Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O matafaga sili ona lelei i Mallorca: 14 nofoaga i luga o le faʻafanua, lelei ma mea leaga

Pin
Send
Share
Send

O matafaga o Mallorca ua avea ai le motu ma se tasi o nofoaga sili ona sailia i le lalolagi. Faʻatoʻa oneone oneone, mafanafana sami sami, laʻau lanumeamata lanumeamata - o nei mea uma ua na o se vaega laʻititi o le mea o loʻo faʻatali mai se turisi i le talafatai. O nisi matafaga e tu matilatila mai mo a latou meafaigaluega ua saunia lelei, o isi e maua ai ni tulaga lelei mo aiga e iai fanau, ae o isi e maofa i mafaufauga o latou taupou. Ioe, i le tepa muamua, latou uma foliga lelei mo se tafaoga, ae e tofu latou ma a latou lava lelei ma le lelei. O le mea lea, na matou filifili ai e suʻesuʻe faʻapitoa le mataupu ma tuʻufaʻatasia la matou lava filifiliga o matafaga sili ona lelei i Mallorca.

Playa de Muro

O lenei nofoaga o loʻo aofia i totonu o le lisi o matafaga sili ona lelei i Palma de Mallorca ma e iloga ona iloga lona lauʻeleʻele-paʻepaʻe oneone, matagofie turquoise vai ma sologa lelei ulu atu i le vai. O le a lelei mo aiga ma fanau ma fanau talavou e malolo iinei. O Playa de Muro o se vaega o le paka tele faʻanatura a Majorca, ma turisi oe na asiasi atu i le talafatai faʻamamafaina lona tulaga matagofie. E mafai ona e faitau atili e uiga i le matafaga lauiloa i la matou tusitusiga eseʻese.

Playa del Puerto de Pollensa

O le matafaga e alu i le itu i matu o Mallorca i le taulaga o Puerto de Pollensa, lea e tu i le 60 km i matu i sisifo o Palma. O le umi o le talafatai iinei e latalata i le 1.5 km, ae o le talafatai e fai lava si aitia. O le matafaga e ufiufiina i le oneone lemu, e leai ni galu, ma o le ulufale atu i totonu o le vai iinei e laugatasia, o lea o le aau ma se tamaititi e sili atu le saogalemu. I se faʻaopopoga, o se taulaga inflatable i totonu o le vai ua saunia mo talavou asiasi. Ma o Puerto de Pollensa e tatau ona avea ma se tasi o matafaga sili ona lelei i Mallorca mo aiga ma fanau.

O atinae tetele i le talafatai e ofi uma i ai mea taua. Mo se totogi faʻaopoopo, faʻamalu ma sun loungers o loʻo ia te oe (totogi mo le lua o le 15 €). O timu ma faleu taele ua i luga ole laiga. O le faʻaopoopoga tele o le nofoaga o le mauʻoa filifilia o pa ma faleʻaiga e ufiufiina le talafatai.

Ae o le le mautinoa o le le lelei o le matafaga o lona olaola, ma afai e te manatu o le gataifale e vaapiapi, ona e le maua se toʻafilemu ma le tuʻua malolo iinei. I se faʻaopopoga, o lapisi e masani ona maua i le oneone. Ae i se tulaga aoao, o le nofoaga e taua tele ma ua avea o se tasi o filifiliga sili ona lelei mo tafaoga i le itu i matu o Mallorca.

Cala Mesquida

O le tulimanu tulimanu lea e masani ona aliali mai i ata mananaia o le oneone papaʻe i Mallorca. O se nofoaga e taʻua o Cala Mesquida e tu i le itu i matu sisifo o le motu i le taulaga o lea lava igoa, e 82 km le mamao mai Palma. O le talafatai laina iinei e mamao atu mo le 300 m, ma o le talafatai lava ia e fai si lautele, i nisi taimi e oʻo atu i le 65 m. Ae o le faitotoʻa i le vai iinei e tifato, o galu malolosi e masani ona maitauina, o lea e le faigofie ai ona malolo ma tamaiti.

O le tulaga o atinae tetele a Cala Mesquida e mativa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e i ai le taʻele i le teritori, ae na o ni nai tagata e mafai ona mauaina (o loʻo i le agavale i luga o le maupuepue i tua atu o le faleaiga). O fale tumaoti tumaoti e le o tuuina atu i luga o le teritori, o lea e tafafao ma le mataalia asiasi i le talafatai pa. Ae o loungers ma umbrellas e faigofie ona mautotogi iinei: o se seti mo le lua mo le aso atoa o le a tau ai le 12.20 €.

E i ai paka i tafatafa o le matafaga, ae naʻo latou e omai i le vaveao e mafai ona faʻaaogaina. I se faʻaopopoga i le pa i le talafatai, o loʻo iai ni nofoaga lelei ma ni nai selau mita mai le nofoaga faʻafiafia. E ui i le tele o faʻaletonu i tulaga o atinaʻe tetele, i se tulaga lautele, o Cala Mesquida o se tasi o sili ona lelei ma sili ona matagofie matafaga oneone oneone i Mallorca.

Cala Molins

I le lisi o matafaga sili ona lelei i Mallorca, e le mafai e se tasi ona taʻu le taulaga o Cala Molins, o loʻo tu i le itu i matu o le motu i le taulaga o Cala Sant Vincennes, tu i le 60.5 km mai Palma. O le talafatai e tuaoi i mato maualuluga ma lanumeamata maupuepue, fausiaina le mafaagaloina vaaiga. O le talafatai lava ia e laʻititi, e le sili atu i le 200 m le umi, lauiloa mo lona malu atemosifia. O loʻo ufitia le matafaga i oneone samasama mama, ae o le faitotoʻa i le vai e le laugatasia ma maʻa, e manaʻomia se seevae tuʻu. E masani ona e vaʻaia galu tetele, o lona uiga o le aau i inei ma tamaiti e leʻo se manatu sili lea.

O le vaega autu o Cala Molins o lona tioata manino vai. Toatele e omai ii e snorkel ma faamemelo i le lotoifale olaga ola. O le matafaga o loʻo ofoina atu mea e manaʻomia: e mafai ona e lisiina le sun sun, umbrellas. E i ai faleu ma taʻele. E tele faʻamau ma faleʻaiga e le mamao mai le talafatai, ma e avanoa paka taʻavale. O le le lelei o le matafaga o le limulimu ma palapala, lea mai lea taimi i lea taimi fufuluina i le matafaga. A leai, Cala Molins e le maualalo i isi nofoaga i Mallorca, faʻafiafiaina tagata asiasi ma ona vaivai oneone, susulu niu ma manino sami.

Alcudia

Afai o loʻo e sailia matafaga i Majorca mo aiga ma fanau, ona Alcudia atonu o le sili filifiliga. O le nofoaga o loʻo tu i le 56 km i matu sasaʻe o Palma. Tele aiga ua leva ona maitauina lenei gataifale ma fiafia iai ona o lona oneone vaivai, niu lauolaola, malu malu i le sami, mama ma leai ni galu. I se faʻaopopoga, o le matafaga o loʻo ofoina atu nisi o mea sili ona lelei i Mallorca. E mafai ona e faitau atili e uiga ia Alcudia ii.

Cala Gran

Afai e te vaʻai i le faʻafanua o Palma de Mallorca, o le sili atu matafaga mafai ona maua toetoe lava i soo se mea i luga o le motu. Ma, i le itu i sautesasae na matou maua ai le matafaga Cala Gran i le nofoaga o Cala dʻOr, e 66 km mai Palma. Faʻasalalau i totonu o se faga matagofie siʻomia e paina, e tosina mai ai le mafaufau o le tele o turisi, o lea e masani ona tumutumu iinei. E le gata i lea, o le umi o le gataifale e faigata ona oʻo i le 70 m.

Cala Gran e ofuina i le samasama samasama oneone, fufuluina e se manino, manino le sami, lea e fausia lelei ai tulaga mo snorkeling. E leai ni galu ii, ma o le ulufale i totonu o le vai e lamolemole ma malu.

O le matafaga atinaʻe ua maeʻa saunia lelei: o loʻo i ai tagata lautele taʻele ma fale taele. Mo le 17.50 €, e mafai e malo ona mautotogi faamalu ma potu malolo mo le aso atoa. E tele ituaiga faleʻaiga, faleʻaiga ma pizza o loʻo savali mamao atu. I se tulaga lautele, afai e te masani i le toatele o tagata tafafao, Cala Gran matafaga o se tasi o le sili ona lelei mo se tafaoga i Mallorca.

Cala Marsal

Ina ua maeʻa ona suʻesuʻe matafaga o Mallorca i luga o le faafanua ma a latou faʻamatalaga, o le tele o tagata femalagaaʻi latou te le faʻamalosi e filifili le mea sili e nonofo ai. I tua atu i na mea uma, e tele filifiliga, ma o le tele o latou e matua amio lelei. Ae mo le matafaga o Cala Marsal, o le tele o turisi na asia iinei na malilie e taua le nofoaga e asiasi ai. E ui lava ose tamaʻi matafaga lea e le sili atu male 80 mita le umi, ae e lava lava tagata tafafao iinei. Ma o le matafaga e sili ona lauiloa ona o le matagofie vaaiga, oneone vaivai, lauulu lauulu ma le azure vai.

I Cala Marsal, e mafai ona e mauaina uma vai papaʻu vai mo tamaiti ma loloto nofoaga mo tagata matutua. O le matafaga o loʻo faʻaauupegaina i mea e manaʻomia: o loʻo iai taʻele ma fale taele, ma mo le 10 € ua ofaina e faʻafetaui nofoa o le la ma faʻamalu ma se sefe. Ae toʻatele e taooto i luga o le oneone i solo.

E avanoa foi Catamarans mo le lisi i luga o le upega tafailagi. I tafatafa ane o loʻo iai le faleʻaiga Italia ma ni faleʻaiga manaia. E mafai ona maua se paka taʻavale saoloto i totonu o le mamao savali. Cala Marsal o se tasi o matafaga sili ona lelei i sautesasaʻe o Mallorca. Pau lava le mea e mafai ona faʻapogisaina ai le vaega o totoe o se matagi malosi, e aumaia le palapala ma otaota i le apitaogalu.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Mondrago

A e vaʻai i lenei matafaga i Mallorca i luga o le faʻafanua, e mafai ona e iloa atu o loʻo tu i le Mondrago Natura Faʻasao, lea e tu i le 62.5 km sautesasaʻe o Palma. O le talafatai o le talafatai o se faga matagofie e siʻomia e vaomatua paina ma mato. O le matafaga e iloga i le oneone paʻepaʻe silky, lanumoana manino sami ma le agamalu ulufale i totonu o le vai. Lenei o se tasi o nofoaga sili ona lelei mo aau ma tamaiti, aua e seasea galu iinei.

Atinaʻe o Mondrago aofia ai vai taele fou, fale taele, mautotogi faʻamalu ma sun loungers. Ole faʻasaʻo ile oneone ile oe lava solo e le faʻasaina. E lua cafe i tafatafa o le matafaga. Le lava le avanoa: savavali tagata lata i le matafaga, ofo e faʻatau fualaʻau mai ia latou i le tele o taimi sili atu taugata. E i ai le paka paka luga luga e mafai ai ona e paka lau taʻavale mo le 5 €. I se aotelega, o se tulimanu mafanafana lenei e mautinoa le aoga i le igoa o se tasi o matafaga oneone paʻepaʻe sili ona lelei i Mallorca.

Calo des Moro

O se nofoaga matagofie, 58 km le mamao mai Palma, ua salalau i le taulaga o Cala sʻAlomnia i le itu i sautesisifo o le motu. Ma afai o loʻo e tau mafaufau poʻo fea o loʻo iai matafaga sili ona lelei i Mallorca, ia e mautinoa ia e faʻalogo ia Calo des Moro. O lenei o se faga e le mafai ona maua, natia i totonu o maʻa tifato, faʻatasi ai ma le mea moni, e tatau ona e alu i lalo e oʻo atu i le matafaga. Lalo oe o le a faʻafeiloaʻiina e se fasi fanua e le sili atu i le 50 m le umi, salalau solo ma papaʻe oneone ma tetele maa. O maa foi e togitogia ai le alititai; e matua matautia le ulu atu ma tuʻu le vai e aunoa ma ni seevae faʻapitoa.

Calo des Moro e mafai ona faʻailoa i mataʻutia o matafaga o Mallorca, aua e leai ni atinaʻe tetele. Tele o turisi e sunbathe luga o le oneone o latou solo. E tumu le matafaga i le vaitau maualuga. Muamua lava, o le a apili ia i latou e fiafia e asiasi i tulimanu tulaga ese. O se manaia ponesi o le eria o ni maitauina deck e ofoina atu le faʻagaloina o le natura matagofie.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Samarador

Faʻatasi ai ma matafaga o Mallorca ma papaʻe oneone, Samarador tatau ona vaʻai faapitoa iai, faʻalautele 59 km sautesisifo o Palma i le Mondrago natura faʻasao. Na laina i mato ma paina, o le talafatai o le sami na palota ai i le matafaga sili ona lelei i Europa (i le 2008). O Samarador e iloga i le lautele o lona gataifale, e faʻataʻamilomilo mo le mamao e lata i le 200 m. O le sami pupula o le sami, o galu lelei, o le oneone paʻepaʻe, o nei mea uma o loʻo faʻatalitali mai ai tagata femalagaaʻi i lenei matafaga matagofie i Mallorca.

Ioe, o le nofoaga ei ai ona drawbacks. Muamua, e leai ni mea tetele - e leai foʻi faleuila. Lona lua, o le sami sami e sili atu le malulu pe a faʻatusatusa i isi talafatai. Lona tolu, talu ai o le taimi nei, o limulimu e masani ona faʻaputuputu latalata i le talafatai, e faʻamalie ai le taʻele. Ae afai e moeiini ou mata i nei leaga uma, o le ae mauaina se tasi o matafaga sili ona lelei i Mallorca (e le faigofie tele le vaʻai i luga o le faʻafanua, o lea vaʻai mo le igoa muamua Playa De Sʻamarador).

Cala Millor

Naʻo le tasi le tepa tasi lava i le ata o matafaga o Palma de Mallorca, o loʻo iai le manaʻoga e teu vave au ato ma alu i le motu. Ma afai o lea ua e alu i se nofoaga faʻapitoa ma saili mo lelei nofoaga e nofo ai, ona Cala Millor atonu o se tasi o le sili fofo. O le nofoaga o loʻo tu i le itu i matu sisifo o Mallorca, 71 km mai Palma. E taʻutaʻua i lona lautele matafaga, lea e toeititi 2 km le umi. O le talafatai e ufiufiina i le samasama oneone, e sifi e se masini faʻapitoa i taeao uma, ina ia mama pea le nofoaga. Ae o le pito i lalo iinei e le laugatasia, o loʻo i ai maʻa, ma afa e tupu soo.

E i ai taʻele ma fale taele i Cala Millor, ae leai ni potu suia, pei o le tele o matafaga i Mallorca. Totogiina o se sunbed ma se faamalu o le a tau 4.5 €. I tafatafa o le talafatai, e i ai laina o tele faletalimalo, faleoloa ma faleʻaiga mo soʻo se tofo ma taga.

I le vaitau maualuga, tele turisi potopoto iinei, nudists e masani ona maua. I le tau mafanafana, e tatau ona e matua faʻaeteete i le sami, aua e mafai ona maua sieli i totonu o le vai. A maeʻa afa, o le oneone latalata i le talafatai e masani ona lilofia i ni limulimu, ae o le taeao e aveʻese e tagata faʻamama. O nei tamaʻi tamaititi, o Cala Millor o se nofoaga lelei tele i le matafaga, o se tasi o nofoaga sili ona lelei i Mallorca.

Aggula

O le talafatai i matu sasaʻe o Mallorca e le mafai ona taofia le fiafia o turisi ma ona itu lelei. O le taulaga o Cala-Aggula, tu i le 80 kilomita mai Palma, o se tasi o na taulaga. O le matafaga e 500 m le umi i le matafaga e tumu i oneone sinasina vaivai, ma o nisi taimi e taʻaʻalo ai i lanu piniki. Turquoise manino vai, laufanua mauga ma coniferous laau faatosinaina le toatele o turisi, o lea e fai si tumutumu i le talafatai i le vaitau. O le nofoaga e lelei tele mo aiga e iai fanau, ona e papaʻu le vai ii ma o le ulufale i le sami e gatasi.

Kala-Aggula e sili ona toʻafimalie: e iai taʻele ma se faleuila i le auala e ulufafo ai. Soʻo se tasi e mafai ona mautotogi nofoaafi i le la ma faʻamalu mo le 7.80 €. I tafatafa ane o loʻo iai se paka taʻavale tele totogi, e maua ai avanoa taʻavale mo le 5 € ile aso. E i ai lua fale mautotogi i le lata ane, ae o tau e fai si maualuga (mo se faʻataʻitaʻiga, o le 0.5 fagu vai tau a itiiti mai 2 € iinei). Galue vai e ofoina i luga o le matafaga, e mafai ona totogi se vaʻa. I se aotelega, o lenei matagofie matagofie oneone oneone e tatau ona taʻua o se tasi o matafaga sili ona lelei i Mallorca.

Formentor

O ata o matafaga o Mallorca e le mafai ona faʻamatalaina uma le matagofie ma le tulaga ese o le natura o le motu. Ae a vaʻai i ata o Formentor, e vave ona manino o le nofoaga e matua matagofie. E alu i le itu i matu o Mallorca, 74 km mai Palma. O le talafatai o le sami e vaapiapi, ae umi (na o le 300 m). O le matafaga e iloga i le oneone malamalama, o le sami manino, ma le leai o ni galu tetele. O le faitotoʻa i le sami e toʻalua ma maʻa, o lona uiga e aoga tele ofu faʻaseʻe o amu.

Formentor, o se tasi o matafaga sili ona lelei i Mallorca, o loʻo iai uma mea lelei: fale taele ma taʻele, o loʻo avanoa mo le 24 € le potu e tasi e nonofo ai ma sun umbrellas. E i ai le totogiina paka paka latalata, lea e mafai ona tuʻua ai lau taʻavale mo 6-7 €. E tele cafe ma pa i tafatafa o le talafatai, ae o tau e ova tele. O le matafaga e pisi tele i le taimi o le maualuga vaitau, ma e oʻo foi ia Setema e le toʻaitiiti turisi iinei. O le mea moni, o lea lauiloa e mafua mai i le ofoofogia vaʻaiga o atumauga ma le sami azure, e oʻo foʻi i le taugata o le nofoaga e le taofia ai oe mai le faʻatulagaina o se tafaoga manaia iinei

Es-Trenc

O se nofoaga e taʻua o Es Trenc e tu i le itu i saute o Mallorca, 52 km mai Palma. Muamua lava, na avea lauiloa mo lona paʻepaʻe oneone, luscious turquoise sami ma lelei saunia meafaigaluega. Afai e te fiafia i matafaga tutusa i Mallorca, ona mafai lea ona e mauaina nisi faʻamatalaga e uiga ia Es Trenc i la matou tusitusiga eseʻese.

O matafaga uma o le motu o Mallorca, o loʻo faamatalaina i luga o le itulau, ua makaina i luga o le faafanua i Lusia.

TOP 5 matafaga i Mallorca:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Ona Garden Lago, Alcudia, Majorca Room Tour (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com