Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Corfu, Greece: o se aotelega o le motu ma nofoaga e nonofo ai

Pin
Send
Share
Send

O se tasi o tulimanu tulaga ese o le paneta e mafai ona e malolo atoa ai o le motu o Corfu Greece. Mo seneturi, o se meaʻai suamalie, lea na saʻili e le tele o tagata ma tagata e fai ma latou. O i latou uma na manumalo sa leʻi faʻailoaina a latou lava elemeni o le aganuu, lea na matua faʻatamaoaigaina ai. O lenei ua avea le motu ma mea e faʻateleina le fiafia i ai o tagata faimalaga.

Faʻamasani ia Corfu

O le le mautonu o gagana, o le matagofie o le tusiata fale, o ituaiga eseese o taumafa i le lotoifale, o le anoanoaʻi o mea taua ua tosina mai ai tagata mai le lalolagi atoa.

Corfu Island o loʻo tu i le itu i matu o le Ionia Sea latalata i le Adriatic, 2 kilomita mai le atunuʻu tele. E sili laitiiti atu ma le 100 afe tagata nonofo i inei, ae talu ai le lolofi mai o turisi, o le numera o tagata nonofo masani ona faaluaina i le vaitaimi o tuʻuaga.

A leai, o le motu lea o Eleni e taʻua o Kerkyra. O se atinaʻe lelei e faʻaleleia e se nofoaga talafeagai o auala i le va o nofoaga e nonofo ai. I se faʻaopopoga i mea taua (aʻoga, soifua maloloina, ma isi), o loʻo iai aʻoga tiʻetiʻe, filifili talimalo faʻavaomalo, ma le tele o tapolo tapolo 18-pu

O le motu o loʻo auai i le gaosiga o uaina, sisi, suauʻu olive. E faʻatupuina foʻi pia pia ma le 'ava Eleni taʻutaʻua - kum quat.

O le olaga faʻaleaganuʻu o Corfu e o mai faʻatasi ma faʻaaliga faʻaaliga, faʻafiafiaga faʻafiafia, faʻafiafiaga sili ma faʻafiafiaga o tuugamau.

Resorts o le motu - le mea e malolo ai

Turisi o le sili alamanuia, o le autu autu tamaoaiga o Corfu. I le vaega o pulega a Eleni, ua ave i ai le faʻamuamua faʻatatau, aua o le tamaoaiga mautu o le itulagi faʻalagolago i le tulaga o le turisi pisinisi.

Faletalimalo ma faletalimalo ma laufanua laufanua o loʻo tu i talafatai o Corfu. E i ai ni tulaga lelei mo malo mai malo uma o le lalolagi.

Toeititi lava o nofoaga uma o le motu o Corfu (sili atu ma le 20) taʻua latou o nofoaga. Tagata tafafao ma tamaiti e fiafia e faʻaalu a latou aso malolo i tamai nuu. E aofia ai Benitses, Kanoni ma Perama. Vai papaʻu ma vai mafanafana sami, filemu ma le toʻafilemu, le latalata o le laumua - o nei mea uma e maua ai le mafanafana ma le faigofie mo aso malolo aiga i Eleni.

Kavos

I le itu i sautesasaʻe o Corfu, o loʻo i ai le taulaga malolo o Kavos, e fiafia ai tagata talavou e malolo ai. O le tele faʻafiafiaga faigata faʻatosina tagata talavou malaga e faʻaalu o latou taimi fiafia ma fiafia. O lenei nofoaga e faʻaalia i le ao ma le pisa.

Lenei e mafai ona e fiafia i le taugofie malu taeao. Fans o mea inu 'ava malosi o le a faʻamalieina le manaʻoga mo ava malosi, o le vaega o ia mea o le a faʻafiafiaina e oʻo lava i tagata sili ona poto.

Moraitika ma Messonghi

Mo tagata matutua ma aiga tafafao ma le averesi o latou tupemaua, o nofoaga i saute o Moraitika ma Messonghi e talafeagai. E leai ni fale talimalo taugata iinei, ae le taofia ai malo mai le lagona faʻalelei ma le manaʻomia se mea.

Lefkimi

Mo tagata fiafia i le malologa filemu, Lefkimi nofo lelei e talafeagai. O loʻo iai se siʻosiʻomaga faʻapitoa o le nofo toʻatasi, filemu ma le filemu, lea e mafai ai ona e maua ai se malologa sili atu. O lenei o se nofoaga masani Eleni faʻatasi ma vaapiapi auala ma maʻa tuai fale. O loʻo iai foʻi ma mataaga i Lefkimi - o falelotu laiti ma aulelei.

Paleokastritsa

Latalata i matu-sisifo - Paleokastritsa, o se maʻa taua, o loʻo i totonu o le tulaga ese matagofie o matafaga. O galuega tetele a le taulaga ua tumu i fale faafiafia. O le nofoaga sili lea mo snorkeling. Ona o le iai o faga e teʻena le taunuʻu mai o galu tetele i le matafaga, o lenei nofoaga e filifilia e ulugaliʻi ma fanau.

Fale talimalo talavou i North Corfu

I le itu i matu o Sidari, o loʻo i ai le lauiloa Channel Alofa, e malie uma ma fiafia i ai iinei, o le mafuaʻaga lea e fiafia ai talavou e malolo i lenei nofoaga malologa. Latou te faʻatasi ma savavali i le faʻaauau pea o Kassiopi, Acharavi ma Roda, lea e taʻutaʻua i le latou tulaga maualuga o le mafanafana ma le anoanoaʻi o faʻafiafiaga nofoaga.

Nuu agamalu i le itu i matu sasaʻe

Sili filemu ma filemu i totonu o le nofoaga o loʻo tu i le itu i matu sasaʻe: Barbati, Nissaki, Dassia ma Kontokali.

Glyfada o le a apili ia i latou e fiafia e fiafia i se kamupani faʻauo, aua e tele faleaiga ma matafaga ofoina faʻafiafiaga tautua.

Elite Kommeno

O le Kommeno resort na faia mo le mamalu lautele. Mea uma iinei o le vasega sili ona maualuga: matagofie, mauoa ma taugata. E masani ona tautatala le aufaigaluega i le faletalimalo i le gagana Rusia. E maitauina o loʻo i ai ni villa fausia faʻapitoa mo mulimuli ane faʻatau atu. O le mea lea, o i latou e fiafia e faʻatau se fale i se felanulanuaʻi tulimanu o Eleni, uaʻi atu ia Kommeno.

E le tumutumu Agios Georgios, o matafaga mama ma se siʻosiʻomaga o le filemu e talafeagai mo se tafaoga faʻamasani, faʻapea foʻi ma tagata e iai uiga talafeagai.

Afai o le autu autu mo le filifilia o se tafaoga nofoaga mo oe o se mafanafana talafatai ma le sami, siaki la matou filifiliga o le 11 sili sili matafaga i Corfu.

Faletalimalo, fale mautotogi ma fale tetele i Corfu

E lava 5 ma 4-fetu faletalimalo i luga o le motu, e tusa ai ma malo sili ona lelei o latou nei.

  1. Sidari Waterpark **** - tau o le po e nofo ai mai le 90 €. O potu uma o loʻo i ai le poletito, o le faletalimalo o loʻo iai laulau piliati, o se malae taʻalo, ma se paka vai e leai se tau ma ni ata faʻaseʻe.
  2. Art Debono **** - mai le 130 €. O se fale talimalo lelei ma mama e sili ona lelei lona tautua, e siʻomia e niu ma niolive.
  3. San Antonio Corfu **** - mai le 140 €. O loʻo tu i luga o le maupuepue faʻatasi ma le toga olive ma le 20 mita mai le matafaga.
  4. Bella Mare **** - mai le 180 €. O se faletalimalo fou lenei i le nuʻu o Kassiopi ma ona laufanua matagofie ma potu felanulanuaʻi.
  5. Kontokali Bay ***** - apitaga mai le 200 €. O loʻo tu i luga o le lanumeamata lanumeamata o Kantokali, e iai lona lava matafaga.

Taʻitasi faletalimalo lisiina i ai se vai taele, ma o le tau aofia ai se suamalie taeao ma le tele o filifiliga o ipu.

Filifiliga o mea e faʻasoasoaina i le paketi o fale mautotogi ma faletalimalo-faletalimalo. Tau apitaga amata mai 20 € i le po i le taumafanafana. Ma e tele naua na talosaga.

Tau averesi mo se potu i le 3 * faletalimalo o 40-65 € i le aso.

E sili le filifili o se faletalimalo muamua ma tusi, e fautuaina e faia lenei mea e sefe ai mea tautupe, aua i le maualuga o le vaitau o aso malolo, tau faʻateleina maualuga.

Tagata e lava tupe mo se taugata aso malolo i Eleni i Corfu mafai gafatia e totogi se villa luga o le matafaga lava pe maualuga i luga o mauga. O le sitaili o sitaili o loʻo teuteuina ai nei mea totino o le a faʻamalieina ai le turisi e sili ona faigata.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona maua le fiafia i le motu?

O le taunuʻu atu i se itu eseʻese o le lalolagi, o le a maua ai e tagata uma se ituaiga taliaina o faʻafiafiaga poʻo ni faʻafiafiaga. E lava mataʻaga mataʻina iinei, ae o faigamalaga e le naʻo mea e ofo mai e le motu talimalo.

O le mea taua tele mo tagata malaga i Corfu e le masalomia o le sami. O faʻafiafiaga e pei o le maulu i lenei motu o Eleni e taʻutaʻua foi. Naʻo le itu i matu o le motu e sili atu ma le 10 nofoaga tutotonu o loʻo ofaina aʻoaʻoga mo tagata amata eseese, ma mo polofesa - toleniga alualu i luma.

E sili atu i le 30 nofoaga maulu e maulu ai, o mea papaʻa eseʻese, o aau ma maʻa natia e lalafi ai i lalo o le sami.

I luga o le motu o Kolovri o loʻo iai se nofoaga ofoofogia e mafai ai ona e vaʻai atu i ana o le sami ma 'aʻau i tafatafa o grottoes. O tagata taʻaʻalo fia iloa e mafai ona asiasi i nofoaga o vaʻa goto, saili le lalolagi sili ona lelei o le malo i lalo o le vai.

Tagata e fiafia e taʻalo taʻaloga e oʻo lava i tafaoga o le a mauaina ii le mea na latou moemiti i ai. I le itulagi o Gouvia o loʻo i ai le marina ma 960 nofoaga mo folau ma folauga. O le mauaina o ni nofoaga e leʻi suʻesuʻeina ma faigata ona oʻo iai o se miti lanu moana a le yachtsman. E mafai foi ona e alu i le folau i Lefkimi, Paleokastritsa, Kassiopi ma Petriti.

Aso Malolo i le motu o Corfu e aofia ai foʻi le aʻea, tiʻetiʻega, tiʻetiʻei solofanua ma tapolo.

I le ogatotonu o le motu - i Agios Ioannis, o loʻo i ai le paka vai a AQUALAND ma le tele o faʻatonuga o vai: o ata faʻaseʻe, apefai uaea, paipa. O se lautele lautele filifiliga i tulaga o faigata ma faʻamoemoe: mo tagata matutua ma tamaiti.

Faʻatau i Corfu

O le autu faʻatau mea i luga o le Greek motu o le lotoifale fulufulu ma paʻu oloa. Le fale gaosi Kastoria - Artpel, Lapel, Ricco Furs o le a maofa ia te oe ma le filifiliga o chic ie.

Lenei e mafai ona faʻatau mea uma e te manaʻo i ai lou agaga: mai Eleni seevae, paʻu seevae seevae i le mafanafana matagofie i mea teuteu.

O mea teuteu masani e gaosia i luga o le suauʻu olive. O kamupani sili ona lauiloa o: Exelia, Mythos, Pharmaid.

E faʻatau e tagata tafafao turisi le suauʻu olive Eleni, ma e sili ia latou le aufaipisinisi mai nuu laiti. O mea inu 'ava mālosi i le lotoifale e lauiloa tele i tagata asiasi: rakia, metaxa ma kumquat liqueurs. E mafai foʻi ona e fiafia i meaʻai suamalie i le lotoifale: baklava ma turuki fiafia.

Keramika, ie lino, cotton vavae mai Corfu, faʻapea foi ma mea e faʻaaoga i le umukuka e faia i laʻau laʻau olive o se meaalofa lelei mo e pele ia te oe pe mo oe foʻi, e fai ma faʻamanatuga o se malaga manaia.

Le lelei meaai Eleni

O aganuu e faamamaluina i luga o le motu - o le aiga faleaiga pisinisi olaola iinei, pasi mai lea augatupulaga i lea augatupulaga. O lenei vaega o loʻo atagia mai i le mautu ma le manuia o le pisinisi na amata mai i le amataga e le tama o le tama a lona tama.

O le faʻafitauli o le gourmet moni o le tele o faʻamau, faleʻaiga ma fale inu. Ina ia le le mautonu, e taua le tilotilo totoa i na mea, o masani a o tagata o loʻo nonofo. E mautinoa lava, o le a latou filifilia le nofoaga ma meaʻai sili ona lelei ma tau talafeagai.

O le a le mea e faʻataʻitaʻia?

I Eleni, i le motu o Corfu, e talimalo talimalo tagata talimalo i le tele o vaega o loʻo tautuaina. Ae e te leʻi ulufale i se fale kalenia a Eleni, e aoga le aʻoaʻoina o igoa o nisi o ipu e sili ona lauiloa.

  • Saganaki
  • Mburdeto
  • Kleftiko
  • Pasticada
  • Moussaka
  • Magirevta

Mo le faʻamalieina o taumafa Eleni, o le a tuʻuina atu i le tagata asiasi se ipu uaina i le lotoifale. Afai e ulufale se turisi i le fale faʻatau e tasi mo le taimi lona lua, e masani ona taliaina o ia o se tagata faʻatau masani ma e tuʻuina mai ia te ia se meaalofa mai le faʻavae pe ofaina se tau paʻu.

I se faʻaopopoga i ipu Eleni masani, e tatau ona e taumafai:

  1. meli, e le iloa e le tatou au tagatanuu mea e uiga i: moli ma afifi;
  2. o se pai e le masani ai ma se igoa mananaia sikomaida faʻatumuina i mati mamago, i le lotoifale 'oti sisi e iai se tofo tulaga ese, sili ona suamalie ma lelei tele;
  3. E ese le pia a le Greek ginger mai le pia masani i seisi mea e faʻamalieina ai, ae e pei o le malamalama ma le malamalama e pei ona masani ai;
  4. iinei oe o le a mafai ona tofo i le salati Greek ma olive, lea e iloagofie eseʻesega mai masani masani apa.

E fia meaʻai i faleʻaiga i Corfu?

O le mea moni, o tau o meaʻai e fesuisuiaʻi tele ma faʻalagolago i le lauiloa o le nofoaga ma le tulaga o le faʻavaeina lava ia. Lalo o tau e tatau ona faʻataʻitaʻia e oe pe a filifilia Corfu e avea ma tafaoga i Eleni.

  • Meaʻai i le aoauli i se faleʻaiga taugofie mo le tagata e toʻatasi - 12 €.
  • Lunch mo lua i le ogatotonu tulaga faʻavae pe a okaina vasega 3 - 40 €.
  • Pia i le lotoifale (0.5 l) - 4 €.
  • Pia faʻaulufale mai (0.33 l) - 3 €.
  • Cappuccino - 3 €.

O tau i luga o le itulau e aoga mo le 2018 vaitau.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

O afea e sau e malolo ai

O le a le sili nofoaga e nofo ai i Corfu? Masalo e mafai e se tagata ona faia lenei na o ia lava, aua e tofu tagata ma a latou lava manaʻoga.

O le motu o loʻo iai mea uma mo e fiafia i ata, o talafaʻasolopito ma le au tusiata fale, o se taimi filemu i luga o le matafaga. Tagata taaalo i Corfu o le a mauaina se tele filifilia o gaioiga e fiafia i ai. Mo tausaga uma, o le motu e tele faʻafiafiaga.

Peitai, e mafai ona matou fautuaina se taimi talafeagai mo se tuʻuaga i Corfu - o masina ia o le taumafanafana ma le amataga o le tautoulu. O le mea moni, i lenei vaitaimi, o le pito sili ona tele o turisi i totonu o Eleni, ae o iinei e mafai ona e mauaina se nofoaga tuʻufua. O le mea taua o le maua o se matagofie apamemea tan, aau i le vai mafanafana vai, fiafia uma fiafia o le fafo atunuʻu ese.

Ina ia maua le tali i le mea e sili ai le malolo i Corfu, e aoga le suʻesuʻeina o tulaga taua taua mo oe ma fai sau filifiliga oe lava. Tusa lava, o le taimi lelei e malolo ai o le amataga o le tautoulu, pe a oʻo ina olive ma fualaʻau, e tumu le maketi i fualaʻau ma fualaʻau e leʻi tupu muamua. O lenei vaitau e mafanafana lava, e mafai ona e aau, ae e malulu i le po. E oʻo ia Oketopa, e masani ona timu.

O le tautotogo e tosina mai foi e le itiiti ifo i le tautoulu. I le amataga lava, o le motu o Corfu Greece e ufiufi i primroses, o le laueleele atoa ua tumu i le vevesi o lanu. O lenei vaitau e le i mafanafana lava e goto ai le la, ae o tau o turisi e sili atu i le pito i luga o tau.

O mataaga autu o Corfu i Eleni ma ona matafaga sili ona lelei ua faʻailogaina i luga o lenei faʻafanua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Corfu Nightscapes - Unique Corfu, Music: Really Slow Motion - Exusia (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com