Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona filifili le sao sitaili faʻaaoga

Pin
Send
Share
Send

Ina ia fausia se foliga felagolagomai, fafine faʻatau lopa, taulima, ato, uati, mama ma pulou. A maeʻa le amataga o le vaitau fou, latou te fiafia i le auala e filifili ai le saʻo mea faʻaaoga. E leai se mea e maofa ai ona o le mea faʻaopoopo e faʻafaigofie ai ona faʻaofuina le ofu fou ma fou.

E fiafia Stylists i le tele o mea faʻaaoga. O teuteuga lapoʻa o loʻo fai ma masani. O le mea lea, fafine o faiga e fautuaina e faʻatau tele, mamafa, lapoʻa ma lapoʻa mea o le a faʻaopopo ai chic ma faʻamalieina i le ata.

  • Lautele mama o loʻo fai ma sitaili, o lona laualuga e teuteuina i rhinestones, maʻa lanu e tele ma faʻapipiʻi paʻu. O nisi o aitema o loʻo faʻailoa mai ai fugalaʻau, manulele ma manu. Fautuaina Stylists ofuina na mama i totinilima.
  • Tele taulima faia i laupapa, uʻamea, paʻu ma palasitika. Paʻu faʻaofi, tioata ma maʻa, rhinestones e faʻaaogaina e teuteu ai taulima. I nisi faʻaputuga o mea faʻaopoopo o loʻo i ai ni taulima teuteuina i le lane.
  • O le mea taua e manatu o ni asoa mafolafola e latalata i le ua. O laupapa laʻau, palasitika ma uʻamea o foliga eseese o loʻo i ai i faiga masani. O asoa lapoʻa o lanu auro i le faiga faʻa Aikupito anamua o loʻo fai ma sitaili. O koluse teuteuina i lopa poʻo penina e leʻi leiloa la latou fesoʻotaʻiga foi.
  • O lapisi e tetele foi. O oloa lavelave ma faʻasolosolo o loʻo fai ma masani, teuteuina i le palasitika, tioata, maʻa, avant-garde, felanulanuaʻi ma susulu mea.
  • I le tulaga o le lapoʻa, tautaliga faʻasolosolo taimi. E felanulanuai le fomu. Tautaliga ma pendants ua manatu o se penina, palasitika oloa ua toe foi i le faiga.
  • O le isi mea faʻaaoga o le sikafu sika. E faʻamamafaina le aulelei foliga o se fafine. O le lanu lanu o oloa e mafanafana ma susulu.

Ou te manatu o lenei faʻamatalaga e le lava mo le faʻatauina o mea teuteu ma isi mea. O le mea lea, o le a ou vaevaeina le tausaga i vaitau ma mafaufau i auiliiliga taʻitasi e maua ai faʻamatalaga ma manaia mea.

Filifilia ni mea faʻaaoga mo le tautoulu ma le taumalulu

Faʻalelei mo mea faʻaaoga e le mafaamatalaina ma tele ona foliga, pei o le tamaʻitaʻi amio. O mea e faʻaaoga mo le tau malulu ma le vaitau o le tautoulu na faia mo fafine o faiga e atagia ai le tulaga i totonu. Taʻitoʻatasi e masani ona masani. Afai o aso nei o se fafine o se taufaʻafefe ma soona faʻamataʻu, taeao o ia o se taofiofia ma saʻo pisinisi fafine.

  1. Totinilima E manatu le au mamanu e le mafai ona fausia se foliga matagofie ma faʻalelei i le vaitau o le taumalulu-e leai ni totini lima. Ua ofoina mai ia i matou ie, ie ma suede oloa, teuteuina i faʻamau, sipi, maʻa ma mea feilafi.
  2. Fusipau. Fautuaina e Stylists le filifilia ma le faʻaeteete o lenei mea faʻaopoopo, aua e naʻo se oloa filifilia lelei e faʻamamafaina le sulugatiti ma faʻamaeʻaina le ata. O le filifiliga pito sili ona lelei e manatu i ai o ni manifinifi o fusipaʻu, e fautuaina e faʻaaoga e faʻatulaga ai ofu poʻo le ofuina o ofu i fafo.
  3. Lautele fusi ma fusipaʻu paʻu. O nisi e tele fusi, o isi e pei o le corset. O loʻo faʻaalia mai foʻi faʻataʻitaʻiga o fusipaʻu, e pei o mea gaosi a tagata.
  4. Sikafu. Latou te manatu o se tuʻufaʻatasia vaega o le fafine foliga. O le tuʻufaʻatasiga o teuga e matua mataʻina i le lautele. Stylists ofoina oloa mai fulufulu, silika, lalagaina ie ma cotton. O le sikafu taumatau suia ai se ofu lavalava i se ofu manaia ma matagofie. O sikafu fulufulu e aumai ai lagona ma agavaivai i foliga o se fafine.

Ua oʻo mai le taimi e talanoa ai e uiga i mea teuteu, a aunoa ma lea e leai se fashionista mafai ona mafaufauina le i ai. E iloa e le au Stylist ma tisaini lenei mea, o lea latou te avatua ai ni teuga teuga muamua.

O le aoina fou aofia ai ofoofogia, matagofie, manaia ma matagofie fasi teuteuga. E i ai Retive motifs, siʻuleo o le masani ma faʻateʻia oloa i avant-garde ma futuristic sitaili.

  • Tele ma lapoʻa taulima o le a avea ma se lavea o le malulu vaitau. O nei mea manaia ma iloga faʻaaoga o loʻo iai i faʻaputuga uma. Ina ia fausia ni taulima, na faʻaaogaina e tagata mamanu fusi paʻu, uʻamea ipu, paʻu ma fulufulu, palasitika.
  • I le tautoulu ma le taumalulu, o fafine o faiga e tatau ona ofuina ofu mafanafana; tagata faʻatagaina e faʻatagaina taulima i luga o ofu mafanafana ma ofu mafanafana. O se lapoʻa lapoʻa foliga lalelei e faʻasaga i tua o se pisinisi suti poʻo ofu lalaga masani.
  • Tamaʻitaʻi tamaʻitaʻi e leʻi faʻatamaia le aufaila. Latou te ofaina se vaega o mama ma maʻa tetele. O le faiga o se tuʻufaʻatasia o lapotopoto ma faʻatafafa oloa, ia e fautuaina e ofuina i luga o tamatamaʻilima eseese.
  • Ole tele o mama i lima e leʻose manatu fou. Fautua Stylists ofuina mama i luga o le fa tamatamai lima. E tasi le mama mo tamatamailima taʻitasi.
  • O le aga o le vaitau malulu o teuteuga tele. O teuga matagofie ma le maʻaleʻale na mou atu i tua. O teuteuga o le ua faʻalelei - o lopa, asoa o asoa, asoa, pine faʻamau ma filifili e faia i mea susulu.
  • O le lisi o mea e faʻaaoga mo le ua e umi, ma o le pale o le siamupini e fitoitonu i asoa-koluse. Latou teuteuina i fulufulu, uʻamea, palasitika ma maʻa.
  • O pendants ma uumi uumi e manatu o le isi lea faiga. Faufautua faufautua fashionistas e faʻaaoga mafaufauga ma faʻalauiloa uʻamea tautau, ki masani, faʻamau i foliga o loka, ie, fulufulu ma fafie i o latou foliga i aso uma.
  • I le tumutumuga o le lauiloa, brooches i foliga o fugalaʻau. E fetaui lelei i latou mo fafine talitonu ma le lototetele e le fefefe pe a faʻalogo ia latou.
  • Afai e te fiafia i mea teuteu teuteu, faʻalogo i oloa i foliga o fugalaʻau ma luga o le faʻataʻitaʻiga o le auro lanu. Latou te faʻaopopo le fiafia i le ata.
  • E oʻo lava i taliga masani ua tupu aʻe i le lapopoʻa. O oloa o ituaiga eseese foliga o le a apili i fafine saoloto o faiga. Soʻo se mea faʻaopoopo o le a faʻaopoopoina i se pisinisi laʻei, o se ofu mafanafana mananaia poʻo se sitaili taugofie.

O mea faʻaaoga mo le taumalulu ma le tautoulu o le faʻavae o sitaili ma ituaiga. Sa galulue malosi le au mamanu ina ia tu matilatila fafine uma i luga o le paneta.

Faʻafefea ona filifili ni mea faʻaaoga mo le tautotogo ma le taumafanafana

O le mea faʻaaoga o se vaega taua o ofu o tamaʻitaʻi. I le faʻaaogaina o mea teuteu, fusipaʻu, ato, pulou ma solosolo, na te faʻaopopoina le lanu i foliga masani o aso uma.

  1. I le maualuga o faiga, filifili, lopa ma asoa, e iloga i lanu pupula ma lapoʻa tetele. Stylists faʻataʻitaʻi e ala i le tuʻufaʻatasia o mea eseese, lalaga elemene, maʻa, paʻu ma palasitika i le tasi oloa.
  2. O le isi tulaga o le vaitau e taua o tautaliga tetele - faʻapipiʻi, taʻamilo poʻo foliga o se mataua. E ofoina atu foi e tagata mamanu foliga masani ni fofo masani, o loʻo fai ma sui o tamaʻi fugalaʻau ma aila pupula.
  3. O le sitaili e leʻi pasiina mama, ae latou te leʻi mauaina ni suiga taua. O aitema lapopoʻa e manatu e faʻalelei lava.
  4. O taulima uʻamea o loʻo fai ma masani, ae o faʻaputuga mea e aofia ai foʻi ma faʻataʻitaʻiga e faia i le palasitika ma le paʻu.
  5. E faigata ona vaai faalemafaufau i se foliga vaaia a le fafine tautotogo / taumafanafana aunoa ma ni matatioata. O lenei fesoasoani o se ata taʻitasi o le ata. I faʻaaliga masani, o le tele o filifiliga mo tioata faʻaonomea na faʻaalia, ae o le lisi o sitaili lauiloa na faʻaalia e le "dragonfly", "butterfly" ma "cat cat".
  6. E eseʻese pulou mai faʻataʻitaʻiga mo le vaitau malulu. Panamas, pulou ma pulou pesipolo o loʻo avanoa e puipui ai le ulu mai le la. O se mea laʻititi o le a faʻamamafaina le amataga ma le tofo.
  7. E tele fusipaʻu na tuʻuina mai. Mo le tautotogo-taumafanafana vaitau, perforated, lanu, lavalava, fili, faigofie ma paʻu fusipaʻu e maua. I se faʻaopopoga i le faʻamau faʻamau faʻavae faʻamau, o loʻo ofaina foʻi e le au mamanu ni filifiliga lalagaina e pei o se taʻamilosaga lanu.
  8. Ua faʻafiafiaina e tifaga tamaʻitaʻi i tamaʻi taga e fai ma sitaili taugofie. Clutches, trapezoidal oloa, ato i foliga o se teutusi poʻo se faila o loʻo fai ma masani. O ato uma e faʻaalia e teuteuina i ati, maʻi ma maʻa.
  9. Shawls ma sikafu e manaʻomia ile taumalulu, ae na latou mauaina foi se nofoaga i le tautotogo-taumafanafana ofu. E fautuaina e faʻaaoga se sikafu malamalama e fai ma pulou, ma o se sikafu manaia e faʻamaeʻaina ai foliga.
  10. E mafai foi ona e mauaina isi mea faʻaaoga: veli, pulou ulu, lauulu ma kulimi. Soʻo se tasi o filifiliga lisi e i faiga. O nisi o loʻo faʻailoa mai e teuteuina o latou ulu i tiaras ma teu fugalaʻau.

Ua iloa e le au faʻataʻitaʻi ona faʻatino mafaufauga ma mafaufauga o fafine i a latou foafoaga. Afai e te vaʻavaʻai lelei i faʻataʻitaʻiga o mea faʻaaoga, e mafai ona e malamalama e leai se nofoaga i le lalolagi mo ata fiu ma monochromatic. Valaau valaʻau e fausia ma maofa ma originality.

Faʻafefea ona fai teuga foliga ma ou oe lava lima

I le ogatotonu o le seneturi talu ai, sa leai ni tisaini ma faʻapitoa. Na faia e tagata o latou lima mea faʻaaoga. I na aso, o taga, sikafu, lopa ma brooch na faia e lima.

O le mafaufau loloto o fafine onapo nei e le sili atu le leaga. Ae, talu ai soʻo se mea laititi e mafai ona faʻatau i totonu o se faleʻoloa, tamaʻitaʻi e le faʻatali e faia io latou lava lima i le fale. Faʻamau i luga o lopa, toega ma toega o paʻu, faʻatau mea talafeagai i le faleoloa ma fai sau mea faʻaaoga.

  • O le lalagaina ulu o se mea teuteu sili. E faigofie ona fai, ma i le taumalulu o le a mafanafana ma teuteuina ai le ata.
  • O se sikafu lalagaina o le a fesoasoani e teuteuina lou ulu. Nonoa i luga o lou ulu, ma faamamulu pito i luma. Oe o le a maua se faʻailoga o se pulou ma se mea faʻaopoopo.
  • O le a se mea e sili atu nai lo le ato lalaga? O lenei aitema o le a faʻaopopoina se ofu faʻafiafia poʻo se suti faʻapitoa. O laei uliuli o laei e tuʻufaʻatasia ma se tamaʻi taga uliuli teuteuina i filo auro. Laei lalagaina i luga.

O le mea faʻaopoopo e mafai foi ona faia mai toega. O taga, sikafu ma pulou e faia mai fasi lapisi. E leai se tasi na faasaina le faataitai. Faʻatasia paʻu, ofu lalaga ma ie fugalaʻau i le tasi fasi. Suʻi fasi ie ma filo, sasa sasa poʻo ni lipine paʻu.

Afai e te faia se tasi fesoasoani, o le a aliaʻe ni aitia fou i le lumanaʻi. Faʻaaoga tafatolu, sikuea ma sikuea faʻapipiʻi e fausia ai ni mamanu tulaga ese.

E mafai foi ona e faia mea teuteu i ou oe lima, talu ai e leai ni faʻafitauli i le faʻatau o lopa, uʻamea ma isi mea. Uu le oloa gaosi i lou lima, iloiloina mai itu uma, ma i ni nai itula oe o le a faia ai se analogue faʻaaogaina o mea eseese:

  1. Pulu;
  2. Pulu;
  3. Maamaa;
  4. Fulufulu;
  5. Mea masani.

Ou te fautuaina oe e faʻapipiʻi mea na lisiina i mama, faʻapipiʻi ma pine, fao, kelu, se paipa poʻo se kalapu. Liliu ou mafaufauga, saunia mea ma fai mea faigaluega.

Ina ia fausia se ata, faia se taumafaiga, faʻaaoga ou mafaufauga ma fesoʻotaʻi lau lagona o sitaili. Manatua, o ofu filifilia lelei e foʻia ai le afa o le faʻafitauli. Oe le mafai faʻamaeʻaina ou foliga e aunoa ma se fesoasoani. O le mea lea, fafine o faiga masani faʻatau mea faʻaaoga, faʻafetai latou te aumaia chic ma sitaili i le ata. O le tele o mea matagofie faʻatagaina oe e ausia tulaga ese e oʻo lava i aso uma.

O faleoloa e ofoina atu tuʻaiga eseese. Pusa talafeagai, fusi uʻamea, o atotupe muamua e lauiloa. Ma o fusipau e tatau ona mataʻituina. E eseese i latou i galuega ma le autu. O fea na tatou o mai i ai? O mea faʻaoga e fesoasoani e fausia ai ni ata e lagona ai e teine ​​le faigofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Classic Crochet Bralette. Tutorial DIY (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com