Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Rethymno - o se 'aʻai matagofie i Kereta i Eleni

Pin
Send
Share
Send

O Rethymno, e ufiufi i lauolaola lauolaola, ma vaituloto tuufua ma matafaga oneone, o loʻo tu i le itu i sisifo o Kereta. Mo le toatele o turisi o loʻo tumau pea ona lilo - o fea le sami e maua ai lea nofoaga? O le mea moni o luga o nisi faʻafanua Rethymno e mulumuluina e le Aegean Sea, ma luga o isi - e le Sami Cretan. O faʻatanoa uma e lua o le sami Metitirani. O lea la, Rethymno (Kereta) o se nofoaga masani a Metitirani i Eleni.

Ata: Rethymno, Kereta.

Faamatalaga lautele

O le mapusaga o le nofoaga e tele mauga. O le mamao i le laumua o le motu, Heraklion, e tusa ma le 80 km. Rethymno o le fale pe a ma le 20 afe tagata. National tupe o le euro.

O le muamua taʻua o Rethymno i Eleni amata mai i le 4th-3 seneturi BC. E vave tele le faʻaiuga na avea ma se faiga faʻavae saosaoa. O lenei mafuaʻaga na mafua mai i le lelei nofoaga o le nofoia - i le fetaulaʻiga o ala autu o fefaatauaiga. I le afa lona lua o le seneturi lona 4 TLM. na paʻu le 'aʻai. O mafuaʻaga na ala ai ona tupu lenei mea e le o iloa. Mo le valu seneturi o le tulaga na tumau pea le faanoanoa, na o le muamua afa o le 13th seneturi Rethymno toe maua lona matagofie muamua ma le mamalu. Na tupu lenei mea faafetai i taumafaiga a le Venetians.

Mo le tele o seneturi, o taua mataʻutia na tauina mo le aia tatau e umiaina ai se fasi parataiso i le motu o Kereta i Eleni. Ioe, o lenei mea na afaina ai le foliga mai o le nofoaga faʻaonapo nei. O tufuga ma tu ma agaifanua a le tele o tagata e felavasaʻi ii. Tagata tafafao maimoa eo atu i Rethymno e asiasi i nofoaga mananaia ma tatalaina mea lilo na nanaina le nofoaga.

Vaaiga

O le autu faʻatosinaina o le 'aʻai o Rethymno o le Venetian' olo Fortezza. Muamua lava, o le 'olo malosi na afua mai o se puipuiga puipuiga mai faomea, ma aofia ai le fa bastions. I totonu o le 'olo o iai fale teu oloa, maota o le Epikopo, le fale e nofo ai le faifeʻau, fale puipui, o le malumalu e oʻo lava i le fale faʻafiafiaga.

Mea moni manaia! O le 'olo o Fortezza e matua tele ma e masani ona taʻua o le fale Venetian sili ona tele.

Faʻafeagai ma le faitotoʻa autu o le Archaeological Museum, faʻavaeina i le faʻaiuga o le 19 seneturi. O lana aoina aofia ai faʻaaliga mai vaitau eseese - mai le amataga Minoan i le Roma.

O le Rimondi Punavai e matuaʻi aoga tele ona asia. O le tosina e aofia ai tolu gutu, faia i foliga o leona ulu. O le vai mai le gutu o leona taʻitasi e tafe atu i ni faatanoa se tolu, lea e teuteuina i fa pou. O loʻo iai se vaipuna i le Platanou Square.

I luga o se tusi! I Rethymno, Kereta, Eleni, tele fale o loʻo teuteuina pea i faʻafanua o le Renaissance. Afai e te manaʻo e mauaina se atemosifia siosiomaga, alu savalivali i le taulaga Venetian o Rethymno. Ole nofoaga lea e sili ona e fiafia iai ile tagata tafafao.

I se auiliiliga atili o mea e vaʻaia i Rethymno o loʻo faʻamatalaina i se isi tusitusiga.

Ata: Rethymno, Kereta.

Matafaga o Rethymno

O le nofoaga i Eleni e iai lona tau i le Metitirani - e vevela le tau mafanafana ma e leai se timu, o le averesi o le vevela e tusa ma le 30 tikeri. O matafaga o Rethymno e tumu i turisi i le afa lona lua o Me ma e naʻo Setema e avanoa ai. O le vai mafanafana e oʻo i +27 tikeri.

Mea moni manaia! Tele o matafaga o Rethymno ua faʻamanuiaina i le Fuʻa Uliuli mo a latou vai mama ma le tulaga maualuga o galuega tetele.

Matafaga taulaga Rethymno

O le vaega o faʻafiafiaga ua saunia lelei e latalata i le uafu Venetian, o le umi o le talafatai e 13 km. O le a le mea e tosina mai ai turisi? Lelei, vaivai le oneone ma matua manino le vai. O le taulaga auala Eleftherios Venizelos taufetuli i le matafaga.

Ua saunia lelei le matafaga. O loʻo iai taʻele ma sui fale i le matafaga. O loʻo i ai malae taʻalo, faʻapea foʻi ma faleʻoloa mautotogi mo taʻaloga taʻaloga vai.

E taua! Totogiina o se faamalu ma lua sun loungers tau 5-7 €. Oe mafai ona 'ai i le fale inu, o le tau o se' aiga o le afiafi mo le lua e tusa ma le 30 €.

O le matafaga matafaga o Rethymno i Kereta o se tasi o nai nofoaga i totonu o Eleni uma laumei o loʻo taatia ai o latou fuamoa, o nei eria e puipuia ma puipuia.

Damoni

O loʻo tu 35 km mai Rethymno (itu i saute) ma naʻo le 5 km mai Plakias (itu i sasaʻe). O le matafaga e taʻutaʻua tele, o le matafaga ua faʻatumuina i le sun loungers ma faamalu (na o tala ane o faletalimalo), o loʻo suia ai fale, taʻele, faleʻaiga ma faleʻaiga. E i ai le aʻoga maulu ma se aʻoga tiʻetiʻe. O taʻaloga vai e mafai ona totogi.

O le talafatai latalata atu i le nuu ma le matafaga fausia ai se matagofie vanu malutia e mauga. Tagata tafafao maimoa e mafai ona tusi potu i faletalimalo tu saʻo i luga o le matafaga.

Lelei e iloa! I le itu i sisifo o le matafaga, e le o toe faʻatulagaina, e i ai se vaitafe. O 'aʻai faʻafofoafi ma papa e maua ii. O le talafatai i sasaʻe e filemu, toʻafilemu ma latalata i le matafaga o Ammoudi.

Baja kalapu kalapu

Matafaga kalapu tu i tafatafa o Rethymno, 10 km mai le taulaga ogatotonu. O pasi masani e omai iinei i taimi uma. O le nofoaga e taʻua o le Baja beach. O le umi o le talafatai o 12,000 m2. O le aufaigaluega o loʻo fai ma sui o sun sun, umbrellas, taele, suia o fale. O le alititai e papa, o lea e sili ai le valaʻaulia o tamaiti e aau i le vaitaʻele.

O le faitotoʻa i le teritori o le matafaga kalapu e leai se totogi, e na o le totogiina mo le totogi o le nofoa o le nofoa nofoa:

  • 3 € - laupapa;
  • 7 € - ma faamalu.

E i ai faleʻie mo kamupani tetele, o le totogiina faʻamoemoe faʻalagolago i le tele - mai 60 i le 80 €.

Faʻafiafiaga:

  • lua vai taele - matutua ma tamaiti;
  • vaitafe;
  • faaseʻe vai;
  • beach volley ma le tenisi;
  • malae taalo;
  • discos ma autu autu faia.

I luga o se tusi! I luga o le teritori o le matafaga kalapu oe mafai ona faʻamanatuina se aso fanau.

E mafai e tagata asiasi ona asiasi i le faleʻaiga i le apitaogalu, o faʻamalama o faʻalapotopotoga e le amanaʻia le sami, ae ui i lea, o tau i totonu o le fale e fai lava si maualuga.

Geropotamos

E tu i le 18 km mai Rethymno (itu i sasaʻe), mamao i Panormo - 3 km. O le matafaga e laʻititi, oneone ma maamaʻa, o le vai iinei e malu, aua o le Gerapotoamos vaitafe e tafe latalata ane, fausia ai se loloto loloto vai i tafatafa o le matafaga.

O le matafaga o loʻo faʻaauupegaina i le sun loungers ma faamalu, ma o loʻo avanoa mea taumafa mama i totonu o le snack bar. E toaitiiti tagata tafafao i luga o le matafaga, o lea o turisi e sili atu le tuulafoaʻia ma le filemu e omai ii. Tele manu felelei ma manu e nonofo i auvai o le vaitafe.

E taua! Alu i le matafaga e faigofie - o loʻo tu i tafatafa o le auala tele o Heraklion-Rethymno. O se gaugofie talafeagai e tau atu i le matafaga. Afai o loʻo e malaga i se pasi, fesili i le avetaavale e tu latalata i le matafaga.

I tafatafa o le matafaga o loʻo i ai le nuʻu o Margarites, i le mea na faia ai 'omea, e mafai ona e asia le faʻataʻamilosaga o Melidoni, o ni nai ekalesia anamua.

Matafaga o Spili

O le matafaga o loʻo tu i tafatafa o le auala tele o Rethymnon-Heraklion. Afai e te alu i le itu o le laumua o Kereta, o le a e tau atu i se faʻailoga. E leai se faʻailoga i le auala mai le laumua. O le auala e pito sili ona lelei e taunuʻu ai, o le taʻavale. E mama le vai, e leai ni tagata i le apitaogalu. O loʻo i ai le potu malolo ma faʻamalu i luga o le matafaga, ma e i ai le tamaʻi fale inu. O le alu ifo i totonu o le vai e maamaʻa, malu. O le tau o le tasi sun lounger ma faamalu o le 5 €. O tau i le fale faʻatau e matua taugofie ma o taumafa e suamalie.

E taua! E tele maʻa i luga o le matafaga ma luga o le ilititai, o lea o lenei nofoaga e le talafeagai lelei mo aiga ma fanau.

O se numera tele o iʻa e nonofo i totonu o maʻa i lalo, o lea na latou o mai ai iinei e maulu i se matapulepule ma se snorkel.

Tau mo mea e nonofo ai ma meaʻai

E i ai faletalimalo i Rethymno uma, amata mai paketi i taugata. O le filifiliga o le faletalimalo faʻamoemoe i lau oe lava fiafia i ai. Faletalimalo i le vaega tuai o le taulaga e talafeagai mo turisi e fiafia e fiafia, pisapisaō ma faʻaalu taimi i kalapu kalapu. O faletalimalo laina lona lua e tau le pisapisao.

Ole tau maualalo ole potu faʻalua ile faletalimalo tolu-fetu e 84 € ile aso. I le averesi, apitaga i Rethymno faletalimalo o le a tau 140 € i le po.

E mafai ona mautotogi le fale mautotogi mo le 46 € i le aso. I le averesi, o le tau o le ola i se fale mautotogi o le a tau 85 € i le po.

O faletalimalo silisili e tusa ai ma tagata faʻaaoga i le booking.com:

  • "Blue Sea Hotel Apartments" - tu i le 1 km mai le taulaga tutotonu, tasi le minute savali i le matafaga, tagata e faʻatulagaina - 9.4;
  • Fortezza Faletalimalo - o loʻo tu i le talaʻaga vaega o le 'aʻai, o le auala i le matafaga e naʻo le 4 minute, faʻaoga e tagata - 8.7;
  • Faletalimalo Ideon - o loʻo tu i le taulaga tuai o Rethymno, e mafai ona e savali i le matafaga ile 4 minute, faʻaoga e le tagata - 8.6.

O le aoauli atoa mo le tasi tagata i le ogatotonu o faleʻaiga poʻo cafe o le tau mai le 5 i le 12 €. O se taumafataga mo le lua i totonu o se faleaiga tau i le va o 22 ma 40 €. Faʻatatau lau taumafataga i le paketi - i le McDonald's restaurant chain - mai le 5 i le 7 €.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻatau

E leai ni fale faʻatauoloa ma ni faleoloa i le taulaga faʻataʻitaʻi i Eleni, ae e tele lava faleoloa ma faleoloa o faʻamanatuga muamua. Faʻatauga i Rethymno e sili ona amata i le vaega tuai o le taulaga, mulimuli i le savali agaʻi i auala e latalata ane i ai.

Lelei e iloa! O le auala autu o faʻatauga o Solido. O se numera tele o faleoloa ma mea manogi, teuteuga, lavalava, seevae, tusi o loʻo faʻatauaina ii.

E tele foʻi faleʻoloa i luga o auala:

  • Arcadio - tamoʻe tutusa i le matafaga;
  • Ethnikis Antistaseos - amata i le paka o le taulaga ma agaʻi atu i le uafu;
  • Sophokli Venizelu - tamoʻe i le talafatai;
  • Kountourioti - tamoʻe i le Arcadio Street.

E mafai ona faʻatau ia fulufulu oloa ile Hermes Furs ma Royale Shops. O ituaiga Europa o loʻo faʻaalia i le Votre faleoloa. E mafai ona maua ni faʻamanatuga muamua i le Treasure Island i le Ethnikis Antistaseos, ma e tele ituaiga teuteuga e mafai ona maua i le Aquamarine i le Arcadiou Street. O meaai fou e sili ona faʻatau i le maketi, o itula amata e tatau ona mauaina muamua mai faʻasalalauga i nofoaga o pasi.

Lelei e iloa! Ia mautinoa e aumai le suauʻu olive, meli, mea teuteuga faʻavae i luga o le suauʻu olive, antiques, ceramics, porcelain, mea teuteu mai Rethymno o se faʻamanatuga.

Tau i luga o le itulau e mo Me 2018.

Tau ma le tau. O afea le taimi sili ona lelei e o mai ai

O le teritori atoa o Rethymno i Eleni o loʻo pulea e le tau o le Metitirani. I le tau mafanafana, e vevela ma mago iinei, e leai se timu. O le vevela o le ao i le taumafanafana e ese mai i le 28 i le +32 tikeri. E sili atu le maalili i le taumalulu - e le maualuga atu nai lo +12 tikeri. I le tau mafanafana, o le sami vai mafanafana e oʻo i +27 tikeri, ma i le taumalulu e malulu i lalo i le +17 tikeri.

O le tau o le mafolafola ma vaega maugā o Rethymno e matua 'eseʻese lava. I mauga i le taumalulu, o le ea vevela pa'ū lalo lalo +0 tikeri, paʻu le kiona. O le itu mafolafola o le nofoaga malupuipuia e puipuia e le 'aʻai Venetian, o lea e le mafai ai e le matagi ona ofi i ona puipui. Faʻafetai i lenei, i le ogatotonu o le nofoaga malolo e masani ona mafanafana ma e leai se matagi.

E taua! O le tumutumuga o turisi vaitau ia Iuni, ae ui i lea, o le sili taimi lelei mo se matafaga aso malolo i Rethymno o Iulai ma Aukuso. I le taimi nei, o le vai i le sami mafanafana e oʻo atu i se mafanafana vevela o le + 24- + 26 tikeri. E faigofie ona talia le tau vevela, talu ai e lelea le motu e matagi mai itu uma ma e tu i matu o le ekueta.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Rethymno (Kereta) o se nofoaga lilo i luga o le faʻafanua o Eleni, tumu i eseesega ma mea lilo. I luga o le paʻu, fale pisapisao, faleʻaiga ma faifaiva, o loʻo faʻavasega mea e maua ma puʻeina, o loʻo nonofo filemu. O fale tuai e lalagaina faʻalelei i fale faʻaonapo nei. E maua e Rethymno se tofo faʻapitoa i le afiafi, pe a susulu mai le afe ma afe o moli, amata ona ola falekalapu ma discos - ua amata ona ola le olaga i le taimi atoa.

O se vitio aoga mo i latou e fia asiasi i Rethymno: o le matafaga, meaai ma tau i le nofoaga malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: DJI Mavic Pro, Rethymno Crete greece (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com