Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona vave aʻoaʻo hypnosis oe lava

Pin
Send
Share
Send

Uma tagata iloa e uiga i le i ai o hypnosis. Ae ui i lea, naʻo ni nai tagata e fia iloa pe faʻafefea ona aʻoaʻo latou lava faʻafomaʻi hypnosis. Afai e te auai i lenei vaega toaitiiti o tagata, o le aso nei tusitusiga o le a manaia.

Hypnosis o se aʻafiaga i le mafaufau o le tagata. Tagata o loʻo lelei i lenei faatufugaga faʻaaogaina ni metotia faʻapitoa ma leo leo e faʻailoa ai le tagata o tausia i sea ituaiga tulaga. O le aʻafiaga e aumaia ai le faʻamutaina o le gaioiga o le malamalama, lea e suia ai amioga a tagata. A o i ai i lenei setete, e mafai ona ia faʻatinoina eseese poloaʻiga.

E tolu ituaiga o hypnosis. O le a ou faʻamatalaina puʻupuʻu atu taʻitasi. Seʻi ou maitauina o le aʻafiaga o le malamalama e mafai ona afaina ma aoga.

  • Hypnosis masani... Saunia mo aʻafiaga saʻo i luga o le malamalama tagata soifua faʻaaogaina manino taiala ma formulated. O le masani ituaiga o hypnosis o loʻo faʻaaogaina luga o tulaga ma i vailaʻau, e fesoasoani e masani ai le moe, togafitia phobias ma neuroses, ma faʻafitauli fai ma vaisu. O le vaega masani e fesoasoani e taofi le inu pia ma ulaula.
  • Nofoaga lilo... O lona uiga o se le tuʻusaʻo aʻafiaga i luga o le mafaufau ma le malamalama. O se natia ituaiga o hypnosis e faʻaaogaina i pisinisi, faʻasalalauga ma polokiki mo se faʻapitoa penefiti.
  • Hypnosis Psychotropic... Faʻavae luga o le faʻaaogaina o ituaiga eseese nakoti ma psychotropic vailaʻau ma vailaʻau e malosi aʻafia ai le mafaufau.

Hypnosis o se faʻataʻitaʻiga lea e oso ai le mafaufau i le tagata, i lalo o le aʻafiaga o vailaʻau ma monotonous stimulus. I le isi itu, o le vaʻaia o le faʻatauaina o le mafaufau i luga o se mea i totonu po o fafo. O le i ai i lenei setete, o se tagata e le mafai rationally auiliiliina ma faʻatonutonu le faʻamatalaga e ulu atu i lona malamalama.

O fea e amata ai

O mafuaʻaga e manaʻo ai tagata e aʻoaʻo vave faʻafuʻu i le fale e eseese. O nisi tagata e fiafia e faʻataʻitaʻi ma le malamalama, o isi e tosina mai i se manaia tulaga o le vaʻaia, lea e fesoasoani e foʻia ai faʻafitauli o le mafaufau.

  1. Afai e te filifili moni e aʻoa hypnosis, muamua lava malamalama uma a o aʻoaʻo faʻavae o lenei faatufugaga oe o le a tuʻuina oe i se tulaga mataʻutia. E i ai le avanoa o le paʻu i totonu o se vaʻaia, lea e le mafai ona manumalo e aunoa ma le fesoasoani a se tagata poto faapitoa.
  2. Ina ia ausia le sini, faitau le autu mea, aʻoaʻo ia faʻamalosia ma faʻaleleia le tulaga o le vaʻaia. Manatua, o le agavaʻa e alu i se vaʻaiga e aunoa ma se fesoasoani o le a aliali mai i le aluga o taimi.
  3. Nisi tagata e le manaʻomia le aʻoaʻoina aua e mafai ona latou faʻamamaina isi mai le fananau mai i luga o se tulaga le malamalama. Mafaufau i tagata faʻatau e faʻatupuina le tagata faʻatau e faʻatau ni mea le talafeagai.
  4. Afai e te manaʻo e avea ma faʻapitoa faʻafomaʻi hypnotist, talitonu ia te oe lava. E fautuaina e faʻasolosolo ona atiaʻe lenei lagona, taumafai e puipuia i le tele e mafai ai.
  5. O le agavaʻa ile hypnosis faʻateʻa ese mai nisi uiga taua. O loʻo matou talanoa e uiga i le le faʻamaoni, nikotini poʻo le tagofia o le 'ava malosi, o le masani ona inu kofe ma isi mea faʻamalosi inu.

Oe maua lau muamua manatu o le auala e aʻoaʻo ai hypnosis na o oe lava. I le aluga o taimi, maua le poto masani ma faʻatonutonu suiga faigata o le aʻafiaga o le malamalama, e aofia ai ma le fautuaga i le mea moni. O lenei metotia e pei o faʻataulaitu. Ma lona fesoasoani, oe mafai hypnotize se tagata e aunoa ma le pa'ū i se tulaga o le moe, e mafai ai ona e ulu atu i le subconscious, manumalo i le malamalama.

Faʻafefea ona aʻoaʻo hypnosis i le fale

Hypnosis na fanau i aso la ua leva. Talu ai, na ia galue o se elemeni o faʻataulaitu faʻasaienisi, ma o lea ua avea o se vaega o psychotherapy. I aso onamua, soʻo se faʻamatalaga e fesoʻotaʻi ma le tuʻuina o se tagata i totonu o se vaʻaiga sa avea o se malamalama lilo e ana tagata filifilia. I aso nei, e mafai e tagata uma ona aʻoaʻo e faʻafofo tagata pe a ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona aʻoa hypnosis i le fale.

Suʻesuʻe hypnosis i le fale e tele lelei - e faʻatagaina ai oe e tutoʻatasi faʻatuina se aʻoaʻoga pulega, filifili se aʻoaʻoga faiga ma se vaʻaia metotia.

  • Saili pe o le a le mea e mafai ona maua i le ala o le aʻoaʻo faʻafomaʻi. O loʻo matou talanoa e uiga i ituaiga eseese o mea ua fai ma vaisu, le faʻaoga soo o mea inu e faʻaosofia ai le mafaufau, gaioiga le tutusa ma le leai o se faʻatuatua ia te oe lava.
  • Soʻo se faʻapitoa e tatau ona i ai ni uiga taua, ma o le hypnotist e leai se tuusaunoa. O le tagata ma hypnosis o se tagata faʻaagaga ma le mautinoa, faʻamatalaina e le agavaʻa e mafaufau loloto ma faʻatonutonu ia lava.
  • Alualu i luma i le sini, atiina ae le lisiina uiga lelei. O lona iʻuga, o lenei mea o le a i ai se lelei aafiaga i willpower, mafaufau loloto ma le loto pulea.
  • O tusitusiga e fesoasoani e faʻatelevave ai le aʻoaʻoina. O tusi ma lolomitusi e faʻatau atu i faleoloa faʻapitoa. Ua lava le tilotilo i totonu o le lata ane tusi faleʻoloa ma faʻatau ni au lava suʻesuʻega taiala.
  • Ina ia maua se iʻuga, e le lava le malamalama faʻavae. Faʻaauau pea le faʻamalositino o fesuisuiaʻiga faigata e fesoasoani ia oe faʻatonutonu tomai.

Na ou faʻasoaina se faʻataʻitaʻiga vave i le auala e aʻoaʻo ai hypnosis i le fale. Ae e te leʻi amata galue malosi, filifili pe e te manaʻomia na tomai. Afai o loʻo unaʻia oe e le fia iloa, e te le maua se iʻuga lelei, aua e manaʻomia le finafinau ma le tumau. Ae ui i lea, o lenei mea o le a faʻatagaina ai oe ia avea atili atamai ma faʻateleina le atamai.

Afai e te faʻamoemoe e faʻataʻitaʻia le metotia o le faʻagaeʻetia o tagata, ou te fefe neʻi e le fiafia i le iuga. O le mea moni o na tomai, faʻatasi ai ma le tele malamalama, eo mai ma se tele tiutetauave. O le mea lea, a o suesueina hypnosis, taumafai mo oe lava-atinaʻeina mo le manuia o le sosaiete.

Mealilo o hypnosis mata

O le foliga e mafai ona tosina mai, taofiofi, faʻananau ma e oo lava i le mu. O le metotia o hypnosis ma mata e atoatoa lelei ona faʻatautaia e soʻo se hypnotist ogaoga. E sefe le faʻapea mai, o le vaʻaiga o le mea faigaluega pito sili lea ona malosi a le aʻafiaga.

E tusa ai ma tagata atamamai, na o se tagata e mafai ona mafaufau loloto, taulaʻi ma lafo mafaufauga i se mamao e mafai ona faʻafoliga tagata ma o latou mata. O na tomai o le a le aliaʻe na o ia. E tatau ona aʻoaʻoina ma atiaʻe.

O le faiga o hypnotizing o tagata o le a ou faʻasoa atu na mauaina le tele lauiloa i Europa i aso ua tuanaʻi. E oʻo lava i tagata atamamai i onapo nei, ua faʻaaogaina tele. Faʻataʻitaʻia le metotia o le a manaʻomia le onosaʻi, finafinau, se nofoa ma se fesoasoani.

  1. O le fesoasoani e manaʻomia le nofo lelei i luga o le nofoa, ma le hypnotist tatau punou i luga o lona ulu ma vaai i ona mata. O mafaufauga uma e tatau ona taulaʻi i le moe a le fesoasoani. Faia le auala i le filemu atoa.
  2. Afai e te manaʻo e faʻatonutonu le metotia, saunia oe lava e nofo i luga o le mata o le mataupu mo ni nai itula e ausia ai le iʻuga. I le tele o tulaga, o le taunuʻuga aliali mai pe a mavae le tolusefulu minute o fesuiaʻi o tilotilo.
  3. Muamua lava, e ono teteʻe le fesoasoani. Ae, ina ua mavae ni nai minute, o le a e maitauina ai ana taumafaiga ua faifai malie faʻavaivaia. E iʻu lava ina moe o ia.

Faʻamalositino i le metotia o le vaʻai totoʻa

O se faʻamalositino aoga o le a fesoasoani faʻavave ai le aʻoaʻoina o le vaʻai hypnosis. I luga o se fasipepa, tusi ai se tamai liʻo, pe a ma le tolu senitimita le lautele. Faʻamau le ie faʻafesagai ma ou mata pe a e i ai i le tulaga nofo.

Aveina se tulaga lelei i lou nofoa, vaʻai totoʻa i lenei liʻo. I le taimi o le gaioiga, mafaufau o ave na sau mai ou mata, lea e tapunia i le ata tusia. Faʻaauau toleniga seʻia e tagi. Fai le faamalositino mo ni nai aso i le laina.

Faatasi ai ma le fesoasoani o lenei faamalositino, faʻapitoa le metotia o le taulaʻi o lau vaʻaiga i se taimi patino, lea e taua e ausia ai lau sini. Manatua, o le taulaʻi mata e mafai foʻi ona lagonaina i tua. Oe le tau manaʻomia foi e avea ma psychic.

Faatasi ai ma le motugaafa, faaataataga ma fautuaga na ou faasoaina atu, o le a avea oe ma se lelei hypnotist. O le alu i le liki faʻapolofesa o le a manaʻomia le tele o toleniga ma le faʻavaivai.

Talafaʻasolopito o hypnosis

O le tala i le hypnosis e manaia pei o le tala o le Tausaga Fou. O le mea lea, ou te tuʻuina atu ia te ia le vaega mulimuli o le tala.

O paionia o hypnosis o shamans anamua na nonofo i luga o le paneta i le tele o seneturi talu ai. I na aso sa faʻaaoga tele e tagata le vaʻaiga masani. O lenei setete na faʻaaogaina e shamans mo faʻamoemoe eseese.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le le iloa atu, na latou siitia le agaga tau o fitafita, faamalolo ie mamai ma valoia le lumanai. I le faʻaiuga o le seneturi lona 19, o le suʻesuʻega o mea ofoofogia e faʻatatau i le hypnosis na faʻasaienisi Faʻatasi ai ma tagata na latou faia se sao tele i le atinaʻeina o hypnosis, sa i ai foi saienitisi mai Lusia.

O le talaaga o le aiga o hypnosis na o mai ma luga, lalo ma maualuga-tulaga faʻalumaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le ogatotonu o le seneturi lona 19, o se tagata asiasi faʻafoliga e igoa ia Hansen sa lauiloa. O le tau o le sauniga, lea sa faia i totonu o se tamaʻi fale mautotogi, e 200 rubles - o se aofaʻi tele o tupe i lena taimi.

O saienitisi i totonu o le atunuʻu i le vaega o neula ma le mafaufau, o e na mafai ona auai i sauniga a le faʻapitoa, na matua faitio ia te ia. Mulimuli ane, faasaina hypnosis lautele e le Fono Medical. O le metotia na faʻatagaina ona faʻaaogaina e na o le faʻamalolo ai o tagata, pe a iai seisi fomaʻi sa i ai i le sauniga.

Talu mai lena taimi, o le atinaʻeina o hypnosis i le tatou atunuʻu ua telegese lemu. E tusa ai ma gasegase, latou te leʻi sailia le fesoasoani mai fomaʻi faʻapitoa, talu ai sa latou totogiina mo le tautua a fomaʻi e toalua i le taimi e tasi.

Ile luasefulu tausaga mulimuli ane, na faaleaogaina ai e le Fono Faafomaʻi le faaiuga na faasa ai hypnosis lautele. E masani lava, i le taimi ua tuanaʻi, fomaʻi ua lafoa atoa le faʻaaogaina o metotia, talu ai latou te le manaʻo e lamatia o latou lava tulaga.

O lea ua e aʻoaʻo le au faitau pele, pe faʻapefea ona e aʻoaʻo e oe le faʻafomaʻi. Faʻaaoga ia motugaafa, faitau le galuega a taʻitaʻi faʻataʻi faʻamaoni, ma e mafai ona vave ona e ausia lau sini i le fale. Ou te faʻamoemoe o le a e faʻaaogaina le mauaina o agavaʻa mo lelei mafuaʻaga. Feiloai mulimuli ane!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Misia oe mama i taimi uma ma aso m oe e le uma.. (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com