻatau oloa mo le faleoloa i Lusia - TOP-8

O lenei seʻi tatou suʻesuʻe poʻo fea o tagata Lusia e faʻatagaina mo faleʻoloa i luga o le upega tafailagi, muamua lava, e tatau ona uaʻi iai ma faʻatuatuaina tagata faufautua i le faiga o le dropshipping.

1) ALTERMODA.RU

O lenei maketi a Rusia e maua ai le tele o ituaiga lavalava. O le faiga e galue e tusa ma le dropshipping faʻataʻitaʻiga ma maua ai mea uma e te manaʻomia e faʻalauiloa ai oloa i le faufautua 'upega tafaʻilagi fale. I le taimi lava e tasi, le kamupani e le aʻafia au autafa i soʻo se auala - oe filifilia oe lava.

Ina ia amata galue ma le punaoa, oe na ona manaʻomia e faʻatumu le talafeagai fomu. Ma o sui o le 'upega tafaʻilagi o le a faʻafesoʻotaʻia oe, ma e mafai ona feutanaʻi.

Oe mafai ona okaina eseese uta o oloa, oe o le a manaʻomia foi 20 pasene muamua totogi pe a faia se oka.

2) OUTMAXSHOP.RU

O se tasi o sili ona tele sapalaiina o teuga seevae seevae ma lavalava... Laveai saʻo oloa mai fale tetele gaosi. Galue malosi i le dropshipping faiga.

O le 'upega tafaʻilagi e mafai ona suʻesuʻeina lisi mo faʻatau tele ma saili le tutusa tau. A maeʻa lena, oe manaʻomia le faʻatau atu o oloa ma, o le taimi lava e pasi ai le muamua faʻatonuga, totogi mo oloa i luga o le fefaʻatauaiga tulaga. A maeʻa lena, o le a lafoina atu i tuatusi manaʻomia.

Ina ia amata fegalegaleaʻiga, oe manaʻomia le faia o se faʻatau faʻatau. Lenei e faia ina ia mafai ai ona galue lelei le algorithm o gaioiga. O faʻamatalaga tatau uma e uiga i oloa e mafai ona maua mai i le tagata e tuʻuina atu e aunoa ma se faʻafitauli.

3) MEGAOPT24.RU

O lenei 'upega tafaʻilagi o loʻo faʻaalia ai le tele o filifiliga o oloa mo le faʻatau atu e ala i le dropshipping system. Lenei e mafai ona okaina leoleoga, oloa pepe, meataʻalo, lavalava poʻo mea faʻaaoga, tioata, masini eletise, ma isi.

E taua le faʻatumu muamua ole pepa faʻafuitau ina ia lafo atu ia oe se lisi o tau, e faʻailoa ai tau e leʻo nei.

O le polokalame faʻatasi e faʻapea:

  1. Tuʻuina atu i pule o le tulaga tau fefaatauaiga ma le maeʻa, faʻamaonia ma totogi oka o lau tagata o tausia;
  2. Faʻaliliu tupe;
  3. E lafo e le kamupani oloa uma i le tuatusi maoti.

Oe mafai ona galulue ma le fefaatauaiga tulaga i luga o tulaga nei:

  • E mafai ona e faʻatulagaina le tuʻuina atu o naʻo le tasi faʻatonuga i se tagata o tausia;
  • O le Dropshipping polokalame komisi ua faʻamautu;
  • A maeʻa ona tuʻu le oka, o le a amata le tilivaina i le maualuga i le 12 itula.

Nei o ni tulaga talafeagai mo vave felagolagomai.

4) "FAUTUAGA I LE FIAFIA"

O lenei kamupani faʻapitoa e faʻapitoa i oloa vavalalata mo tagata matutua.

O le 'upega tafaʻilagi e faia le:

  • Fesoʻotaʻiga ma le tagata o tausia e fai ma sui o lau faleoloa i luga ole laiga;
  • E tutoʻatasi na te mauaina uma faʻamaoniga talafeagai, e aofia ai peimeni;
  • Afifiina ma agavaʻa fusifusia o oloa;
  • Saunia uma pepa talafeagai;
  • Ave le aofaʻi manaʻomia mai le tagata o tausia;
  • Faʻatino le kiliva ile taimi saʻo ile taimi faʻatulagaina;
  • Faʻaliliuina lau aia i au teuga tupe.

O se filifiliga talafeagai mo i latou e leai se taimi e masani ai nofo luga o le initaneti ma tutoatasi feutanaʻi ma tagata faʻatau.

5) TEXTILE KAMUPANI "CITRADE"

Lenei kamupani o se gaosi oloa o ie oloa, o lona uiga, ie, ie moega ma mea uma i le agaga e tasi. Latou te faʻamaualuga i latou lava i le lelei silisili ma le lautele o ituaiga oloa eseese.

E i ai le faʻapitoa ofo mo dropshipping pisinisi faʻataʻitaʻiga:

  • O le a mafai ona e mauaina uma faʻamatalaga e uiga i oloa i le eletise;
  • O oloa e faʻafouina i taimi uma, o lea e mafai ai ona e faʻafiafiaina tagata faʻatau ma oloa fou;
  • O le a e iloa i taimi uma mea o loʻo i le faʻasoa ma le a le mea;
  • Oe mafai i taimi uma ona faʻafesoʻotaʻi le pule ma faʻamanino le talafeagai faʻamatalaga.

Ma le isi, pe a galulue faʻatasi ma lenei faleoloa, oe o le a tuʻuina atu i le tele o tulaga lelei. E aofia ai ma le agavaʻa e faʻatau se oloa e tasi, le agavaʻa e vave tuʻuina atu ai le oloa i ni mea e sili atu ile 350 Nofoaga ma, taua, le lafoina o oloa i le aso o okaina.

6) "MEGA-M"

O lenei kamupani faʻatau atu oloa eletise, telefoni, tapeleti ma isi mea faʻaaoga. E lotomalie o ia e galue i luga o le dropshipping system.

E mafai ona e galue ma lenei tulaga tau fefaʻatauaiga i luga o le tuutuuga e maua e le fausaga le tupe mai le tagata o tausia, ma le pasene e fesiitaʻi i le tagata faufautua pe a uma ona tuʻu le oka. E le gata i lea, i lau filifiliga, e mafai ona faʻatasi i le masina pe pe a maeʻa pisinisi taʻitasi.

7) MOSCOW FALE O MEAFAIGALUEGA

O lenei fefaʻatauaiga tulaga o loʻo faʻaalia ai le tele o filifiliga o eseʻese meaafale meaafale... Faʻaalia ii 150 Eseese Rusia e sapalai.

E faʻalauiloa faʻalauiloa ana oloa e ala i le paʻu i lalo. E le gata i lea, o le faitotoʻa ei ai tuutuuga - na te le tuʻuina mai faʻamatalaga i se faʻafaigofie YML faʻataʻitaʻiga ma galulue faʻatasi ma na punaoa e iai le mea e toʻaitiiti ai le aofia 1000 tagata faʻaoga / aso.

I le taimi e tasi, o le tagata tuʻuina atu o loʻo i ai le tele o taua taua:

  • Tele vaega, lea e faigata ai ona le filifilia se mea talafeagai;
  • Lelei sili atu faʻafetai faafetai ia matou lava logistics ma poto masani tagata faigaluega o loʻo tuʻuina mai ma faʻaputuputu meaafale mai le tagata maʻi; (E uiga i logistics - o le a lea ma o a gaioiga na te faia, faitau le tusitusiga i le sootaga)
  • Fofoina o faʻafitauli eseese e uiga i tagi pe a maeʻa oloa
  • O le a toe faʻafoʻi tupe mo le lelei ma maualalo oloa lelei pe suia i latou.

Se filifiliga lelei mo faleoloa tetele i luga ole laiga e manaʻo e faʻateleina a latou faʻatau.

8) tagata faʻatau

O lenei mea e maua ai meaafale mo galuega eseese mai 100 Tagata gaosi Lusia. Polokalama totogi ua suiamai le 10 i le 20% faʻalagolago i le oloa. O le a mafai ona e tuʻuina i luga otometi uma faʻamatalaga oloa i lau punaoa, lea o le a faʻafaigofie ai lau galuega.

O le kilivaina, siʻi i luga o le foloa ma le faʻapotopotoga e faia e sui o le kamupani. E faʻatoa maua e le tagata faufautua tupe pe a maeʻa le taimi faʻapitoa mo le maeʻa faʻatumuina o oka.

O se kamupani telē tele o faʻagaioia talu mai le 2008 ma faʻagasologa pe tusa o le lua selau oka ile aso. O oloa e vave ona tuʻuina atu, i totonu o le aso e tasi.

7. Fesili e masani ona fesili e uiga i le dropshipping system 💬

Lalo o le a matou faʻamalamalamaina fesili e masani ona fesiligia e tagata amata ma tagata fou i le faʻavaeina o le dropshipping e tagata fai pisinisi.

Fesili 1. O a oloa o loʻo manaʻomia tele?

E eseese tagata, o lona uiga o oloa latou te manaʻomia ma fiafia iai e matuaʻi eseese lava. I le taimi lava e tasi, e tele tulaga e manaʻomia e tagata uma, o lona uiga o ia oloa e sili ona manaʻomia.

  1. Eseese gadgets ma eletise. E aofia ai telefoni, tapeleti, komipiuta feaveaʻi, ma isi tulaga faapena. Ole mea lea e 'aʻai laufanua mo tagata faufautua, talu ai i Saina o nei oloa e sili atu le taugofie (ona o le mea moni o loʻo gaosia saʻo i le PRC) ma pe a faʻatau atu, e mafai ona e tuʻu le faʻailoga o25-30%.
  2. Tagata lava ia oloa tausiga. O tamaʻitaʻi ma aliʻi e manaʻomia i taimi uma ni tino tino, mea teuteu ma isi mea laiti. O lenei oloa e maualuga ma mautu manaoga, ae e tele tauvaga i lenei itu.
  3. Le ituaiga olaga soifua maloloina nei (soifua maloloina lelei) faʻalauteleina oloa fesoʻotaʻi. Matua talafeagai nei fefaatauaiga i sikaleti sikaleti ma oloa fesoʻotaʻi. E le gata i lea, e manaʻomia lava i taimi uma le suia ma faʻatau se mea iina;
  4. Laʻei, seevae o soʻo se ituaiga ma lapoʻa e masani foi i le tumutumu o lauiloa. E le gata i lea, afai e te galue ma Saina, aua le galoo latou lapopoʻa e ese mai tagata Lusia.

I se faʻaopopoga i nei fa fa aaliga lauiloa, e mafai foi ona e suʻea se uluaʻi oloa (e le gata mo itulau e tasi le itulau ae faʻapea foi ma IM tetele), e fou i le tagata faʻatau, e mautinoa ai le maualuga o le faʻatau.

Fesili 2. E mafaia ona e galue ma paʻuʻu i luga o upega tafailagi?

O se filifiliga sili ona talafeagai lea e aoga tele i luga o lauiloa fesoʻotaʻiga. E naʻo lou manaʻomia e fausia se vaega faʻapitoa e te faʻasalalauina ai le oloa e ala ile lafoina o faʻamatalaga talafeagai. Peitai, i lenei tulaga, e te le tau mauaina maeʻa faʻatonuga, ae faigofie feʻau i se oe lava feʻau. I le ala, ua uma ona tatou tusi e uiga i le mauaina o tupe i luga o upega tafaʻilagi i se tasi oa tatou lomiga.

E lua nuances:

  • Faigata fesiitai tupe - oe tatau ona vaʻai mo isi metotia ma punaoa, faʻapea, initaneti ato tupe;
  • Faigofie mai le manatu o le aofia. E tele tagata i luga o upega tafaʻilagi o latou taimi nei latou te le faia se mea ma faigofie ona iloa le faʻasalalauga.

Ma le isi, o le lelei o le ae le manaʻomia le faia o sau oe 'upega tafaʻilagi, o lona uiga e te le manaʻomia le aʻoaʻoina poʻo le totogiina o tupe mo ia.

Fesili 3. O le a le sili dropshipping tulaga?

Lenei o le lisi o sili ona lauiloa tulaga faʻapa'ūina tulaga faʻavae.

  • APISHOPS.COM;
  • OShell;
  • QNTIS.RU;
  • Terides;
  • Opentao;
  • COM;
  • Paʻaga Dropshipping;
  • RusDropshipping.

Filifili se tasi, faitau le iloiloga ma manatu o latou ua uma ona galulue ma nei 'upega tafaʻilagi e filifili le sili ona faʻatuatuaina ma taimi-tofotofoina.

Fesili 4. O a ni manatu faʻaalia e mafai ona e faʻalogo ai e uiga i le galulue faʻatasi i le paʻuʻu i lalo?

I se faʻaopopoga i ni iloiloga lelei, e i ai foi mea le lelei i luga o le Initaneti. E mafua lenei mea ona o le mea moni o loʻo i ai le lautele lautele manatu e e leai se pisinisi mai le amataga.

O se manatu le lelei lea manatu, talu ai:

  • E i ai totogi faʻavae, lea e mafai ona faʻaogaina o se "pusa" faʻataʻitaʻiga, ma galue i luga o le ao. Maua ni mea pe leai e te filifili, ae o ni mataupu faʻapitoa ia, fuafua i manaʻoga o le tagata lava ia, ma o lea e le tatau ona aʻafia ai le manatu lautele;
  • O le komisi e le totogiina e le kamupani faʻatau. Faʻasese e tupu i pisinisi uma ma dropshipping e leai se tuusaunoa. Peitaʻi, i le toʻatele e le faʻamanuiaina mo le gaosi oloa, talu ai o le tele o tagata faʻatau o loʻo ia te ia, o le tele foi lea o lona totogi;
  • Maketi ofo atu oloa le talafeagai. E tupu foi le teena o le kiliva, ma le tupe e le toe faafoi mai. Peitai, o nei mea uma e seasea tupu.

Pei o soʻo se pisinisi, i dropshipping mafai ona naʻo le manuia... E mafai ona e faʻatapulaʻaina oe ma lau pisinisi mai tupe leiloa i le mea sili e gata ai i le suʻesuʻe ma le faʻaeteete o tusi taʻitasi ma ona nuances uma

O pisinisi i luga ole laiga e fai lava moni lava... O le dropshipping system e atoatoa lelei mo na o tagata faʻatau pisinisi e le o sauni e faʻaalu ni tupe tetele i ni auala le manino e maua ai tupe i luga o le Initaneti.

Faʻapaʻu - e le o se ese lenei upu mai fafo e nana ai se ituaiga taufaasese i tua atu, o lenei o se faʻataʻitaʻia faʻamaonia o le mauaina o tupe lelei, lea e mafai mulimuli ane ona toe faʻatauina atu (teuina) i lau oe lava pisinisi ma, o se faʻaiuga, faʻatulagaina se lala ma sili-lelei pisinisi.

Ina ia faia lenei mea, oe tatau i le suʻesuʻega o avanoa o maketiga ma faʻasalalauga i luga o le Initaneti, feutanaʻi ma ituaiga eseese o Initaneti punaoa, atonu e faʻaseseina foi (ma sili atu ma le tasi), toilalo pe puʻeina e le iʻu ao le i manuia, ae o le a aumaia ai se matua lelei tulaga o tupemaua ma le olaga olaga e te manaʻo ai.

Aua le fefe ma aua le tuʻua mo se taimi mulimuli ane - ae alu i lalo i pisinisi!

I le faaiuga, matou fautua atu e maimoa i le vitio "O le a le mea o le dropshipping, faʻafefea ona aoga ma o fea e maua ai tagata sapalai?":

Le au faitau pele o le Manatu mo le mekasini Olaga, afai e i ai ni ou manatu (manatu ma manatu) i luga o le autu o le lolomiina poʻo le poto masani i le faia o pisinisi e faʻaaogaina ai le dropshipping system, ona tuʻu ai lea o au finagalo ma manatu i le tusitusiga o loʻo i lalo. Faafetai atu nei!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TOP 5 BEST Online Businesses To Start In 2020 For Beginners (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com