Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Pulu faʻalelei: ituaiga, faʻafefea ona filifili, pe faʻafefea ona tausi

Pin
Send
Share
Send

Teine e fiailoa pe o se mea e masani ona fai ni paʻu. A o faʻataʻitaʻia faʻaaliga, o lenei lauulu elemeni e faʻaaogaina e fafine o faiga e fai ai ata. Sei o tatou vaʻavaʻai atu i ituaiga sitaili o pulupulu, o mea ninii o le filifilia o taga e tusa ma foliga ma le ituaiga o foliga, o mea lilo o le vaʻaia o tamaʻi fale i le fale

Ina ia faʻafouina le ata, teine ​​suia o latou laulu. Ae le manaʻomia le uia o ni laʻasaga faigata ina ia maua ai le iʻuga. Ua lava e sui ai taga. O lenei tamaʻi auiliiliga o le lauulu o se tele tulaga mo faataʻitaʻiga, ma o le iʻuga o ia gaioiga o se fou ma tulaga ese sitaili.

O le filifiliga ma le fausiaina o se teuga lauluulu masani e faʻalagolago i le manaʻoga foliga. E mafai ona e faia ni numera o suiga i lau lauulu e tusa ai ma le mea o le a e alu i ai, a le o se faʻalapotopotoga faʻafiafiaina, se pisinisi fonotaga poʻo se fiafia i le aso.

O a bangs i le maualuga o faiga?

  • Paʻo saʻo... O se filifiliga autu ma matua mo le lamolemole lauulu. Tuʻufaʻatasia ma matagofie tufts, geometric styling, mimilo ma curls. Faufautua lauulu oloina ia oloina. E fetaui lelei soʻoga lamolemole mo soʻo se tamaʻitaʻi, tusa lava poʻo le a le ituaiga lauulu, talu ai o se uʻamea e fesoasoani e aumai le lauulu i le tulaga manaʻomia.
  • Paʻo saʻo pupuu... E manatu o le sili ona faʻalelei. E fautuaina e tipi i totonu o se laina faʻasolosolo ma fautuaina e ofuina teineiti ma enaena pe uliuli laulu. Ufiufi se muaulu maualuga ma avea foliga foliga fafine. O le kalafi aafiaga o le a maua ai se eseesega i le va o le paʻu leo ​​ma lauulu lanu.
  • Pa o le itu... Valivali fofo o le a fesoasoani e faia ai se filifiliga masani. Filifili se filifiliga susulu ma se paʻu masani e faʻatusatusa i le paolo o lauulu.
  • Pepa e leai se aoga... Fetaui lelei mo teine ​​ma le lapotopoto foliga ma puʻupuʻu lauulu. Mo le teuteuina, oe manaʻomia se lauulu masini faamago ma teuteu oloa. Faʻatonutonu ma le galuega na o oe lava e faʻafitauli, ou te fautua ia te oe e faʻaaoga le tautua a le penina-ulu i le taimi muamua.

O filifiliga lisi e sili ona lauiloa ma avea ma faʻavae mo le fausiaina o faʻalavelave faigata. Faʻailoa e se uo e faigaluega i se faleoloa lalelei, ua masaesae paʻu ma paʻu ma le faʻaputuga mama ua amata ona lauiloa. O le filifiliga muamua e aofia ai le manifinifi ma seleulu vevela, ma le lona lua e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o se malosi e faʻamamaina varnish.

Faʻafefea ona filifili se pa e tusa ma le foliga ma le ituaiga o foliga

E le o fafine uma ua sauni e faʻataʻitaʻi ona e le o mautinoa pe o le a aoga se lauulu fou. Matagofie le lalelei oe filifili e tipi o latou lauulu liliu i se penito mo fesoasoani, oe le masani ona faʻamatalaina faʻamatalaga i le filifilia o bangs i foliga ituaiga.

Eseesega o lauulu lauulu e ofoofogia. Leitioa a leiloa fafine i le taimi o le filifiliga. A e foʻia se faʻafitauli, ia taʻitaʻia oe e le ituaiga o foliga ma lauulu. I faʻataʻitaʻiga, o le filifiliga muamua e masani ona faʻaaogaina.

  1. Paʻu uumi umi... Masani Fetaui lelei mo fafine ma mafiafia lauulu. Stylists fautuaina le tipiina o fusi i le tulaga o fulufulu mata pe paʻu laʻititi ifo i lalo o lenei laina, lea e fesoasoani e faʻapipiʻi ai se muaulu maualuga. Ina ia fausia vaʻaiga vaʻaia, curls e aumaia mai le pale. Faatasi ai ma le saʻo umi bangs, oe o le a faia le ata austere, lilo ma faigata.
  2. Pepe puʻupuʻu ma magaugau pito... E talafeagai mo fafine e le lelei ona faʻaali foliga vaaia. Lenei lauulu elemeni o le a fausia ai se taʻalo ma fou foliga. O le faʻamamafaina o le filifiliga o le fesoasoani lea i lē e ona e foliga laʻititi ma faʻaletonu le olaga i aso uma.
  3. Paʻu uumi umi... Ufi le angularity o foliga. Asymmetrical curls e fautuaina mo tamaitai e manifinifi o latou lauulu. O fua o loʻo faʻatumuina e paʻuʻu i luga o foliga e maua ai le tino vaʻaia ma faʻaaoga ai le lauulu foliga vaaia.
  4. Pulu faauu... O le filifiliga sili ona lelei mo lalelei ma le sikuea foliga. Faaseʻe ma faʻalauteleina mea le lelei atoatoa, faia le ata malu ma fealofani. Mo tamaʻitaʻi ma o latou foliga lapotopoto, ou te fautuaina le uaʻi atu i le le faʻatamala, faʻauʻu bangs. O loʻo saeluaina pito o uumi eseese o le a faʻamamafaina ai mea lelei, faʻafilifili masei.
  5. O fasi manoa o le umi puʻupuʻu... Fetaui lelei mo lapotopoto, tafatolu ma foliga faaumiumi. O le umi faauu fetaui ma soʻo se foliga foliga. O le faʻauʻuina faʻamatalaga o se sili fofo mo se pisinisi fafine o miti o se mautu foliga.
  6. Pepa soʻona masaʻa... Fautuaina mo teine ​​talavou, onapo nei ma fiafia. Faʻatumu se lauulu lauulu i luga o lauulu o soʻo se mafiafia ma le umi. E fautuaina e teʻena faʻataʻitaʻiga i le tulaga o curly curls. O le faʻauuga saʻo ituaiga e talafeagai mo se tamaʻitaʻi ma oval foliga. O le a faʻataʻamilomilo foliga ma faʻaali foliga foliga.

E ese le paʻu ma, faatasi ai ma lauluulu, maua mai ai se mea ofoofogia. Afai e le sau i fafo e tutoʻatasi filifilia le faʻamatalaga o le faʻatinoga, o le matai o le a filifili le mataupu.

Vitio fesoasoani

A filifilia se ata, mafaufau i le ituaiga o lavalava. O teine ​​lalelei e faʻatagaina ni faʻataʻitaʻiga maoaʻe, ae e tatau ona faia ma le loto i ai e tamaʻitaʻi-matutua tausaga suiga o le ata.

Faʻafefea ona tausi faalelei au paʻu

O isi taimi e manaʻo ai se fafine e faia ni nai suiga i ona foliga. O isi tamaʻitaʻi e suia o latou laulu, aʻo isi e mauaina taunuʻuga e ala i le suia o latou paʻu. Faʻafefea ona faʻaopopo se mea fou i le ata ma le fesoasoani a le pito i luma o lauulu elemeni, na matou talanoaina luga.

Mo fafine ma laulu lauulu, o paʻu e mafai ona faʻatonutonu, pe a le puʻupuʻu. E sili atu le faigata mo e anaina o lauulu lauulu i lenei tulaga ma e fautuaina e aloese mai mafiafia paʻu.

  • Faʻatusa au paʻu e tusa ma tulafono. Mo lauulu saʻo, mago i luga a o faitau. Mo le leo, faʻasasaʻo le tafe o le ea vevela i aʻa. Faʻaaoga se faʻamalamalamaga gel ma se lapisi fufulu e faʻalelei ai paʻu paʻu. A aunoa ma nei mea faigaluega ma mea faigaluega, o le a le mafai ona faʻalautele lauulu i le taimi o le faʻamago gaioiga. O le uʻuina uʻamea o le a fesoasoani teisi e faʻasaʻo le tulaga.
  • Ou te fautuaina faʻasusu malulu, faʻapipiʻi ma mafiafia bangs ma serum, a leai o le a le taʻoto saoloto. O le fili o bangs o le susu, o lea ia faʻamago pea i soo se auala e mafai ai. Ina ia aua neʻi pisapisao ile tau susu, faʻaaoga se faʻamau saʻo.
  • Aua le soona faʻafuaina o oloa. O nisi oloa o loʻo iai ni mea e faʻasusu e faʻapipiʻi ai tagata e faʻapipiʻi ma paisa. Ua faʻaalia lelei e serum latou, o loʻo taofia ai le susū o le lauulu, ma avea ai ma silky ma lamolemole.
  • Oe mafai ona fetuʻunaʻi le umi uma i totonu o se lalelei foliga ma ia oe lava. A o le i faʻatautaia le faʻataʻitaʻiga, tuueseese ni manoa e le manaʻomia ma faʻalelei i le itu ma pulou. Ou te fautuaina oe e tipi ou paʻu mo lauulu matutu, a leai a maeʻa ona faʻamago ona tulaʻi lea ma avea ma pupuʻu.
  • Taofi curls ma le faʻaeteete a o lauulu lauulu e siʻi aʻe ma curls i totonu o curls. Teuteu lelei au paʻu, ma tuʻu ai ni nai senitimita o se potu ulu. Uu le faʻaoga i le 45-tikeri tulimanu ma pito faʻasino i luga.

I le teuteuina o au paʻu i taeao uma, o le a e foliga le mafaamatalaina ma o le a faʻamalieina soʻo se tamaloa. A o le au tauva i le fusuaga mo fatu tagata, o le a latou losilosi.

Faʻafefea ona faʻatelevaveina le tuputupu aʻe o paʻu?

E masani lava, ona o nisi mafuaʻaga, e le ofi ai bangs i le fafine talimalo, ma na ia saili e faʻatupu ia. E le mafai ona maua le iʻuga ile vaiaso e tasi, ae ole saʻo auala, e mafai ona e aumaia latalata le taimi. E tupu le lauulu i le senimita i le masina. I lenei saoasaoa, e umi se taimi e alu ai i le sini. Ae o metotia faigata fesoasoani e faʻateleina le tuputupu aʻe fua o le bangs lima lima.

Fai se sitaili agamalu. Faʻaititia lauulu i le vevela. Mo sina taimi, taofi le faʻaogaina o se lauulu masini faamago ma le auli, e le masani ona faʻaaoga hairpins ma fusipaʻu faʻamau.

Fetuunai lau taumafataga O le tulaga o le lauulu e fuafuaina e le taumafataga. Faʻaaofia greens ma fualaʻau, iʻa gaʻo. O nei oloa e tamaoaiga i vitamini E ma eseese acid o loʻo i ai se aafiaga lelei i le tulaga o le lauulu.

Faʻatau vitamini complexes e faʻamalosia ma tuputupu ai lauulu. Talanoa i lau fomaʻi e uiga i le taumafaina o meaʻai faʻaopoopo i mea masani.

O loʻo faʻatau atu le faʻatupuina o le faʻamalosiʻau. Faʻaoga ma le faʻaeteete ia tupe, pe a maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi. Tusa lava pe e te fuafua e faʻaaoga se vailaʻau poʻo le salalau tuputupu ae faʻaosofia, ia mautinoa o le vailaʻau e le mafua ai afaina.

Vaʻai lelei lou ulu. O le lauulu tuputupu ae fua e fuafuaina e le galuega o le lauulu follicles. Fofo lou ulu i aso uma i ou lima poʻo se pulumu vaivai. O le faʻalauteleina o le galuega o matauila o le a faʻateleina ai le toto i totonu o taga.

I totonu o le tusitusiga, na ou mafaufau ai i ituaiga taugofie o paʻu, taʻuina pe faʻafefea ona filifili le filifiliga mo le faʻatinoina o lenei vaega o le laulu, uaʻi totoʻa atu i le tausiga ma le tuputupu aʻe televave. Ou te faamoemoe o le faamatalaga e aoga ia te oe. Ia maua se laki!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NATURAL NA PANLUNAS SA V!RUS NI RUDY BALDWIN, RUDY BALDWIN VISION u0026 PREDICTIONS 3242020 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com