Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga mo potu e lua e faʻaseʻe ai ofu, faʻataʻitaʻiga o le aotelega

Pin
Send
Share
Send

O se ofu faʻaseʻe e faʻafaigofieina o se meaafale meafale talafeagai ma ni faitotoʻe e seʻe, e faʻatagaina ai oe ona faʻatulaga lelei le teuina o le tele o mea i totonu o se tamaʻi potu. I le tele o fale mautotogi i aso nei e mafai ona e mauaina lenei fasi meaafale, o lavalava lua-faitotoʻao nofo ai le tulaga maualuga i le faʻavasegaina o meaafale faʻatau atu ona o lona aoga ma fua.

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

O le aoga sili o se coupe ma lua faitotoʻa:

  • le agavaʻa e faʻasaoina se avanoa taua i le nofoaga malolo, faʻapea foi ma le faʻamoemoe e faʻaaoga ai lenei meaafale filifiliga mo le faia o se potu, o le mea e vaeluaina ai, o ofu faʻa lua-itu lava ia;
  • lava le avanoa i totonu o se fausaga tutusa;
  • le agavaʻa e nana ni faʻaletonu i puipui le tutusa ma isi faʻaletonu i le lipeaina;
  • multifunctionality o le aitema: uma tusi ma lavalava mafai ona teuina i le tasi kapeneta. E mafaia lenei mea e ala i faitotoʻa e lua e vaevaeina ai le avanoa i totonu o le module i vaega tutusa;
  • le agavaʻa e vaʻaia atoa ai mea o loʻo vaeluaina i le kapeneta i le taimi e tasi;
  • faigofie o le tausiga o facades ma totonu faʻatumuina o le kapeneta.

Soʻo se sliding ofu faʻatasi ma 2 sliding faitotoʻa ei ai lana lava drawback, o se maualuga avanoa o le groove o faitotoʻa mafai faʻafuaseʻi jam mai le faʻafuaseʻi ingning o manu lauulu, pefu, lauulu kulupu ma eseʻese mea mai fafo. Ae o lenei faʻafitauli e mafai ona faigofie ona foʻia e ala i le taimi tatau, maualuga le faʻamamaina o le fale.

Ituaiga

Faʻasologa ofu e mafai ona avea o ituaiga nei:

  • fausia-i totonu pe afa-fausia-i totonu - o le muamua e iloga i le leai o tua ma pa itu, ma le i ai o faitotoʻa ma fata faʻapipiʻi tuʻusaʻo i puipui o le potu, tasi poʻo le lua itu meafale mataupu ua faʻaopopoina i le filifiliga lona lua;
  • kapeneta - o latou o se fa-puipui puipui faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai itu, pito i luga, lalo puipui, ma le puipui o le potu e pei o le pito i tua;
  • modular o se leai se mea e tu ai meaafale fausaga ma tasi-fasi modules o vaega e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi i lou fiafia i ai, fausiaina o sau oe lava teuina faila.

Fausia i totonu

Mataupu

Faʻavae fausia

E le gata i lea, o potu laʻau e faʻaseʻe i faitotoʻa e 2 e eseese i totonu o latou lava e le gata i mea e gaosia ai ma le metotia o le nofoaga i totonu o le potu, ae faʻapea foi i fafo ma le faʻaogaina o tulaga i totonu o fata ma drawers. O mea e pei o taugata laupapa masani (birch, paina, aluna, beech), sili atu paketi chipboard poʻo fibreboard, poʻo se vaivai, siʻosiʻomaga agalelei laupapa MDF mafai ona faʻaaogaina o se mea mo le fausiaina lua-faitotoʻa.

I le auala o loʻo tu ai i totonu o le potu, e mafai ona avea ma tulimanu ofu faʻa 2-faitotoʻa poʻo se tulaga saʻo meafale fausiaina. I le taimi e tasi, o le tasi ma le isi coupe faʻataʻitaʻiga e fai si aoga ma avanoa.

I le fafo fuafuaga, i le talosaga a le tagata o tausia, faʻata poʻo faʻaata sisipania mafai ona faʻaaogaina. Ma i le mataupu pe a faʻapea e le fiafia faʻata, nai lo i latou, oe mafai ona faʻapipiʻi mautu faitotoʻa faʻaaogaina le mea na muamua avea ma faʻavae o le mataupu. O faitotoʻao faʻamalama e mafai ona tutusa lanu ma le 2-faitotoʻa ofu lava ia, pe mafai foi ona latou i totonu o se lanu e faʻatusatusa i le paolo autu o meaafale. Talu ai nei, ua avea ma sili ona talafeagai le okaina o le lolomiga o ata eseese i luga o faitotoʻa poʻo le tisaini o fusi ma se sandblast faʻataʻitaʻiga. O aso nei o leisi auala lea e tuʻuina atu ai le potu o loʻo tu ai, faʻavae ma tulaga ese.

Saʻo

Angular

O fea e sili ai le tuʻu i ai

O le a sili atu ona talafeagai le tuʻuina o se lua-faitotoʻoto ofu mo se potu laʻitiiti e pei o se potumoe poʻo le faitotoʻa i se potu malolo ona o ona laʻititi lona itu. Ae e talafeagai mo isi nofoaga faʻapea foi.

E mafai ona tuʻu ia ofu faʻaseʻe i se avanoa i le puipui o le potu. O le mea lea, o lona mamanu o le a aofia ai sliding faitotoʻa ma mataafi taʻiala, ma le faʻamau o ia lava o le a suia puipui ma le puipui i tua. A le o lea, e mafai ona e tuʻuina lenei meaafale i le puipui, o le a avea ma pito i tua i totonu o le potu, faia naʻo itu itu ma faʻatumuina totonu ma faʻatotonu foliga.

Faʻaaliga teuteuga

O le mamanu o fafo foliga o se laʻei-laʻei lavalava faʻamoemoeina i mafaufauga, totonu o le potu ma le fuafuaina tala faʻatatau.O le filifiliga e masani ona filifilia mo le teuteuina o foliga faʻalua-lau o se faʻata i luga. O lenei fesuiaiga o le facade o le a foliga sili ona lelei i totonu o se tamaʻi potu ona o le vaʻaia o le faʻalauteleina o le avanoa ma le fesoasoani a se faʻata faʻatusa. E faʻaopoopo le malamalama i le potu, ma o lenei mamanu o le a foliga sili ona lelei i le potumoe poʻo le auala savali. I le itu faʻafuaseʻi o faʻata faʻata, e toʻatele tagata gaosi o loʻo faʻapipiʻiina se ata faʻapitoa, pe a oʻo i le tioata malepe, e le faʻatagaina ona lele i itu uma, o lona uiga la o lenei ituaiga o faʻafoliga e saogalemu.

Afai e te filifilia se sili atu paketi 2-faitotoʻa filifiliga o uma, lea i lenei tulaga e aoga le mafaufau chipboard o ni foliga. O lenei filifiliga e faʻatuatuaina, anagata ma mafai ai ona filifilia se tele o ituaiga o paolo, ae e i ai lona lava drawback - e foliga mai e matua faigofie i fafo, o le mea lea e le talafeagai ai mo bohemian totonu.

Mo i latou i luga o se faigata paketi, o se palasitika mea o le a galue e mafai ona faigofie ona ufiufi soʻo se vali. Fesuiaiga o le palasitika faafoliga mafai ona fesuiaʻi: lanu, manino, susulu. Latou foliga foliga mai onapo.

E toatele tagata e mananaʻo e faʻapipiʻi ni faʻamataʻisa tioata e lua faitotoʻa ma le mafiafia o le 4 cm i totonu o ofu faʻaseʻe. E ala atu i na ipu malamalama, e mafai ona e vaʻaia ai le faʻatumuina o totonu i totonu, ae le mafai ona vaʻai i se auiliiliga faʻapitoa i mea o loʻo i totonu. O le isi fesuiaʻiga o tioata foliga o tioata lanu, o le muamua o se malamalama tioata luga ma mauaina le lanu manaʻomia ona o le ORACAL ata tifaga faapipii atu i ai.

Mo tagata fiafia i le ethno-style, o le ofe poʻo le rattan facade e talafeagai, lea e tipi ai faʻavae, ufiufiina i le le tutusa lacquer suavai i luga, avea ma faʻavae. Lenei mamanu o le a faʻaopopoina se paʻi o le natura i totonu totonu mamanu.

Mo tagata fiafia i aso nei, o foliga pupula o le a talafeagai, lea e mafai ona ufiufi mai luga ma ata, vali acrylic poʻo varnish pe a manaʻomia. Ma mo i latou e mananaʻo e tu i fafo ma o latou tulaga faʻavae, facades ma ata lolomiina poʻo se sandblast faʻataʻitaʻiga e talafeagai.

O le maketi faaonapo nei o loʻo ofaina se tele filifilia o ituaiga uma o foliga, faʻatasi ai ma tagata uma e mafai ona filifilia mo latou lava se faʻatinoga i o latou tofo. Pe, pe a manaʻomia, e mafai ona tuʻufaʻatasia le tele o filifiliga faʻafoliga i le tasi mamanu, pe a fai e faigata ona ave le fiafia i soʻo se tasi filifiliga.

Faʻatulagaina o avanoa i totonu

O mea i totonu o le potu e lua-faitotoʻa o le a faʻalagolago tonu i lona tulaga. O lavalava 2-faitotoʻa mo potu moe i totonu o le a eseʻese mai le faʻatumuina o lavalava i le auala savali. O le filifiliga muamua e tatau ona lava le avanoa i totonu e teu ai lavalava masani ma lavalava faigaluega. E mafai ona aofia ai vaega nei:

  • mesh ato ma fata mo le teuina o aso uma lavalava, mea faʻaaoga, ofuvae;
  • pa tautau, tulaga faatonuina po o le iuga;
  • toso mai i fafo ni ofuvae;
  • o loʻo umia no noataga ma fusipaʻu;
  • tele-tulaga toso-fata fata mo le teuina o mea laiti eseese;
  • fata mo le teuina o seevae;
  • drawers ma pe leai ni 'au (ma avanoa);
  • n-foliga mamanu - pantograph, lea sefe avanoa i le pito i luga o le kapeneta;
  • iunite teuina i totonu mo sapalai auli;
  • o se sideboard poʻo se pusa o drawers, i totonu o se meaafale fausaga.

I le suiga lona lua, o ofu masani e faʻatautau e foliga mai e le ofi, talu ai ona o ofu faʻataʻalua i le auala savali e masani ona iai se lautele lautele - e tusa ma le 40 cm. Mo sea vaʻaiga ofu, o le faʻaaogaina o se faʻatautau faʻapitoa o le a talafeagai. E mafai ona toso i tua, pe mafai foi ona faʻasaʻo - o lenei filifiliga e toʻatasi.

E teu ai seevae le manaʻomia, toso-i fafo fata o le ato e faʻaaogaina, lea mo le faigofie ua faʻamau i se tulimanu. Ae o se tasi ia fausaga mafai ona ofi e le sili atu ma le 2-3 pea paga o seevae, o le mea lea, e fautuaina ai le tuʻuina atu masani fata mo le teuina o le autu vaega o seevae i atigipusa.

I totonu foi o le potu, lua-faitotoʻa mo le alasavali o le a avea elemeni pei o:

  • tamai drawers mo le teuina o seevae tausiga oloa;
  • fata lapoʻa po o ato toso-i fafo mo le teuina o fafo-vaitau ofu i fafo;
  • matau mo ato, afifi, faamalu ma isi mea manaʻomia.

Mo le lua-lau kapeneta i le auala savali, o le i ai o le malamalama i totonu o le avanoa i totonu poʻo luga o le vaʻaia o le fausaga o le a talafeagai.

Lea e sili

A filifilia se ofu faʻaseʻe, o le fesili e masani ona tulaʻi mai poʻo le fea faʻataʻitaʻiga o le a sili atu ona aoga ma o le a tautua i le tautua lelei mo le tele o tausaga. I le amataga, e aoga le filifili pe o le a: corpus pe masani. O le filifiliga muamua e filifilia mo se faʻapitoa, nofoa poʻo se malologa i le puipui o le potu, o le a alu, tasi ono fai mai, tasi ma mo uma. Ole filifiliga lona lua e mafai ona siʻitia ile fale pe a manaʻomia, suia le avanoa avanoa o lona nofoaga ile lumanaʻi.

A filifilia se ofu faʻaseʻe e 2-faitotoʻa, e tatau foʻi ona e faʻalatalata i le filifiliga o mea. E fautuaina e asiasia le pito o faʻataʻitaʻiga pe a okaina le kapeneta mo le leai o ni chips ma bulges luga ia latou, ma le mea lava ia e tatau ona i ai le mafiafia o 16-28 mm. Ae o le maualuga o le kapeneta, e mafai ona faia i le maualuga e mafai ai, ae i le taimi e tasi o le lautele o le tasi fusi e le mafai ona sili atu ma le lua mita le lautele ma le mamafa e oʻo i le 80 kg. Faʻapitoa mataituina tatau ona totogiina i totoga ma taiala. O nei elemeni e tatau ona le atoatoa lelei, galue filemu, lemu, aunoa ma le faia o se leaga matuitui.

Oe mafai ona sefe tupe pe a okaina se lua-faitotoa loka ofu i fafo fafo foliga, lona teuteuina ma totonu mea. Ina ia faia lenei mea, oe tatau ona filifili mai filifiliga ofoina i luga o le maketi faigofie e pei o mafai metotia, fai le fafo fuafuaga o le kapeneta, le faʻaaogaina tioata inserts ma vaneina pe teuteuina maeʻa peʻa teuteuina.

O potu e lua e faʻaseʻe ai ofu e mafai ona avea ma se teuteuga sili ona lelei mo soʻo se potu, o se nofoaga lelei e teu ai mea e tele mai le tilotilo atu o le au asiasi.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NỬA HỒN THƯƠNG ĐAU- PHẠM ĐÌNH CHƯƠNG- THÁI THANH MUSIC ENTRY (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com