Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Win-win tuufaatasiga o se moli moli ma sitaili totonu

Pin
Send
Share
Send

O le potu e sili ona faʻagaeʻetia lagona i totonu o soʻo se fale o le potu malolo, aua o i e fai ai afiafi a aiga mafanafana, faia talanoaga vavalalata ma uo, faia pati faʻaosoosoga mo aso malolo. O le mea lea, e tatau ona teuteuina i lanu talafeagai, susulu, ma o se moli lelei o le a sau ono ono iinei. E i ai le tele o ituaiga o paolo - mai maaleale apricot i pulsating moli poʻo terracotta mauoa - e matua tele lava e filifili mai. Po o fea lava o latou o le moli moli faia, e tusa ai ma tagata atamamai, o le a ofi i totonu o soʻo se lapoʻa ma foliga vaʻaia o le potu. E le gata i lea, o meaafale faʻapipiʻiina e mafai ona faʻafouina totonu puipuia ma faʻafetaui mea sese i le fausaga - leai se uiga, vaiti o le potu.

Foliga lanu

Lanumoli faatusaina susulu o le la, aumaia le totonu totonu freshness ma tamaoaiga. Ae, e ui lava i na faʻamaoniga lelei, e toʻatele tagata latou te faʻaaogaina pe a teuteuina meaafale. Ae o le moli e faʻaosofia ai le fatufatuaʻi, ma faʻalauteleina ai foi le manao e faatino. E tusa ai ma le mataupu tau le mafaufau o le lanu, o ona paolo e ogatusa i luga e foia ai faigata, faʻagaoioia le mafaufau gaoioiga.

Lanumoli e aofia ai lua lanu autu - samasama ma mumu. O le muamua faʻailoga lelei, fiafia, ma le lona lua - faʻamalosi ma naunautaʻiga. O se sofa i lenei lanu o le a talafeagai i le potu malolo, potumoe poʻo le potu a tamaiti.

O aoga o le moli moli e mautinoa:

  1. Faʻaleleia atili totonu o le potu. Lanu moli e le aofia ai malulu leo, o lea o lenei sofa o le a tosina mai ai le vevela ma faʻavaivaia le siosiomaga. O loʻo tu i le ogatotonu o le potu, o lenei fasi meaafale o le a avea ma mea e taulaʻi iai le faʻatulagaina atoa o foliga o mea.
  2. Eseese o tisaini. O le moli e faʻaaogaina i le tele o faʻatonuga, o le lautele o oloa i lenei paeta e lautele. Faʻatasi ai ma se agavaʻa tuʻufaʻatasia o faʻavaʻa ma ie faʻapipiʻiina, meafale mauaina se matagofie foliga vaaia.
  3. Fesuiaʻiga o le malosi lanu. Lanumoli e sili atu ma le 100 paolo o eseesega saturations, mo se faʻataʻitaʻiga, pīsi, apricot, marigold, matafaga oneone, maukeni, amu - o lenei mea o le a mafai ai ona filifili gofie le leo atoatoa mo pepa puipui poʻo pupuni.
  4. Fesoʻotaʻiga. Lanumoli e fetaui lelei ma le tele o isi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, lanu viole, moli samasama, efuefu, paʻepaʻe, lanumeamata, enaena, faʻapea foʻi ma le atoa paʻu tino.
  5. Faʻavae Lanumoana faʻatumu totonu totonu i se mea fou ma le masani ai, e faʻavaivaia ma faʻatupuina ai. O sofa e faia i lenei papeti foliga foliga fou ma fatufatuaʻi.
  6. Faigofie. Faatasi ai ma le fesoasoani a sea manaia meaafale, oe mafai ona faia tulaga ese mamanu. Teuteuina i aluga eseese, faia o totonu monochrome pe faʻaopopo ni malu malu i ie - o aitia uma e faigofie ona ola.

O le sofa "vitamin-lanu", pei ona taʻua i Farani, o le a nofo i le nofoaga saʻo i le potu malolo. E mautinoa lava o le a avea ma mataupu o mataʻupu uma tagata, aemaise pe a fai e te tuʻufaʻatasia saʻo ma isi leo.

Mea e faʻaaoga

O se taua taua pe a filifilia se sofa e le gata o le lanu, ae faʻapena foi ma mea o le ie faʻafouina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa paʻu e fetaui lelei mo le ofisa, o faʻataʻitaʻiga ma ie ie o le a talafeagai i le potu malolo. Corduroy foliga sili ona lelei i totonu o totonu, toʻafilemu totonu totonu. O le lelei ma le faʻamanuiaina o ituaiga taʻitasi o mea ufiufi o loʻo taua i le laulau.

MeafaitinoleleiMinus
VavaeO le ie ua manava. E talafeagai mo i latou e fiafia i fofo masani.Cotton i meaafale e puʻupuʻu - e faigata ona tausi ma masaesae i le aluga o taimi. Afai e nonofo fagafao i le fale, o na mea faʻapipiʻiina o le a le talafeagai.
Jacquard ufiufiIe mamafa lalaga mamafa O faʻamau mimilo e le matala peʻa faʻamau faʻafuaseʻi meaafale.Ole faʻafitauli ole tausiga ma le fufuluina e le taʻutaʻua tele ai le jacquard.
LaulamaNatura lolomi ie ​​maua i le tele o ituaiga ituaiga. Masini mafai ona fufuluina, faigofie ona uʻamea.E i ai le tele o le mamafa, ua manatu o se faigata mea, o le mea lea e le masani ona foliga matagofie i ni lanu faapitoa.
FolkO le ie e vaivai ma manaia i le paʻi i ai, lea e le vaaia ai le palapala. Talia le popole, togafitia ma le vai-faʻamalosi vailaʻau, o lea e aoga mo upholstery.Le mafai ona faʻamamaina i oloa faʻavae 'ava malosi. Viscose tagata maanuminumi tele.
SefulufituO nei moli susulu e foliga e le masani ai, manaia i le paʻi i ai. O le mea o abrasion tetee, anagata, e le maanuminumi.E faigata ona tausi le Corduroy ma ono tuʻu ai stains pe a uma ona faʻamama.
Paʻu masaniE manatu o le sili ona matagofie ma lauiloa mea, lea e faigofie ona tausia - na o le solo le sofa i se ie susu.Tau maualuga.
Paʻu gaosiaO le tau e gafatia, foliga matagofie, faʻaalia i se tele paleta o lanu.Masei loimata ma pa i le pito.

Mo le sofa moli e aoga, e fautuaina e filifili se mea e faigofie ona tausi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le paʻu moni, e ui lava e taugata lona tau, ae o le a foliga manaia i le moli. I se faʻaopopoga, faʻamamaina o le a le faigata. O le natura ie e pei o le cotton e talafeagai mo natural interior, ae e taua le manatuaina o ia mea e puʻupuʻu.

Sitaili

O sofas moli e sili atu ona faʻaaogaina e ona po nei, e talafeagai mo potu o tamaiti ma talavou. Oe mafai ona faʻatau ia meaafale mo se potumoe, teuteuina i se minimalist sitaili. O se paolo faʻaeteete o lenei lanu o le a foliga lelei i luga o le tapuni o le umukuka tulimanu.

O le faʻaaogaina o se sofa moli i totonu e masani lava ona talafeagai i faiga nei:

  1. Avant-garde - o le moli moli o le a avea ma se tasi o faʻafiafiaga faʻaaliga o le potu malolo, lea e tofu ai meaafale ma latou lava faʻamatala lanu.
  2. Pop art - o susulu mafuaʻaga e mafua mai i lenei itu, o lea o le sofa o le a i ai i le tulaga faʻasaga i le talaʻaga o mumu aluga ma felanulanuaʻi atavali.
  3. Loft - o meaafale e faia i mea anagata, e fai lava sina talatala ma e alu faʻalelei i puipui piliki.
  4. Aso nei - o mea suamalie sua e fetaui lelei ma vae mahogany maaleale.
  5. Minimalism - moli moli i lenei sitaili tu ese mai isi mamanu elemene o se toʻafilemu ma austere potu.
  6. Classics - i lenei sitaili, o ia meaafale e seasea lava "malo", ona o le ogaoga ma le taofiofi e le taliaina pupula pupula, ae ui i lea, faʻaonapo nei faiga faʻatagaina ai oe e teuteuina le siʻosiʻomaga ma saturated lanu i le tuʻufaʻatasia ma pouli laupapa.
  7. Provence - o se leo malulu sofa o loʻo faʻaaogaina iinei, mo se faʻataʻitaʻiga, peach, lea e le faʻatagaina ai le oloa e alu ese mai le lautele sitaili.
  8. Atunuʻu - o meaafale apricot vaivai e fetaui lelei i le siosiomaga o le umukuka poʻo le potu malolo.

A filifilia, aua neʻi galo e uiga i foliga: o meaafale faatafafa e talafeagai mo se tamai potu, o le tulimanu sofa o le a talafeagai mo se potu malolo lautele poʻo potu potu, ma o le motu filifiliga e sili ona lelei mo le tuʻuina i le ogatotonu o le potu.

O le sofa moli lanu moli o le a molia oe i mea lelei mo le aso atoa, tusa lava pe o le a le faiga na faia ai. E fautuaina e faʻatau meaafale pe a maeʻa ona fuafuaina le ata o le potu, aua o iinei e tatau ona e amanaʻia uma nuances o teuteuga ma teuteuga. I totonu o le potu malolo, o le sofa o le a foliga mai e sili atu le fealofani pe a e fofola ni aluga i se eseʻesega lanu i luga, ma faʻaopopo foi ni nai moli moli i le potu.

Vanguard

Maualuga

Minimalism

Aso nei

Pop Art

Provence

Atunuʻu

Masani

Tuufaatasiga lauiloa

Lanumoli lava ia e manatu e mafanafana, o lea e mafai ai ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ma lanu eseese. O lenei sofa e mafai ona faigofie ona tuʻufaʻatasia ma se laʻau malamalama e pei o le sonoma oak. E faʻapea foi ona alu lelei le uamea ma meaafale faʻapipiʻiina - o se tandem e talafeagai mo se faiga faʻalelei.

O tuʻufaʻatasiga sili ona talafeagai ma moli:

  • loloto lanu viole;
  • susulu o lanumeamata lanumeamata;
  • turquoise;
  • moli moli

O sua suamalie, mauoa e faʻamalieina le lanu moli, ae o ia manatu e talafeagai mo le potu malulu ma le mafanafana. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le sofa o le ofisa o le a foliga matagofie pe a fai o lona faʻamoega e faia i le moli ma le ie lanu viole, ae afai e te faʻaopoopoina sulu papaʻe ma lanumoana, o le a toe foʻi le pisinisi pisinisi.

O le tuʻufaʻatasiga "moli-paʻepaʻe" e talafeagai pe a tuʻufaʻatasia ma le lona tolu lanu - lanumeamata, piniki.

O se sofa pupula e mafai ona faʻafefeteina i le monochrome - faʻafola i luga ni uli uli ma aluga papaʻe. Afai e i ai se tele geometric mamanu luga o aluga, o le a suia ai meaafale ma faia ia avea ma amataga. O fugalaʻiga fugalaʻau i luga o aluga e alu faʻalelei foi ma le moli moli.

Se pea paʻepaʻe papaʻe ma se laulau kofe ma se tioata luga o le a avea o se faʻaopoopo sili lelei i sea pupula elemeni o le potu. O sofa o lenei lanu e manaʻomia i totonu o ona po nei - latou te faʻatumuina i latou i se lelei, faʻafouina ma mafanafana, tusa lava pe o meafale na tuʻuina atu i se "solo solo".

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: OU TE TOE SAU. Pastor Siaosi Toailoa 4. O Le Atua Alofa Faamaoni (Mae 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com