Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona kuka aano o manu i Farani - 4 laʻasaga i lea laasaga fua

Pin
Send
Share
Send

E le mafai i taimi uma ona kuka meaʻai palu, manogi ma liusuavai i le gutu. Ae ui i lea, chefs oe iloa fai kuka Farani aano o manu i le fale seasea fetaiaʻi ma lenei faʻafitauli.

Soʻo se aano o manu e talafeagai mo: moa, puaa, tamaʻi mamoe poʻo povi. O le mea taua o le maualuga-lelei ma fou oloa, lea e faʻatau atu i le faʻapa o manufasi.

I le amataga o le tusitusiga o le a ou taʻu atu ai ia te oe tulafono e uiga i le sauniaina o se meaʻai. Le isi, o le a ou mafaufauina laʻasaga e fa i lea laasaga ma lea fua.

  • Tipi le aano i luga o le saito. O le mafiafia o vaega e le sili atu ma le tasi ma le afa senitimita. Tago vaega taʻitasi, masima, faʻaopopo pepa ma mea manogi.
  • O le tele o kuka novice faia le mea sese o le faʻaaogaina le lelei le liʻo o aano o manu poʻo le tipiina i ni tamaʻi fasi. O le iʻuga o se ipu mago.
  • O fualaʻau e aofia ai aniani ma tipi aniani. Gagau mama aniani i totonu o se pesini loloto, faʻatumu i vai faʻavela malulu, faʻaopopo sina vineta, suka, masima. A maeʻa le afa itula, tuu le aniani e aunoa ma se suavai i luga o aano.
  • Tuʻu saʻo ia mea e fai. Tuu muamua le aano i luga o se pepa tao. Fai le isi vaega mai aniani, ma mai pateta pateta. Ia mautinoa ia faʻamasima ma faʻapipiʻi pateta.
  • O le vaega mulimuli o le sisi kesi, lea e ufiufi i le mayonnaise. Ou te fautuaina le taoina i le ogaumu i le 180 tikeri.

Ina ia susua le aano o manufasi, muamua falai i totonu o le apa, ona tuu lea i luga o se ie tao. A leai sau sisi ma mayonnaise, ia faʻaaoga le sisi feta ma le kulimi oona oona.

Nisi kuka faʻaopopo tamato, lea e salalau luga o pateta. O pateta e le manaʻomia e tipi i fasi. Oe mafai ona tamoʻe i totonu o se grater, lea o le a faʻaopoopoina agavaivai.

Farani fasi aano o puaa

I le taimi muamua, na faia mai i le tenderloin puaa, o lea ua latou faʻaaogaina le tamai mamoe, povi, puaʻa. E feteʻenaʻi ma le igoa, o le ipu e le o se taumafa Farani. Ae le o le mea autu lea. E taua le kuka e tagata taʻitasi o puaa i lenei auala; e le manaʻomia le tele o taumafaiga.

Fua masani

  • puaa tenderloin 1000 g
  • aniani 2 pcs
  • sisi sisi 100 g
  • mayonnaise 3 kulimi l.
  • lau bay 3 lau
  • masima, mea manogi e tofo i ai

Kaloriia: 246 kcal

Polotini: 14 g

Gaʻo: 19.1 g

Karbohidates: 2.2 g

  • Tipi le puaa i ni vaega, pei o le kebab, sausau faʻatasi ma le paluga masima, pepa ma mea manogi. Faamaʻa mo le itiiti ifo i le tolusefulu minute.

  • Faʻaliliu le tenderloin ma le sua i se falai loloto. A leai, faʻaaoga se ipu poʻo se mea tao.

  • Luga ma mama aniani tataina. E tatau ona ufiufi le puaa. Sosoo ai, tuʻu ni laʻau lau i le keli.

  • Faapipi le sisi kulimi liusuavai i luga o le aniani. E faigata ona olo le sisi fou. Oe mafai ona foia le faʻafitauli i le uuina i totonu o le pusa 'aisa. Maualuga ma mayonnaise.

  • Lafo le falai i le ogaumu saunia muamua i le 180 tikeri. Kuka mo le itula.


Ua saunia foi le ipu i luga o le kesi kesi. Faʻagoto le agavaivai seʻia oʻo ina palu, faʻapipi ma sisi, faʻauʻu ma le mayonnaise. Uu i totonu o le ogaumu mo 2-3 minute e fausia ai se sisi sisi.

Laulelei fua ma tamato ma puloua

O le filifiliga lona lua o se faʻaleleia atili o le mea muamua, faʻaalia ai isi faʻaopoopoga ua fuafuaina e faʻaleleia le vaʻaiga, tofo ma le manogi.

Vaega:

  • Tenderloin - 1 kg.
  • Champignons - 500 g.
  • Tato - 3 pcs.
  • Sisi faigata - 300 g.
  • Simi kulimi, mayonnaise, mea manogi, masima, kaliki, pepa.

Sauniuniga:

  1. O le tekonolosi e leai se eseesega ma le masani lomiga. Tuʻu puaa, aniani, falai pulou, tamato i luga o se ie tao. Fai se vaega o sisi sisi i luga.
  2. Faʻaopopo ni nai fasi afu o kaliki i le mayonnaise fefiloi ma kulimi oona ma sasaʻa le tenderloin ma le mulimuli ane sosi. Tao i le ogaumu mo le itula i le 180 tikeri.

Ou te fautuaina le tufaina o puaa Farani aano o manufasi i le laulau ma palu pateta poʻo araisa. Teuteu le ipu i le fualaʻau aneto.

Le fua moa muamua

Farani meaʻai moa e leai se mea e fai i Farani taumafa. Mo kuka, kuka faʻaaogaina pateta, pulouaitu, tamato, zucchini, pepa, pinia ma fualaʻau. I le suia o le faʻatonuga o le tuʻuina atu o mea aoga, o le fua e mafai ona faʻaseseina.

Ou te fautuaina se fua masani moa (oe mafai ona ave se pato poʻo se pipi). E ui lava i lona faigofie, e fesoasoani e fausia ai se vavega i meaʻai ma fiafia i le tofo o moa.

Afai e i ai sau kuka lemu, kuka i lenei masini. E liu suamalie le ipu, ae le mumu. Faʻafesuiaʻi mea e faʻaaoga i le container multicooker mo ni nai taimi. Leai se tagata o le a tumau le le fiafia i sea ituaiga meaai.

Vaega:

  • Fua moa - 400 g.
  • Aniani - 1 pc.
  • Sisi - 100 g.
  • Mayonnaise, masima, pepa.

Faʻafefea ona kuka:

  1. Fufulu ia pepa ma faʻamago i solo. Fai ni kopi se tele pe a mafai. O le mafiafia o vaega taʻitasi e 1 senetimita. Faʻaaoga foi kilipi.
  2. Tuʻu le moa i totonu o se ipu vela, faʻapipiʻi le masima ma le pepa. Ou te le fautuaina le faʻaaogaina o mea faamanogi meaai, a leai o le tofo o le a leiloa. Lubricate le pito i luga ma le mayonnaise.
  3. Ufiufi 'oti i le aniani suamalie, oti i le afa mama. A leai, liligi vai faʻapuna i luga o aniani e aveʻese ai le oona.
  4. E totoe lava e sausau i sisi sisi ma lafo le pepa i le ogaumu. A maeʻa le afa itula, aveʻese ma tautua ma fualaʻau salati, croutons, pateta poʻo le buckwheat, teuteuina i laʻau afu. O le tao tao vevela o 180 tikeri.

Vitio fua

Farani povi povi

O le tagata muamua na tofoina le lafumanu Farani o Count Orlov a o nofo ai i Pale. Na avatu ia te ia se ipu tao i luga o le laulau ma le faʻaopopoina o puloua, pateta, sisi. I le taimi lava e tasi, na iloga le togafiti i lona vave sauniuni, matagofie le tofo ma le manogi.

Vaega:

  • Povi - 800 g.
  • Feololo pateta - 10 pcs.
  • Bow - 6 pcs.
  • Champignons - 8 pcs.
  • Sisi faigata - 500 g.
  • Mayonnaise - 250 ml.
  • Suauʻu fualaʻau, pepa, masima.

Sauniuniga:

  1. Tuu le povi fufulu i luga o le laupapa tipi. Faʻaaoga se naifi maʻai e aveʻese ai ponaivi ma alatoto. Ona 'otiʻoti lea ile 1 senitimita mafiafia fasi.
  2. Afifi fasi pepa i afifi palasitika, sasa ma le samala kuka.
  3. A leai se suʻesuʻega, aua le faʻavaivai. E mafai ona e faia le galuega i tua o le naifi. Moni, e tele se taimi ma taumafaiga e alu ai.
  4. Fafasi fasi momomo taʻitasi i le masima ma le pepa, ave i se pesini.
  5. Sauni au pateta. Paʻu, fufulu, faʻamago i pepa solo, tipi i tamaʻi fasi. Lenei o le a kukaina i totonu, ae le mu.
  6. Fufulu le aniani faʻasolo, tipi i mama, ave i se isi ipu.
  7. Alu i totonu mo puloua. A maeʻa le mulumulu, mago, tipi taʻitasi i vaega e fa. Afai e lapoʻa le pulou, tipi i ni tamaʻi vaega. O le mea taua o le falai.
  8. Faʻaaoga se auala faigofie, tipi le sisi ma tuʻu ese.
  9. Tuʻu pateta, povi, aniani, pulou i se mea gaʻo. Faʻamama lamepa lelei.
  10. Ufiufi mea o i totonu o le pepa i le mayonnaise, faʻapipiʻi ma sisi. Faʻavela i le ogaumu mo le 40 minute i le 180 tikeri. O le nifo o le a fesoasoani e siaki le sauni. E tatau ona faigofie ona sau i totonu.
  11. A maeʻa le malulu, 'otiʻoti i ni vaega ma tuʻu luga o le ipu mafolafola ma le spatula.

Afai o le ipu ua fuafuaina mo se laulau fiafia, teuteuina i salati lau ma olive. Oe o le a mauaina se matagofie tuufaatasiga, ma e oʻo i le homemade vela puaʻa le mafai ona faʻatusatusa i le tofo.

Vitio sauniuniga

Faʻamatalaga aoga

Tele o fua ua leva na avea ma meaʻai ile fale ile laulau. Nei o cutlets, salati po o aano o manu okroshka. Naʻo igoa na tumau pea le suia. O se faʻataʻitaʻiga ofoofogia o le salati Olivier, mai le fua masani a e naʻo fuamoa ma kukama pikiapu e totoe. Ua suia foi le fua o le aano o Farani.

O le fua masani na faaaoga ai puloua ma povi. Lenei, nai lo povi, isi ituaiga o aano o manufasi e talafeagai. O suiga e mafua mai i le tulaga o le olaga i taimi o Soviet. Ma o le sili ona faigofie mauaina oloa o pateta ma mayonnaise. Soʻo se faletua na mafai ona maua ni aano o manufasi na faʻafiafiaina le aiga i se mea manaia matagofie.

Na ave e le au fai fale Soviet se mea fiafia i meaai lelei ma lelei. E tofu lava ma le tele o fua lilo, o le agavaʻa e mafai ai ona fesuisuiaʻi mea e fai ai, pei o aano Farani, e masani ona maua i luga o laulau o aso malolo.

E sologa lelei le ipu ma salati fualaʻau. Masani ai, vodka, cognac poʻo le uaina e tautua faʻatasi ma ia.

O se elemeni taua o le faʻaolaolaina o meaʻai na fai i le taimi o le falai. Mo lea faʻamoemoe, e faʻaaogaina le sisi poʻo le sisi feta. O se tutusa aafiaga e maua mai i falaoa nutimomoia fefiloi ma margarine liusuavai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: HOW TO MAKE MONEY ONLINE? EARN $1000 in MALASIA, INDIA, BRAZIL OR IN ANOTHER COUNTRY! (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com