Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Sugaring: faʻafefea ona fai i le fale, fua, mea aoga ma iʻuga

Pin
Send
Share
Send

E le o teine ​​uma e vaʻaia ia lava e i ai le taimi poʻo le avanoa e asiasi ai i potu matagofie. O le mea lea, o le fesili pe faʻafefea ona faia shugaring i le fale e talafeagai.

E faigofie le taualumaga ma e tatau ona faia i le fale. E oʻo lava i ni tomai faʻapitoa ma se malamalama lilo e le manaʻomia.

Sugaring - suka lauulu aveʻesea. Faʻafetai i le le mafaafitia penefiti, lea o le a tatou talanoaina e uiga i se taimi mulimuli ane, na ia mauaina lauiloa i le va o fafine. Lenei metotia epilation ua leva ona umi. Ae le i malilie matai i le atunuʻu o le shugaring.

E talitonuina o lenei lauulu aveʻesega tekonolosi na faia i anamua Peresia. I lenei setete sa i ai se tu ma aga e tusa ai ma mea matagofie uma, ae le i faaipoipo, aveʻesea "vao" mai le tino. Mo lenei faʻamoemoe, sa faʻaaoga le suka suka, o le mea lilo o le tapenaina o mea na pasi mai le tina i teine. I setete o Arapi, e faʻaaoga e fafine lenei metotia i aso nei.

Fai mai le talitonuga lona lua, o le shugaring na faia i Aikupito anamua. Cleopatra ua manatu o le trenetter mo suka lauulu aveʻesea. Na ia faatonuina le fomaʻi o le faʻamasinoga e faia se fua mo se tuʻufaʻatasiga e faʻafaigofie ai le taua faasaga i lauulu e le manaʻomia.

O pasta i aso nei e ese mai le vaifofo na faia i aso anamua, ae o le mataupu faavae o gaioiga e leʻi suia.

3 auala e faʻaaoga ai sugaring

A o le i amataina le gaioiga, matua faʻapipiʻi ma faʻamamago le paʻu. Lenei o le a aveʻese uma lauulu. O le fasimoli tagamea e talafeagai mo lenei faʻamoemoe. E tolu auala e faʻaoga ai le paluga ile paʻu.

  1. Faʻaaoga se spatula faʻapitoa, faʻapipiʻi se manifinifi o suka suka i luga o le paʻu i le itu o le tuputupu aʻe o lauulu. A maeʻa ona salalau, tuʻu se fasi cotton i luga o le kulimi ma oomi i lalo, ae tuʻu le tasi pito e leai se tau. Toso lemu i luga o le ie ma aveese le paluga faʻatasi ai ma le lauulu.
  2. Faʻaoga le oloa, le sauniuniga metotia o le a e aʻoaʻo mulimuli ane ai, ma ou tamailima. I lenei tulaga, faasaga i le tuputupu ae o "vao". Faʻaaoga ou tamailima, toso faʻapipiʻi le mea faapipii.
  3. O le filifiliga lona tolu e aofia ai le fuli ese o se vaega o le paluga i luga o le paʻu ma faʻafuaseʻi ona aveʻesea. Fetaui lelei mo lauulu aveʻesea i vavalalata eria.

Faatonuga vitio

E tele tusitusiga i luga ole Initaneti e uiga ile faʻafefea ona e vaʻaia oe lava ma ia aulelei i aliʻi. Lenei lau piggy faletupe o metotia ma metotia ua faʻatumuina i shugaring. Ma afai o le paʻu e maaleale, faia le faʻasologa i laʻasaga, aveʻese lauulu i tamai eria.

Shugaring fua i le fale

Tele teine ​​e aveʻese lauulu le manaʻomia luga o le tino e ala i salon auala, e aofia ai shugaring. E ui lava i le tau maualalo, o le tau o sea fiafia i se faʻapitoa faʻapitoa e fai lava si maualuga. O le mea lea, o nisi teine ​​faia faʻatinoga i le fale faʻaaogaina homemade suka palu.

Mafaufau i le lauiloa shugaring fua. I mea uma, latou e faigofie ma fesoasoani e faia se matagofie tuufaatasiga e feagai ma le galuega o lauulu aveʻesea.

Fua o fuainumera 1

Mo le sauniaina o le vaega muamua, e te manaʻomia se ipu suka, tasi ma le afa sipuni sipuni o le citric acid ma lua sipuni sipuni o vai. Lafo nei mea i se tanoa vai ma ki se afi. Tipi i nisi taimi seʻi maʻui le suka. O le iʻuga o se paluga mafiafia e mafai ai ona e taʻavale polo.

O nisi mea matagofie e faʻaaoga le sua ae le o le citric acid. Ou te le fautuaina le faia o lenei, talu ai o le faʻamalosia o le sua e faigata ona mateina, ma o le maualuga o le acidity e eseese i tulaga taʻitasi.

Fuafua numera 2

Mo le fua lona lua, e te manaʻomia le 250 kalama o suka, sua o le tipolo ma se sipuni vai. O le kuka suka suka e pei o le filifiliga muamua. Naʻo le taimi o kuka, mataʻitu pea le paluga. A faʻapogisa le palu, ona faʻasusu loa lea.

Fua o fuainumera 3

Ina ia saunia le oloa, oe o le a manaʻomia le 250 kalama o suka, o le tasi vaetolu o se ipu vai ma lua sipuni sipuni o le meli. Fafao mea aoga i totonu o se ulo. Tuʻu le koneteina i luga o le vevela maualalo ma kuka seʻia paʻu le suka. A faʻapogisa pogisa le vaega, tapuni le kesi, ma aveese ipu mai le ogaumu.

Fuafua numera 4

O le fua mulimuli e faʻaaoga ai le ono vaega suka, tasi le vineta, ma le lua vaega vai. Tuʻu le vai ma le suka i totonu o se apa ma kuka seʻia faʻafuaseʻi le gafa. A maeʻa lena, sasaʻa le vineta i totonu o le tanoa, ma o le faʻapipiʻi o le a pogisa ma viscous. E totoe e aveʻese le paluga mai le ogaumu ma faʻatali ia malulu.

O se meatotino taua o shugaring o le leai o ni vailaʻau ma vali. E sefe le aveʻese o lauulu. O le faʻaaogaina o karamel, pe a faʻatusatusa i isi metotia o le faʻapalepaleina, e ese foi i le togafitiga e faʻatautaia i le itu o laʻau toto ma e leai ni faʻafitauli i le sosolo o laulu.

Vitio fua

Shugaring o se tumama gaioiga, talu ai o le faʻapepa disinfects le paʻu ma faʻaititia ai le ono mafai o faʻamaʻi. I le faaopoopo atu i lauulu, o le suka tuufaatasiga aveese foi oti sela sela, lea e maua ai peeling. O lona iʻuga, o le paʻu e faʻasolo ina lamolemole ma veloveta, ma o le aafiaga e tumau mo le tolu vaiaso.

Faamanuiaga o le shugaring

Shugaring e manatu o se lauiloa ituaiga o lauulu aveʻesea. Tele o fale matagofie e faʻaogaina lenei mea lilo ole paʻu lamolemole, faia e tagata lalelei i sasaʻe, ma avea tagata asiasi mai ma mea e aveʻesea ai a latou vavega.

Mafaufau i aoga o le shugaring.

  1. Tupe maua... Faia o le pasta aofia ai le faʻaaogaina o mea avanoa. O nai karamel polo e lava e aveʻese ai lauulu. I le taimi lava e tasi, o le solo e sili atu le taugata, aua e le gata i le solo, e te manaʻomia se seti o fasi ma spatula, o se masini faʻapitoa e faʻaautu i le faʻamafanafanaina o le solo.
  2. Le tiga... O le suka faapipii e laʻititi ifo le paʻu i le paʻu nai lo le wax. O lona iʻuga, o le aveeseina o vao vao, e tau le tiga tele. Sugaring o se sili sili fofo mo maaleale paʻu ma vavalalata eria. O le aveeseina o lauulu suka e fautuaina mo fafine o loʻo i ai ni alatoto ma isi faʻafitauli vaskular.
  3. Faigofie... O suka suka e faigofie ona faʻaaogaina nai lo le wax. O se faʻafitauli le aveʻese lauulu i le bikini eria i le solo. Lulu pisia paʻu, ofu ma foloa. Caramel e sili atu aoga e faʻaaoga.
  4. Hypoallergenic... Shugaring faapipii aofia ai vaega e le mafua ai allies. O le tuʻufaʻatasiga o le solo e masani ona iai ni vailaʻau faʻasaina ma mea faʻapipiʻi e fesoasoani i le aliali mai o se tali atu i se faʻamaʻi. O le solo naʻo le ituaiga vevela e faʻaaogaina ai, e faʻateleina ai le ono ootia, aemaise lava ile paʻu faʻafitauli.
  5. Leai se faʻafitauli ile lauulu ulu... O le Shugaring na teuteuina laʻau ma aveʻese uma. A faʻaaogaina isi metotia o le aveʻeseina o lauulu, o aʻa o lauulu e masani ona tumau i le tulaga, lea e faʻamalosia ai le tuputupu aʻe i totonu. Talu ai o laʻau e aveʻese i le itu o le tuputupu aʻe, o lauulu e le malepe pe suia i le faʻavae.
  6. Taunuuga iʻuga... Le sili sili ona lelei o shugaring. O le aafiaga o le faʻagaioiga tumau mo le luasefulu tausaga, ma waxing e fautuaina faʻalua i le masina.

O le metotia e saogalemu, talafeagai, aoga ma fesoasoani e sefe ai tupe. Afai e te le i faʻasaga i shugaring, ou te fautuaina oe e taumafai epilation i faʻataʻitaʻiga ma ia mautinoa lona aoga.

Suka 'aveʻesea lauulu iuga

O le vaega mulimuli o le tusitusiga e tuʻuina atu i iʻuga o le aveeseina o lauulu suka. O le paʻu e vaivai, lamolemole ma silky mo se taimi umi. Talu ai o le shugaring atoa na aveese lauulu, o le manaʻoga e toe fai le gaioiga foliga mai i le masina.

O le faifai soo o le suka suka e faʻagesegese ai le tuputupu aʻe o lauulu, ma ua atili ai ona mafiafia ma mafiafia. Ou te le fautuaina oe e fesuiaʻi le metotia ma le tafi, a leai o le suka vaega e le aumaia ai le manaʻoga aafiaga.

Fai mai nisi o teineiti, o le totolia e fai i luga o le paʻu pe a uma le shugaring. E tupu lenei mea pe a vave ona puʻeina se vaega tele, e le fautuaina. Faʻapipiʻi i sina laʻititi ma aveʻese lauulu i le vave maʻi faʻamaʻi. O lenei mea o le a fesoasoani e aloese mai na faʻalavelave.

E tele lava lauulu e tumau pe a uma le faʻasologa. O le iʻuga e faʻamoemoe ile tomai. A faʻapea e te malamalama lelei i le mataupu faʻavae o le galue, e mafai ona e aveʻese uma vao e aunoa ma se faigata.

Tausiga ole paʻu pe a uma ona aveʻese lauulu

I le faaiuga o le shugaring, togafiti le paʻu ma se antiseptic, a le o lea o le siama o le a oo i totonu o pupuni pores. Faʻaoga se vailaʻau mo ni nai aso pe a maeʻa tau togafitiga. Ae e te leʻi moe, atonu e aoga le faʻapipiʻi se kulimi i le po poʻo se oloa faapena.

Faʻasusu e le aunoa lou paʻu ile suauʻu ma kulimi e faʻatelegese ai le tupu o lauulu. Lenei o le a puipuia ai ulu ulu ma o lou paʻu o le a tumau lemu ma lamolemole mo se taimi umi.

A faʻapea e te lagona le tiga matuitui i le taimi o le shugaring, faʻatau se kulimi poʻo se gel i totonu o se faleoloa poʻo se faleoloa lalelei e faʻaititia ai le malamalama. Faʻapipiʻi le mafiafia o le paʻu i le paʻu i le itula e tasi ao leʻi faʻauuina.

Afai o loʻo ia te oe se tasi o nei mea faigaluega, siaki le faʻafitauli. Usitaʻi i faʻatonuga, ma faʻafesoʻotaʻi lau fomaʻi pe a tatau ai. Faʻaaoga sina laʻititi o le faʻapipiʻi luga o le paʻu o le tino. O lona iʻuga, faʻaititia le vaega o le paʻu ua togafitia ma faʻaititia le tiga.

Ou te manatu o le a e faʻapitoa i le shugaring metotia i le fale i le taimi muamua ma vaʻai i lona aʻafiaga. Ia maua se laki!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 04 DIY SUGAR WAX FOR BEGINNERS. NO Thermometer, NO KNEADING (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com