Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Lelei o le nofoa-moega ma le orthopedic faamalu, filifiliga tulafono

Pin
Send
Share
Send

O le taʻutaʻua o meaafale suia e tupu i tausaga uma, aua e fesoasoani e foʻia ai le faʻafitauli autu o le tele o fale o le taulaga - o le leai o se avanoa i potu vaapiapi. Ma afai o sea ituaiga mamanu o loʻo i ai lava se faʻamalologa aafiaga, o lona taua faʻateleina taua. O nei uiga uma e fesoʻotaʻi ma se nofoa-moega ma se faamalu orthopedic - meafale ergonomic mo le faʻaaogaina i aso uma, lea e le gata o le a fesoasoani e malolo ai, faʻamama ai faafitauli o le moe, ae i ai foi le aʻafiaga lelei i le tulaga o maso maso. O le isi aoga taua o lona puʻupuʻu tele ma lona lautele lautele potu.

Oloa lelei ma foliga vaaia

O le nofoa faʻatofilima o se meaafale aoga e faʻalauteleina ai le malologa lelei, ma a faʻalauiloaina, e mafai ona avea o se nofoaga e tasi mo se moe po po o le ao. O le mamanu o le oloa fuafuaina lona foliga vaaia: e foliga mai o se masani nofoa, i totonu o se faʻapitoa masini e nana. O le nofoa vaega o loʻo fai ma sui o vaega e lua, o le tasi e alu i luma, faʻamau ia lava e ala i vae lagolago. I isi fesuiaiga o faʻatinoga, o le foliga mai o se nofoa-moega ma se faamalu orthopedic ono eseese: e le tatalaina, e aofia ai se nofoa e tasi, o lea e mafai ai e se tagata ona faʻatulagaina se malologa e aunoa ma ni togafiti faʻaopoopo.

O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e faʻatulagaina i se metotia masani mo gaugau ma lolaʻese meafale. Ma o lea o ona aoga meatotino tumau i le umi e mafai ai, faʻapitoa faʻatumuina e faʻaaogaina e le leiloa le talafeagai tatau i le taimi atoa o le faʻagaioiga vaitaimi. Tali lelei i le fesili pe o le nofoa-moega e talafeagai mo le faʻaaogaina i aso uma, faʻamalamalamaina e tagata atamamai e faʻatagaina ona faʻaaogaina mo le moe i le po pe a fai o le faamalu e maualuga lona tulaga.

O ia meaafale e avea ma tali sili ona lelei mo se tamaʻi potu pe a le lava le avanoa e faʻatu ai se moega atoa.

O le eseʻesega tele i le va o se faʻataʻitaʻiga ma se nofoa faʻaleaganuʻu o le i ai o se faʻaopoopoga vaega mo vae. O se tagata e mafai ona i ai i totonu e le gata i se tulaga nofoa, ae o loʻo taoto foi i lalo. Ua lava le faʻasalalauina o le tasi ie lino - ma ua sauni se nofoaga lelei e malolo ai faʻatasi ma se faʻamalologa aafiaga.

O le aoga sili o lenei mamanu aofia ai:

  • vave suia i se moega ma se lelei moe nofoaga;
  • compactness;
  • faigofie ona faʻaaoga;
  • le avanoa e malolo atoatoa ai ona o le orthopedic meatotino o le faamalu - o le lelei o le moe e le maualalo e malolo luga masani masani lava moega;
  • gafatia;
  • eseese sitaili - meaafale mafai ona filifilia mo soʻo se potu, mo le manaʻomia totonu.

O le nofoa ma le orthopedic base o le a fesoasoani e faʻamalosi maso o le tua, faʻalelei le ivitū, ma o le a avea ma se lelei puipuia o osteochondrosis ma scoliosis.

Gaugauina faʻavasega

E tusa ai ma lenei faʻavae, o nofoa moega fofoa uma e vaevaeina i ni nai kulupu, o foliga foliga o gaugau taʻitasi auala e atagia mai i le laulau.

Faiga faʻavaeVaega:
MaliegaO sea nofoa-moega tatala pei o se maliega: o le nofoa agai i luma, o le tua tuu i lona tulaga. O le iʻuga o le moe lelei e aunoa ma ni va.
DolphinO le masini o sea ituaiga uiga e faʻaalia ai le aliali mai o se faʻaopoopoga vaega. Muamua, o le nofoa o le nofoa-moega ma se faamalu orthopedic e tuleia ia lava, mai lalo o le isi vaega toso mai i fafo, lea avea flush ma ia - o se moe mea maua.
Faiga toso ese maiO le tagata faʻaaoga manaʻomia e toso mai i lalo le vaega pito i lalo o le nofoa faʻaaoga ai se faʻapitoa au poʻo ie matasele. A maeʻa lena, o se vaega mo le nofo e faataoto i luga o le mafuaʻaga mafuaʻaga, ma o se nofoaga mo moe ua fausiaina. O lenei filifiliga e le talafeagai mo tagata matutua ma tagata matutua, talu ai o le mamao mai le foloa e le sili atu i le 30 cm.
MoegaE aofia ai le faʻafanua lamellar e matala pe a o le tua ma le nofoa ua gaugau i le tasi fasi. O le mea e moe ai e pei o nanaina i totonu o se nofoa; pe a tuʻu i lalo le tua ma agai i luma, o se faʻaopoopo vaega foliga mai.
EurobookIna ia tatalaina se ituaiga auala, oe manaʻomia siʻi i luga le nofoa, ona toso mai ia te oe. Mai lalo, o le isi vaega mo le moega o le a aliali mai, lea o le a avea ma potu tutotonu. Mo atoa faʻaalia, e tatau ona tuʻu i lalo le tua - o le a avea o se ulu ulu.
Kiliki-clackNofoa o lenei ituaiga aofia ai le 4 vaega - o se nofoa, o se backrest ma lua vaivai armrests. O se faamalu orthopedic na fetaui i totonu o se foliga tutusa mamanu. Ina ia faʻaauupegaina se mea e moe ai, ua lava le tuʻu i lalo o lima, faʻatulaʻi luga ma tuʻu i lalo le nofoa, fausia se tasi vaʻalele vaʻalele.

O le auala e sili ona mafaufau loloto i ai ma talafeagai mo le moe o le Faʻatasiga Faʻavae. O le filifiliga lea e filifili e le toʻatele o tagata, talu ai ona tatala, e maua le mea e tasi e moe ai e aunoa ma ni avanoa.

Maliega

Kiliki-clack

Eurobook

Moega

Dolphin

Faiga toso ese mai

Mea e faʻaaoga

O le autu aoga galuega o meaafale pa'ū luga o le faʻavaʻa, o le mea lea, faʻapitoa mafaufauina e totogia i mea mo le gaosiaina o lenei vaega o le nofoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, chipboard e faʻaaogaina mo paketi faʻataʻitaʻiga, ae o uamea faʻavaʻa e sili atu le taugata ma aoga filifiliga, o ia oloa e mafai ona tatalia lelei le mamafa mamafa ma e manatu anagata.

O loʻo iai faʻataʻitaʻiga ma se potu mo le teuina o ie i totonu. O ia faʻavaʻa e masani ona faia i laupapa laupapa: e le mafai ona taʻua e tumau, ae latou te faʻatinoina se mea aoga.

E i ai le tele o mea mai lea faʻavae e faia:

  • laupapa faʻamau - o le faʻavae e tuʻituʻi ese mai malosi slats e oʻo atu i le 5 cm mafiafia, o le mea lea, e faʻatuatuaina ma anagata;
  • uʻamea uʻamea - o ia faʻavae e anagata ma aoga, o elemene e ufiufi i se pauta faʻapitoa e puipuia ai luga mai le pala;
  • tuʻufaʻatasia ituaiga - faia mai lua ituaiga o mea masani, lea e faʻatuatuaina ma faʻalauteleina ai lona tautua olaga.

Paipa uamea

Faamau laupapa

Upholstery ie o loʻo faʻaaogaina o le faʻamoeina o le nofoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le nofoa faʻapitoa e faʻaaogaina i le ie ma le pusa mo le ie e mafai ona faia i le veli, jacquard, lafumamoe, microfiber, faʻapea foʻi i le fala ma le faʻapipiʻi. O filifiliga taʻitasi na tuʻuina mai e iai se uluaʻi faʻataʻitaʻiga ma e iloga ona matagofie ma faʻatinoina uiga.

  • velor foliga ofoofogia, e anagata ma ofuvae, tele mo meaafale, lea e iloga i le faʻaaogaina soo, unpretentious i le tausiga;
  • lafu - manaia i le paʻi i ai ma aoga, faigofie ona fufulu, a o le le leiloa o le lanu malosi, ei ai meatotino refactory; o le filifiliga sili ona lelei mo aiga ma fagafao ma tamaiti laiti;
  • jacquard - o le ie e anagata, foliga sili ona lalelei, o loʻo faʻatusalia e le mauoa o lanu ma mamanu, e le mou i le la;
  • microfiber - o le tapili foliga foliga lelei, matagofie, e anagata, atoatoa manava, e le faʻaaluina o ia lava i le faʻataʻitaʻiga o siʻosiʻomaga siosiomaga;
  • fusi - multifunctional ie ma se faʻavae tulaga ese, ofuina-tetee, puipuia le faʻatumu mai creasing ma sagging;
  • boucle ei ai se foliga teuteuina ma mafiafia faapona nonoa luga luga, o le tau o lenei filifiliga e maualalo.

Afai o le nofoa-moega o le a faʻaaoga pea mo moe, o mea manava e sili ona manaʻomia o se mea e faʻapipiʻi ai - lafu, velor.

Mat

Velours

Tulou

Microfiber

Jacquard

Lafu

Ituaiga o faamalu orthopedic

O aso nei ituaiga faʻataʻitaʻiga e maua ai le lagolago saʻo mo le tuasivi ma faʻatagaina oe e malolo atoa ou maso. O oloa e maua i le orthopedic effect e fetuʻunaʻi i punou uma o le tino, latou te faʻatulagaina, o lea a maeʻa le moe lagona se tagata malosi, malolo, tumu i le malosi.

Structurally, o le faavae o faamalu ma a togafitiga togafitiga mafai aofia ai o tutoatasi pe faʻalagolago poloka poloka. O le muamua e manatu e sili atu ona lelei, i sea oloa, o tautotogo taʻitasi e tu ese mai le isi, o lea o le eletise e tumau mo le tele o tausaga. E sili le filifili o se tamaʻi nofoa-moega ma le orthopedic mattress o na ituaiga mamanu - o tautotogo taʻitasi e tuʻuina iinei i se eseʻesega pu, o lea la o le uta e vaʻaia tonu.

O poloka faʻalagolago e taatele i meafale tuai - o iinei o le tautotogo faʻavae e tasi le atoa, o lea afai e paʻu se vaega i le taimi, e tatau ona e suia atoa le fausaga atoa.

O faamalu e eseese foi i mea e gaosia ai, e masani ona faia mai:

  1. Foam foam Polyurethane Masani faʻatumuina i sili ona po nei mattresses. O se maualuga paʻu paʻu paʻu e maua ai le agavaivai i le oloa.
  2. Latex O mea masani na maua mai i le sua o le Brazil hevea laau, faʻamaluluina le oloa, gaugau ma gaugau. O le faamalu tonu lava foliga o le tino o le tagata o loo malolo, ma e mafai ona e moe i luga o ia vave ma faigofie.
  3. Fulu popo. Latou te tuʻuina atu i le oloa le manaʻomia manaʻomia. O alava ia o loʻo fai aʻe ai le atigi popo ma puipuia le fualaʻau mai le gagau pe a paʻu ifo mai le pama. O le faiga o le mauaina mai o mea e faigata, o lea la o le tau o ia oloa e maualuga.

Ina ia mafai ona filifilia le faʻamoega saʻo mo se nofoa-faʻataʻoto, e fautuaina e faʻalogo i lona maualuga, ofi i soʻoga ma agavaivai. E taua tele le fetaui lelei o nei tapulaʻa uma i totonu o le ata, aua o le malologa faʻalagolago e faalagolago i lenei. O le tausiga o le faʻamoe e aofia ai le aveʻesea o le pefu ma se masini fufulu mama, faʻasolosolo taimi fufuluina le ufiufi ma teu faʻapitoa le oloa i se tulaga faʻataʻoto.

Foam foam Polyurethane

Latex

Ipu popo

Fautuaga mo le filifilia

Ina ia mafai ona filifilia meaafale saʻo, e tatau ona amanaʻia le maualuga, mamafa, tausaga ma isi tapulaʻa o le lumanaʻi tagata faʻaoga. Ma, o se nofoa-moega ma se faamalu orthopedic mo se tamaititi e tatau ona tutusa ma le matua o le pepe. Oe le tatau ona ave le fiafia i se faʻataʻitaʻiga i le tulaga o se typewriter poʻo se taʻavale pe a fai ua fuafuaina o le tamaititi e faʻaaoga lenei meaafale mo se taimi umi. O le faamalu e tatau ona orthopedic ma mafiafia. Sagging o le tuasivi e le tatau ona faʻatagaina; e sili le filifilia o se maualuga oloa ina ia maua ai e le tamaititi fiafia i ai. A faʻatau se nofoa-moega ma se faamalu orthopedic mo se pepe, e aoga le faʻatauina o faʻataʻitaʻiga ma le leai se tautotogo poloka i luga i le 12 cm maualuga.

O nisi faamalu e le fuafuaina mo se maualuga avega, o le mafuaʻaga latou te le mafai ai ona maua ai le manaʻoga aafiaga mo tagata e tele le mamafa. O le mea lea, pe a faʻatau, o le a le soona faʻatauaina le amanaʻia o foliga o le lanu o le lumanaʻi tagata faʻaaoga.

Ae e te leʻi filifilia se nofoa moega, e tatau ona e mafaufau i mea lelei uma ma mea le lelei o se tali. Muamua, o ia meaafale e tatau ona ogatasi ma le siʻosiʻomaga siosiomaga, ma le lona lua, o le nofoa tatau ona o sea tele ina ia le faʻalavelaveina saoloto gaioiga i totonu o le potu. Lelei pe a fai o le a tuʻufaʻatasia i le leo ma isi ie luga.

Ina ia sefe le tupe, e mafai ona faʻatau se fausaga muamua ma le faʻatau eseese faʻamalu. O sea fofo, i le faʻaopopoina i penefiti penefiti, o le a mafai ai ona tutoʻatasi filifili le manaʻomia faʻaofi faʻatumu, ana mea ma fua. I lenei tulaga, o oloa gaosia i le aganuu mafai ona faʻamalieina atoatoa manaʻoga o le tagata faʻaoga.

Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogiina i faʻataʻitaʻiga ma maaa faamalu, e fetaui lelei mo tagata e tele le mamafa, tamaiti ma i latou e iai faʻafitauli i le tulaga. O le mautu luga e taofia le tino i le tulaga saʻo.

O ia meaafale e tatau ona malosi ma mautu - soʻo se faʻaletonu e mafai ona aʻafia ai le tulaga o le faʻamalu, o se faʻaiuga, o le ivitu o le a tigaina.

O se nofoa fesuiaʻi ma se faamalu orthopedic o se filifiliga lelei mo se tagata matua ma se tamaititi. Ole gaugauina auala e faʻatagaina ai oe e aveʻese le moega i ni nai minute, faʻasaʻolotoina avanoa aoga i totonu o le potu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taimi male Palemia Aso 14 OKETOPA 2020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com