Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Dubrovnik: o matafaga uma o le lauiloa nofoaga o Croatia

Pin
Send
Share
Send

O matafaga o Dubrovnik ma vai e sili ona mamā, paka faʻanatura ma maafaamanatu anamua - o le mea lea e ova ai ma le 18 miliona turisi e omai i Croatia i tausaga uma. E mafai ona malamalama i latou, aua o ai e mafai ona teteʻe atu i le Sami Adriatic Sea ma ona matafaga matagofie, siʻomia e togavao mafiafia? O sea tafaoga e le faʻaleagaina se mea ... seʻi vagana le filifiliga sese o le nofoaga. Faʻafefea ona maua se oneone oneone i Croatia ma aloese mai le motu o tagata o turisi? O fea e mafai ona e maua ai se malologa lelei ma tamaiti, ma o fea e te alu i ai mo le olaga i le po? Uma faʻamatalaga mo latou oe malaga i le sami i Dubrovnik i lenei tusitusiga!

Lapad

O se tasi o matafaga lauiloa o Dubrovnik i Croatia o Lapad, o loʻo tu i luga o le penisula o le igoa tutusa. E i ai se tioata manino ma matua malu le sami lea e ofi ai iʻa laiti, faamalu ma sun loungers (30 ma le 40 kuna i le aso, faʻasolosolo), o loʻo i ai faletaele, potu e fai ai lavalava ma lua faleʻaiga.

Mo i latou e fiafia e aau! O vaʻa luga o le Lampada e tu latalata i le 250 mita mai le matafaga.

E mafai ona vaevaeina Lapad i ni vaega se tolu:

  1. Sandy, latalata ile faletalimalo o Kompas. E sili pe a e malolo ii ile taeao, pe a moe turisi pe faʻatali mo le susulu o le la. Pau lava le nofoaga i Lapada e mafai ona e malolo ai ma tamaiti.
  2. Concrete - i le ogatotonu o le matafaga. E vave lava le vevela ma faʻamalulu i lalo pei o le vave - e sili le malolo ii vaveao pe a uma le 18:00. O le pito i lalo e ufitia i maʻa tetele.
  3. Maa. E talafeagai naʻo latou e mafai ona aau lelei, aua e iai maʻa tetele i lalo. Totogi inflatable faasolosolo ma vaitaele e masani ona faapipiiina i lenei eria o le matafaga. O le ulufale i le vai e faigata tele.

Lapataʻi! Aua le laa i luga o maʻa lapoʻa i totonu o le vai, ina ia e maua ai naʻo lagona lelei mai se fonotaga e mafai ona feiloaʻi ai ma tamaʻi sami.

Faʻatasi ai ma tulaga le lelei o le matafaga, e mafai e se tasi ona tuʻu eseʻese le mama, talu ai o tamaʻi lapisi e seasea aveʻeseina i le vaitau, ma le tele o tagata i taimi o taimi e vevela ai le vai i se tulaga talafeagai.

Copacabana

Copacabana Beach i Dubrovnik o loʻo tu i le itu i matu o le taulaga, i luga o le Lapad Peninsula. E taʻutaʻua ona o ona laufanua eseʻese, matagofie maʻa taʻitasi ma le oneone, ma le manino o le vai turquoise.

Copacabana e tele ana faʻafiafiaga faʻafiafiaina: volipolo, faaseʻe vai, catamarans, faʻi, faʻasolo faʻaseʻeina ma le alu ifo i le sami, vaʻalele faaseʻe, faʻasasaina ma le alovaa. I le maeʻa ai o le 20:00, o le masani ai o le siosiomaga o le po e ola i luga o le matafaga, e ki musika i le cafe, e maua ai vaiinu lelei ma amata ai siva faʻamataʻu. E lua faleʻaiga e matala ile ao.

Taua! Copacabana o se nofoaga lelei tele mo aiga ma fanau, aua o le sami iinei e fai sina papaʻu ma se faʻasolosolo malie.

Faʻatasi ai ma isi mea lelei, o le matafaga o loʻo faʻaauupegaina ma faamalu (200 kn) ma sun loungers (250 HRK), i le itu taumatau o le matafaga o loʻo iai uma nofoaga talafeagai mo tagata e le atoʻatoa tino. O faʻaletonu e aofia ai le laʻititi o le matafaga ma le maualuga o tau mo meaʻai, faʻafiafiaga, ma mea lelei.

Sveti Yakov

I le itu i sautesasaʻe o le aʻai o loʻo iai le matafaga malala o Croatia ma le vai manino. Ona o lona mamao, e tau le taʻutaʻua i turisi, ae e ui i lea, o atinaʻe tetele ua matua atiaʻe iinei: i le nofoaga mautotogi o loʻo iai vaʻalele vaʻa, vaʻa ma catamarans, o le faleʻaiga o loʻo tautuaina le taumafataga o le Metitirani, ma o le cafe-bar e ofoina atu le tele o filifiliga. meainu inu

O Sveti Yakov e tu i le faga, e siʻomia e maʻa, o se ekalesia tuai ma se togavao mafiafia, ma le sami iinei, ona o le eseʻesega o lona loloto, e foliga mai ua vaevaeina i ni vaega o lanu eseese. Mai matafaga uma i Dubrovnik, e sili le puʻeina o se ata i lenei ata.

Talu ai o Sveti Yakov o loʻo tu i le au maualuluga, e ui lava e le o turisi, o se vaega o Dubrovnik, malolo iinei e tau sili atu nai lo isi matafaga. Mo le totogiina o sun loungers e tatau ona e totogia le 50 HRK, faamalu - 35 HRK. Mo i latou e taunuʻu mai i taʻavale, o loʻo i ai se paka faʻamautu puipuia mo le 40 HRK i le itula.

Faʻaaliga! O le vai i luga o Sveti Jakov e malulu atu nai lo isi vaega o Croatia, ona o le sami iinei e loloto atu ma umi le mafanafana. I le matagi o le tau, galu mafai ona tulaʻi luga o le matafaga.

Banier

A faʻapea o le fasifuaitau "Malolo - faʻapena foʻi ma musika" faʻamatala maeʻaeʻa au mea e te manaʻo ai, ona avea lea o le Banje Beach ma se filifiliga lelei. E vaevaeina i ni vaega se lua - totogi, tuʻuina i se faleʻaiga ma se kalapu kalapu, ma leai se totogi - o se tamai eria ma se lisi lisi. Ae paga lea pe o le mea e lelei ai, musika e le amanaʻia sea vaeluaina o teritori.

I totonu o le sone totogi mo turisi, o mea fiafia uma o se tafaoga matagofie ua faʻaalia - o le avanoa e lafi ai mai le la i luga o se moega tele ma le taualuga (300 HRK), sunbathe i luga o se isi tulaga mo 400 HRK, inu cocktails manaia mai le pa (tusa ma le 60-80 HRK taʻitasi) ma i lenei taimi fiafia i le vaʻai a le Old Town. Tatala le kalapu i le 19:00 ma siva incendiary e faʻaopopo i uma faʻafiafiaga.

Mea uma e sili atu le filemu i luga o le saoloto vaega. I luga o maʻa sinasina papaʻe i tafatafa o le mafanafana ma le manino o le vai, e toʻafilemu ai e tagata femalagaaʻi meainu na faʻatau muamua mai le faleoloa. Moni, e le umi lenei - seia oʻo i le taimi o le aoauli, aua talu ai le tatalaina mulimuli o le la, ua toʻatele tagata tafafao maimoa mai i le matafaga. Lenei e mafai ona e mautotogi se sunbed mo le 100 HRK ma se faʻalu mo le 80 HRK, tiʻetiʻe i se faʻi, totogi se vaʻa poʻo se uila vilivae.

Bouja

O le matafaga sili ona le masani ai ma folauga o Dubrovnik, o nisi o ata ia i le taimi e tasi e tosina mai ai le maofa. Seʻi tatou matau atu loa - tamaiti, tagata matutua pe manunuʻa tagata, tagata faimalaga e le mafai ona faia se tafaoga i le sami e aunoa ma le nofoaafi o le la ma faamalu e le tatau ona o ii. O Buza o se nofoaga tulaga ese i Croatia, o se maʻa matafaga e sili ona lelei mo e fiafia i le alofa ma le oʻo i taʻaloga.

O Bouja e natia mai mata o se tagata pasi faigofie. Ina ia e agaʻi atu i mato maualuluga e mafai ona e puna ai i le sami manino, e tatau ona e faʻataʻamilo i le fale autu o Dubrovnik i le itu tauagavale ma ulufale i le faitotoʻa le mafaamatalaina o St. Stephen, o loʻo tu i le pa i saute o le Aai Tuai. E ala atu ia oe o le a e le gata i le matafaga, ae faʻapea foi i le cafe o le igoa e tasi ma maualalo tau ma meainu suamalie.

Taua faʻamatalaga! O le sami i luga o Buzh e loloto loloto ma siʻomia e maʻa, o lea aua le lamatia lou ola pe a fai e te le iloa aau lelei - fiafia i le vaʻai mai le matafaga.

Oe o le a fiafia i ai: O se auiliiliga aotelega o le 'aʻai o Dubrovnik ma ona mataʻaga ma se ata.

Kupari

Ghost Beach o se tasi o lauiloa taʻutaʻua i Yugoslavia i le lona lua afa o le 20 seneturi. Ae paga lea, naʻo mea o totoe o aso nei o toega o fale tuai faletalimalo, o se tamaʻi cafe ma le tele o ipu i luga o le lisi, sun loungers, faamalu ma le faleuila ma le potu laʻei. Ae e ui lava i le leai o ni atinae tetele ma e le faigofie le nofoaga (7 km mai Dubrovnik), o le matafaga tumau matagofie mo tagata tafafao maimoa i Croatia nei.

O Kupari e i ai se sami malulu, sami mama e ufiufiina i tamaʻi maʻamaʻa, lava paka taʻavale fua, e leai ni galu ma nai tagata faimalaga, o lea e mafai ai ona tatou faʻapea o se nofoaga lelei lea mo aiga e iai fanau. I le vaitau o le matafaga 2018, ua faalauiloa ai e le malo o Croatia se fuafuaga e toe faaolaola ai le nofoaga.

Atonu e te fiafia i: Fuafuaina o matafaga i le talafatai o Croatia.

Laʻau

Afai e te manaʻo e nofo i se faletalimalo Dubrovnik ma se matafaga tumaʻoti, o le sili atu filifiliga o le a ofoina atu ia te oe luga Stikovice, ona e 3 faletalimalo o vasega eseese. Ona o lona mamao mai le taulaga ogatotonu (sili atu nai lo 15 km), Stykovica e le lauiloa tele i turisi, o lea e iloga ai i lona tulaga ese mama ma malu le ea. O atinaʻe tetele i luga o le matafaga o loʻo i le averesi o le tulaga o le atinaʻe - o i e mafai ona e lisiina faʻamalu (12 HRK) ma sun loungers (18 HRK), taʻalo lakapi vai, fiafia i le manogi o se togafiti faʻafuaseʻi.

Fautuaga! Tagata femalagaaʻi na o atu i Stykovice fautuaina e 'aʻau iinei naʻo seevae faʻapitoa, aua o loʻo i ai le avanoa lelei e feiloaʻi ai urchins sami.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Bellevue

O se tamaʻi matafaga o loʻo siʻomia e maʻa o loʻo tu i totonu o le faga tapunia, naʻo le 1.5 km mai le ogatotonu o Dubrovnik. Bellevue o se tasi o nai matafaga oneone i Croatia, o lea e manaʻomia tele i tagata tafafao.

E tusa ma le 80% o lenei talafatai e patino i le faletalimalo e tutusa igoa, mo tagata o loʻo nonofo ai e leai se avanoa e maua ai sun loungers ma faʻamalu. O le totoe 20% alu i le vaega totoe o tagata femalagaaʻi, oe mafai ona faʻaaogaina le suia potu, faleuila ma asiasi i le faletalimalo faleʻaiga. O le sami i Bellevue e papaʻu ma mama, e matua leai ni galu, o le ulufale e malu ma faifai malie. I le afiafi ma le po, e mafai e tagata o le lotoifale ona potopoto luga o lua paʻu o le matafaga; vai polo toleniga e faia iinei i le tele o taimi i le vaiaso. O se nofoaga lelei e nonofo ai ma tamaiti.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O matafaga o Dubrovnik o se nofoaga tafafao maimoa moni i Croatia. O mai e matamata! Manuia lau malaga!

Faʻamata o le a le taulaga o Dubrovnik ma ona siʻosiʻomaga - matamata i se ata sili ona lelei ma ata puʻe mai le ea.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Dubrovnik Summer (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com