Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O fea e malolo ai i Turkey: o se aotelega o 9 nofoaga malolo ma a latou matafaga

Pin
Send
Share
Send

Ua mafai e Turkey ona avea ma totonugalemu o le tele o turisi tele faafetai i ona lelei aso malolo tafaoga. O ona nofoaga tutotonu i le Metitirani e tatalaina le latou taʻitaʻele i le amataga o Me, e oʻo atu i le ogatotonu o Oketopa. O taulaga o le talafatai o Aegean e valaʻaulia tagata tafafao maimoa i o latou matafaga ia Iuni ma iu ai i le mauaina o malo ia Setema. O le mauoa o tafaoga maimoa e na o le pau lava le fesili taua mo tagata faimalaga: o fea le nofoaga sili e malolo ai i Turkey? Matou te taumafai e suʻe le tali i lenei mataupu.

Faletalimalo o Turkey

Afai o loʻo e filifilia le mea e te alu ai i tafaoga i Turkey, o lona uiga la, e i ai sau filifiliga faigata. I tua atu i na mea uma, e tele naua nofoaga faʻapitoa i le atunuʻu, ma e tofu lava latou ma ona uiga. Ina ia faʻafaigofie ona iloa poʻo le a le lauʻeleʻele e fetaui mo oe, na matou filifili ai e mafaufau puʻupuʻu i taulaga sili ona lauiloa i Turkey ma faʻailoa mai a latou mea lelei ma itu leaga.

Antalya

Antalya, o le tuaa o nofoaga tutotonu o le Metitirani, i le tele o auala ua avea ma faʻailoga i le faʻatulagaina o le lelei faʻafiafiaga. O totonu o lenei 'aʻai o loʻo tu ai le malaevaʻalele faʻavaomalo, lea e maua ai le afe ma afe o turisi i aso uma ile vaitaimi maualuga. Ole tasi lea o nofoaga taʻutaʻua lauiloa i Turkey, e mafai ona e malolo faʻatasi ai ma tamaiti. O le tele o filifiliga o faletalimalo, faleʻaiga ma faleʻaiga, tele faʻatau faleoloa ma faʻalapotopotoga faʻaleaganuʻu o Antalya faʻatagaina oe e faʻamaopoopo se sili atu, ma le masani ai tafaoga. O le taulaga e le o aunoa ma se taua taua anamua maʻa taua, o le tele o ia nofoaga o loʻo tu i le tala faʻasolopito itu o Kaleici. I se faʻaopopoga, Antalya ei ai se paka vai, se koneteina vai, tele falemataaga, paka ma faʻanana masani.

Tau

I masina o taumafanafana o le a tau ai le averesi o le $ 70-80 e tusi ai se potu lua i se 3 * faletalimalo (aofia ai le taeao). I se faletalimalo e aofia ai fetu e lima, o le tau o le totogi o le fale mo le lua e $ 150-200.

O tau o tau mo le 'aiga o le aoauli i Antalya e ono eseese e faʻalagolago i le faʻalapotopotoga filifilia. O se taumafataga o le paketi ma meaʻai i luga o le auala e $ 6-8. Mo se taumafataga atoa i totonu o le ogatotonu cafe, o le ae totogiina le $ 12-15, ma i totonu o se faleaiga - $ 20-30.

Matafaga

Afai o loʻo e sailia ni nofoaga sili ona lelei i Turkey ma ona oneone oneone, ona tatau lea ona e vaʻavaʻai totoʻa i Antalya. E le mo mo leai se mea e aiga ma tamaiti aemaise fiafia e malolo i le taulaga. O le talafatai o le talafatai na tuʻuina atu i tagata tafafao ma le tele o talafatai matagofie ma luga o maʻamaʻa ma oneone oneone. O le matafaga sili ona asia o Lara ma le oneone auro vaivai ma le agamalu e ulufale i totonu o le vai. Fausia lelei atinae tetele, lava avanoa mo taʻaloga vai, faletalimalo sili ona lelei i le talafatai - o le a se isi mea e manaʻomia mo se tafaoga lelei? O le matafaga o le a apili uma tamaiti ma tagata matutua, ma e ui lava e masani ona toatele tagata iinei i le taumafanafana, o le lava le umi ma le lautele o Lara mafai ai e tagata uma ona fiafia atoatoa i faʻamanuiaga uma o le eria.

Penefiti

  • Mauʻoa filifiliga o faletalimalo, faleʻaiga ma matafaga
  • Avanoa sili mo ituaiga uma o faʻafiafiaga
  • Tapuni ile malaevaalele
  • E mafai ona e alu i nofoaga faʻanatura ma faʻasolopito

le lelei

  • Faʻatele i turisi

Afai o loʻo e fuafuaina e alu i le tafaoga i le nofoaga malolo o Antalya i Turkey, ona e mautinoa e te manaʻomia sili auiliiliga faʻamatalaga e uiga i le taulaga, lea o le a e mauaina i lenei sootaga.

Saili mea e nonofo ai i Antalya

Alanya

Alanya o se lauiloa nofoaga i Turkey e mafai ona e malolo ai ma tamaiti taugofie. O le taulaga laʻititi ua leva ona avea ma nofoaga e fiafia iai turisi faʻafetai i le lelei filifilia o faletalimalo, matafaga ma faʻafiafiaga gaioiga. O lenei nofoaga e faʻaauau pea ona atiaʻe, ma tatala ai avanoa e tele mo ana auvalaʻaulia: faletalimalo fou, paka ua taunuʻu mai iinei, ma ua faʻatoʻa amata ona faʻagaioia se uaea taʻavale. I le va o tafaoga i le matafaga, e mafai e turisi ona asia le 'olo anamua ma ana, alu i luga o le sami tafaoga i luga o le vaa pe na o le fiafia i laufanua matagofie laufanua latalata i le taulaga tutotonu.

Tau

O le tau masani o le nofo ai i le faletalimalo 3 * i Alanya e $ 50-60 i le po mo le lua (o le tau e aofia ai le 'aiga o le taeao, o isi taimi o le' aiga o le afiafi). Lima-fetu faletalimalo ofa i le taumafanafana vaitau amata i le $ 90 ma mai $ 130-200 mo le lua potu i le po.

O le nofoaga fiafia e fiafia i ai ma le tele o filifiliga o faleʻaiga ma faleʻaiga, o lea e mafai ai e tagata uma ona maua fale taugofie. Mo se meaai mama i se 'aiga' taugofie mo le lua, o le ae totogiina le $ 4-8. Ma i totonu o se faleʻaiga latalata i le uafu tutotonu, o lau siaki mo le 'aiga aoauli o le a le itiiti ifo i le $ 20.

Matafaga

Pe a filifilia le mea e sili ai le o i Turkey ma tamaiti, muamua lava, o le tele o aiga uaʻi atu i matafaga o le nofoaga. O le talafatai o Alanya e faʻataʻamilomilo mo le sefulu o kilomita ma ofoina atu le tele o nofoaga saunia lelei matafaga. O le sili ona lauiloa o le matafaga Cleopatra, o loʻo tu i le ogatotonu o le taulaga. I luga o le matafaga, turisi e faʻamoemoeina i mama oneone, o se ulufale malu i totonu o le sami, faʻalelei nofoaga, o le tele o faleʻaiga ma faleoloa. O le matafaga faʻaloaloa mo le sili atu i le 2 km ma e lautele lautele, o le mea lea, e ui lava i le maualuga o feoaʻiga i le taumafanafana, e lava le avanoa mo tafaoga uma. Cleopatra e lelei mo aiga e iai fanau.

Penefiti

  • Itiiti taulaga mafanafana
  • Tele matafaga eseʻese
  • E i ai le avanoa e alu ai i le matamata
  • Fesoasoani talafeagai
  • Tau taliaina

le lelei

  • E toʻa 5 * faletalimalo
  • Mamao mai Antalya

Afai e te filifili e alu i le tafaoga i Alanya i Turkey, matou fautuaina oe e faitau atili auiliili faʻamatalaga e uiga i le nofoaga iinei.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Kemer

Faʻatasi ai ma nofoaga sili ona lelei i Turkey, o le taulaga o Kemer e mitamita i le nofoaga. O le vaega matagofie, e tuaoi i le tasi itu o tumutumu mauga ma luga o leisi itu e ala i le sami sami, e foliga mai na faia mo se tafaoga tafaoga. E ui lava e le lapoʻa le nofoaga, ae ua leva ona faʻatulaga lelei ni faleʻaiga lelei, o loʻo ofoina mai ai ni filifiliga o faletalimalo eseese, o pa ma faleʻaiga, fale kalapu, faleoloa ma faleoloa. Ioe, e mafai ona e malolo iinei ma tamaiti, ae o le tele o mea uma a Kemer o le a apili i tagata tafafao maimoa. O lenei nofoaga e faʻatauaina e ni mea taua e masani ai: o se afi mumu ma se vanu matagofie, o se ana anamua ma se malae taʻalo faʻaonapo nei.

Tau

O le tau o le totogiina o se lua potu i le maualuga vaitau i le 3 * faʻavae e tusa averesi $ 50. Oe mafai ona malolo i le lima pito i luga mo le $ 140-200 (aofia uma). O tau o meaʻai e tutusa lava ma Antalya.

Matafaga

E tele matafaga i Kemer, ae o le tele o latou e iai faʻamaʻa maʻamaʻa. O le sili ona asia o le taulaga tutotonu o le matafaga, lea e lauiloa mo lona mama ma le saogalemu, lea na ia mauaina ai le Fuʻa Lanumoana. O le ulufale atu i le sami iinei e fai lava sina tifato; o lenei o le a manino lava mafua ai le le faʻamafanafanaina mo aiga ma fanau laiti. O isi mea totoe o le gataifale e lelei ona faʻatulagaina, o loʻo iai potu totogi i le la, e i ai faleʻaiga lata ane ma e ofo atu gaioiga vai.

Penefiti

  • Nofoaga matagofie
  • E i ai le avanoa e alu ai i faʻanatura masani
  • Filifiliga lelei o faʻamau, kalapu

le lelei

  • Matafaga mataʻepaʻe
  • Le talafeagai e malolo ai ma tamaiti
  • Le lelei filifiliga o 3 * faletalimalo

Ae e te leʻi alu e malolo i Kemer i Turkey, matou te fautuaina oe e suesue auiliili i le faʻamatalaga e uiga i le nofoaga i lenei fesoʻotaʻiga. Ma a maeʻa ona faitau lenei tusitusiga, o le a e sailia le mea e vaʻaia i Kemer mai vaʻaiga.

Filifili se faletalimalo i Kemer

Belek

Pe a filifilia le mea e sili ai le alu i Turkey, e toʻatele e mafaufau i se mea taua pei o le tulaga o le nofoaga malolo. Belek e le masalomia o se tasi o sili sili aʻai taulaga i le atunuʻu. E i ai faletalimalo taugofie ma tapolo vasega ofoina atu le maualuga tulaga o auaunaga. E ui lava o le nofoaga faʻapitoa e fai si talavou, e mafai e turisi ona maua le tele o faleʻoloa, faleʻaiga, faʻamau, kalapu ma paka vai i luga o lona teritori. Ma i le lata ane o le 'aʻai o loʻo iai ni faʻamanatuga mai anamua, o lea e manaia ai Belek mo tagata fiafia i le matafaga ma tagata fiafia i fafo.

Tau

E naʻo nai faleoloa e tolu-fetu i luga o le teritori o le nofoaga, lea e mafai ai ona e siakiina mo le po mo le $ 50. Ae e sili atu ma le limasefulu 5 * faletalimalo i le taulaga, o latou uma e galulue e tusa ma le "all inclusive" system. O le tau o le soifuaga i ia faletalimalo e amata i le $ 150, ma le averesi o le tau e tusa ma le $ 350 mo le lua i le aso. Tau i falemaʻi falemaʻi e sili atu maualuga nai lo Antalya, e ui lava e mafai ona maua se paketi '' aiga 'aʻai.

Matafaga

O le talafatai i Belek e taʻi 16 km ma ua vaevaeina i vaega tumaʻoti i le va o faletalimalo. Ae ui i lea, o le taulaga e i ai foi le leai o se matafaga o Kadriye, ufiufi i le auro oneone. Lenei e mafai ona e mautotogi sun loungers, tiʻeti i se vai scooter, taʻalo volipolo matafaga. O le faitotoʻa i le sami e mafolafola, o lea ua avea ai le nofoaga ma mea e sili ona fiafia iai aiga ma fanau. O se paka ma tamaiti taʻaloga ma nofoaga tafaoga o loʻo faigofie ona tu i tafatafa o le matafaga.

Penefiti

  • Tautua maualuga i faletalimalo
  • Talafatai oneone oneone teuteu lelei
  • Atinae atinae o faletalimalo ma faleʻaiga
  • E mafai ona e alu i faʻaliga mai anamua i lata ane
  • Le i ai o le muamua faletalimalo i Turkey mo tamaiti ma le vai paka "Le fanua o tala faʻasolopito"

le lelei

  • Tau maualuga
  • Le leai moni o paketi fale

Tele o turisi ua leva ona moemiti e alu i tafaoga i Belek, Turkey. Afai na e fuafuaina se malaga faapena, ona avea lea o faʻamatalaga i luga o lenei itulau ma mea aoga ia te oe.

Vaʻai tau mo faletalimalo i Belek

Marmaris

Faʻatasi ai ma nofoaga sili ona lelei i Turkey mo aiga ma fanau o Marmaris. O se tamaʻi taulaga i le talafatai o Aegean o loʻo maua le faʻateleina o le taʻutaʻua o tagata tafafao maimoa i tausaga uma ona o lona atinaʻe tetele ma matafaga matagofie. Natura ma faʻaleaganuʻu mataʻina i Marmaris fesoasoani e faʻafiafiaina lau matafaga aso malolo. O se paka vai, se dolphinarium, le motu o Cleopatra, o se savali lelei ma faleʻaiga mafanafana ua na o se vaega laititi o le mea o loʻo faʻatali mai se tagata faimalaga i lenei nofoaga.

Tau

O le averesi tau o le totogiina o se potu i le 3 * faletalimalo i le maualuga vaitau e $ 80 mo lua i le aso. I se faletalimalo e lima fetu, o le totogiina o se potu faʻalua e $ 150-200 i le po (e aofia uma ai). O le siaki mo le 'aiga o le afiafi ma se fagu uaina i se tasi o faleʻaiga i tafatafa o le vai e tusa ma le $ 40.

Matafaga

Afai o loʻo e suʻe ni nofoaga faʻapitoa i Turkey e sili ai le malolo ma tamaiti, ona tatau lea ona e faʻalogo ia Marmaris. O ona matafaga e mama ma teuteu lelei, ma o le toʻatele o i latou ua maua le Faʻailoga Lanumoana. O le talafatai i le nofoaga malolo e tele i le oneone ma oneoneʻae, o le faitotoʻa i le sami e mafolafola, o le a lelei e malolo iinei ma tamaiti.

Penefiti

  • Lautele manino ma matafaga mama
  • Natura matagofie
  • Filifiliga sili ona lelei o faleʻaiga

le lelei

  • Leai ni faʻamanatu faʻasolopito, leai se mea e alu iai
  • Le lelei filifiliga o faletalimalo

E mafai ona e faitau atili e uiga i le nofoaga iinei.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Bodrum

Pe a mafaufau e uiga i le mea e te alu i Turkey, nisi tagata femalagaaʻi le amanaʻiaina se vaʻaiga matagofie e pei o Bodrum. Lenei o le a e mauaina ai sina laʻititi tafaoga nai lo le nofoaga tutotonu o le Metitirani, e le sili atu i le sefulu ma le lua faletalimalo o loʻo aofia uma ai le aʻoaʻoga i totonu o le taulaga, ae o le natura ma laufanua laufanua e mafai ona sili atu nai lo le tauia o tamaʻi vaivaiga. I se faʻaopopoga, o le nofoaga faʻasao na faʻasaoina ai le tele o vaʻaiga faʻasolopito, faʻapea foi ma le tele o nofoaga mananaia mo tagata eseese.

Tau

Nofoaga i se faletalimalo faletalimalo faletalimalo mo le lua o le a tau e tusa ma le $ 70 i le po. O le tau o le ola ai i faletalimalo e 5 * i le averesi e amata mai le $ 140-160 i le aso (vai inu ma meaʻai o loʻo iai). Tau o meaʻai e tutusa lava ma Marmaris.

Matafaga

E i ai le tele o matafaga i Bodrum ma ona siʻosiʻomaga, uma maamaʻa ma oneone. O le taulaga tutotonu o le taulaga e masani ona tumutumu i le taimi o le vaitau maualuga, ma turisi e tatau ona omai iinei i le taeao e saili se avanoa avanoa. O le matafaga e iloga i le oneone oneonea; e iai faleʻaiga ma faleʻaiga e lata i le apitagalu. O le sami iinei e mama, o le ulufale i totonu o le vai e agamalu, talafeagai mo aau ma tamaiti.

Penefiti

  • Nofoaga matagofie
  • Le i ai o manaia talaʻaga ma faʻanatura nofoaga, e i ai le mea e alu i ai
  • Lelei tele avanoa maulu
  • Le se leaga filifiliga o le lima ma le fa

le lelei

  • E toʻa 3 * faletalimalo
  • Mamao o le tele o matafaga mai le taulaga ogatotonu

Mo i latou o loʻo fuafua e o i tafaoga i le nofoaga o Bodrum i Turkey, matou te fautuaina oe e faitau atili faʻamatalaga i luga o le soʻotaga.

Vaʻai tau mo faletalimalo i Bodrum

Fethiye ma Oludeniz

Afai o loʻo e suʻe ni nofoaga faʻapitoa i Turkey e sili ai le malolo ma tamaiti, ona fetaui lea o Fethiye ma Oludeniz. O nei 'aʻai talavou ma televave, e leʻi faʻaleagaina e le tele o turisi. Suavai sami manino, matafaga mafanafana ma le matagofie tumamasina o le natura tosina tagata femalagaaʻi i nofoaga malologa i tausaga uma. Lenei o le a e mauaina ai atunuʻu paka, mauga, vaʻa tafafao, ma, ioe, parakalafa - o le autu sili ona ogaoga gaioiga i Oludeniz.

Tau

O le tele o faletalimalo lata ane e leai ni fetu, peitaʻi, i Oludeniz ma Fethiye e lua faletalimalo e 5 *, o tau o taumafanafana mo potu e lua e amata mai le $ 110 (e aofia uma ai). I totonu o le faʻatutuina o fetu e lua fetu o le ae totogiina le $ 50-60 i le po (e leai se totogi i le taeao) Talu ai e le faʻaleagaina nofoaga mataʻaga e tagata tafafao maimoa mai, e mafai ai ona taumamafa ii nai lo isi taulaga lauiloa.

Matafaga

O nisi o matafaga sili ona matagofie i Turkey o loʻo tu i Oludeniz ma ona siʻosiʻomaga. O le talafatai e ufiufi i maamaa ma oneone, ma i ona nofoaga faʻatulagaina, sun loungers ma faamalu e avanoa mo le mautotogi. O le matafaga sili ona mataʻina i le eria o le Blue Lagoon, o se nofoaga puipuia. E toʻafilemu e faʻamalolo ma tamaiti iinei, o le faitotoʻa i le sami e tutusa, ma e toetoe lava a leai ni galu.

Penefiti

  • Laufanua matagofie
  • E toʻaitiiti turisi
  • Paralela
  • Matafaga mama
  • Tau taugofie

le lelei

  • E leai se filifiliga lelei o 5 * faletalimalo
  • E leai ni faʻamanatu faʻasolopito

Afai e te filifili e alu i le tafaoga i luga o faʻamatala atu luga nofoaga malolo i Turkey, ia mautinoa e faitau la matou 'eseʻese tusitusiga i luga o le sili matafaga matafaga i nei nofoaga.

Filifili mea e nonofo ai i Oludeniz

Kash

E i ai nofoaga faʻapitoa i Turkey e sili ai le malolo mo tagata faimalaga o loʻo sailia le toʻafilemu ma le nofo toʻatasi e siʻosiʻomia e le natura taupou. O le Kas resort, e le masani ai le toʻatele o turisi, e le mafai ona mitamita i faletalimalo faʻaonapo nei ma faʻamanatuga tulaga ese. O se tulimanu filemu e nofo i lona lava pao malie, faʻailoa mai e laufanua toʻafilemu ma matafaga mama. Ae o tagata e fiafia i gaioiga i fafo o le a manaia foi iinei: i mea uma, o le saʻolotoga ua salalau i Kas.

Tau

E leai ni faletalimalo e iai fetu i le nofoaga malolo, ae e tele fale faʻafiafia, i masina o le taumafanafana e mafai ai ona e nonofo faʻatasi i le $ 60-80 i le aso. Nisi faletalimalo aofia ai malu taeao i le tau. O tau o taumafa e taugofie iinei nai lo isi taulaga turisi i Turkey.

Matafaga

I Kas e mafai ona e mauaina uma mataʻaga maʻa ma oneone oneone. O i latou uma e laʻititi, ae o loʻo iai ni fale mautotogi talafeagai: e iai potu malolo mo le la, ma e iai foʻi faleʻaiga lata ane. Afai o loʻo e tafafao ma tamaiti, o lona uiga o le totogi Kaputas matafaga, e ese mai isi i lona agamalu ulu i totonu o le vai, e sili ona talafeagai mo oe.

Penefiti

  • Malu, nai turisi
  • Matafaga teuteu lelei
  • Manatu matagofie

le lelei

  • Le lelei atinae o turisi
  • Leai ni mea faatosina, leai se mea e alu i ai
  • Le lelei filifiliga o matafaga

Nisi faʻamatalaga e uiga ia Kas e mafai ona maua ii.

Saili sili feutanaiga luga apitaga apitaga
Tekirova

A e mafaufau e uiga i le mea e te alu i Turkey ma tamaiti, aua neʻi galo e mafaufau i le Tekirova resort o se filifiliga.O se tamai nuu tu mamao ese mai Kemer o le a faʻafiafiaina oe i le lelei filifilia o le lima-faletalimalo faletalimalo, eseese o faʻanatura ma aganuu mataʻina ma ituaiga uma o faʻafiafiaga. I le taimi e tasi, o le nofoaga malolo e fai lava si toʻafilemu, o lea e matua lelei ai le malolo e malolo ma tamaiti luga.

Tau

Nofoaga i se 5 * faletalimalo i le taumafanafana vaitau o le a tau ai le averesi o le $ 140-170 mo le lua i le aso (aofia uma). Tau mo potu faʻalua i faletalimalo tolu-fetu e paʻu maualalo ma e $ 40-60 i le po.

Matafaga

O le ogatotonu o Tekirova matafaga, vaevaeina i le va o faletalimalo, i ai foi se munisipone sone. Ua tuʻuina atu i le gataifale le Fuʻa Lanumoana mo lona tumama ma le saogalemu. O le apitagalu e oneonea ma maamaʻa, o le faitotoʻa i le sami e mafolafola, e mafai ai e tamaiti ma tagata matutua ona malolo iinei.

Penefiti

  • Filifiliga tele o faʻapotopotoga 5 *
  • Matafaga tele mama
  • E mafai ona e alu i nofoaga ofoofogia i nofoaga lata mai

le lelei

  • Le lava le oneone oneone
  • Mamao mai Antalya

O faʻamatalaga uma e uiga i mea o totoe i Tekirova o loʻo faʻamatala mai i la matou tusitusiga eseʻese.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Galuega Faatino

O fea la le nofoaga sili ona lelei i Turkey? E leai sa matou aia tatau e avatu ai se tali ile fesili lea, aua e tofu lava turisi ma ana mea e ave i ai le faamuamua. O nisi o le a fiafia i faletalimalo matagofie o Belek ma Antalya, o le mulimuli o le a latou talisapaia le matagofie o le lautele o Kas ma Oludeniz, ma o le lona tolu o le a avea ma mea taua i le natura o le Aegean. O lea e pule ia oe le au malaga, e filifili poʻo fea e sili ona lelei e malolo ai i Turkey.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Oh Oh Woah (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com