Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaeluaina matafaga - o fea e aau ai i se nofoaga malolo Cuba

Pin
Send
Share
Send

O le taulaga o Split o se nofoaga taʻutaʻua lauiloa i Croatia, o loʻo iai se atinae tetele ma se tau lelei mo aso malolo matafaga. Nofoaga faʻamafanafana o loʻo tu saʻo i le taulaga ma tua atu. Faʻafetai i le lelei faʻavae faiga felauaiga, oe mafai ona faigofie ona aapa soʻo se mea i le nofoaga malolo. Vaeluaina matafaga (Croatia) e tele ina ufitia i tamaʻi maʻamaʻa. O le sami sami e le mafaamatalaina manino, turquoise i le lanu, vaʻaia oʻo atu i le 50 mita loloto. Le tali le mautonu i le fesili - o fea le matafaga e te fiafia i ai? - faigata. E tofu ma lona lava faʻapitoa atemosifia, atinae tetele ma le natura.

Iloiloga o matafaga i Split (Croatia)

O matafaga i Croatia o loʻo faʻaalia mo soʻo se tofo - taulaga ma pisapisao, vao, tuufua. O le sili lauiloa ma sili ona asia o le Bačvice matafaga i Split. O le eseʻesega autu o le oneone tanu ma atinaʻe atinaʻe tetele. Lata ane o le matafaga Trstenik, ufiufiina ma tamai maamaʻa.

Afai o loʻo e malolo i Bačvice, e faigofie ona e alu i Trstenik i tafatafa o auala savali. E le gata i lea, o le teritori e ona le Radisson faletalimalo ua faʻaauupegaina. E mafai ona e malolo iinei e leai se tau, e faʻaaoga ai mea manaʻomia talafeagai - sun loungers, a shower, snack in a cafe. O le teritori o le faletalimalo sologa lelei liliu i le sili ona umi matafaga o le nofoaga - Znjan, o se sili lelei nofoaga mo aiga aso malolo. E tele mea manaia iinei - mo tamaiti ma tagata matutua; o loʻo iai malae taʻaloga, trampolines ma faʻaseʻe. O le maʻamaʻa maʻamaʻa matafaga aofia ai foi Kastelet, ao Jezinak e lanumeamata avanoa e maua ai matagofie paolo i luga o le matafaga.

Lelei e iloa! O le tau o le sun loungers e 40 kuna, ma le faamalu - 50 kuna. E mafai ona e mautotogi lua potu malolo i lalo o le faamalu e tasi, o le a e totogia ai le 100 kn.

Bacvice

Lenei nofoaga i Croatia tuua se fefiloi lagona. O mea lelei na vaʻaia, e maitau e turisi: oneone oneone, malu o le la, faʻamalu, faleʻaiga. Peitai, o le idyllic ata ua faʻaleagaina e le aofaʻi o lapisi.

O se nofoaga sili ona lelei mo aiga ma tamaiti - o le faitotoʻa i le vai e papaʻu, o le pito i lalo e malu, o le loloto papaʻu e saogalemu mo tamaiti. O leisi vaega o le matafaga o loʻo tu i le sefulu minute mai le nofoaga tutotonu faʻasolopito o Split. O taʻaloga eseese vai o loʻo faʻaalia i luga o le matafaga, o loʻo iai cafe, faleʻie latou te faʻamimimilo ai, o faʻatau e faʻatau atu ai. I le amata mai o le afiafi, ua atili ai ona ola le olaga ii - o pa i le po, ua tatala faʻailoga, ma faia ni tausamiga.

Mamoe

O le matafaga o se faʻaauauina o le taulaga taulaga Bačvice i Croatia, e tatau ona e savali laititi i sasaʻe. O lenei teritori na faʻatagaina e avea o se tuʻu eseʻese o le matafaga ona o eseesega taua. O loʻo i ai se maamaʻa faʻamoeina ii. O le tala a turisi, e lelei pe a omai ii pe a vevela le aso. E i ai le pa i le apitaogalu tuʻuina atu vaiinu eseese, o le lanumeamata puipuia mai le vevela.

O le faitotoʻa i le vai e papaʻu, talafeagai mo tamaiti. E le pei o Bačvice, e sili le filemu ma filemu iinei, e leai se leo leotele musika. O le tau o le potu malolo e 70 kuna. O le matafaga o loʻo tu i le kuata o le itula savali mai le taulaga tutotonu.

Mea moni manaia! Mamoe i Croatia ei ai le Fuʻa Lanumoana, o lona uiga o le matafaga ausia tulaga lelei ma e saogalemu le malolo iinei.

Trstenik

O le nofoaga faʻafiafia, e tu latalata i Bačvice, ma e fesoʻotaʻi iai i se auala savali. O le ufiufi o tamaʻimaʻa, o lea e mautinoa lava le manaʻomia o seevae tosotoso. O loʻo iai atinae tetele i le apitagalu - faleʻaiga ma faleʻaiga, potu malolo o le la ma faʻamalu, fale e mafai ona e suia ai. E o mai foi tagata iinei e o e alovaa ma tautai.

E mafai ona e oʻo i le nofoaga lea i Croatia ile taulaga o pasi poʻo taʻavale. Aveese mai le ogatotonu i le na o le 5 minute.

Lelei e iloa! I tafatafa o le talafatai, o sami sami e nonofo i le vai, o lea e sili ai le aau i seevae.

Kastelet

O le nofoaga faʻafiafiaina fausia ai se tamai cove tu i sisifo o le matafaga Bačvice. E lelei le malologa mo se aiga - o le alu ifo i le vai e agamalu, e manino le vai, e vave ona mafanafana. E latalata ane iai le mea e paka ai taavale, faleʻaiga ma faleʻaiga. O se tasi o fale taʻutaʻua sili ona taʻutaʻua e mafai ai ona e tofoina le kuka Kroatia o le faleʻaiga e tutusa igoa.

O le matafaga e tuufua, e masani ona vaevaeina i vaega e fa. O le Diocletian's Palace e savali mamao pe a e fiafia e savali. Afai e te le manaʻomia le maimau taimi e savali ai, alu i le pasi pe totogi se uila. O le muamua vaega o le matafaga e papa ma maʻa. I le vaega lona lua, o se malae taʻalo ma se tulaga mo le aau maulu ua faʻatulagaina. Ona amata loa lea o le matafaga maʻa, e galue ai faʻamau ma faleʻaiga.

Lelei e iloa! E i ai le timu i le apitaogalu ma nofoaga e mafai ona e suia ai.

Radisson Blu Resort

O le matafaga o se tamaʻi 'iliili ma e ona i le faletalimalo o le igoa e tasi. Mo tagata tafafao, ua fausiaina tulaga sili ona lelei mo turisi - faleʻaiga ma faleʻaiga, potu malolo o le la, suia potu, taʻele. E mafai ona e faʻaogaina le auaunaga a le fomaʻi faʻamalosi tino. O le matafaga e siʻomia e le mama o vao, vao lanumeamata. O le faʻamalositino olaola e ofoina mai e le vai taʻaloga nofoaga autu.

E taua! O le faitotoʻa i le matafaga e leai se totogi.

Zhnian

Laʻititi matafaga i Split i Croatia. O le talafatai o loʻo ufitia i tamaʻi maamaa, e tele mea faʻafiafia mo tagata matutua ma tamaiti - faleʻaiga ma faleʻaiga, malae taʻalo mo taʻaloga taʻaloga, faʻatosina mai o tamaiti ma trampolines. O le mafuaaga lena e masani ai ona omai tagata nonofo i le taulaga.

E mafai ona e oʻo i le matafaga i le pasi; e naʻo le sefulu minute le umi i le taʻavale. O le faitotoʻa i le teritori e leai se tau ma leai se totogi. Ae e leai ni faʻafitauli ma timuga ma suia nofoaga.

E taua! E pei ona matauina e turisi, e le lava i taimi uma malologa o le la ma faamalu, aemaise lava i le taimi o le ulufale mai o turisi.

Znjan i Croatia o se Meka moni mo tagata fiafia i matagiʻu ma kitesurfing. Lelei tulaga mo vai vai taʻaloga na fausiaina iinei - o lenei e faʻafaigofieina e le kilomita-umi matafaga, nofoaga autu e mafai ona e mautotogi masini ma faʻaaoga le tautua a faiaʻoga.

Kashuni

O le talafatai na faʻafouina talu ai nei, sunbeds, umbrellas na faʻatau, ma ua fausia se pa. O le vaega o faʻafiafiaga e masani ona vaevaeina i vaega e lua - turisi ma vao. O loʻo i ai ni sami vai i totonu o le vai, ma o le talafatai e ufiufiina i maamaa, o lea e sili ai le i ai o seevae ma oe mo malologa ma le saogalemu o ou vae. Oe le tatau ona fefefe i jellyfish, latou te le i totonu o le vai.

O le matafaga o loʻo tu i le teritori o le Marjan Park, i lona itu i sautesisifo, o le tele o turisi e tuʻufaʻatasia se malaga ma malolo i luga o le matafaga. E mafai ona e taunuʻu i le pasi pasi # 12 poʻo taʻavale. Afai o loʻo e fuafuaina se faigamalaga i auala tumaʻoti, ia manatua o le ulufale i le paka i taʻavale e faasaina. E alu i le kuata itula le itula mai le ogatotonu o Split. E mafai ona e oʻo i Kashuni ile vai - o le malaga ile vaʻa e tusa ma le afa itula. O le malaga i le vaa o le a tau 40 kn. O vai e alu ese mai le taulaga i taulaga i itula uma.

Faʻaaliga! Totogiina o le la malologa ma le faamalu tau Kuna 100. Split's Kasjuni beach ua faʻailogaina luga o le faʻafanua o Kasjuni.

I se faʻaopopoga i se tafaoga malologa i le matafaga, e mafai ona e aʻea papa ma feʻaʻei ii. I Kashuni i Croatia oe mafai ona maua ai maʻa o eseʻesega maualuga - mai le 2 i le 10 mita, e faigofie ona aʻea e aunoa ma ni meafaigaluega faʻapitoa ma oso i totonu o le vai e aunoa ma se lamatiaga i le soifua maloloina. O mato o loʻo faʻalauteleina i luga o le vao, e leʻi atiaʻe se vaega o le matafaga. O le pa o Joes o loʻo tu i le matafaga.

Bene

Sili matafaga siʻomia e paina, tu i lalo o le maupuepue i Marjan Park. Vaega iloga:

  • e mafai ona e oʻo i ai ile pasi, e alu ese mai le Republic Square ile afa itula uma;
  • o le matafaga e mamao mai le nofoaga faʻasolopito o le taulaga, e le tele ni turisi iinei;
  • e ola le paina i le apitaogalu, e leai la se manaʻoga mo faamalu;
  • mo nisi faʻamafanafanaga, e sili atu le faʻaoga seevae tosotoso;
  • e iai faleuila, e fesuiaʻi nofoaga ma timuga i le apitaogalu;
  • e mafai ona fai sau meaai mama ile cafe.

A e alu i pasi mai le taulaga tutotonu, e te pasi ane i le matafaga o Kashuni. Mo felauaiga a le tagata lava ia o loʻo i ai se paka i le faitotoʻa i matu. O le talafatai e maʻa tele, ufiufi i maamaa; ua faʻapipiʻi papa sima mo le oso i totonu o le vai. Afai e te savali i le talafatai, e mafai ona e mauaina ni vaega oneone.

Lelei e iloa! Mo taʻaloga, tenisi malae ma e oʻo lava ile malae lakapi ua faʻaauupegaina. E mafai ona e tiʻetiʻe i se solofanua. O le Fale Faʻafiafia a le Atunuʻu o loʻo tu i tafatafa o le matafaga, ma o se nofoaafi o loʻo taʻoto iinei.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Matafaga faataamilo i le vaeluaina

A maeʻa ona malolo i luga o matafaga matafaga o le Split i Croatia, oe mafai ona e o atu i motu lata ane siomia ai le nofoaga. Ole toʻatele o latou e iai vaʻa vaʻa.

O se tasi o matafaga sili ona matagofie e le gata i Split, ae faʻapea foʻi i Croatia o le Zlatni Rat. O se maʻa maualuga 630 mita i fafo atu i le sami, ufitia atoa i paina. Tagata tafafao maimoa e fiafia e malolo iinei, ma tagata eo mai i faaiuga o vaiaso.

O Zlatni Rat o loʻo tu i le talafatai i saute o le motu o Brac, e sosoʻo ma le nofoaga o Bol. E mafai ona e oʻo mai ii:

  • mai le Vaeluaina ile vaʻa e o atu i Supetar;
  • mai Supetar i le pasi poʻo le faʻafaigofie i pasi.

Mea moni manaia! O Bol o le nofoaga pito i leva i le motu o Brac. E i ai faletalimalo ma sili lelei tautua.

O le isi asiasiga motu latalata i Split o Hvar, tu i saute o le motu o Brac. Latou te taʻele iinei i le tele o faga, o le sili ona lelei o loʻo i le itu i sautesisifo o Hvar. O le sili ona taʻutaʻua i turisi o le Milna Lagoon, lea e fā papaʻu.

I le itu i sasaʻe mai Milna o loʻo i ai le matafaga o Dubovitsa, e mafai ona e oʻo mai iinei i le vaʻa.

Tasi ma le afa kilomita mai le nofoaga o Trogir o le Pantan beach. O lona umi e 1.5 km i le Vaitafe o Pantan. O le talafatai e ufitia i le oneone ma maamaʻa, o le faitotoʻa i le sami e malu ma faigofie mo tamaiti. E masani ona omai tagata i tafaoga ma tamaiti. O pasi leai. O le tau o le tiketi e 20 kn. Aseta o loʻo maua i luga o le matafaga - sun loungers ma faʻalu, faʻamau, faleʻaiga ma faleʻaiga. O le itu i sasaʻe o le matafaga ua lilofia i le togavao paina.

O le 6 km Duce Beach e 30 minute le tiʻetiʻega mai le Split. O pasi e o ese masani mai le nofoaga o pasi, o le pasese o le tau e 15 kuna. O le faitotoʻa i le vai e papaʻu, ma e i ai le cafe i luga o le matafaga, e mafai ona e faʻaaogaina sun loungers ma faamalu, o le tau e 20 kn.

Lelei e iloa! I le teritori o Duce, tele nuʻu fagota ua ola; oe mafai ona faamemelo i le tulaga ese fausaga fale.

Afai e te vaʻai atu i matafaga o Split i Croatia i le ata, o le a e maitauina sili lelei femalagaaʻiga faigofie mauaina ma fesoʻotaʻiga i le va o latou. I le mamao o le 10-15 minute o loʻo iai vaʻa matagofie, ma e iai fesoʻotaʻiga vaʻa ma atumotu o Brac ma Ciovo.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

O se vaega iloga o le vaeluaina o le sami sili ona mama, o le gataifale sone iinei o se tasi o le sili ona mama i Europa. I le loloto o le 50 mita, o amu ma meaola o le sami e matuaʻi vaaia lava. Tele aofaʻiga o maamora quartzite avatu i le vai se pupula faapitoa turquoise.

Vaeluaina matafaga (Croatia) o ni atinae lelei atinae, matagofie laufanua laufanua. Fai mai tagata o le nuʻu, o ni nai vaiaso o malologa i matafaga o Split o le a faʻalauteleina ai le ola e 2-3 tausaga.

O le tulaga o matafaga i Split, faʻapea foʻi ma ona mataaga autu, ua makaina i luga o le faʻafanua i Rusia.

O se tamai aotelega o Vaeluaina o loʻo i lenei vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Artificial Intelligence u0026 the Future - Rise of AI Elon Musk, Bill Gates, Sundar PichaiSimplilearn (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com