Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona e alu i le taulaga mai Vienna malae vaʻalele: 6 auala

Pin
Send
Share
Send

O Schwechat o le malaevaalele faavaomalo a Vienna ma o le taulaga autu i le ea i Austria. O le faigata na faavaeina i le 1938 ma faaigoa i le igoa o se tamai taulaga tu latalata i le laumua. O loʻo faʻatautaia e le malae vaʻalele le silia ma le 20 miliona pasese i tausaga taʻitasi. I le 2008, o le uafu taulaga na aloaia o le sili i Europa Tutotonu. E mafai ona e sau mai i le ogatotonu i le averesi o le 20-25 minute (o le mamao e 19 km). O le laumua Austrian o loʻo iai se atinae tetele o felauaiga i nofoaga faitele, ma afai o loʻo e sailia ni faʻamatalaga pe faʻafefea ona e alu i le taulaga mai le malaevaʻalele i Vienna, o le a aoga lenei tusitusiga mo oe

I le taunuʻu ai i le laumua, ina ua maeʻa maua a latou ato, pasese e faʻatonutonu i le faitotoʻa, faʻatonutonuina e faʻailoga talafeagai. E mafai ona e oʻo atu i le taulaga tutotonu mai le uafu i auala eseese: i nofoaafi ma pasi televavave, taxi ma se taavale mautotogi. Matou te faʻamatalaina filifiliga taʻitasi i se auiliiliga o loʻo i lalo.

Tele nofoaafi SAT

Afai e te manaʻo e oʻo i le ogatotonu i le vave e mafai ai, ona matou fautuaina lea e faʻaaoga le SAT nofoaafi televavave, o fea auala e fesoʻotaʻi faigofie i le taulaga metro. E faigofie lava ona maua le tulaga i le faʻaogaina o faʻailoga faʻapitoa ma le tusitusiga "City express" vali lanumeamata. Toleni tamoʻe tamoe i aso uma mai 06:09 i le 23:39. O malaga mai le malaevaʻalele i Vienna e tuua itula afa uma. O nofoaafi o loʻo faʻaali mai ai nofoa faʻalelei ma nofoa filemu, leai se totogi Wi-Fi, lago ma se TV.

Faʻaaogaina o televave SAT nofoaafi, oe mafai ona oʻo atu i le taulaga ogatotonu i le 16 minute leai se taofi. O le tau o le faigamalaga e faʻamoemoe i le ituaiga pasi ua e filifilia ma le auala e faʻatau ai. Ma, o le tusiina o se tiketi lugalaina i luga o le aloaia SAT 'upega tafaʻilagi, oe o le a totogiina 11 € mo le tasi-ala malaga, ma le 19 € mo se taamilosaga malaga. E mafai foʻi ona e totogiina tiketi i le igoa SAT terminal, o loʻo faʻapipiʻi uma i le fale faʻatosina mai ma luga ole tali atu. Ae i lenei tulaga, o le tau o le tasi le taimi malaga o le a 12 €, ma le faʻalua malaga - 21 €. O le nofoaga mulimuli o le auala o Wien Mitte, o loʻo tu i le ogatotonu o le taulaga.

Toleni S7

Afai e te manaʻo e iloa pe faʻafefea ona e sau mai le malae vaʻalele o Vienna i luga o se sili faʻavae paketi, ona matou fautuaina oe e mafaufau i se filifiliga mo tagata lautele felauaiga pei o le S7 nofoaafi. O se S-Bahn nofoaafi faiga o loʻo faʻagaioia i totonu o le taulaga. E mafai ona e mauaina le tulaga i le auala i fafo mai le fale na taunuʻu mai ai mulimuli i faʻailoga ua faʻaigoaina S7. Vaʻalele agaʻi i le nofoaga o Wien Mitte (taulaga tutotonu) faʻagaioia i aso uma mai le 04:48 i le 00:18. O le nofoaafi va o 30 minute. I le ala i le ogatotonu, o le nofoaafi faia 5 taofi. O le taimi malaga e tusa ma le 25 minute.

O le nofoaafi S7, alu atu mai le malaevaalele i le ogatotonu, kolosiina lua sone tau, o lea o le tau o le malaga o 4, 40 €. Malaga pepa e mafai ona faʻatau i faʻapitoa nofoaga i luga o le tulaga poʻo luga o le upega tafaʻilagi luga o le OBB Austrian Railways 'upega tafaʻilagi. A faʻatau sau tiketi i luga ole laiga, ole tau e 0.20 € laititi. Aʻo le i malaga, e tatau ona pasese pasese ile latou pasese i masini talafeagai. O le Wien Mitte taofi e fesoʻotaʻi faigofie i nofoaga o U3 ma U4 metro, e faʻatagaina ai oe ona sui i le metro ma alu i le mea e manaʻomia i ni nai minute.

Intercity Express (Aisa)

O leisi auala e sau ai mai le malaevaʻalele i Vienna i le taulaga, o le ICE nofoaafi televavave. O le kamupani faʻagaioia auala e le gata i totonu o le laumua, ae faʻapea foi i tuaoi taulaga ma atunuʻu. Ina ia maua le talieleele, faʻaaoga faʻailoga talafeagai i totonu o le uafu. I le taunuu ai i le nofoaga, ia mautinoa e siaki le faʻamatalaga luga o le tulaga e te manaʻomia. O nofoaafi ICE televavave e tamoe mai le malaevaalele i le Vienna Main Station, lea e tu i le fatu o le taulaga. O nofoaafi e feoaʻi i le itu ua tuanaʻi i le afa itula mai le 06:33 i le 21:33. E 18 minute le umi o le faigamalaga.

O tiketi e faʻatau saʻo mai i tulaga faʻavae i terminals, mai se conductor, poʻo luga o le 'upega tafaʻilagi OBB. O le tau o le malaga e tasi o le 4.40 €. A faʻatau sau tiketi i luga ole laiga, ole tau e 0.20 € laititi. O taʻavale feʻaʻaveaʻi i totonu o le Intercity Express e faʻaalia i le faʻateleina o le faʻamafanafanaga: e i ai o latou fale taele, lago, ea malulu ma Wi-Fi e leai se tau. O lenei filifiliga o le a sili ona talafeagai mo na turisi o loʻo fuafua e o atu i isi taulaga o Ausetalia poʻo ni atunuʻu tuaʻoi pe a taunuʻu mai i le laumua.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

I le pasi

Afai e te manaʻo e malaga i taʻavale, e aoga la mo oe ona e iloa pe faʻafefea ona e sau mai le malaevaʻalele a Vienna i le taulaga i le pasi. Eseʻese kamupani felauaʻiga faʻagaioia vaʻalele mai le malae vaʻalele i le taulaga, ae o Vienna Malae Vaʻalele laina ma Air Liner e sili ona faʻatuatuaina.

Laina Malae Vaalele i Vienna

O pasi a kamupani o loʻo ofaina ni auala mai le taulaga i le ea i auala tutotonu o Vienna (sili atu ile 10 faʻatonuga), faʻapea foʻi ma nofoaga o nofoaafi. E faigofie ona maua ni nofoaga e pasi ai pasi faʻapitoa. Taitasi ala ei ai a latou lava taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, vaʻalele i luga o le auala malae vaʻalele - nofoaga autu o loʻo faʻagaioia i aso uma mai le 06:00 i le 00:30. E mafai ona e puʻeina se pasi i le afa itula. E 25 minute le umi o le faigamalaga. Oe o le a mauaina sili auiliiliga faʻamatalaga luga uma faʻatonuga faʻaalia luga o le kamupani 'upega tafaʻilagi.

Tusa lava poʻo le a le auala e te filifilia, o le pasi pasi o le 8 €. A faʻatau sau tiketi toe foʻi, ona e totogia lea o le 13 €. Mo tagata mai 6 i le 14 tausaga, o le tau o le 4 € ma le 8 €, faʻatulagaina. Malaga fua mo pasese i lalo ole 6 tausaga. Oe mafai ona faʻatau tiketi mai le avetaʻavale, luga ole laiga muamua pe i nofoaga tu latalata i nofoaga o pasi.

Pusa ea

E mafai foi ona e alu i auala tutotonu o le taulaga i le faʻaaogaina o le kamupani vaʻalele a le Air Liner, o le mea e paka ai taavale o loʻo tu i le nofoaga pasi pasi numera 3 i le fale taofi numera 9. O vaalele e faʻagaioia i aso uma mai le 05:30 i le 22:30, o le va e 30 minute. E taunuʻu pasi mai le uafu i le taulaga i le taulaga i le Wien Erdberg taofi pe a ma le 25 minute. Ole tau ole malaga faʻatasi mo tagata matutua e 5 €, lua malaga - 9 €. Mo pasese mai le 6 i le 11 tausaga le matutua, o le pasese e 2.5 € ma le 4.5 €. Tagata i lalo ole 6 tausaga le matutua e mafai ona tiʻeti fua. Totogiina mo le pasia e faia saʻo i le avetaʻavale, luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia a le kamupani poʻo tutusa laina.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

I le taxi

O le filifiliga pito sili ona talafeagai e alu ai i le ogatotonu o Vienna, ioe, o se taxi, lea e mafai ona maua saʻo i le auala i fafo mai le malae vaalele. Le tau o se malaga taʻitasi e amata ile 35 €. O le filifiliga o le a aoga pe a fai o le numera o pasese e oʻo atu i le 4 tagata. Ole taimi ole malaga ile nofoaga tutotonu ole taulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, i Stephansplatz, e ese mai le 20 i le 30 minute, e fuafua lava ile tumutumu ole auala. E mafai ona e okaina muamua se taʻavale i luga o faʻapitoa nofoaga, lea o le a e maua ai le avanoa e tutoʻatasi filifili le vasega o taʻavale e fetaui ma ou manaʻoga uma.

I luga o se taavale totogi

Faʻafefea ona e sau mai le malae vaʻalele a Vienna i le taulaga tutotonu na o oe? E faigofie lava ona faia lenei mea ma le tautua totogiina o taʻavale. E mafai ona e mautotogi se taʻavale pe a taunuʻu i le international terminal ma muamua i luga o faʻapitoa nofoaga. I fale faʻatosina mai, o le a e mauaina ai le tele o ofisa o kamupani lauiloa, o na uma e tatala mai le 07:00 i le 23:00. E mafai ona e mautotogi muamua ile taʻavale e ala ile Initaneti. I lenei tulaga, oe faʻailoa le aso o le taunuʻu mai, o le vaitaimi lisi ma le vasega o le taʻavale, ona faia lea o le totogi.

O le tau o le totogiina o le sili faigofie taʻavale amata mai le 35 €, ma sili atu filifilia o le a taugata a itiiti mai 2 taimi sili atu. O lau taavale filifilia o le a faʻatali mo oe i le aso o lou taunuʻu mai i le auala i fafo mai le faʻavaomalo tulaga. Oe mafai ona toe faafoi le felauaiga i so o se taulaga ofisa o le kamupani. Ae e te leʻi filifilia e totogi se taʻavale, e taua le mafaufau o le paka i le ogatotonu o Vienna e fai lava si taugata (mai le 1 € mo le 30 minute). I lenei tulaga, o le maualuga umi o le pakaina o 2-3 itula, a maeʻa e tatau ona e vaʻai mo se paka fou avanoa.

Galuega Faatino

O lea ua e iloa ona e alu i le taulaga mai le Malae Vaʻalele i Vienna. Ua matou iloiloina filifiliga talafeagai uma: i totonu ia te oe o le a maua uma vave ma sili ona paketi felauaiga. Ma e tatau ona e filifili poʻo fea o latou o le a faʻamalieina lau saʻo manaʻoga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Velo-city 2013 Vienna Impressions 13 June 2013 (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com