Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fuafua foliga o se sliding laulau, faia oe lava

Pin
Send
Share
Send

O mea gaosi meafale i ona po nei o loʻo faʻaleleia pea a latou lava oloa, faʻateleina a latou galuega. Afai e te manaʻo ai, oe mafai ona faia se sliding laulau ma ou lava lima, ona o le oloa o le a fetaui ma tagata taʻitoʻatasi ma o le a ofi ofi i totonu o totonu. Ergonomic meaafale sefe avanoa i le fale mautotogi, faʻateleina pe a manaʻomia, faʻatagaina oe e ofi malo.

Foliga foliga

O laulau faʻalauteleina e iai laulau pito i luga e vaevaeina i vaega e lua i le ogatotonu tonu lava. O se faʻapitoa potu o loʻo saunia i lalo ifo o le mea e teu ai se elemeni faʻaopopo. Afai e tatau ai, o itu e uʻuina i autafa, ma le vaega natia o loʻo faʻaofiina i le ogatotonu. O le taʻutaʻua o meaafale e mafua mai ile faʻatupulaia o le 'aiga' ai. Ina ia faataʻatia le laulau, oe manaʻomia le mulimuli i le algorithm:

  1. Faasolo afa i autafa.
  2. Ave i fafo le vaega lilo natia ma tuʻu i totonu o mataafi.
  3. Faasolo itu ina ia mau lelei le faaofi.

O le laulau gaugau e sau i foliga eseese. O taamilosaga faataʻitaʻi ua faʻatulagaina i apaʻau o apaau, e mafai ona aveʻese pe a manaʻomia. O le fausaga ma le lautele o le 1.1 m e mafai ona ofi atu i le 6 tagata, mafai ona faʻalauteleina e ala i le faʻaopopoina o isi 2-3 nofoa. Le lelei o le lapoʻa faʻataʻitaʻi:

  1. Fetuutuunai, o le laulau e talafeagai mo potu laiti ma lapoʻa.
  2. Saogalēmū ma le faʻaaogaina.
  3. Lotogatasi tuʻufaʻatasi ma totonu onapo.

Le lelei: maualalo le mautu, i oloa tetele o le vaega ogatotonu e masani ona gaogao.

O le laulau sikuea sikuea o se masani masani, e mafai ona feʻaveaʻi faʻatasi ma le fesoasoani a se faʻaopoopoga elemene poʻo le faʻamamaina o vae, e faʻateleina e tusa ma le 0.5 m. Tulaga - oʻo atu i le 12 tagata. Penefiti:

  1. Malosi.
  2. Le talafeagai ole laulau mo avanoa tetele ma laiti.
  3. Sefe avanoa.
  4. Harmonize ma eseese totonu sitaili.

O le le lelei o le lamatiaga o le manua ona o maʻai tulimanu. E le fautuaina e faʻaaoga se laulau 'ai lapoʻa o lenei foliga i totonu o se tamai potu. O le a ave uma avanoa avanoa, lea e le talafeagai ma le aoga.

Le lelei ole DIY

Seʻi oʻo i ni nai sefulu tausaga talu ai, o sliding laulau na faia na o laupapa, o lea naʻo le poto masani kamuta mafai ona faʻatautaia le galuega. I aso nei, o loʻo iai ni metotia sili ona lelei ile faʻatau atu, e matua faʻafaigofieina ai le gaioiga. E oʻo lava i tagata amata o le a feagai ma le gaosiaina, ua lava le iai o le elementarya agavaʻa i le faʻaaogaina o se jigsaw, drill, screwdriver.

O le lelei o oe lava gaosiga o sliding laulau ma ou oe lava lima aofia ai:

  1. Faʻatonutonuina o tulaga taʻitasi. E mafai ona e siaki i taimi uma le malosi o le fausaga, le faʻatuatuaina o elemene faʻamau.
  2. O mea ma totoga e filifilia faʻavae i luga o filifiliga a tagata taʻitoʻatasi.
  3. I le taimi o le mamanuina o le laulau umukuka, oe mafai ona mafaufau e uiga i le fausiaina o le atoa siosiomaga i se tasi sitaili.
  4. Faigofie o le potopoto. E le manaʻomia e le galuega se poto faʻapitoa ma se poto masani.
  5. Sefe tupe. I tulaga o tau, o le a tau tele faʻatau taugofie faʻatusatusa i faʻatau faʻatau.

O le sili aoga o oe lava-potopoto o le laulau o le agavaʻa e faʻatino ai au oe lava aitia. O le lele o mafaufauga e le gata i se mea.

Mea, mea faigaluega, mea faʻaaoga

Ina ia faʻafouina le umukuka totonu ma ou lava lima, ua lava e faia ai se laulau matagofie faʻatuatuaina. A filifilia ni mea talafeagai, o latou foliga vaaia, lelei ma mea leaga e amanaʻia:

  1. Laupapa. Na faia mai tekinolosi chips, shavings ma artical resins. Lelei: tau maualalo, iloa i toetoe lava soʻo se tele, ei ai lona tutusa foliga, faigofie ona faʻagasolo. Le lelei: maualalo le malosi, aua le aulelei foliga vaaia, le lelei onosaʻi faʻaalia i le susū.
  2. Laupapa. Na faia mai fafie fafie e ala i le vevela oomi. Lelei: taugofie tau, faigofie gaioiga ma potopotoga, anagata, umi auaunaga umi. Le lelei: leaga formaldehyde resins i le tuʻufaʻatasiga, faʻaletonu pe a susu susu i totonu.
  3. MDF Fiberboard ma eseese tikeri o density. Polokalama: gaosiga o tapoleni o soʻo se tele, malosi, amable i le oloina, oomiina, valivali, siosiomaga saogalemu. Minus: maualalo le susu tetee.
  4. Plywood E aofia ai le tele o faaputuga ma e lauiloa i tagata faʻatau. O le laulau umukuka e faia i se faʻapitoa ituaiga o meaafale meafale. Lelei: faʻatuatuaina, faigofie o gaioiga, taugofie tau, le agavaʻa e toe faʻaleleia ai oloa gaosi. Le lelei: e le mafai ona tatalia maualuga avega.
  5. Wood. O le sili ona sailia-o mea masani ma se uiga tulaga ese. Lelei: hypoallergenic, faigofie o le faʻaaogaina, mama, malosi. Le lelei: tausiga faʻapitoa, afaina gofie i masini faʻaleagaina.
  6. Palasitika. O se tasi o mea e sili ona taatele, mama, fetuutuunai. Polokalama: saogalemu, faigofie o le tausiga ma le tagofiaina, eseese o lanu, teteʻe atu i le vevela soʻosoʻo ma susu. Le lelei: e le tatalia avega mamafa, ono oona.
  7. Tioata O le laufanua maaleale e nutililiia e tamaʻi aʻafiaga. Lelei: aulelei foliga vaaia, vaʻaia faʻateleina avanoa. Le lelei: maualuga tikeri o fragility, manuʻa lamatiaga, faigata faʻagasologa.

O le laulau umukuka e tatau ona faʻatumuina e faʻatuatuaina vae. O le sili ona anagata o uʻamea oloa mai alumini, chrome, uʻamea stainless, uʻamea elemene. O loʻo faʻaogaina foʻi isi filifiliga: laupapa mautu, faʻamau, palasitika, maʻa.

Ae e te leʻi mafaufauina le mea sili e fai ai se sliding table, e manaʻomia ona e saunia mea faigaluega.

  • jigsaw;
  • olo olo;
  • vili;
  • faovilivili;
  • roulette;
  • tulaga fale.

Mo le faʻapipiʻiina, o sikulini tipiina e ia lava 4 x 16 mm ma le 4 x 50 mm, dowels 8 x 40 mm, meafale meafale, kelu fauina e faʻaaogaina. E sili le faʻatau se masini mo se sliding laulau ua uma ona saunia. Oe o le a manaʻomia ni taʻiala, o ni faiga o tagata tamoʻe faia i palasitika poʻo uʻamea. Latou tautua e faʻalauteleina se faʻaopopo elemeni. A filifilia, oe tatau ona faʻalogo i le ituaiga fausiaina (polo poʻo le faasee), le mafiafia o le uʻamea. E le tatau ona i ai ni faaletonu poʻo ni mea faʻaletonu i luga.

Sauniuniga tusia

I nofoaga faitele, e mafai ona e mauaina ni ata saunia mo oe lava-gaosia o se sliding table. A filifilia i latou, oe tatau ona uai atu i:

  • foliga foliga;
  • mea talafeagai;
  • tuuina atu fautuaga.

A leai, o le lelei o le laulau o le a puapuagatia. Pe a fetuutuunai i lau oe lava tele, e taua le mafaufauina o le tuputupu aʻe ma foliga o le aiga, le aofai o nofoa. Afai e tatau ai, o nei tapulaʻa ua faʻateleina pe paʻu.

O le lautele lautele o le elemeni faʻaopoopo o le 50 cm. A faʻalauiloaina, o le umi o le laulau e oʻo atu i le 230-280 cm.

Ina ia faia auiliiliga, oe tatau faamaoti le tapulaʻa o elemene taʻitasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia faia se laulau gaugau mai chipboard e te manaʻomia:

  1. Faʻamatalaga o le laupapa (2 pcs.) - 45 x 70 cm.
  2. E mafai ona aveʻesea elemeni - 40 x 70 cm.
  3. O autafa o atigipusa (4 pcs.) - 42 x 12 cm.
  4. Iuga vaega (2 pcs.) - 60 x 12 cm.

A manaʻomia, o le polokalame e faia tutoʻatasi. Ina ia faia lenei mea, luga o le pepa Whatman, oe tatau ona tusia se liʻo ma se tapasa pe i le sailia o soʻo se mea lapotopoto. O le mea lea, o le tapulaʻa o le laulau o le a faʻamalieina manaʻoga o tagata faʻaoga.

Laʻasaga i lea laasaga DIY gaosiga algorithm

E mafai ona e faia se lapisi faʻaseʻe laulau ma ou oe lava lima mai soʻo se mea: laupapa laupapa, laupapa poʻo se laupapa laupapa. O gaioiga uma e faia e tusa ma faʻatonuga i lea laʻasaga:

  1. O le faʻavae o le taʻamilo oloa ma elemeni manaʻomia uma o loʻo faʻailoa mai i le ata e tipi mai mea filifilia.
  2. O le faʻalauteleina liʻo e tipi i le afa, o le pito i luga o elemene e faʻaeteete oneone.
  3. O faʻamatalaga e faʻamauina i le kelu, pe a maeʻa ona faʻamago - ma faʻamoe e tipi ai le tagata ia.
  4. O le auala sili ona faigofie e fai ai vae o le laulau e mai i utupoto; e mafai ona e faʻatauina uʻamea ua uma na saunia.
  5. I le ogatotonu vaega, o se faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina ina ia semicircular vaega mafai ona faʻateʻa ese ma faʻateleina le countertop eria.
  6. O le laulau e faʻasaga i lalo, o vae e mimilo i totonu, faʻamau i faʻamau.
  7. O le oloa ua varnished. A o le faʻaaogaina o vali, o le fausaga e muamua togafiti ma putty, faʻapitoa mafaufauina e totogia i soʻoga.

Ina ia mafai ona galue le laulau mo se taimi umi, e tatau ona tausia ia mama. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina soʻo, o le gaugau faʻataʻitaʻi e ufiufi i se oilcloth poʻo se tapunia.

Mo tagata amata, o le auala sili ona faigofie o le faia o se laulau mai laupapa vaega. O mea e faigofie ona faʻagasolo ma e le mafua ai le tipiina ma le faʻavasega o faʻafitauli.

Faʻafefea ona faʻaputuputu se fale gaosi oloa

O le atoa seti o falegaosimea meafale aofia ai se laulau pito i luga, o se drawer itu, se pea o taʻitaʻi ma se loka, vae, o se ogatotonu faʻaofi. O oloa e faʻatumuina e se faʻapitoa masini, faʻamau: faovilivili, mulumulu, paelo, faʻapea foʻi ma le hex wrench ma teʻi faʻatosina pads. E tatau ona faʻaputuputu le fausaga e tusa ma le algorithm:

  1. O le afifi e aveʻese mai uma elemeni, o le laulau pito i luga o loʻo faataoto ma le itu i luma i luga o le pepa malo.
  2. Faʻavasega mea faʻamau mo le faʻafaigofie ona faʻaaoga.
  3. O vae e faʻapipiʻiina, faʻamau i faovilivili ma masini mulumulu.
  4. Ua fuli fale.
  5. O le masini e siakiina, o afa o le laulau pito i luga o loʻo taofia, o le loka ua faʻasaʻoloto.
  6. O se faʻaopoopoga faʻaopopo o loʻo tuʻuina i faʻapitoa ala, e tatau ona mautinoa o le itu e tu saʻo.
  7. O vaega o le laulau e minoi. E tatau ona ofi faʻatasi i latou e fai se mea lamolemole.

O meaafale seti e masani lava ona aofia ai ata e faʻafaigofie ai le faʻagasologa o faʻapotopotoga. Latou te faʻamatalaina auiliili vaega taʻitasi, faʻapipiʻi manatu, faʻasologa o gaioiga.

O se laulau gaugau o se sili atu filifiliga mo lautele ma laiti avanoa. O se tali sili ona lelei o le faia o meaafale na o oe lava, e tatau ona e filifilia se talafeagai ata, mea ma mea faigaluega. Tagata poto masani faʻatasi ma tagata amata o le a feagai ma le galuega.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: INSTANT POT HAWAIIAN LAULAU (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com