Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Laei laei maualuga, foliga autu

Pin
Send
Share
Send

I le taimi na aliaʻe mai ai i le teritori o le Iunaite Setete i le seneturi talu ai, na amata ai ona faʻaaogaina malosi le faiga pito i luga mo le teuteuina o fale gaosi oloa. Ina ia faʻaatoaina totonu e ala i ni faʻaaliga pupula tulaga ese, e faʻaaoga ai meaafale vaʻaia e pei ona masani ai, e mafai ona avea ma pusa maualuga o mea toso, ofu faʻaofuofu, se tamaʻi tusi. O le sitaili e faʻailoaina e le mautu ma le ogaoga o meaafale, o lea la nai lo le taimi muamua laulau lauiloa ma maualuga vae, ua faʻaaogaina laei ua lauiloa. E foliga mai o se faʻatinoina tali i totonu ma se avanoa e fausia ai se tulaga ese atavali po o faʻasolo matua luga.

Faiga foliga

Afai e te manaʻo e teuteuina le fale mautotogi i se eseʻesega ma puʻeina sitaili, e talafeagai le faʻaaogaina o le loft style, lea e tuʻufaʻatasia ai lanu o laupapa masani ma uʻamea faʻaofi. O le manaʻoga mo le faʻaaogaina o le loft style o loʻo tupuola ma faʻateleina le lauiloa, brickwork i luga o puipui, laupapa faʻaaogaina mo meaafale ma fola o se tuʻufaʻatasia uiga.

O foliga o le loft style e faʻapea:

  • o totonu e tatau ona teuteuina i lanu eseesega malulu, paolo;
  • o le aofaʻi laʻititi o meaafale i totonu o le potu, o le leai o ni vaeluaina o se tulaga ese foliga pe a fausiaina se loft faiga faʻavae poloketi;
  • e foliga mai e le talafeagai mea e mafai ona alu faʻatasi lelei, pei o paipa, faʻata, piliki. O meaafale ua leva e tatau ona tuʻufaʻatasia ma tekonolosi fou ua faʻaaogaina, chrome inserts, tioata poʻo uamea auiliiliga totonu;
  • o meaafale e faigofie ma laconic i le ata, o le tele o ia mea e faia i laʻau masani. E avea o se tufatufaina o le potu i sone faʻaaogaina moli mea, moli, sconces po o faʻalo moli;
  • o le potu e tatau ona i ai faʻalo maualuga ina ia mafai ai e le avanoa vaʻaia lautele. O se leo e mafai ona avea ma susulu pupula pusa o drawers poʻo se lavalava faia e tusa ai ma tuai mafuaaga;
  • o le iai o faʻamalama tetele mai le foloa i le faʻalo o se vaega taua o le potu loft-style, ina ia mafai ai e tagata e ona ona talisapaia le matagofie o laufanua i fafo atu o le faʻamalama. E mafai ona e faʻaogaina tauaso e faʻapouliuligia ai le potu;
  • i totonu o le potu, tasi le tatau ona maua se manatu o mea uma na faia e tusa ai ma le lisi, e pei o, o le tisaini mafaufauga o loʻo tuʻufaʻatasi, o loʻo i ai elemeni anamua;
  • atavali susulu, pepa lautele poʻo ni tusitusiga - o ia elemeni o le a faʻamamafaina le sitaili o totonu.

O le foloa foloa fuafuaga e fetaui lelei mo falefaigaluega ma fale faʻaonapo nei.

Oloa gaosi

I le vaʻaia, e mafai ona e filifilia poʻo le a le sitaili e ana le potu, e tusa ai ma mea o loʻo avanoa i totonu, o se pusa faʻaigoa o loft poʻo ni puipui ma ni vali malulu, o nei mea uma e faʻaopoopoina i le eseesega o lanu. Mea e fai ai:

  • fafie;
  • ipu malamalama;
  • uamea

Wood

Uamea

Tioata

Loft-style dressers o ni galuega o faatufugaga, o le tino mai o le aitia o le aitia, e mafai ona avea ma masani falegaosimea faʻataʻitaʻi poʻo se tulaga ese fausiaina meaafale. O le 'eseʻese o aitia mo teuteuina laei e mataʻina, ae sili atu ona uaʻi atu i mea o gaosiga.

O le potu malolo, faia i laupapa, faʻaopopoina se paʻu o lanu i le potu, e fetaui lelei ma le faiga vine. O sea mea totonu e mafai ona teuteuina i ni mamanu poʻo ni mea teuteu matagofie, ata mai le vaitaimi tuai. O luga o laupapa laupapa e mafai ai ona e fausiaina le aʻafiaga o meaafale tuai, o le suʻeina o tulimanu, ma le teuteuina o mea teuteu e mafai foʻi ona faʻaopoopoina le ata. O se pusa fata e faia i uʻamea ma fafie o le a avea ma faʻamamafaina o totonu, e ui lava i le mea moni e ono faigofie lava le ata. Tele o lavalava e faia i mautu paina; uʻamea faʻamaumauga poʻo le faʻamalama apamemea mafai faʻamalosia ai se potu mea faʻaaoga.

Faʻafefea ona ofi i totonu o totonu

O se pusa o drawers i se le masani ai loft sitaili atonu e i ai se le tutoʻatasi foliga, ae o le tele o taimi o se susulu totonu auiliiliga e faʻatumuina ai le aotelega o le potu. O se pusa o drawers ma drawers e fetaui lelei i totonu o se potu teuteuina masani, ma e mafai ona valivali i latou i lanu eseʻese. Laititi lauiloa o lapisi laei i luga o le mataupu faʻavae o le paelo, lea e manaʻomia e fealofani ofi totonu o totonu.

Afai o le potu ua fuafuaina mo maualuga-tekonolosi poʻo vine ituaiga, e mafai ona faʻaopopoina ma eseese loft faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, se fatusi tusi poʻo se shelving iunite. O pa piliki o le a foliga sili pe a faʻatasia ma se sofa poʻo se nofoa e vaʻaia e pei o matutua meafale.

O mea totino pepelo e mafai ona faʻalauteleina totonu o se faiga maualuga, lea e faʻailoa mai ai le fauina o mafaufauga o le tisaini. O le vevesi fatufatuga e mafai ona i totonu o le fale o se atisi poʻo se tisaini mafai ona suia ma dressers, fata ma isi.

Chests o drawers faia e tusa ma le metotia o le faʻasolosolo matua o mea e mafai ona aofia ai elemeni elemene, ofi i le tuʻufaʻatasia o faiga tuai ma aso nei. O le mea lea, e le faigata ona ofi se pusa fata poʻo se ofu faʻaofuofu i totonu o se potu maualuga i totonu; e naʻo le taua o le autu autu o le potu i totonu o malulu malulu lanu. O totonu e tatau ona faʻafaigofieina i le tele e mafai ai, e ui lava i le mea moni e mafai ona avea a le o se fale mautotogi fale poʻo se pa poʻo se cafe.

Matua meafale o le a faʻaopopoina le agaga o aso anamua i le potu, ae o le mea autu mea o le aua le soona faia. O se itu taua pe a teuteuina se pito i luga-faiga o le aoga ma ergonomics. I se faʻaopopoga i lavalava ma mea faʻavae, atoʻamea ma fatafata ofi i totonu o le faiga totonu.

Lanu fusi o alaleo

A o faia se loft-faiga totonu, oe mafai ona fesuiaʻi i lanu mai pastel le faʻaituʻau leo ​​understated i susulu blotches. Foafoa tagata taʻitasi ma tagata e fiafia tele avanoa o le a talisapaia le sitaili. O le maopoopo lanu lanu ma le i ai o anamua o le a faʻaauupegaina soʻo se potu i le manaʻomia loft faiga. Ona o le mea moni o le manatu na sau mai le mamanuina o fale gaosi oloa, pupula lanu e le taliaina.

Sili ona lauiloa lanu:

  • lanu paʻepaʻe;
  • lanu efuefu;
  • o le uliuli;
  • lanu enaena;
  • beige

Beige

O le uliuli

Lanu efuefu

lanu enaena

lanu paʻepaʻe

A o le tuʻuina o faʻamau i luga o se ofu tuʻu ofu poʻo ofu e teu ai, sofas e ave le fiafia i lanu mumu ma lanumoana, faʻapea foi ma o latou paʻu. Faʻatusatusaina o se falealuga ma se maualuga-tech poʻo vine ituaiga, i le faʻaopopoina i le mamanu o le lanu fuafuaga o eseʻese paʻu, latou vaʻaia foi se tasi lanu. Tele taimi, o le potu teuteuina i malulu lanu ma le faʻaopopoina o faʻamau o siliva, paʻepaʻe ma uliuli. O le faʻavae o le minimalism o loʻo manino mai le tuʻufaʻatasia o lua lanu, malamalama ma faʻatusatusa faʻafeagai faʻapouliuli. O faʻataʻitaʻiga ma ata e mafai ona faʻatumuina se potu ua uma ona teuteuina pe a faʻatagaina e le au mamanu le tuʻufaʻatasia o sitaili e lua.

A filifilia se lanu lanu, e aoga le filifilia poʻo le a le mea o loʻo manaʻomia e le tagata o tausia mai totonu o fale, susulu malamalama poʻo paolo malu.

O nuances o filifiliga

A filifilia se pusa fata mo lou fale mautotogi, e uaʻi faapitoa i le faʻafefea ona ofi i totonu ma mea e gaosia ai, ata - o faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani i tagata e ana. Pusa o drawers o se sili ona aoga filifiliga mo se potu mautotogi, latou e faigofie ma matagofie, i ai le tele gafatia. O se filifiliga lelei mo le teuina o le tele o mea, mea teuteu ma mea a le fale e tatau ona natia mai tagata ese. Afai e faʻatagaina le avanoa, oe mafai ona faia ni pogisa leo i totonu, ae o le pito i luga o meaafale e toetoe lava o taimi uma faʻasolosolo matua e tagata mamanu. Afai e laʻititi le potu, o se pusa o drawers, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faia i moli malamalama, pei o le potu atoa.

O le mamanuina o le pusa o fusi ia lava e tatau ona faigofie ma puʻupuʻu, aunoa ma le tele o 'au, o lenei teuteu filifiliga o le a maitauina e malo.O le laupapa laʻau e faʻamamafaina le amataga o le ata, o le pusa o drawers e alu i luga laititi le avanoa i totonu o le potu, ae mafai ona avea ma totonugalemu elemeni e tosina mai ai manatu ia te ia lava. Le lalelei o le sitaili ma le ogaoga o laina - o lenei mea e faia ai e le tagata na te tusiaina le tumu o le piggy bank i ni oka fou. O se pusa tele o drawers ma loloto drawers mo mea e talafeagai mo se potumoe.

Faiga meafale nei o lona uiga o mamanu e aunoa ma le tele o 'au ina ia faʻafaigofie ai le faʻataʻitaʻiga i le tele e mafai ai. A filifilia se pusa o fagu, e tatau ona e faʻalogo i le drawers ma niche profiles, o loʻo i ai recesses i autafa mo faigofie tatalaina. Maualuga-lelei faʻatonutonu ma tapuni mafai faʻamautinoa fufusi ma filemu filemu tapuni o drawers.

E aoga le taofi o lau filifiliga i luga o pusa o drawers e faia i laʻau masani, i le tele o tulaga paina poʻo le aluna. O lavalava ma pusa o drawers e tatau ona i ai i se foliga tutusa lanu e faʻamamafaina le lotogatasi o sitaili. O ni ato valavala mo lavalava ma 'ie lino i totonu o pusa o mea toso o le a avea o se faʻaopopoga sili i le pusatu, aemaise pe a fai o loʻo i ai ni a latou drawer lilo mo le teuina o tamaʻi mea ia latou tisaini.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Moomooga Le Taunuu (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com