Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Aisea e taʻutaʻua ai moega toso mai fafo mo tamaiti e toalua, o latou foliga lelei

Pin
Send
Share
Send

O se filifiliga sili ona lelei mo se tamaʻi potu moe o le a avea ma lua-tulaga moega. O le a matua sefeina avanoa ma avea ma se nofoaga lelei mo tamaiti momoe ma malolo. Faʻafetai i le 'eseʻese o tisaini fofo, o se filifiliga pei o se toso-i fafo moega mo le lua tamaiti mafai ona avea ma le na o se atoa-moe moe, ae faʻapea foi ma se aoga taʻaloga tulimanu. I se faʻaopopoga i le tele o fata, drawers ma kapeneta o eseese mamanu, fausia-i laulau ma isi elemeni faʻaopopo, lelei sitepu ma le saogalemu itu o vaega faamalosia o se moega moega. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo faʻaauupegaina i faamalu mafanafana masani.

Vaega o le retractable faiga

O se lelei e mafai ai ona toe faʻaleleia auala e faʻatagaina ai le tamaititi e faigofie ona alu alu i totonu ma fafo o lona moega. E tolu fausaga autu mafai ona toe faʻafoʻi:

  • o le faʻagaioiga galue ona o taʻiala, o le vaega autu o lea e faʻapipiʻi i le moega masani moega. O sea faiga mo le faʻalauteleina o le pito i lalo o le a manaʻomia ni taumafaiga, o le mea lea ono faigata ai mo se tamaititi. I se faʻaopopoga, o le fesoʻotaʻiga i le oloa autu faʻatapulaʻaina gaioiga, faʻatagaina le pito i lalo moega e tuʻuina i se matua faʻamalamalamaina tulaga;
  • o le laʻasaga maualalo faʻalauteleina i luga o faʻamau rollers poʻo castors. Maualuga lelei tulaga lautele casters faʻatagaina le tamaititi e faigofie ona gafatia le retractable faʻagaioiga ma o le a le faʻaleagaina le foloa ufiufi. O sea moega faʻasolosolo e mafai ona tu i soʻo se tulimanu o le potu, lea e maua ai le tele o avanoa mo le faʻatulagaina o le avanoa o se tamai potu;
  • gaugau moega, o se eseesega o toso-fafo meaafale, mafai tele sefeina avanoa, ae le aofia ai le i ai o isi fata ma pusa mo le teuina o mea.

Filifiliga mo le nofoaga o le tosoina mai fafo fola

O poloketi faʻaonapo nei e saunia ai le tele o filifiliga mo le nofoaga o le vasega pito i lalo. O manatu autu mo le fuafuaina o moega ma le tosoina i fafo o le potu e mafai ona vaevaeina i ni nai kulupu:

  • le masani masani, aofia ai le tutusa faʻatulagaina o moe nofoaga. O lenei mamanu e faigofie ma mautu. O le pito i lalo e le maualuga, e seʻe gofie i fafo, o lea o le a faigofie ma talafeagai ai e oʻo i se tamaititi na te faʻatulagaina se mea e moe ai ma aʻea luga o le moega;
  • filifiliga pe a fai o le pito i lalo e faʻatatau i le pito i luga tasi. O le avanoa tuʻufua i lalo o le moega pito i luga e faʻaaoga mo faʻaopoopo fata ma kapoti. E mafai ona faʻatulaga ile avanoa lea se vaega o galuega ma se tamaʻi laulau mo suʻesuʻega a le tamaititi laititi;
  • le faʻatulagaina tumau o le pito i lalo faʻatagaina oe e tuʻuina se moega faʻalua i luga o le foloa lalo. I lenei tulaga, tolu tamaiti mafai ona ofi luga o se lua-tier faʻataʻitaʻiga;
  • filifiliga o le tasi-tulaga faʻatulagaina o moe nofoaga tatala. Ina ia faʻataʻitaʻia lea fofo, o le pito i lalo o le moega a tamaiti e toso i tua e faʻapipiʻiina ma vae gaugau, pe a manaʻomia, e gaugau i ni nofoa e lua i le tulaga tutusa;
  • e iai foʻi le filifiliga - o se moega e toso mai i fafo. Lenei faʻataʻitaʻiga faʻaavanoaina mo le tasi-tulaga faʻatulagaina o moega, pe a lua fausaga ua faʻataʻamilomilo ese, tu tasi i luga o le isi, ona suia ai lea i se lua tasi-tulaga moega faʻaaogaina se faʻapitoa auala sliding;
  • i le tele o faʻataʻitaʻiga, o le pito i lalo faʻatulagaina faʻapitoa ma drawers mo le teuina o mea ma ie moega. E matua talafeagai, o drawers o loʻo faʻaauupegaina i retractable uili po o faaseʻe taiala, e faigofie ona toso mai i fafo, latou te vateatea. O ia elemeni faʻaopopo e matua faʻaopoopoina ai le ata o le moega pepe faʻasolosolo, o se nofoaga sili ona lelei e teu ai meataʻalo a tamaiti, lavalava;
  • mo tamaiti aʻoga-tausaga, o se faʻataʻitaʻiga o se retractable moega o tamaiti o loʻo faʻaaogaina, o le faʻavae o lea o se faʻapitoa podium. I lalo o le pulelaa e lua nofoa i luga o uili faʻasolosolo. O le pulelaa o se mautu fausaga ma se uamea po o laupapa faʻavae, e masani ona faʻaaogaina e faʻatulaga ai le avanoa faigaluega o tamaiti aʻoga e toalua. I luga o na dais ni kesi, fata mo le teuina o tusi ma tamaiti mea. O se sologa lelei aʻe i luga o le pulelaa e saunia i le lautele o sitepu e ogatasi lelei i totonu o le aotelega mamanu o le lola-i fafo pepe moega. O sitepu mafai ona avea faʻaopoopo potu teuina, faʻafetai i le faʻaopopo pusa i totonu o le siʻiina faʻavae. O le taunuʻuga o se muamua potu avanoa pusa o drawers;
  • o le ata podium o le lola-mai mamanu e atoatoa mo lua matutua. I lenei tulaga, o se tasi o filifiliga o le tasi faʻalua taʻavale taʻamilo-fafo moe, lea e natia atoa i lalo o le pulelaa i le ao. O le pito i luga fausaga o le a avea o se nofoaga nofoia. Lenei fofo faʻatagaina oe e matua faʻalauteleina le avanoa faʻaaoga o se tamai potu. O se moega faʻalua mo tagata matutua e mafai ona toso ese mai fafo mai lalo o le pulelaa, ufiufi i se ufiufi, faʻaopopoina i aluga ma avea o se sofa e aunoa ma lima faʻapipiʻi mo malologa i le ao.

Moega fua ma faʻaopoopo elemeni

Toto-fafo moega mafai ona faia i soo se tele. Ae faʻatasi ai ma le faʻatulagaina tutusa o le tulaga pito i lalo, o le a avea pea ma 8-10 cm laʻititi ifo nai lo le pito i luga luga. Faʻamoemoeina i le tele o le nofoa, o filifiliga nei mo oloa ma le roll-out nofoa e iloga:

  • tasi faʻamatalaga, ei ai itu: lautele mai 80 i le 100 cm, umi mai 160 i le 200 cm;
  • tasi ma le afa moe moe faʻataʻitaʻiga i ai le lautele mai le 100 i le 140 cm, o le umi mai le 190 i le 200 cm;
  • faʻalua faʻataʻitaʻiga, 160-180 cm le lautele, e oʻo atu i le 220 cm le umi.O nei filifiliga e masani ona faʻaaogaina mo se tagata matua catwalk toso mai fafo moega.

O le sili ona lauiloa lapoa o se toso-moega mo tamaiti e toalua: umi 160 cm, lautele 80 cm. O ia fua o se moega e talafeagai mo talavou, o se roll-i fafo moega mo tamaiti o lenei tele o le a le laiti mo i latou.

Toso-fafo meaafale ei ai itu e tele faalagolago i le mamanu o le faʻataʻitaʻiga. O le i ai o faʻaopopo elemeni i le tulaga o drawers, fata ma kapoti mo le teuina o mea, faʻasolosolo laulau ma le mafanafana lautele faʻasitepu faʻateleina le tele o le atoa oloa, ae faia se moega faʻaauupegaina ma se faʻaopoopo roll-fafo potu sili atu ona aoga. O ia mea i totonu e mafai ona avea ma meaafale meaafale faigata o le a tuʻufaʻatasia e le gata i mea e momoe ai, ae faʻapena foʻi nofoaga e teu ai mea a tamaiti, mea e momoe ai, faʻapea foʻi ma fale faigaluega mo malologa ma suʻesuʻega.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le moega a tamaiti ma le tosoina mai o le laulau e faʻafaigofie ai ona faʻatulaga se falefaigaluega mo se matua matua o se aʻoga, ona aveʻese ai lea, faʻasaʻolotoina avanoa mo tamaiti laiti e taaalo ai.

O isi potu teuteuina avanoa i le pito i lalo o meaafale e teu ai potu, ato i totonu o sitepu, faʻataʻavale ma pusa teu e faigofie lava ona sui ai se ofu atoa, faʻasaʻolotoina avanoa mo taʻaloga ma gaioiga. O isi drawer i lalo o le moega o le a faʻateleina ai le atoa. O le maualuga maualuga o le tulaga i lalo e le tatau ona maualalo ifo nai lo le tulivae o le tamaititi, ae le sili atu nai lo le laina o le ogavae, ma lenei tele o le a faigofie ona moe ma alu ifo mai le pito i lalo.

Mo le podium version, o le roll-out fausaga lava ia e mafai ona avea ma multifunctional elemene. I le po e mafai ona avea ma se mea moe mo se tamaititi, ma i le ao o ia meaafale mafai ona faigofie ona liua i toso-i fafo sofa lelei. O le sofa e ufiufi i se ufiufi, faʻatumuina e aluga, ma avea o se sili lelei malologa mo tamaiti matutua.

Faʻafefea ona faʻatulaga totonu totonu

O le tulaga sili ona lelei mo le moega o le a avea ma nofoaga faʻasaga i le puipui, lea o le a maua ai se lagona o le puipuiga. E taua e le o meaafale e latalata ile faʻamalama pe faʻafesagai tonu ma le faitotoʻa. O le faʻamalama-faitotoʻa laina e sili ona faʻavevela i totonu o le potu. I se faʻaopopoga, afai o le lua-tier fausaga o loʻo tu tonu faʻafesagai ma le faitotoʻa, o lenei o le a le maua ai le mea e moe ai o le mafanafana ma spatial tuʻua.

O se tali lelei o le tuʻuina lea o se moega toso mai fafo mo ni tamaiti se toʻalua i se nofoaga faapitoa. O lenei sitaili latalata auala sone le avanoa o le potu, tuueseese le moe vaega mai le taaalo eria. Lenei faʻatulagaga fausiaina se manino tufatufaina o sone mo moe ma taʻalo. Mo faʻaopopoga zoning, oe mafai ona faʻaaoga vaeluaina, lea e fausia ai le lagona o se vavaeʻese avanoa, lea moni liliu tasi potu i ni eseese mafanafana nofoaga e nofo ai.

Afai o le mea e momoe ai faʻatulagaina i le tulaga o se lola-nofoa sofa, o lona uiga e le taua tele le faʻatulagaina o le vaʻaia vaeluaina, aua i le ao o le moega liua o se nofoaga mo faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga mo tamaiti. E naʻo le talafeagai le vaʻaia o le avanoa avanoa mo le retractable vaega o le sofa i le po ma le mafanafana ulufale o tamaiti io latou moega.

E le faigofie le faʻatulaga o se moega mo tamaiti e toatolu i totonu. Ae o le retractable mamanu faigofie foia lenei faafitauli. O se filifiliga e mafai ona avea ma nofoaga podium, pe a lua nofoa i lalo, ma le tasi nofoaga i le pito i luga o le pulelaa vaeluaina le avanoa ma se nofoaga faigaluega poʻo le teuina potu, teuteuina i le tulaga o tele fata ma drawers. O le pito i luga potu e mafai ona avea o se ottoman poʻo se sofa, lea o le a fetaui lelei ma le nofoaga e nonofo ai luga o le pulelaa i le ao, ma i le po suia le nofoaga moe mo se tasi o tamaiti.

Afai o tamaiti o talavou, o lona uiga o le tolu-tier fausaga o loʻo tu i tafatafa o le puipui ma le faʻaaluina o le laʻititi avanoa i le ao o le a avea ma sili tali mo se tamai potu. O le avanoa avanoa e mafai ona faʻaaoga mo gaoioiga i fafo ma le faʻatulagaina o se le tumau eria galuega.

Tulafono faʻavae filifilia

Pe a filifilia se moega e mafai ona aveʻese i tamaiti, e taua lou mafaufau i mea ia:

  • e tatau ona sefe le moega, o lea la o sitepu e aʻe e tatau ona saogalemu, mautu ma lelei. Puipuiga puipui o se uiga faʻamalosia o le pito i luga o le moega. Afai o le pito i lalo maualalo o loʻo maualuga maualuga ona o le faʻaopopo pusa faʻapipiʻiina i lalo o le moega, ona tatau ai foi lea o se itu puipuia mo le potu i luga o le muamua vasega;
  • o le mea o le gaosiaina o oloa e tatau ona faʻalelei i le siʻosiʻomaga, ma o le pito i luga o le moega e tatau ona lamolemole, o fafo laina e tatau ona lamolemole, o tulimanu tatau ona faʻataʻamilomilo;
  • o le moega faʻataʻitaʻiga e tatau ona faʻafetauiina i fua patino ma foliga o le potu. Ole eseese o ituaiga faʻataʻitaʻiga ma le tele o filifiliga o tisaini fofo o le a faʻatagaina ai oe e filifili se sili lelei faʻalelei filifiliga mo soʻo, e oʻo lava i le tamaʻi potu;
  • afai o filifiliga fuafuaina e le ofi pe o le tau mulimuli o le maeʻa oloa ua maualuga tele, oe mafai ona taumafai e mafaufau i se filifiliga pei o se toso-fafo moega ma ou lava lima. O le poloketi a le tagata lava ia o le a fesoasoani e saunia mea laiti uma, ia amanaʻia le fiafia o tamaiti taʻitasi, mautinoa le malologa lelei ma moe mo tamaiti uma i le potu e tasi, e mafai ona faʻataunuʻuina e ou lava lima e faʻaaoga ai meaafale meafale avanoa ma mea faigaluega. E taua le faʻaaogaina o mea lelei e faʻaogaina, ona tosoina lea o moega e aunoa ma se taumafaiga tele. O le lua lua moega e le o se faigata meaafale, lea, ma manino faʻatonuga ma poto masani, mafai ona faia atoa e oe. I le taimi lava e tasi, o le maeʻa faʻataʻitaʻiga o le a lelei mo lou aiga, ma eseese laiti auiliiliga, lanu, eseese taua manatu i le taimi o potopoto mafai ona talanoaina ma tamaiti;
  • o se itu taua o le aoga ma agavaʻa o meaafale. E sili pe a fai o le faʻalua faʻataʻitaʻiga o le a faʻatumuina e drawers, kapoti, fata, kapoti, laulau ma isi elemene e liliuina se lua moega i se moni a tamaiti faigata mo malologa moe, malologa ma taʻaloga;
  • e tatau ona manatuaina o nofoaga mulimuli ane e laʻititi ifo nai lo le 15 cm, o lea e sili ai le vave aveina o se moega o avanoa lautele ina ia e le tau faʻatauina ni meaafale fou peʻa mavae ni nai tausaga;
  • e taua le faʻaavanoaina mo le mauaina o le lelei orthopedic mattresses. O lenei vaega e le aoga sefe. E sili le filifilia o se moega faʻataʻitaʻiga faigofie ma taugofie, ae faʻaavanoaina ma faʻamoe i afu mo maloloina maloloina;
  • e sili atu le lelei o le faʻavae o le oloa e le mausali, ae fata ma pinion. Lenei o le a maua ai fua le felauaiga o le ea;
  • afai o le pito i lalo maualalo o loʻo tu maualalo luga o le foloa, e taua le vaʻaia o le tausia o le mafanafana, saunia le pito i lalo moega ma se mafiafia mafiafia;
  • afai e i ai isi meafale i totonu o le potu, o le a saʻo le amanaʻia o le sitaili ma lanu lanu o isi meaafale mea faʻaopoopo ina ia mafai ona ofi totonu lelei le moega i totonu o le potu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Richland Boys Toso! (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com