Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o meafale tisaini mai mea le masani ai

Pin
Send
Share
Send

E tele se taimi ma taumafaiga e fai ai se totonu tutasi. O le tisaini o le a foia le faafitauli vave ma ma le lelei. O le a ia fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga saʻo ma, pe a manaʻomia, fausia se tulaga ese meaafale mamanu o le a faʻamalieina uma manaoga o le tagata maʻi.

Vaega:

O tufuga meafale e faʻapitoa. O oloa faʻailoga o loʻo gaosia i le aofaʻi faʻatapulaʻaina ma faʻaaogaina faʻapitoa tekonolosi. O se meafale meafale mafai ona faia se tasi fasi sili atu tele masina. O le matai e tuʻuina i luga taumafaiga silisili ma mafaufauga. O le iʻuga e le masani ai aitema: susulu susulu, nofoa faʻapipiʻi polo, laulau faʻapipiʻi.

E eseʻese oloa gaosi mai fale gaosi, ma i se auala lelei:

  • Tulaga maualuga - e faʻaaogaina e le tagata mamanu mea maufaatuatuaina ma faʻamaonia mo lana galuega;
  • Siosiomaga faauo - o meaafale faapitoa e aofia ai mea masani, e le o aofia ai ni mea leaga;
  • Faiga - o foliga vaaia o oloa e tosina mai i ai tagata - o lanu e le masani ai ma foliga, e leʻo masani ai tuʻufaʻatasiga;
  • Multifunctionality - o le tele o oloa na faia e le tufuga meafale ni tele o gaioiga (ofu-moega, nofoa-moega);
  • Faʻateleina le mafanafana.

Pau lava le toe faʻafitauli o le ata o le tau maualuga. Ae ui i lea, o lenei taimi e talafeagai i le faʻaaogaina o tulaga maualuga ma taugata mea. Lenei aofia ai foi tusi lesona galuega ma le faʻaaogaina o tulaga ese tekonolosi ma mea faigaluega.

Eseese

O le galuega mamanu e muamua. O isi taimi i le tepa muamua e le mafai ona fuafuaina poʻo a mea na faʻaaogaina i le gaosiga o le nofoa poʻo le laulau. Ma i nisi tulaga, moega, nofoa, ma nofoa e le foliga mai latou. O le autu tulaga mo meaafale ma totonu mamanu o le lalelei ma le mafanafana mo se tagata. Faʻatasi ai ma lenei, fausiaina tufuga fausiaina meaafale mo manu. Laʻititi mea teuteu, faʻapea foi ma le kapeneta ma meaafale teuteuina, e faia e tufuga mai mea e le masani ai.

Laʻau mautu

O se tasi lauiloa fale gaosi meafale mai Lusia na filifili e tipi ni nofoa faʻasolosolo, ofu faʻaofuofu ma nofoa mai mautu aluna. Ina ia faʻateleina le malosi o oloa gaosi laupapa, sa vela e ia le suauʻu. O le atinaʻeina o le ata ma le faʻatinoina o le aitia e umi se taimi: mai le masina i le ono masina. O aitema sili ona faigofie o nofoa o hemp, teuteuina i ata vane manaia. O oloa ua maeʻa e taugata. E masani ona oʻo le tau ile afa miliona.

Mai ipu uaina

O tisaini po nei e mafai ona faia se mea mai soo se mea. Ua leva na tosina mai le fiafia o tagata fai mea i uaina uaina. O lenei e mafai ona e okaina pe faʻatau se sauni-faia nofoa, laulau poʻo le nofoa faia atoa o uaina corks. Oe mafai ona faia se mea pei o lenei oe lava, pe a fai o meaafale meaafale remotely faʻaali mai ni fesoasoani mo oe.

O meaafale faʻafuaseʻi e aumaia ai le ola i soʻo se nofoaga. O le tele o mea uma, o nei oloa e talafeagai mo le fale i le atunuʻu. O le paionia i le lalolagi o "cork" meaafale o se tisaini mai Siamani - Gabriel Wiese. Na ia fausiaina atoa le aoina o nofoa faʻaletonu ma sofa.

Fulu basalt

O le kamupani mai fafo Maffam Freeform ua mafai ona tuʻufaʻatasia le gafataulimaina ma le sogasoga. O le Latvian meafale meafale fausiaina tulaga ese faʻaputuga mo fale ma togalaau mai basalt fiber. Nofoa, lima ma nofoa e faia e lima e iloga i latou foliga matagofie ma faʻavae. Faatasi ai ma le pogisa meafale basalt, e faigofie ona fausia se tulaga ese totonu.

O meafale taugata a Elite na fausia e faʻaaoga ai se tekonolosi tulaga ese (alava o maʻa maugamu e fesoʻotaʻi ma eco-resins) e talafeagai mo le faʻaaogaina i totonu o le fale mautotogi ma luga o le auala. O le polyurethane ufiufi e faʻaaogaina luga o le basalt, lea e puipuia nofoa ma laulau mai le faʻaalia i le susulu o le la. O meaafale e sili ona umi ma mama.

Mai tioata

O tisaini tioata meafale foliga mai o se galuega o faatufugaga. Ona o le palasitika o mea, e mafai e le tisainiina ona faʻaalia soʻo se manatu i le aoina. O le fuafuaina e le tele se taimi, ma o le iʻuga o nofoa piʻo, laulau mafolafola ma nofoa lapotopoto.

O mea tioata e ofi i totonu o soʻo se nofoaga. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, oe mafai ona faia se mamanu mo tamai fale mautotogi. O oloa gaosi tioata e nonofo faʻatasi ma elemeni mai isi mea, ma vaʻaia faʻalauteleina le avanoa. E mafai ona e avea le beige mamanu o le potu 'ai poʻo seisi potu o se faʻavae. I lenei tulaga, o le a fai i totonu o le a malamalama ma ea.

Sima

E masani ona faʻaaoga efuefu sinasina i le fausiaina o fale. Ae leai ni tapulaʻa i meaafale ma totonu mamanu. E mafai ona faʻaaogaina sima e fausia ai se ata fou mo soʻo se potu. Potu ma papaʻe sima meafale ma pogisa pa puipui o le a foliga sili atu.

O mea fau fale e sosoʻo lelei i laupapa, o lea e mafai ai ona e vaʻaia se ata o meaafale, o le kapeneta e aofia ai se faʻamau maa ma fata laupapa. I luga o le Initaneti, e mafai ona e mauaina ata o laulau, nofoa ma nofoa faʻaletino e lafo atoa mai sima faʻaputuga.

O taʻavale

O meaafale tautaavale mai tagata taʻutaʻua lauiloa o se fasi meaafale e faʻavae i luga o vaega o taʻavale ua le manuia. Le au faʻatau o taʻavale fatufatuaʻi o tagata e ana ia latou autu, faleʻaiga, faʻamau, taʻavale faʻatau, taʻavale ateliers ma taʻavale tautua.

O meaafale taʻavale e le gata i le na o se ata, ae faʻapea foi i le maualuga o le tumau. E mafai e le fai meaafale ona fausia se laulau ma le afi ae le o vae, poʻo se sofa mai se taʻavale mautu. Mo se cafe poʻo se pa, e mafai ona e okaina nofoa mo tagata asiasi mai se taʻaloga taʻavale. Automotive o se ituaiga o fale gaosi meafale mamanu.

Plywood

Wood o le sili ona fiafia i ai mea mo tisaini. E faigofie ona faʻagasolo, ma o oloa mai ai e umi ma saogalemu. Plywood e leai se tuusaunoa, o lea e fiafia ai ni tisaini e avea o se faʻavae pe a fausia ni nofoa, laulau ma pusa mo fale ma taumafanafana fale.

Mo se potu mautotogi, oe mafai ona faʻatau se kapoti laupapa mo se TV. Mo le faʻaaogaina o meaafale laupapa i totonu o le fale taele poʻo fafo, o mea e faʻaaluina e faʻapitoa i le taimi o le foafoaga.

O le laupapa e valiina ma faʻalamuina e faʻaleleia atili ai ona foliga ma faʻalauteleina ai lona ola. Potu poʻo le faletusi ma meafale laupapa o le a foliga ese ma faʻalelei.

Epoxy resin

O meaafale meaafale ma epoxy resin e sili ona manaia. I le tuʻufaʻatasia o fafie masani ma le tele o gaʻo, o le meafale meafale e fausiaina luga tulaga ese. E masani lava o lenei metotia faʻapitoa e faʻaaogaina pe a faia ni laulau mo faʻamoemoe eseese.

O meaafale e faia i le epoxy resin o le a ofi i totonu o le potu mautotogi ma le ofisa, teuteuina i soʻo se ituaiga. O le tele o taimi, o faʻamalama e iai atavali resin e faʻapipiʻiina ai totonu totonu ole faiga maualuga, lea e aofia ai le iai o ie talatala, laupapa ma le uʻamea pupula. Uluai laulau e talafeagai mo faletalimalo ma faletalimalo.

Tagata mamanu taʻutaʻua, i le talosaga a tagata, tuʻu ni ata tolu-tolu i lalo o le laulau pito i luga: o se sami loloto, o se lagi fetu feʻai. O mea uma e ufiufi i le epoxy o le a taofia lona amataga foliga mai mo le tele o tausaga. O oloa e faia i le polymer mea e matua saogalemu lava: latou te le faʻailoaina ni vailaʻau oona, aua neʻi faʻaalia manogi leaga. Mo faasao-mamanu, laupapa ma epoxy meaafale e sili ona lelei.

Faʻasinoga lauiloa ma sitaili

E i ai ituaiga lauiloa e tolu i meaafale mamanu:

  1. Talaʻaga - e aofia ai ma sitaili na fausia i se vaitaimi faapitoa: Emepaea, Baroque, Tala Faʻasolopito. Ina ia suia se potu i se tasi o ia potu, e tatau ona i ai se tele vaega. O meaafale meaafale o loʻo galulue i se talaʻaga faʻasolopito e tatau ona manino le faʻailoaina o le 2 autu taua - tamaoaiga ma le faʻaaloalo;
  2. Ethnic - o sitaili taʻitasi o faʻatonuga e ave ai le aganuʻu a ni tagata faapitoa. E mafai ona e fausiaina le siʻosiʻomaga o le Aferika savannah, o le mauoa Sasaʻe poʻo Iapani minimalism i soʻo se potu;
  3. Aso nei - E fefiloi sitaili i le taimi e fai ai ni foliga fou ofoofogia. O galuega e muamua mai i soʻo se ituaiga sitaili o le lalolagi fou. O le ata o le potu e mafai ona malamalama pe, i se isi itu, minimalist. O tuaoi manino, laina saʻo, leai o ni auiliiliga laiti o faʻailoga ia o le hi-tech.

O faʻatonuga taʻitasi e tuʻufaʻatasia ni sitaili e tutusa ma eseʻesega i latou lava. O meafale meafale e iai le tele o ituaiga ma faʻalapotopotoga. I lenei tulaga, e faigofie ona maua se filifiliga, i soo se itu, e talafeagai mo se potu faapitoa.

Teuteuina

Ina ia fausia se siʻosiʻomaga i se ituaiga sitaili poʻo se itu, e le o taimi uma e manaʻomia ai le mauaina o ni aitema fou. O se moega poʻo se moega poʻo se moega i tafatafa o le moega, lea na galue ai le tisaini, mafai ona mauaina foliga o se oloa i soʻo se sitaili.

Decoupage metotia

O le faʻavae o le teuteuina i lenei auala o le tipiina o faʻataʻitaʻiga mai mea eseese ma faʻamau i luga o lamolemole luga. O se malamalama varnish o loʻo faʻaaogaina luga o mea faapipii. O le faʻavae mea o le pepa, ie poʻo le paʻu.

O le masani a vaʻaiga o loʻo faʻapipiʻiina se ata i luma o meaafale. Afai e talafeagai le teuteuina o vaega malamalama, ona faʻapipiʻi lea o le ata mai le itu i tua. Faʻaaogaina decoupage metotia, oe mafai ona faia se mosaic: pipiʻi fasi ia fausia ai se integral ata.

Ufiufi i ie fou

O se sofa masani, nofoa faʻataʻavalevale poʻo nofoa mafai ona suia e ala i le suia o le upholstery. O sitaili i totonu e manaʻomia ai a latou lava ie. I nisi tulaga, paʻu mafai ona faʻaaogaina. Ina ia amata le toe faʻaleleia o meaafale tuai i se auala faʻapena, e tatau ona aveʻese le ie tuai - o le ie fou e fuaina faʻasaga ia te ia, ma na o le taimi lena e faʻalautele ai ie fou. A faʻapea e faigata le tosoina, ona mafai lea ona e suʻiina o meaafale. E te le manaʻomia e aveʻese le ie tuai e tuu i luga o le nofoa poʻo le sofa.

Matua

O nisi ituaiga sitaili e le mafai ona faia e aunoa ma ni meaafale seasea. E le mafai e tagata uma ona faʻatau se nofoa poʻo se nofoa mai le seneturi talu ai. Ina ia sefe le tupe, e i ai le filifiliga - faʻasolosolo tuai. O le gaioiga e le manaʻomia tele tetele ma taimi. E tele auala e maua ai le antque aafiaga: faʻamamaina o le pito i luga o vali ma sanding le pito i luga o laupapa, faʻapipiʻi se manifinifi vaega o auro poʻo siliva vali, valivali. O filifiliga taʻitasi e faʻaaoga e faʻafoliga ai meaafale laupapa. Latou te faʻafaigofieina le fausiaina oe lava meaafale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: አላስፈላጊ ፀጉሮችን በቀላሉ በሃኪም ያስወግዱት ዜሮ ህመም Addis Ababa, Ethiopia Laser Hair Removal (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com