Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Iloiloga o matagofie moega mai le salafa o le lalolagi, faapitoa mamanu aitia

Pin
Send
Share
Send

Tele o tagata filifilia se moega faʻavae i luga o le mafanafana, functionalism ma le aoga. Ae i ai i latou e fiafia e le gata i le mafanafana, ae o moega matagofie e fetaui ma o latou manatu e uiga i mea matagofie. O le oloa mafai ona i ai se masani pe le masani ai foliga ma paʻu vavae, taugata ie, patina ma teuteuina elemeni.

Moega matagofie i le potumoe

Faʻamoemoeina i mea e manaʻomia e tagata taʻitoʻatasi, o oloa matagofie faʻaleaganuʻu mai le laʻau laʻau o ituaiga taugata, o moega e i ai mea malulu ma mea faʻataʻitaʻi e filifilia mo le potu i totonu Taʻitasi ituaiga ei ai ona lava lelei ma e talafeagai mo se faapitoa totonu.

O mea ufiufiina mea ua amata ona sili atu ona lauiloa. E eseese e le gata ile aoga, ae faʻapea foi ile saogalemu. E toetoe lava a le mafai ona lavea i luga o le pito vaivai o le moega, e taua mo aiga ma tamaiti.

O le faʻataʻitaʻiga, e ufiufiina i ie lalaga faataamilo, e foliga taugata ma manaia. E foliga mai na te avatua moe. O oloa e i ai ni pupula susulu e mafai ona avea ma faʻamau taua o le potumoe. Tagata fiafia i mea taugata filifilia moega ma ie malulu e faia i le paʻu moni ma pulou teuteuina i le suʻi. O le lemu o le faʻavaʻa e tuʻuina mai e le vaega o le polyurethane foam, lea e aofia ai i mea le afaina.

O faʻataʻitaʻiga o moega ma uʻamea faʻamauina uʻamea e talafeagai mo ia atunuʻu uma, e leai ni potu moe ma le laʻititi. O le faatufugaga o le forging ua aulia se tulaga fou, e faʻatagaina ai oe e fausia tulaga ese totonu mea ma openwork headboard, vae poʻo saʻo laina manino. O laupapa uamea e mafai ona faigofie valiina i le lanu manaʻomia. O mea e tuʻufaʻatasia ma ie, paʻu, palasitika. Combo faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia le malosi ma le anagata o uʻamea ma le mafanafana o malu, mafanafana ie.

O se moega matagofie e faia mai i le anoanoaʻi o togavao taua (o se faʻataʻitaʻiga e mafai ona vaaia i le ata), e leai se sitaili ma se taimi. Faʻatasi ai ma tagata talafeagai, e mafai ona e fausiaina le siʻosiʻomaga o se potu moe matagofie poʻo se potu faʻaonapo nei ma le tele o avanoa avanoa ma le malamalama. Se ituaiga o taugata ituaiga laʻau e le valiina, ae vali i varnishes e faʻasaoina ai le vaʻaia o le tino. O mea masani e anagata, siosiomaga faʻauo ma e iai le malosi lelei.

O tagata e fiafia tele i mea soʻona manaʻomia tele o meaafale e le masani ai, mo se faʻataʻitaʻiga, moega e fa laupapa. E le pei o oloa mai anamua, pe a puipuia le pupuni mai le malulu, na faia i ie mafiafia, o tisaini o aso nei e mama ma leai se mamafa. Ie ie i ai se teuteuga gaioiga, na faia i silika, organza, brocade, tulle. O le faʻavae e mafai ona faʻaauupegaina i se faiga o faʻasologa i luga ma faʻasolosolo slats o loʻo taofia ai le pupuni. O canvases e faia mafai ona aveʻese ma faʻapipiʻi pe a manaʻomia. A suia le teuteuga, e suia potu moe i le fou.

Faʻataʻitaʻiga faʻaonapo nei

O foliga fou o mamanu o loʻo atagia mai foʻi i meaafale meaafale. E ofaina atu i latou i sitaili eseese ma e faia i mea sili ona faʻaonapo nei. O oloa ua amata ona sili atu faigata foliga, mamanu, o le sili ona fou auala o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga.

Lenei o se aotelega o nisi o sili ona manaia moega faʻaonapo nei:

  • O moega faʻataʻoto e faʻasino i fale tekonolosi. Muamua lava, o ia oloa na faʻatulagaina mo le faʻailoaina atu o ni villas i fafo atu poʻo ni terraces i fafo atu o le sami. O le mamanu o le faʻavaʻa e pei o le laʻititi o gaioiga e oʻo atu i sina tamaʻi luluina o le moega. O sea moega e talafeagai mo tagata e iai faʻafitauli tau moe, lea e pagatia ai le toʻatele. O oloa e faia toʻatasi, faʻalua, faʻatafafā pe taʻamilo foliga. O faʻavae e taatele e faʻatafafā ma faʻamalu maualuga, o loʻo faʻamau i faʻalava uʻamea ma filifili poʻo ni maea gaʻo. A filifilia se ituaiga faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e fuafua saʻo le avega fuafuaina;
  • Oloa ma lautele lautele faʻataʻitaʻiga o loʻo taamilomilo Latou e sili ona lauiloa i minimalist, futuristic totonu totonu. O le mafuaʻaga o le faʻamaʻa, i le faʻaopopoga i teuteuga teuteuina o le moega, o le faʻaititia o le lotoifale avega i luga o le faʻamalu pe a faʻaaogaina le moega;
  • Moega ma faʻamau i luga o le puipui itu ma lalo teuteu moli. A filifilia se ituaiga faʻataʻitaʻiga mo le potumoe, e foliga mai o le tagata moe o loʻo opeopea i le ea. O le faʻavae faʻatasi ma le ulu ulu ua mausali faʻamau i le puipui, o le faiga e matua saogalemu;
  • Faʻatasi tuʻufaʻatasia, o se faʻavae ma vae faia i manifinifi paipa uʻamea i le tuʻufaʻatasia ma le voluminous malulu ulu, ufiufi i ie vela faigofie ie. O le minimalist mamanu, Peitai, faamamafaina le taugata mea ma tisaini manatu.

Fofo masani i totonu

Tusa lava foi ma se faigofie faavae mamanu, oe mafai ona faia lou moega tulaga ese ma le fatufatu headboard. O le filifiliga faigofie o le faʻaaogaina o ie. E faʻaaogaina e fai ai:

  • O se puipui vaivai faia i ie mafiafia tapoleni faʻataʻitaʻi le ulu ulu. O le ata e ono i ai protrusions mo le lipeaina o le pupuni;
  • O le puipui o le potu moe, o loʻo tu i le ulu ulu, ua teuteuina i lambrequins ie. O gaugau vaivai e fausia ai se siosiomaga o le alofa ma le mafanafana.

Afai e teuteuina le potu i le atunuʻu, o lona uiga o le maualuga laupapa laupapa o le a avea ma se tali e le masani ai. E mafai ona fausia mai ogalaau tuai poʻo ni laupapa, ni faitotoʻa o faitotoʻa e taofia ai le faʻamau o taimi. O talita laupapa e fesoʻotaʻi i laulau i tafatafa o moega, faʻatasi ma fata i le itu i luga. O lenei ulutala e avatua i le potumoe se tulaga ese ma faʻaopoopoina lagona.

O le isi teuteuga filifiliga o le faʻaleleia o le moega faʻavae latalata i le puipui, lea e valiina ma mamanu. E mafai ona avea ma se laʻau, o se mauga, o se taulaga i luga o le taulaga, faʻalagolago i le ata o le potu.

O le avanoa i le ulu ulu mafai ona faʻatumuina e tautau puleʻie, fata, tamaʻi fata, mea taulima, moli puipui. Faatasi ai ma lenei mamanu, o le potu o le a tulaga ese.

Fuafuaina o moega sili ona taugata ile lalolagi

Moega ua leva ona le toe avea na o se malologa nofoaga, ua latou liliuina i le moni galuega o faatufugaga e mafai ona faʻateʻia, fiafia ma maofa. Lalo o se tulaga i le siʻitia i luga faasologa o tau o taugata moega faʻataʻitaʻiga e sili ona matagofie i le lalolagi.

  • O se spherical oloa mai le tisaini Karim Rashid. O lona tau e 50 afe tala. O le moega o se fausaga ma puipui ma se faʻalo e ufiufiina i taugata ie. Mo le faigofie o tagata faʻaoga, o se TV e fausia i puipui o le moega, o loʻo i ai se moli i tua ma se fata mo siamapaina. O le faʻataʻitaʻiga e tele ona lapoʻa, talafeagai mo na o potu lautele potu malolo;
  • Mamalu VI-Tautotogo saunia e Jab Anstoez. O lona tau e 84.4 afe tala. E tusa ai ma le tusitala, o le taua vaega o le moega o le faamalu. Na faia e faʻaaogaina ai le 6 afe vaipuna e ufiufi i le faʻasologa pito i luga o le faamalu faia i le siliki masani, cashmere ma le cotton. Mo teuteuga, elemene o auro ma siliva na faʻaaogaina;
  • Parnian Meaafale moega e le na tusia e Abdolhay Parnian. O lona tau e sili atu i le 210 afe tala. O le tulaga ulu tulaga ese na fausia mai laupapa ebony ma auro ma uʻamea stainless inlays. O le spherical headboard e liua i le laulau i tafatafa o le moega o loʻo i ai se mamanu tulaga ese. O le ata e aofia ai le fausia-i TV, o le laupapa tulaga, ma isi talafeagai elemeni.
  • Steel Style Auro Moega e Jado. O lona tau e sili atu nai lo 676.5 afe tala. O le faʻavaʻa o le oloa ua teuteuina i auro, Swarovski tioata. O le moega e matagofie ma taugata. Ua faʻaauupegaina i le fausia-i stereo faiga, taʻaloga faʻamafanafanaina, polokalama vitio, Initaneti mauaina o loʻo saunia;
  • O le Faʻataʻitaʻiga Sili o le moega e fa-posteri a le tupu. O lona tau e $ 6.3 miliona.O oloa ua faia e oka. O le teuteuga faʻaaogaina le natura mautu lefulefu ma le sieri. O le pupuni e faia i le silika sili ona lelei, o le faʻavae ua teuteuina i le auro. Matagofie mamanu fetaui lelei ma le matagofie.

O se moega matagofie e le gata o le autu taulaʻiga o se potumoe, ae mafai ona avea ma se mafanafana ma mafanafana nofoaga e malolo ai. Filifilia o se tisaini oloa mai taugata mea, oe o le a faʻaalia lou le atoatoa tofo ma mea lelei.

Mamalu vi-spring

Meafale mai Karim Rashid

Meafale Parnian

Moega Auro Uamea faiga

Silisili

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O IESU LE TALIMANAO - Pr Namulauulu Sofara Luavalu Vetemotu (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com