Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona avea ma ninja

Pin
Send
Share
Send

Afai e te fiafia i faʻamatalaga pe faʻafefea ona avea ma ninja i le moni olaga, siaki le tusitusiga. O le a ou amata i le mea moni e faapea o ninjas o onapo nei e seasea faʻaaogaina laʻei masani, ma oa latou auupega e le gata i fetu lele.

I tulaga o le olaga nei, o nei tagata faʻapitoa e tatau ona faʻatonutonuina isi tomai ma agavaʻa. Ae maise lava, latou te aʻoaʻoina e maua ni faʻamatalaga taua e aunoa ma se aʻafiaga o le tino, faʻafoeina le agavaʻa faʻafoliga.

I aso ua leva, o Iapani ninjas o ni vaega o se nuu, aiga, poʻo se faʻatonuga. I nei aso, latou te fai ma sui o tagata totoa naʻo tagata tulimanu o loʻo faʻatinoina sabotage gaioiga ma le le toe vaʻaia.

Ninja o le sili maualuga o Iapani atamai. Ma e ui lava o le toto pisinisi e le o la latou galuega autu, i taimi ua tuanaʻi, o na tagata suʻesuʻe e masani ona faʻamama o latou lima i le toto. Na toetoe lava a le mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le sauniuniga talafeagai.

I aso nei, o tagata faʻatino galuega ua taʻua o matai o sipai poʻo sikola lautele. O nei tagata e masani lelei i metotia o le tino ma le mafaufau aʻafiaga, lea e fesoasoani e maua ai faʻamatalaga.

Faʻafefea ona avea ma ninja i le moni olaga

E tele tagata i fafo o iina e fia iloa pe faʻafefea ona avea ma ninja i le moni olaga. O i latou uma o loʻo naunau e faʻatautaia le ata o le le vaʻaia. Ma afai o nisi e tosina mai i le sitaili o le olaga tuulafoaʻi, o isi e fiafia tele avanoa. I le taimi lava e tasi, latou te iloa latou te manaʻo e faʻamalosia atili faʻaletino ma faʻaleagaga.

Afai e te manaʻo moni e taunuʻu lau miti, e le mafai ona e faia e aunoa ma se faiaʻoga moni. E tatau ona e faia i aso uma, ma faia le tele o taumafaiga. Faʻaopopo e umi se taimi.

E oʻo foi i se aʻoga aloaia e le mautinoa ai e mafai ona aʻeaʻe i le tumutumu o faatufugaga. Ma e le o se mea e ofo ai, aua o le ala faigata e o mai faʻatasi ma le titanic galuega ia te oe lava.

Ui i lea, afai e te faʻalauteleina atinae, toleni lou tino ma le mafaufau, o le a mafai ona faʻalatalata atu i le tulaga o le "po taua". I le lafoina o lenei tala, ou te faʻamoemoe o le a fesoasoani ia te oe ia avea atili lelei, malosi ma poto. O le a le mea e manaʻomia?

  1. Afai e te miti o le sologa lelei atinaʻe, faailoa mai ou malosiaga ma vaivaiga, saili se gagana masani ma latou. O le maoaʻe gafatia tino o se ninja e faʻavae i luga o le maualuga atinaʻeina o latou lava agavaʻa ma a latou faʻaoga saʻo. I le taimi lava e tasi, o le tino e toleni ma le faʻamoemoe ma tumau.
  2. Toleniga e aunoa ma toniga, mea faigaluega ma mea faigaluega faʻapitoa e le aoga. Ole mafuaʻaga lea ia sauniuni lelei mo lau toleniga. Oe mafai ona taumafai e faataʻitaʻi ta i luga o se aluga, ma faʻamaʻaina lau saʻo i le togiina o se laʻau i totonu o se vaieli, ae le tatau ona e faʻamoemoeina se iuga lelei. Faʻatau mai poʻo ni meafaigaluega mo toleniga.
  3. Faʻataʻitaʻi. O le lisi atoa o faatufugaga e mafai ona mitamita ai se ninja e matua tele lava. Moni, tele o latou e le aoga i se tagata onapo nei. E ui i lea, o le malamalama i luga o le olaga e aoga i faigata tulaga.

Lenei ua i ai sau aitia pe faʻafefea ona avea ma ninja i le moni olaga. I le faʻamalosia o le tino ma le mafaufau, o le a e faʻafaigofie ai le olaga, o le a fesoasoani ia te oe e onosaia ai faʻafitauli faigata o loʻo aliaʻe mai luga o le ala o le olaga.

Faʻafefea ona avea ma ninja i le fale

Faʻaauauina le autu o le tusitusiga, o le a matou mataʻituina aʻoaʻoga scouts i le fale. I se isi faaupuga, o le a faatatau i le auala e avea ai ma ninja i le fale.

O le toleniga e faʻavae i luga o se malosi-malosi aʻoaʻoga metotia. I le avea ai o se vaega o le toleniga, sili atu ona uaʻi atu i le faʻafiafiaina o tulaga ma tulaga e sili ona latalata i le taua moni.

Naʻo le tulaga lea, o le scout i le lumanaʻi o le a aʻoaʻo e faʻatonutonu le psychophysiological state pe a feiloaʻi ma le fili, faʻatumauina le saoasaoa o gaioiga, faʻamaopoopoina o gaioiga, le lava o le vaʻaia ma le toʻafilemu i totonu.

Sei o tatou talanoa saʻo e uiga i toleniga. E i ai ni tulaga manaʻomia mo le sauniuniga gaioiga i le fale, aofia ai:

  1. Faʻasolosolo... Faʻateleina le avega, malosi ma le saoasaoa o osofaʻiga faʻasolosolo ma i laʻasaga. I se isi faaupuga, oe le tatau ona vave auai i le mamafa toleniga, talu ai latou o le a faʻaleagaina le tino e le o sauni mo titanic taumafaiga.
  2. Faʻaauau... Ole tulafono lona lua ole ki ile manuia. Toleni faʻasolosolo ma masani. Aua le umi le malologa i le va o vasega. Toleni i aso uma e tusa ma lau toleniga faʻatulagaina. E le fautuaina e se ese.
  3. Faʻapalepale... Fai mai le au popoto, faamalositino e tatau ona o faatasi ma le feololo i meaʻai ma isi mea fiafia. I le taimi lava e tasi, vodka, cognac, pia ma ulaula e faʻasaina. O le mea moni o amioga leaga a faʻaititia le toleniga i le leai. Afai e le mafai ona tuʻu ese au masaniga, o le a le avea oe ma ninja moni i le moni olaga.
  4. Pulea oe lava... Taofi lau toʻafilemu i lalo o tulaga uma. O le faʻaalia o lagona le faʻatonutonu, e aofia ai le faʻamalosi ma le fefe, e le tatau ona faʻatagaina. Lenei o le a fesoasoani e faʻaali martial art, faʻatuatua ma le naunautaʻi i se tulaga ogaoga tulaga.
  5. Faʻaaloalo... A faʻamalositino, faʻamalosi, faʻatonutonu, ma aoina. Mulimuli i faʻatonuga ma faʻasinoga e le faʻatulafonoina, ma le faʻaaloalo lava.

Pei ona e iloa atu, e iai manaʻoga faigata ile faʻamalositino ile fale. Afai e te manaʻo e avea ma se sipai moni, e tele se taimi ma taumafaiga e alu ai.

Faʻafefea ona avea ma ninja i le 5 minute

Afai na e amata faitauina le tusitusiga mai le amataga, ua e iloaina o le avea ma se ninja moni e le faigofie. E le gata i lea, e tele se taimi ma taumafaiga e alu ai. E ui i lea, e le o lona uiga e le mafai ona avea ma sipai i se puʻupuʻu taimi. Afai e te masalosalo, faitau Faʻafefea ona Avea ma Ninja i le 5 Minute.

E le faatatau ile sauniuniga ma toleniga. A maeʻa ona toe iloiloina mea, e mafai ona e faʻavave ona faʻatulagaina lou ninja-style scout ofu. Lenei e manaʻomia se mitiafu uliuli. Faʻafefea ona ou liua i se ninja?

  1. Ou te aveina se mitiafu uliuli. Ou te taumafai e faʻaaoga se tele e mafai ai i lenei gaioiga. O le mea moni o le lumanaʻi ofu o le a puipuia le ulu mai prying mata ma maua ai le tele faalilolilo.
  2. Ou te le ofuina se mitiafu e pei ona masani ai - Ou te tuʻuina lima ma fusi i luga o loʻu ulu.
  3. Ou te tuʻu le pito i luma o le kola i luga o le isu ma le tua i luga o fulufulu mata.
  4. Ou te togiina lima o le mitiafu i luga o loʻu tua ma nonoa lelei.
  5. Ou te faasaʻoina ma le faʻaeteete mea uma, ma taumafai ia ausia le sili atu le mafanafana.
  6. E tumau pea ona tuʻu i luga o se pogisa jumper ma se ua maualuga ma fai se foliga faʻamalosi.

I le mulimuli ai i laʻu fautuaga, vave fai se ofu mo oe poo lau tama. E totoe e faia ni fetu lele mai le pepa.

Faʻafefea ona avea ma ninja - faʻatonuga

Tomai faʻapitoa na aʻoaʻoina mai lava i le amataga o lona matua. O le a ou taʻuina atu ia te oe poʻo a faʻatonuga na faʻaaoga e toleni ai ninja i Iapani anamua.

  1. Saunia ninja mo se olaga faigata mai le pepe. O le moega pepe ma le pepe na tuleia malosi i le puipui. I le aluga o taimi, sa masani ai le tamaititi i le tetete ma faʻaputuputu faatasi pe a lavea.
  2. Aʻoga na aʻoaʻoina i le matua o le 6 masina. E maitauina o lenei tausaga e le mafai e tamaiti ona savavali.
  3. O le taimi lava na tolu ai le tausaga o le tamaititi, na tatau ai ona ia faia se faʻamalositino manaʻoga manaʻoga na atiaʻe faʻamaoni ma tumau. I le tausaga mulimuli ane, ua oʻo i le taimi mo taʻaloga e atiaʻe ai lagona faʻaalia.
  4. Na latou koleni ninja i taimi uma, galo e uiga i aso malolo ma faaiuga o vaiaso. Taimi avanoa mai toleniga, tuutoina i le suesueina o vailaau, diplomacy, gagana ma le iloa faitau.
  5. I le 12 o oʻu tausaga, na ou tamoʻe ai i le 25 km i aso uma e aunoa ma le tu.
  6. Sa aʻoaʻo le sikauti e tautau i luga o se laau, ma uu mai se lala. I lenei tulaga, o le tautau taimi na oʻo atu i le 60 minute.
  7. Faʻapitoa mafaufau na totogia i le atinaʻeina o le puʻeina manatuaina ina ia mafai ai ona taulotoina faʻavasega pepa.
  8. O le ninja na sasaina i taimi uma i le sasa poʻo le fasilaau e faʻafaigofie ai le tino e onosaia le tiga.
  9. Ina ua mavae sina taimi, sa faia ni faamalositino tiga, lea na maua ai soʻoga faʻatasi fetuutuunai.
  10. O isi taimi e loka ai tamaiti aoga i totonu o le potu pogisa ma meaʻai. O le iʻuga, na latou aʻoaʻo e vaʻai i le pogisa atoa.
  11. Naʻo le tasi le tagata fou i le lima na ola e 15 tausaga le matua. I lenei tausaga, na avea o ia ma sui o le ninja nuu. Ina ia auai i le aiga, latou faia se taua misiona.
  12. I le tausaga o 15, suesueina Zen Buddhism na faamoemoeina. I le taimi nei, na ia faia soʻo se galuega e aunoa ma ni faigata faʻapitoa.
  13. O le averesi olaga umi o se ninja sa 25 tausaga. Toatele na feoti i tofiga, i taupulepulega ma mailei. O isi taimi e le mafai e le tino ona tatali le tiga aʻoaʻo.
  14. E leʻi tau faʻamoemoe tamaiti aʻoga i le olaga faʻale-aiga.

O le tusitusiga i le faʻafefea ona avea ma ninja ua maeʻa. I totonu, na e aʻoaʻo ai o le sauniuniga auala e umi, tiga ma faigata. E ui i lea, e mafai ona avea oe ma ninja e aunoa ma se galuega titanic pe a fai naʻo lou faia o se ofu e fesoasoani ia te oe e toe faʻafouina ai.

Ninja o se faʻataʻitaʻiga e mulimuli ai. Naʻo le malosi i le agaga e tumau pea le toʻafilemu ma le mautinoa i tulaga faigata. Tusa lava pe a e le faʻatautaia le martial arts ma fausia se galuega i le poto Iapani, i le tulaga o le faʻalauteleina o le agaga i luga atu o oe, o le a e mauaina ni faʻaiuga faigata i le olaga moni.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to make a Pinata base, bowl, ball, sphere. Paper Mache Paste. Cheap, Simple and Easy (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com