Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le tagata e faʻamanuiaina ma o ai e ona le ana mea aoga (beneficiary): o se auiliiliga faʻamatalaga ma faʻamatalaina o le vaitaimi, aia tatau ma noataga + faʻataʻitaʻiga o pepa mo download

Pin
Send
Share
Send

Talofa, au pele faitau o le Manatu mo le Olaga mekasini mekasini! I lenei tusitusiga, matou te mananaʻo e taʻu atu ia te oe poʻo le a le mea mulimuli tagata e faʻamanuiaina (beneficiary), o ai e ona le aoga, pe faʻafefea ona eseʻese tagata faʻamanuiaina mai tagata e faʻamanuiaina i ai, ma isi.

Tusa lava, ua e vaʻai i le a le tele o le tala ua uma ona aoga? Amata maua tupe i luga o le eseʻesega o fesuiaiga o tau iinei!

I tua atu i na mea uma, o le atinaʻeina o le tamaoaiga faʻafesoʻotaʻiga faʻailoa mai le tulaʻi mai o ni mataupu fou o lenei tulaga o le tamaoaiga o gaioiga a le sosaiete, lea ua filifilia faʻaaogaina faʻapitoa upu.

I le fausiaina o se maketi tamaoaiga, o ia kamupani ua avea ma vasega o tagata o loʻo mauaina polofiti mai le tele o ituaiga o tagata fai pisinisi gaioiga pe maua tupe maua e ala i le faʻaogaina o teuga tupe faʻafaigaluega mea faigaluega. O lenei faaupuga e faʻaaogaina e faʻamatalaina ai ia tagata.

Mai mea o le a e aʻoaʻo ai:

  • Tagata faʻamanuiaina - o ai ia;
  • Eseesega i le va o tagata e faʻamanuiaina i latou e faʻamanuiaina i le faʻamanuiaga;
  • O ai e ona le aoga (e ana) ma faʻafefea ona tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le tagata e ona le aoga - o ai ma aisea latou te manaʻomia ai;
  • Faʻafefea ona puipuia le solia o aia tatau a tagata e faʻamanuiaina - aia tatau ma matafaioi
  • ma isi

O lea, seʻi o tatou mafaufau auʻiliʻili manatu taʻitasi.

Mai le tusitusiga o le a e aʻoaʻoina ai mea uma e uiga i le aʻoaʻoga o le "beneficiary" (beneficiary): o ai ma o le a, o ai ma o a faʻamatalaga e uiga i tagata e ona penefiti e tatau ona tuʻuina atu, ma sili atu

1. O ai e faʻamanuiaina i ai - faʻamatalaga atoa o le upu 📝

O lenei faaupuga e sau mai le upu Farani mo penefiti, polofiti.

O le mea lea, o le faigofie faʻauigaina o le upu "tagata e faʻamanuiaina"(foi tagata e faʻamanuiaina) O le tagata o loʻo maua le polofiti.

I se faʻafaigofieina lagona, tagata e faʻamanuiaina (beneficiary)- Lenei le tagata o ia e anaina aseta, tamaoaiga mea faʻatau ma isi taua o le faʻalapotopotoga.

I mea tau le tamaoaiga, e le o mea uma e fuafuaina i le aofaʻi o tupemaua maua i se taimi atofaina. Vaʻaiga ma faʻatonuga o gaioiga mo le mauaina o polofiti e taua foi, ma iinei o le mafuaʻaga o le faʻatautaia o tupe faʻagaioiga ua maeʻa taua, aua o le mafai gafatia o soʻo se pisinisi pisinisi, le aofaʻi o tupemaua mauaina, faʻamoemoeina i lo latou tufatufaina ma faʻaogaina.

O le mea lea, i se lautele lautele lagona, oe faʻamanuiaina (tagata e mauaina) e iloiloina le gata i tagata taʻitoʻatasi ma faʻalapotopotoga faʻaletulafonomaua tupe maua mai nisi o faʻagaioiga tau tupe, ae faʻapena foi tagata ma le agavaʻa e faʻatonutonu ai gaioiga a le faʻalapotopotoga ma le faʻamatuʻuina o ana meatotino.

O lona uiga, o tagata e faʻamanuiaina o tagata ia e anaina se kamupani faʻapitoa.

2. O ai e ana mea aoga - faʻamatalaga 📝

O le faʻamatalaga faʻatulafonoina o le e ona anaina e aofia ai totonu Federal Law of the Russian Federation Nu. 115 o le 07.08.2001.

E tusa ai ma lenei faʻamatalaga:

Tagata e ona le aoga o lea lavase tagata o ia, tuʻusaʻo pe le tuʻusaʻo, o loʻo i ai le sili ona auai i se tulafono faʻaletulafono (sili atu i le 25%) ma le agavaʻa e faʻatonutonu ai gaioiga a se itutino faaletulafono.

O le tulafono masani lava e tasi o loʻo iai le faʻamatalaga o le tagata e faʻamanuiaina o se tagata o ana penefiti gaioiga na faia e faʻatatau i tupe ma meatotino, e aofia ai luga o faʻavae o feagaiga talafeagai (faitalia, mautinoa, pulega faʻatuatuaina, komisi).

O ai e taʻu o le aoga e anaina ma o ai e mafai ona avea ma tasi

Faʻamoemoeina i le tulaga lautele o le tamaoaiga fesoʻotaʻiga ma tulaga tulaʻi mai i le faʻagasologa o le lafoa o meatotino, o le uiga o le upu "beneficiary" mafai sina eseesega.

Faʻavae i luga o le ituaiga o gaioiga ma uiga i meatotino, o le tagata e mauaina e mafai ona:

  • suli faʻamaoti mai i le loto o ni tagata e avea ni meatotino mautinoa i le umiaina poʻo faʻatautaia, faʻapea foi ma tagata o latou e faʻamanuiaina pe a maliu le ua mauaina soʻo se totogi;
  • tagata e ona fanua oe lisiina a latou meatotino mo le totogi masani;
  • Faletupe o loʻo taofia;
  • tagata faʻatau o faʻatuatuaga faʻalapotopotoga o e na tuʻuina atu a latou meatotino poʻo mea tautupe i le faʻatuatuaga e gaosia tupe maua;
  • e ana ia pepa faʻamaonia;
  • tagata o loʻo mauaina faʻamatalaga totogi i lalo o konekarate inisiua;
  • o anaina moni ia kamupani.

Ina ia mautinoa lo latou saogalemu poʻo ina ia aveʻesea ai tagi mai faʻalapotopotoga eseese a le malo, i le lalolagi faʻaonapo nei lalolagi latou te masani ona nana i faʻamatalaga e uiga i le moni anaina o nisi aseta.

E moni lenei mea ile meatotino ma pisinisi faʻatautaia o faʻaletulafono tulafono.

3. Tagata e ona le aoga ose kamupani faaletulafono - aia tatau ma foliga vaaia 📋

Faʻamanuiaga e ana se faʻavae faʻaletulafono O se tasi pe sili atu o tagata e onaina moni le faʻapotopotoga o loʻo i ai saʻo pe avanoa tuusao pe leai se aʻafiaga i gaoioiga a le kamupani.

I le taimi lava e tasi, o faʻamatalaga faʻapitoa a ia tagata ono le faailoaina i le lesitalaina ma pepa faʻavae faʻavae a le faʻapotopotoga poʻo le latou aʻafia aloaia i le kamupani mafai ona matua faʻatamaia.

O le faʻailoaina o ia tagata e ona e masani ona lauiloa naʻo failautusi faletupe ma sooupu faapisinisi.

O le tagata faʻamanuiaina o se faʻalapotopotoga faaletulafono mafai ona auai i le fonotaga a tagata e umia sea ma isi tagata e ana le kamupani, i le toe faʻatulagaina o le tulafono faʻalapotopotoga, o lona leo e malosi i le foia o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le tufatufaina o polofiti, auai o le faʻalapotopotoga i teuga tupe faʻafaigaluega.

Le faʻailoaina o faʻamatalaga e uiga i tagata e anaina faʻaaoga masani:

  • pe a faʻatautaia pisinisi e faʻaaoga ai atunuʻu mamao;
  • pe a faʻaleleia le lafoga o faʻalapotopotoga;
  • pe a faʻatulafonoina tupe maua mai solia o faʻatulafonoina manaʻoga.

Ia mautinoa le auai o lē e anaina moni i gaioiga a le faʻalapotopotoga a o le le faʻamatalaina faʻamatalaga e uiga i lona faʻasinomaga, eseʻese polokalame o lesitalaina o meatotino ma ulutala faʻamaumauga.

Polokalame faʻavae mo le lesitalaina o le anaina o tagata e faʻamanuiaina (beneficiaries). Pe a fausia ni polokalame faigata mo le lesitalaina o le umiaina ma faʻamautuina, e taua le saʻo ma le malamalama manino ma faʻaaoga tulafono lafoga o pulega faʻaaogaina E na o le fausiaina lelei ma le faʻatulagaina o le faʻalapotopotoga, o le a avea moni lava ma le faʻailoaina, lafoga-leai pe maualalo lafoga, puipuia mai le talafeagai gaioiga a le lona tolu-vaega (lona tolu) pati

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mauaina e le tagata e faʻamanuiaina tupe i teugatupe a le kamupani i luga o le faʻavae o le malosiaga o le loia na tuʻuina atu i lona igoa e se sui filifilia. O le umiaina o meatotino e faʻatautaia e ala i le umiaina o tagata umia sea pe e ala i le aofia ai o tagata taʻitoʻatasiavea ma sui filifilia.

Poʻo le tagata faʻamanuiaina ulufale i totonu o se maliliega ma le mavaega faʻatupe mo le puleaina o le kamupani faʻasoa, ulufale i faʻalapotopotoga a teugatupe ma le agavaʻa e faʻatautaia ia, o le tagata e mauaina ia mauaina e ala i se tausi mavaega.

4. O ai e faʻamanuiaina silisili - faʻamatalaina 📖

Faʻauigaina o le faaupuga - sili penefiti

O le filifili o tagata faʻamanuiaina e faʻaiʻuina i taimi uma ma se tagata faʻapitoa na te mauaina se polofiti. O se tagata o ia o le sili faʻamanuiaga.

I lenei auala, sili faʻamanuiaga — o le toʻatasi lenei faʻamanuiaina mai gaioiga a le kamupani poʻo le faʻatautaia o mea totino.

5. O le 'eseʻesega i le va o le tagata e ona aoga ma le tagata e faʻamanuiaina o le autu' eseʻese

I ni numera o faʻamatalaga, o aitia tagata e faʻamanuiaina ma tagata e faʻamanuiaina e tutusa, i le taimi e tasi, i tulafono a Lusia, o nei faaupuga e lua e i ai ni eseesega.

O le manatu o le tagata e faʻamanuiaina e vaiti. Ia manatu faʻapea, o le tagata e faʻamanuiaina tatau ona sili atu i le 25% faʻasoa i le laumua o le faʻalapotopotoga ma maua ai le avanoa i le pulega ma le faʻatonutonuina o le kamupani.

I lenei itu, o le pulega faʻatonutonu i le tau faasaga i faʻatulafonoina gaioiga e fiafia i tagata e ona lelei kamupani, pei o tagata filifilia le faʻavae faiga faʻavae ma filifili i luga ono mafai faʻasolitulafono.

6. O ai e manaʻomia faʻamatalaga e uiga i tagata e ona le aoga ma pe aisea 📌

Faʻamanuiaga e anaina faʻamatalaga e taua mo ofisa a le malo ina ia mafai ona faʻafetaui:

  • faʻatulafonoina o tupe maua mai soligatulafono;
  • faatupeina o tagata faatupu faalavelave ma isi solitulafono;
  • toesea faasolitulafono o tupe i fafo.

Mo faʻalapotopotogaauai i nonogatupe i pisinisi, faʻamatalaga i luga o le sili penefiti e taua pe a filifilia i le faʻatupeina o aiaiga o nonogatupe. Faʻavae i luga o le faʻailoga o le tagata e mauaina, o le igoa taʻuleleia o le kamupani ma le aʻafiaga o lana nonogatupe o loʻo iloiloina.

O le tuʻuina atu o faʻamatalaga e uiga i tagata tupito e alualu i luma i le talosaga o faletupe fausaga e faamalosia mo faʻalapotopotoga manaʻomia le mauaina o se nonogatupe pe tatala se faletupe.

Ina ia tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i lē e ona le aoga, matou te fautua atu e ave i lalo faʻataʻitaʻi pepa:

Faʻamanuiaga e anaina faʻamatalaga (doс.55 kb)

Faʻamatalaga i luga o aoga e anaina mo mafuaʻaga o le Federal Law 115 - Sberbank Form (doc. 139 kb)

Faʻataʻitaʻiga faʻatumu pepa (vaega 1)

Faʻamatalaga e uiga i le tagata e ona aoga - o se faʻataʻitaʻiga o le faʻatumuina o le Sberbank pepa, vaega 1

I le taimi lava e tasi, aitalafu i Lusia tatau ona tuʻuina atu faʻamatalaga i luga o tagata e faʻamanuiaina ia Rosfinmonitoring.

O le le usitaia o lenei tulaga manaʻomia ono iʻu ai i le tuʻuina atu o faʻasalaga taua i faʻalapotopotoga o loʻo aʻafia i fefaʻatauaiga tau tupe:

  • tagata auai i le puipuiga malu maketi;
  • Inisiua kamupani;
  • paʻu faleoloa;
  • kamupani lisi (O le a le lisi ma le a le mea mo, ua uma ona matou tusia i le tusitusiga talu ai);
  • faalapotopotoga aitalafu.

O ai e manaʻomia faʻamatalaga e uiga i tagata e ana le kamupani ma aisea, e aofia ai ma e faʻamanuiaina

Faʻamatalaga e uiga i tagata e anaina moni mafai ona talosagaina mai le kamupani ma e setete ma municipal fausagafaapea foi ma fesootai faʻalapotopotoga faʻapisinisi.

I se faʻaopopoga i le teteʻe atu i faʻatulafonoina gaioiga ma mea tau tupe pepelo, o ia faʻamatalaga e ono talosagaina peʻa faʻaiʻuina le tele o faʻatauga faʻatau a le lautele.

A o tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i tagata e ona, o se pepa ua tusiaina aofia ai faʻamatalaga e uiga i tagata e ona le kamupani, e oʻo atu i tagata taʻitoʻatasi o latou na faʻavaeina faʻalapotopotoga o vaega a le kamupani.

O sea tusi faamaonia e taʻu o leAuiliiliga o le filifili o le umiaina, aofia ai tagata e faʻamanuiaina i ai", O loʻo iai faʻamatalaga e uiga ile igoa ole kamupani, ana pulega, faʻamatalaga a tagata na faʻavaeina (auiliiliga a le kamupani, faʻamaumauga o tusi folau, tuatusi nofomau o tagata taʻitoʻatasi).

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatumuina o se pepa:

O se faʻataʻitaʻiga o le faʻatumuina o le pepa "Faʻamatalaga e uiga i le filifili o tagata e ona". Oe mafai ona download mai le pepa i lalo ifo o le sootaga.

Sii mai se faʻataʻitaʻiga o le faʻatumu ma se faʻataʻitaʻiga:

Faʻamatalaga e uiga i le filifili o tagata e ana, aofia ai ma e faʻamanuiaina + faʻatonuga mo le faʻatumuina (pepa. - 41.6 kb)

Lisi (faʻataʻitaʻiga), o fea ma o a faʻamatalaga e te manaʻomia e faʻamaoti ai:

INNOGRNIgoa puʻupuʻuLELEIIgoa atoaFaasologa ma numera o le pule pepa
1.77332678901043367890123LLC "Tulip"43.xx.xxIvanov Andrey Viktorovich5133 148317
2...................

7. Aia tatau lautele ma noataga a le tagata e mauaina (penefiti) 📑

E i ai i le tagata faʻamanuiaina le tele o aia tatau puipuia e le tulafono. E masani lava, o tulafono faʻamalosia puipuiga e mautinoa naʻo le lesitalaina o pepa sootaga i le va o le tagata e faamanuiaina ai ma ana sooupu - sui filifilia kamupani ma teuga tupei le.

E iai le aia i le tagata e faʻamanuiaina:

  • lafoa a latou sea i le atinaʻe. E mafai e le tagata faʻamanuiaina, mo se faʻataʻitaʻiga, le faʻatau atu o se vaega poʻo lana uma faʻasoa;
  • mataʻitu le faʻatinoina o tiute e le pulega a le kamupani, tofia ma faʻatulafonoina le faʻatonuina o le faatonu aoao;
  • auai i fonotaga tuʻufaʻatasi ma itumalo, e tusa ai ma le anaina sea e auai i le faia o faʻaiuga;
  • maua tupe maua mai gaioiga a le kamupani e tusa ai ma le aofaʻi o tufatufaga.

O gaioiga ma aia a le tagata e faʻamanuiaina e fesuisuiaʻi faʻamoemoe i le tulaga o le tamaoaiga o loʻo galue ai le tagata o ia o le tagata e faʻamanuiaina i ai.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e auai se kamupani o se tagata e faʻamanuiaina i le tuʻuina atu o faletupe faʻamaonia, e tatau ona faʻataunuʻuina taimi talafeagai o aiaiga o le maliega.

I lenei tulaga, o le kamupani faʻamanuiaina ei ai le aia tatau e faʻataunuʻu ai aitalafu e toe totogi ai le aitalafu manatuina e le faʻamaonia faʻalapotopotoga.

8. Auai o le tagata e faʻamanuiaina (beneficiary) i inisiua ma tofi

Tagata faʻamanuiaina (beneficiary) i inisiua - o tagata ia o loʻo mauaina peimeni inisiua ile taimi na tupu ai se inisiua faʻatinoga (ma muamua faʻaiʻuina inisiua).

I lenei tulaga, o le tagata e faʻamanuiaina le talafeagai o le tagata poʻo le e ona le meatotino, inisiua e tusa ai ma nei konekarate.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a mauaina se mokesi mokesi, meatotino ua inisiua e avea ma meatotino a le tagata nonoina tupe, ma le tagata e faʻamanuiaina i ai pe a faʻaleagaina pe faʻaleagaina o meatotino o le autu o se tautoga, o le ai ai le tagata aitalafu... Le mea sili seʻi vagana ua faʻamalieina e le tagata nonoina aiaiga o le feagaiga o le nonogatupe.

O le tagata e faʻamanuiaina i penefiti inisiua e ono fuafuaina e le tagata inisiua lava ia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le inisiua o le ola, o le tagata e faʻamanuiaina i le inisiua ono avea ma paʻaga o le tagata inisiua.

I tupuaga mataupu e mafai ona suia le tagata e mauaina faʻamoemoe i le manaʻoga o le tagata faʻataʻitaʻi poʻo se faʻaiuga o le maliu o tagata ua faʻailoa i le loto. O le mea lea, meatotino mafai ona faʻamatuʻuina atu i se aiga e faʻatatau i ai e le tagata suʻesuʻe le puipuiga o tamaiti laiti.

Poʻo le tuagane o le ua maliu ua faʻaalia i le loto, ae a oʻo i lona maliu ae leʻi mauaina le tofi, o le mea moni o le meatotino o le a mauaina e suli o le uso (suli i le aia tatau o sui).

O le mea lea, a tufatufaina le tofi, o tagata e faʻamanuiaina o le a avea ma tagata ua faʻailoa mai i le loto ma tagata aia tatau i tofi i le tulafono.

9. Auai o le tagata e mauaina le faʻamanuiaga i le faletupe 📃

I faletupe, o le tautua o le tuʻuina atu o se faletupe faʻamaonia ua masani nei.

A faʻaiʻuina se feutanaʻiga i le va o itu e lua, o le faʻalapotopotoga tuʻuina atu sea faʻamaoniga ua molia ma le faʻataunuʻuina o noataga i lalo o le feuiaʻiga e se tasi o itu pe mo le faʻatinoina o le konekalate atoa.

O le fefaʻatauaiga ua avea ma se tolu-auala feutanaiga, ma le auai o:

  • tagata e faʻamaonia (o le faʻalapotopotoga o loʻo tuʻuina atu le faʻamaoniga);
  • tagata e faʻamanuiaina (o se pati ia te ia, mo se faʻataʻitaʻiga, se totogi tupe e tatau ona totogiina mo le faʻataunuuina o tuʻutuʻuga o le fefaʻatauaiga poʻo le tuʻuina atu o ni tautua);
  • le puleaoga (le pati talosaga mo se faʻamaoniga faletupe).

Auai o le puleaoga ma le tagata e faʻamanuiaina i le faletupe faʻamaoniga - polokalame ma le faʻavae o le faʻagaioiga

O ai le pule aʻoga ma faʻamanuiaga i se faletupe faʻamaoniga - eseʻesega ma uiga eseʻese

Aoga ma Penefiti - o nei e matua faʻafeagai itu o faʻatulafono sootaga. I lenei tulaga, o le tagata e faʻamanuiaina o le a avea ma tagata o loʻo nofo aitalafu ai, ae o le autu o le aitalafu, pe a fai o le lona tolu vaega (o le tagata faʻamautinoa) manatu mo le le faʻamalieina o noataga.

Faʻamaoniga mo le faʻataunuʻuina o tuutuuga o le konakarate mafai foi ona tuʻuina atu ina ia mautinoa:

  • faia o se totogi i tulaga faʻapitoa;
  • toe faafoi o totogi muamua;
  • faʻatinoina o galuega i lalo o konekarate eseese ma tauofoga, e aofia ai ma setete.O se faletupe faʻamaonia ua saunia e le konekalate e faʻamaonia ai lana ia lava tautupe tautupe;
  • fesiitai oloa e ala i tiute;
  • toe faʻafoiina o tupe faʻavae i lalo o maliega aitalafu.

E ui i le igoa, i le faʻataʻitaʻiga o ia faʻamaoniga e mafai foi ona tuʻuina atu. kamupani inisiua ma faʻalapotopotoga faʻapisinisi i le talosaga a le puleaoga. Lenei tulaga aofia ai i le numera o feteʻenaʻiga feteʻenaʻiga i le Malo Rusia.

I le tasi itu, o le tuuina atu o faʻamaoniga e faʻatulafonoina fesoʻotaʻiga ma teugatupe faʻagaioiga, ma i le isi itu, faʻatapulaʻaina le liʻo o tagata o loʻo avea ma tagata e faʻamautinoaina le faʻataunuʻuina o aiaiga faakonekarate e feteʻenaʻi ma faʻavaomalo faiga ma le talafeagai ai vaapiapi le lautele o lenei mea tautupe.

Mo le faʻatinoina o auaunaga faʻavasegaina e le tulafono faitulafono Lusia o teugatupe faʻagaioiga, o se inisiua kamupani mafai ona faʻasalaga tupe poʻo lana laisene mafai ona faʻaleaogaina, talu ai le foliga mai masani masani o inisiua kamupani e inisiua se pisinisi fefaʻatauaiga e ala i le tuʻuina atu faʻamaoniga.

O i latou e faʻamanuiaina i le i ai o sea fetauiga atonu o faletupe faʻalapotopotoga o loʻo galulue malosi mo a latou lava manaʻoga ma o loʻo i ai nei se de facto tutasi i Lusia i le aia tatau e tulaʻi ai i konekarate o se tagata e faʻamaonia. Faletupe garanti tau e eseese mai le 2 i le 10% mai le aofaʻiga o le faʻamaoniga totogiina.

O le tagata faʻamanuiaina tuʻusaʻo o le faletupe faʻamaonia o le pati lea o le tagata e faʻamautinoaina e totogiina taui i le tulaga o le le mafai e le puleaoga ona faʻataunuʻu ana matafaioi i lalo o le faʻaiuga maeʻau

10. Faʻatonutonu tagata ma kamupani mai fafo 🗺

O se atunuʻu mamao o se atunuʻu poʻo se teritori o se setete ma faigofie tulaga mo le faia o pisinisi. Faʻamatalaga auiliili e uiga i atunuʻu mamao - o a latou mea, pe a sili atu le faʻaaogaina, na matou tusia i le lomiga talu ai.

I ia tamaoaiga o sone, o loʻo iai avanoa sili mo le nanaina o faʻamatalaga i luga o tagata moni e ana le pisinisi ona o le faʻapitoa pulega o le lesitalaina ma lipoti o faʻalapotopotoga e leʻo nonofo.

O tulafono a le tele o atunuʻu e masani ona faʻalauiloa mai ai tapulaʻa eseese mo tagata nofomau e faʻatino fefaʻatauaiga ma faʻalapotopotoga ua lesitalaina i atunuʻu mamao. ae o se faʻatapulaʻa faʻatapulaʻaina ona toe faʻaaogaina i se mea.

O le mataupu o le "tagata faʻatonutonu" na faʻaaogaina ae le i aliali mai le upu "beneficiary" i tulafono a le atunuʻu. Mo le tagata e ana se sea i se atinaʻe e paʻu i lalo o lenei faʻamatalaga, sa tatau ona umiaina saʻo pe tuusao sili atu i le 50% o sea a le kamupani poʻo palota i le vaega pule. O le telē o le auai i le faʻalapotopotoga na fuafuaina le avanoa o le avanoa e faʻatautaia ai le atinaʻe.

O lenei auala na faʻafaigataina ai le galuega a le ofisa faʻamalosia tulafono, aua ina ia aloese mai le tiutetauave na lava lea e vaevaeina ai le meatotino i le kamupani i le va o le toatolu e ana (ie 49 % sea ​​o le faʻalapotopotoga na o ese mai tiutetauave).

O le vaetamaina e le au faitulafono o le atunuu "tagata e faʻamanuiaina", Faʻatagaina e faʻaititia le feeseeseaiga i le va o faʻaupuga ma mea moni o le tamaoaiga gaioiga, taulaʻi faʻamuamua i le ono mafai ona faʻatonutonuina le faʻalapotopotoga.

Le taimi nei lalo pulea tagata o tagata e ona le itiiti ifo i le 10% sea ​​pisinisie tuʻuina atu ai ia i latou le aia tatau e palota ai, faʻapea foʻi ma i latou o loʻo umiaina tulaga i le faʻalapotopotoga e faʻatagaina latou e faʻatosinaina le faiga o filifiliga i le kamupani.

Puipuiga o aia a le tagata faʻamanuiaina mai gaioiga a isi vaega - faʻavae faʻavae

11. Solia o aia tatau a le tagata e faʻamanuiaina - fautuaga mo le puipuiga o aia tatau 📄

O aia tatau a le tagata e faʻamanuiaina e mafai ona solia e isi uma ana pisinisi ma le pulega o lana ia lava pisinisi.

O auala autu o le solia o aia a le ana moni o:

  1. Le le usitaia o se maliega faʻaiʻuina i le va o tagata e ona poʻo ma le faʻafaigaluegaina faʻatautaia o le kamupani;
  2. Faia o gaioiga faʻasolitulafono e se faʻalapotopotoga, aofia ai e aunoa ma se laisene talafeagai;
  3. Faʻaitiitia le agavaʻa o le tagata e faʻamanuiaina e faʻatonutonu gaioiga a le faʻalapotopotoga;
  4. Natia e le kamupani pulega o faʻamatalaga e uiga i le tulaga moni o mataupu i le faʻalapotopotoga;
  5. Faalavelave i le mauaina o tupe maua mai kamupani gaioiga poʻo meatotino pulega.

Ina ia aloese mai le le lelei o faʻaiuga o le solia o aia a le tagata e faʻamanuiaina, ua fautuaina faʻaiuga o maliega tusitusia, aofia ai maliliega maliega.

O ia maliega e mafai ona mautinoa ai le le faʻailoaina o faʻamatalaga e uiga i le tagata e faʻamanuiaina ma le tagata e ana ia meatotino poʻo le kamupani, faʻapea foi ma le tuʻuina atu o se avanoa e toe maua ai mea faʻaleagaina mai faʻatulafonoina pe le faʻatino gaioiga.

12. O iai ni faʻapotopotoga e aunoa ma ni penefiti 🔔

O faʻalapotopotoga e leai ni tagata faʻamanuiaina e mafai ona avea ma faʻalapotopotoga e le o ni polofiti, talu ai o le latou mafuaʻaga maua ai se polofiti.

Ae mo faʻalapotopotoga faʻapisinisi, o lona uiga, a faʻapea e i ai se polofiti, e i ai foʻi tagata o loʻo mauaina tupe maua. Peitai, e tele taimi e le mafai ona faʻatu se faʻamanuiaga silisili.

O le mea lea, e ui lava i le lautele lautele o malosiʻaga ma agavaʻa o faletupe faʻalapotopotoga ma malo faʻalapotopotoga e faʻatuina le moni tagata e faʻamanuiaina, o loʻo i ai polokalame mo nanaina le moni anaina o le pisinisi faʻatagaina oe e taofia le faʻailoaina o le mulimuli beneficiary lilo, aemaise lava i tulaga o le faʻatuatuaina pulega o pisinisi poʻo meatotino.

I le tulaga o le fou tala o le manatu o se tagata e faʻamanuiaina i totonu o le atunuʻu tamaoaiga, o le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o lenei faaupuga, o le faʻauigaina o aia tatau, noataga ma matafaioi a tagata faʻamanuiaina i le faʻatinoina o gaioiga o faʻatonutonuina faʻalapotopotoga faʻapisinisi ma le faʻatautaia o le tele o meatotino, e leʻi atoa atinaʻe.

O lenei foi e faʻalavelaveina e le aʻafia o le aufaipolokiki eseese ma tagata faigaluega lautele i le ata lafoia o le tele o mea tau tupe ma aseta.

I le taimi lava e tasi, o loʻo mautinoa le mautinoa o le manino o faʻamatalaga i luga o tagata moni e ona meatotino, sea ma sea i pisinisi, aemaise lava i latou e iai le agavaʻa e faʻatautaia faʻalapotopotoga, o le a faʻatagaina faʻaleleia le agavaʻa o lafoga ma e puipuia ai le fiafia i le aufaʻatau maketi mai le aafia ai i le tele o le paolo ma le faʻatulafonoina pepelo taufaasese.

I le faaiuga, matou te fautua atu e maimoa i se vitio e uiga poʻo ai le tagata e faʻamanuiaina ai ma pe o i ai se eseesega i manatu o le "tagata e ona aoga" ma le "tagata e faʻamanuiaina":

Le au faitau pele o le mekasini "RichPro.ru", afai e i ai ni au fesili pe manaʻo e faʻasoa atu ou oe lava poto masani i le autu, faʻamolemole tusi i latou i manatu o loʻo i lalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: à la, au, à l, de la, du, de l (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com