Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fautuaga mo le tuʻuina o se faʻata i totonu o le potumoe, mafaufau i tulafono o le feng shui

Pin
Send
Share
Send

Pe a faʻatulagaina se tafaoga nofoaga, taʻitaʻia tagata taʻitoʻatasi e a latou lava manaʻoga ma mea e fiafia i ai. O luga o laufanua e masani ona faʻaaogaina e fausia ai totonu totonu. O le fesili pe tautau se faʻata i le potumoe e le leiloa lona talafeagai. Faʻatasi ai ma le faʻatulagaina saʻo o le uiga, oe mafai ona faʻateleina le avanoa o le potu, faʻaleleia atili moli, ma ausia eseese vaʻaiga vaʻaia.

Malosiaga o le moe ma faʻata

Sa finau le au mafaufau Saina anamua e uiga i le talafeagai o le faʻata i totonu o le potumoe. O miti o se tasi o sili ese le le mafaamatalaina vaaiga i le olaga. O le tagata moe e faʻasaʻolotoina mai le le lelei mafaufauga ma lagona, ae o le ata lafoia aumaia uma le lelei i tua, mafua ai popole ma miti leaga.

Feng Shui mulimuli faʻatusatusaina se faʻata i se malosi vampire. Talu mai taimi anamua, na faʻaaogaina mo sauniga faʻataulaitu eseese, o le faʻamatalaina o le manuia. Tagata talitonu o atagia foliga luga e leai se mea sili atu nai lo faitotoʻa i isi lalolagi, mataʻutia ma lilo.

Lelei pe leaga le i ai o faʻata i totonu o le potumoe o se fesili e vave pe mulimuli ane fesili tagata uma. E tusa ai ma aʻoaʻoga a Feng Shui, o le i ai o se mea faitino i se nofoaga ua fuafuaina mo faʻafiafiaga e matua manaʻomia. Afai e mafai, e tatau ona faatautau le faʻata i isi potu.

O faʻata e masani lava ona faʻaeeina i ai meatotino faʻafuaseʻi, le agavaʻa e faʻaosofia ai le malosi o tagata ma nofoaga o nonofo ai. E tatau ona faʻaeteete i le tuʻuina atu o nei mea teuteu.

O le a le mea e tatau ona i ai

E matua faigata lava ona maua se fetuʻunaʻiga i le va o le manaʻo e teuteuina le potu moe mamanu ma se faʻata matagofie ma aʻoaʻoga a tagata popoto Saina anamua. O le faʻatapulaʻa autu o le puipuia o tagata momoe mai le faʻaalia, o lea o le mea e tu mamao ese mai le moega. Ae e taua le mafaufau i nisi nuances:

  1. E le fautuaina e faʻaaoga faʻata tiles poʻo panels, lea e aofia ai le tele o fasi. O le ata lafoia i totonu o ia mea e vaevaeina, faʻaleagaina, e le afaina ai le malosi, soifua manuia ma le soifua maloloina o tagata.
  2. O le nofoaga i luga o le faʻalo e foliga matagofie ma aoga, ae e le lelei ai le aʻafia o ulugaliʻi faʻaipoipo, e oʻo ai i le le femalamalamaaʻi, o misa masani. O sea maeʻa mafai faʻaseseina le ala o le olaga, faʻaletonu le paleni o elemene.
  3. O le nofoaga sili e tuʻu ai se faʻata i totonu o lou potumoe o le ulu ulu. I le taimi e tasi, tagata momoe o le a le vaʻaia a latou lava atagia ma o le a mafai ona fiafia i se moe filemu. Uiga fuafuaina i le tulaga o le la ma ave e sili ona lauiloa.
  4. O oloa o loʻo taofia ile maualuga ole maualuga ole tagata, e faia se mea sili teuteuga teuteuga.

E taua le faʻata i luga aʻe o le ulu o le moega e atagia mai ai se mea matagofie ma lelei: ata ma taimi fiafia, faʻatusa o atua, talismans fuafuaina e faʻatosina mai le alofa, tamaoaiga, tamaoaiga. E le tatau ona faʻatulagaina mea e mafaufau ai i luga e mailei ai le palapala, valivali pepa puipui, poʻo le sima faʻamama.

Faʻafefea ona faʻatulaga

O le potumoe o se nofoaga faʻapitoa mo malologa ma toe faʻafouina. Meafale ma mea faʻaaoga o loʻo i ai ina ia lagona e le tagata le saogalemu ma le mafanafana. E le mafai ona tautau se faʻata i totonu o le potumoe faʻafesagaʻi ma le moega, ae talitonu le mafaufau, mo se lagona o le saogalemu, e tatau i se tagata pepelo ona vaʻai i le faitotoʻa o le potu ia le mamao ese mai le tulimanu o ona mata. A leai, e le mafai ona malolo ma malolo lelei.

O le sili sili ona lelei mataupu e mafai ai ona e tuʻuina pe tautau se faʻata faʻatatau i le faitotoʻa o le "Ou te vaʻai ia te oe, oe le aʻu".

O se filifiliga sili ona lelei mo le tulaga o faʻata i le potumoe i Feng Shui o le a avea ma se nofoaga faʻafesagai ma le faʻamalama, lea e matala ai se matagofie vaʻaiga. Le vaʻaia o meaola i luga o le fafaguina o moliaga ma le malosi ma le agalelei mo le aso atoa. I lenei tulaga, e taua le amanaʻia o vaega taua ina ia aua neʻi faʻamalamalamaina ave o le la. E sili pe a fai o le oloa e sina paolo.

E le mafai ona e tautau se faʻata i luma o le moega pe i lalo o le moega, tusa lava pe o toʻatasi tagata poʻo se ulugaliʻi o moe i luga. O sea pitonuu i le taimi o le alofa poʻo le malologa faʻafefe ma le popolevale popolevale, faaumiumi lelava, ma leaga i le soifua maloloina. Ina ia aloese mai faʻalavelave, e aoga le faʻalogo i tulafono o seneturi-tuai.

Taunuuga o le le saʻo le faʻatulagaina

O le faʻata i totonu o le potumoe o se isi lalolagi faʻataʻitaʻiga i tutusa lalolagi. E mo nei meatotino na atagia mea faitino na matua taua e faʻataulaitu ma faataulaitu. E taua le aua neʻi tilotilo tagata i totonu e momoe i tagata momoe.

E talitonuina o se ulugaliʻi faʻaipoipo e malolo i luma o le faʻata faʻaoso ai foliga o isi vaega i la latou mafutaga. O se tasi o latou atonu e i ai se pele poʻo le tamaitai pule.

Feng Shui mulimuli taliina le fesili pe aisea e le tatau ai ona faʻata faʻata i luma o le moega, i tulaga o le malosi. Malolo, se tagata faʻateʻaina le leaga faʻaputuina i le ao, ae o le faʻaata e mafai ona faʻatonutonu nei tafe i le isi itu. O lenei mea e mafua ai le itaita, le fiafia, vaivaiga.

O tulafono a le Feng Shui o loʻo faʻailoa mai ai, o faʻata e faʻamalosia ai malosiaga uma, e faʻalavelave ai le lagona malu o le malologa, e mafua ai le le lelei o le moe. O mea e faʻaata mai i luga e pei o vampires, e mitiia ai le ola. O nei mea uma e mafua ai le le soifua maloloina ma le le maua ai se moe.

Mai faʻailoga, e mafai ona e aʻoaʻoina e uiga i le aoga faʻaiuga o le le sao o le faʻatulagaina o mea e faʻaalia. Ma, afai e te tautau se faʻata i luma o le moega, e mafai ona e fefe fefe. O lenei mea e faʻaosoina ai ni miti taufaafefe. Ma o se tasi lava foliga vaaia pe a maeʻa ala i luga e le o taimi uma e matagofie i se tagata. O foliga le mautonu, magumagu e le tupu ai se lagona lelei.

Le mea e fai pe a fai o le faʻata kapeneta e le maua lelei

O isi taimi e faigata ai ona tuʻu se faʻata i totonu o le potumoe ina neʻi faʻaali mai tagata momoe. O meaafale e faʻapipiʻi i luga o se fofo lelei ma talafeagai. O le nofoaga mo lona nofoaga e filifilia e tusa ai ma le aofaʻi o avanoa avanoa i totonu o le potu.

O se ofu tele e faigata ona alu i se isi nofoaga, tusa lava pe atagia mai le moega. E aoga le taumafai e faʻaitiitia le leaga le aʻafiaga. Mo lenei, auala eseese e faʻaaogaina:

  1. O le tali sili ona faigofie o le faʻaaogaina o vaʻavaʻaalo e mafai ona feaveaʻi, o mea ia e faʻaulu ai mask ma se faʻata i le po.
  2. O nisi tagata e mananaʻo e faʻapipiʻi le pupuni i luga o le moega. Lenei metotia foʻia faʻafitauli aoga, puipuia faasaga i le malosi faʻaola tioata faʻata. O se faʻapitoa auiliiliga avea o se sili sili lelei teuteuga elemeni. Draperies fausiaina se lagona o le saogalemu; tagata fiafia e mautinoa o le a fiafia ia i latou.
  3. Afai o le meaafale e latalata i le moega, oe mafai ona teuteuina ona vaega e faʻaalia ai tagata momoe. Sandblasting o le a faia le galuega atoatoa ma o le a faʻaopopoina foʻi le lalelei ma le matagofie. Manatu mananaia, togitogiga, taimane pito, appliqués o le a faamamafaina le sitaili o totonu. Matte luga foliga foliga manaia.
  4. Afai e le mafai ona faʻatonu le faʻata, o faʻamalama tioata o le a sau e laveaʻi. Aso nei eseʻese tekonolosi ua faʻaaogaina: palu o le tele-lanu tioata fasi, ata tifaga auala. Rhinestones foliga sili atu, lea o le a faʻaopoopoina ai matte mamanu, ia atili ai ona latou faʻaalia ma pupula atili.

I totonu o se potumoe ma faʻata i autafa o le moega, e mafai ona e faʻaaogaina le auala sili ona faigofie e faʻamama ai aʻafiaga leaga. Mo lenei, o elemene e tautau i le po ma fasi ie.

Fausia le malosi lelei i le fale

E taua le iloa pe faʻafefea ona faʻatulaga lelei faʻata, faʻapea foʻi ma vaega taua o le tagofiaina o latou mea e fausia ai le malosi lelei i totonu o le fale.

  1. O se mea malepe, taʻei, tuai ona faʻailoaina ni faʻalavelave i le lumanaʻi, o lea e tatau ai ona aveʻese i se taimi vave e mafai ai.
  2. Vaʻai i lau oe lava manatunatuga, oe tatau ona sili atu soisoi masani, molia le oloa ma se uiga lelei.
  3. O le faʻata tuʻu i le ulu o le moega e tatau ona tausia mama. O se laualuga lamolemole vave faʻaputuputu e le gata i le malosi o tagata vaʻai i totonu, ae faʻapena foi efuefu.
  4. A maeʻa se asiasiga mai se tagata le lelei poʻo se aiga misa, o mea faitino e atagia mai ai e fufuluina lelei e aveʻesea ai le manatuaina o mea le lelei na tutupu.
  5. Afai e te filifili e faʻatautau le faʻata i totonu o le potumoe, e tatau ona e vaʻaia muamua se faʻalelei matagofie o le a ofi lelei i totonu.
  6. O oloa ma maʻai tulimanu e le taliaina. Lotoa ma tafatolu elemene aumaia le tele o le malosi malosi i totonu o le fale, faia malolo pisi. Oloa ma lapisi oloa, e tusa ai ma le poto o le feng shui, fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi avanoa, e faʻaleleia atili ai le va faʻaipoipoga.

O se faʻata i luga aʻe o le moega poʻo tafatafa o le moega e matagofie ma manaia, ae, pei ona molimauina i faʻailoga anamua ma aʻoaʻoga o le feng shui, e mataʻutia mo le malosi ma le soifua maloloina. Ina ia faʻamamaina le leaga le aʻafiaga, e manaʻomia le taʻitaʻia e le gata i tisaini manatu, ae faʻapea foi ma tulafono faʻapitoa na i ai mo le tele o seneturi. Oe mafai ona aoao atili e uiga ia latou mai a latou faʻapitoa faʻapitoa.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Chambre et bureau Feng Shui; ne dors pas et ne tassieds pas ici! (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com