Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Fautuaga mo le faʻaputuputuina o se moega pepe e faʻalagolago i lona ituaiga

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le foliga mai o se tamaititi i le aiga, ua amataina se olaga fou, tumu i le fiafia ma faigata faʻafitauli. Ole tamaititi e manaʻomia e le gata ile alofa, tausiga, ae faʻapea foi le fausiaina o tulaga alualu I luma mo le atinaʻeina atoatoa. O le moe maloloina e taua tele mo le pepe, o le mea lea, i le maeʻa ai o le faʻatauina o meaafale talafeagai, o se fesili masani e tulaʻi mai - faʻafefea ona faʻaputuina se moega pepe, pe a maeʻa ona faia, ma ia amanaʻia faʻapitoa o lana ata. O le mea moni, o le auala faigofie o le liliu atu i le fesoasoani a polofesa, ae le o aiga uma o maua lenei tautua. Ma o nisi taimi o sea avanoa e na ona tafiesea e se tamaloa, aua o le faʻapipiʻiina o ia lava o se faʻamaoniga tuʻusaʻo lea "e mafai e tama ona faia se mea." E ui lava i le faigata o le faʻagasologa, o le gaioiga e mafai lava, o le mea taua o le mulimuli i le faʻasologa o sitepu faʻatulagaina i faʻatonuga.

Laasaga sauniuni o le faʻapipiʻiina

E ui lava o le ata o le moega pendulum a tamaiti e fai si eseʻese mai le faʻataʻitaʻiga, o le nofoa luelue poʻo meaafale a tamaiti i luga o soʻoga, o le faʻagasologa o faʻapotopotoga mo soʻo se tasi o nei oloa e aofia ai vaega e lua: sauniuniga ma faʻapipiʻi galuega. Ina ia fausia lelei tulaga mo le galue ma faʻaleleia lona tulaga lelei, oe muamua manaʻomia:

  1. Aveʻese mea le manaʻomia mai le vasega pepe, aveese meaafale, faʻasaʻolotoina le vaega talafeagai mo faigofie o le faʻapipiʻiina. E saʻo le faʻataunuʻuina o le faʻapotopotoga i totonu o le potu e tu ai le moega, i se tulaga e te le tau tosoina ai i se isi potu peʻa maeʻa le galuega.
  2. Suesue ma le faʻaeteete vaega o loʻo avanoa. La latou numera e tatau ona tutusa ma faʻamatalaga atagia i faʻatonuga. Afai ua maua se le lava, e tatau ona e vave valaʻau le faleoloa ma lipoti atu.
  3. Ia mautinoa e leai ni faaletonu. Mo lenei, uma elemeni elemeni e vailiili ma le totoʻa mo lo latou faʻamaoni. A maua chips poʻo taʻetaʻe, e sili le tuʻuina atu o se tupe toe faʻafoʻi, aua e lamatia ai le saogalemu o le tamaititi.
  4. Faʻavasega vaega. Uma puipui, fasi pepa, tafatafa o fale, faʻapea foi ma totoga e faʻatasia i ni vaega eseese, amata mai o latou foliga ma le tele.

Afai e le o aofia ai se ata faʻapitoa i totonu o le afifi, e tatau ona e suʻeina lana paʻaga faʻaeletise i punaoa faʻavae - e fesoasoani lea e aloese ai mai le tele o faʻafitauli, ae maise lava mo tagata na feagai ma na galuega mo le taimi muamua.

O aitema taʻitasi faʻamatalaina i le potopotoga faʻatonuga mo le moega pepe tatau ona matua mulimulitaʻi. O se faʻataʻitaʻiga e iai ona lava uiga, o lona uiga o lona faʻapipiʻiina e le o taimi uma e tausisi ai i tulafono masani. E masani lava ona fautuaina e amata ile faʻafesoʻotaʻiga o elemene sili ona tele.

Ao le moega i totonu o le potu e tu ai i se taimi mulimuli ane

Ia tausisi i le mulimuli i faatonuga

Vaega o vaega

Siaki vaega o mea mo faʻaletonu

Mea faigaluega manaʻomia

Ina ia saʻo ma lelei faaputuputu se moega pepe, oe o le a manaʻomia le saunia o mea faigaluega:

  • seleulu poʻo se naifi failautusi - mo le tatalaina atigipusa;
  • o se seti o sikulipi ma se pusa faʻafuaseʻi (o le faovilivili ma le seti o nozzles o le a avea ma se sui talafeagai);
  • mea faigaluega umi, hex, satauro si;
  • fua faʻapipiʻi mo fua saʻo;
  • pipisi mo le aveʻeseina o faʻamau faʻamau faʻamau.

Ole tele o moega pepe ile taimi nei o loʻo faʻatumuina ile Euro sikulipi ma ulu nana ma totonu hexagons, o lea o ki faapitoa o le a ono maua pe a faʻaputuputuina. O le tulaga o le a fesoasoani e ausia atoatoa tutusa tutusa o le fesoʻotaʻi vaega. Faʻamoemoeina i le ituaiga o meaafale a tamaiti, e eseese vaega, o le mea lea o le tuʻufaʻatasia o le seti o mea faigaluega e ono eseese.

Fono laʻasaga faʻalagolago i le ituaiga o moega

Faʻapipiʻi foliga faʻalagolago atoa i le ituaiga o meaafale. O ata sili ona lauiloa o tamaʻi pepe i aso nei o le pendulum, o le fesuiaʻiga, o le nofoa faalue, ma faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi. Ole mea ole a sosoʻo mai o le a faʻamatalaina mai lea laʻasaga i lea laasaga o le fausiaina o ituaiga taʻitasi.

Pendulo

O le vaega autu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo taoto i gaioiga faʻapitoa oscillatory, e tai tutusa lava ma le luluina o le pepe i lima o le tina. O le masini e amata na o ia lava i sina minoi o le pepe, lea e mafua ai lona vave moe.

Ae le i faapipiina meaafale, e taua le faʻaeteete ia leai ni isi mea e tu i ona autafa.

E tele ituaiga o pendulo:

  1. Longitudinal. O le filifiliga sili ona taʻutaʻua, e matuaʻi faʻaalia lelei le maʻi o gaioi. Faʻamaonia faʻasaienisi suʻesuʻega o ia gaioiga masani ai faʻailoga o le intracranial pressure.
  2. Faʻaauau. O foliga o oloa e pei o moega masani, e alu ifo mai le isi itu i le isi itu. Afai e tatau ai, oe mafai ona faʻaleleia le faʻataʻitaʻiga i se tulaga le tumau. O le potopoto o se pepe pendulum moega o lenei ituaiga e mafai foi i tamaʻi potu.
  3. Lautele Faʻataʻitaʻiga e mafai ona suia le itu o gaioiga maʻi ma mafuaʻaga. Muamua, e momoe pepe i le moega pepe, ma a o latou matutua, e faʻalauteleina le potu, ona aveʻese lea o puipui. Tele oloa e faʻamalosia e se laulau fesuisuiaʻi laulau.

O tamaʻi tamaʻi tamaʻi pepe e faia mai ile laʻau masani, laʻau faʻauo ile siʻosiʻomaga, ufiufi ile varnish e faʻavae ile vai.

O le atoa seti o le faʻataʻitaʻiga aofia ai se faʻavaʻa, o se moega, vae, tua, o se pendulum auala. Tele oloa e faʻatumuina e drawers, napekini, lavalava mo le teuina o mea. I le faʻasologa e faʻaputuputu ai se moega pepe ma se pendulo e tusa ai ma faʻatonuga:

  1. O le tua e fesoʻotaʻi i itu itu ma sikurini.
  2. O le nofoa muamua e faʻatiʻetiʻe luga o sikulipi, ona faʻasolosolo ai lea o nofoaafi i autafa o autafa.
  3. O le fausaga ua liliu i luga e faʻapipiʻi le pendulum masini.
  4. Ua faʻaofiina ie lino, o le puipui itu o le pendulo ua faʻamau i faovilivili.
  5. O poloka uma ua tapunia.

O puipui i tua ma luma o le fausaga e toeititi tutusa. E tatau ona iloilo totoʻa lenei vaega pe a faʻapipiʻiina se moega pendulum a tamaiti. Afai e te le mautonu ia latou, o le a le galue le masini. Ina ia aua neʻi faʻaleagaina le foloa ma auiliiliga o meaafale i le taimi o le faʻagasologa o le potopotoga, ufiufi luga o le galuega i se ie vaivai. E manaʻomia ia e malamalama, ona o mea uma o le a manino vaʻaia.

Faʻafesoʻotaʻi le puipui i tua i autafa o autafa

Faatu le pito i lalo o le moega pepe

Faʻaofi i luma puipui o le moega pepe ma toso ese itu

Faʻapipiʻi tagata tamoʻe mo le atigipusa, faʻamau vae

Faatu le pendulum masini

Siaki mo se sikulima e faʻamau ai le moega pepe

Ao mai le pusa

Moega liua

O lenei faʻataʻitaʻiga e sili ona lelei mo le moe a le pepe mai lona fanau mai i le aoga tausaga. Faʻapipiʻi o loʻo faʻatinoina i lalo:

  1. E fesoʻotaʻi itu ma pito i lalo.
  2. O le puipui faʻamau e faʻamau i faovilivili.
  3. Ua potopoto le mea e momoe ai, ona tuʻuina lea i totonu o mataafi i luga o itu itu, faʻamau ma faʻovilivili.
  4. Ua faʻapipiʻi le puipui i luma.
  5. O le curbstone ua faʻapipiʻiina, a maeʻa ona fesoʻotaʻi i le itu itu.
  6. O le pito i lalo o le oloa ua faʻatasia, o le itu grilles ua faʻapipiʻi.

E tupu le fesuiaʻiga a o tuputupu aʻe le tamaititi. O le curbstone, lea e faʻapipiʻi i le pito i lalo o meaafale, mafai ona aveʻese ma faʻaopoopo 50 cm le umi. O le lautele lautele o le 60 cm, e tumau le suia.

Nofo faalue

O se suʻe-suʻesuʻega faʻataʻitaʻi e alu i gaioiga a le tamaititi faʻafetai i lagolago piʻo. Faʻapipiʻiina o lea moega pepe o le a le umi pe a e mulimuli i tulafono:

  1. O atigipusa uma e faʻatasia e faʻaaogaina e latou le tipiina o sikipi.
  2. O le pito i lalo ma itu itu ua faʻapipiʻiina. I lenei laasaga, e tatau ona e faia ni taumafaiga faʻaletino.
  3. O le puipui pito i tua e faʻasolo i puipui itu taʻitasi ma faovilivili.
  4. O le pito i luma o le faʻataʻitaʻiga e ofi i totonu o mataafi i luga o itu itu ma ua faʻasaoina lelei.
  5. Ua faʻapipiʻi le drawer lino i lalo.

Tele faʻataʻitaʻiga e faʻamalosia e castors, lea e faʻapipiʻiina i luga ole talosaga a matua.

O le potopoto o se moega o tamaiti ma drawers e le manaʻomia viliina, o pu uma mo faʻamau e faia i le tulaga o meafale gaosiga.

Faʻamau

O moega pepe e maua ai le maa malie malie e fesoasoani ai i pepe e vave momoe. O le potu e masani ona i ai lua tulaga ma ei ai meatotino orthopedic. O tulafono faʻavae e faʻapea:

  1. O le faʻavae o le oloa ua faʻapipiʻiina. O laina uma e 3 o loʻo faapipii atu i le pito i lalo o le mataupu.
  2. O luma ma tua tua e faʻamau i faovilivili.
  3. Ua faʻapipiʻi le pito i lalo, lua avanoa faʻapipiʻi e mafai, e faʻatagaina ai oe e suia le loloto o le moega.
  4. O puipui itu o loʻo faʻasolo i luga, o vaega minoi uma e fesoʻotaʻi i le faʻavae.

Afai e tatau ai, o le nofoa lulu mafai ona i ai i se tulaga le tumau, mo lenei, faʻapitoa faʻapipiʻi e faʻaaogaina, tu i le pito i lalo o le itu panels.

E tusa ai ma faatonuga, o le potopoto o le moega pepe Dolphin aofia ai le faapipiiina o se faavaa mai autafa, luma ma tua, o le faapipiiina o se orthopedic moega, tuu le faamalu i luga o slats faapitoa. E ui lava o lenei faʻataʻitaʻiga e le mafai ona piʻi, ae o loʻo manaʻomia lava e matua talavou.

Vala o decoding tusi ma faʻatonuga

Crib potopotoga ata o le autu pepa o loʻo faʻapipiʻi i meaafale. E taua le malamalama saʻo i faʻailoga uma ina ia aloese mai mea sese, a leai o le a toe faia le galuega, a leai o le a fesiligia le saogalemu o le tamaititi.

O faʻatonuga mo le faʻaputuina o se moega pepe ma se penitala faʻailoa manino le faʻafefea ona tuʻufaʻatasia uma elemeni. O pito i tua, puipui, moega, faʻavae, faʻapea foʻi ma auiliiliga o atigipusa ua faʻailogaina i numera, o lea e faigofie ai ona iloa i luga o ata. Vaega ma totoga faʻapea foi latou latou igoa.

O le faʻapipiʻiina o gaioiga lauiloa a le pendulo e mafai ona faʻamatalaina i ata. Latou te faʻaalia mai pe faʻapefea ona faʻapipiʻi le afa-faʻamalosi, o autafa o autafa ma le puipui i tua e fesoʻotaʻi, o le pito i lalo ua faʻamauina, o le pito i luma o loʻo pipii. O loʻo saunia ni ata e faʻaalia ai le saʻo o le faʻapipiʻiina o le pito i lalo ma le faʻapotopotoga o le atigipusa. O le faitau i ai e masani ona mafua ai ni faigata. Ina ia malamalama i laʻasaga autu, ia malamalama i le mea lenei poʻo lena ata faʻamatalaina, e tatau ona tuʻufaʻatasia ata ma tusitusiga o faʻatonuga - o ituaiga meafale uma ei ai a latou lava uiga e le tatau ona galo.

O le faʻagasologa o faʻagaioiga o moega pepe e tatau ona faʻataunuʻuina e tusa ai ma tulafono uma i totonu o le tusi lesona lolomi. I le taimi o le faʻapipiʻiina, oe le tatau ona faʻanatinati, ma a maeʻa lona taua e taua le siakiina o le tulaga lelei o le faʻapipiʻiina, o le tausisia o meaafale ma tulaga saogalemu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: METOTISI VAEGA SATUPAITEA (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com