Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le faʻaaogaina o le geranium i taʻaloga taumafataga: lelei ma leaga

Pin
Send
Share
Send

O le tausi fale o le geranium o se fale teu lelei e le lanu piniki, paʻepaʻe ma mumu fugalaʻau. E tele ituaiga o geranium, e tofu i latou ma faʻamalologa meatotino. Mo sina taimi, o le laʻau na galo, leai se faʻapitoa aia na faʻaalia i ai.

E ui lava o le aoga foliga o geraniums na lauiloa talu mai anamua taimi. O fomaʻi o le faʻamasinoga na latou faia ni vailaʻau manogi eseese, olo, vali. Lea lau, inflorescences, au na faʻaaogaina.

O iʻuga faʻafefiloi na togafitia matala manuʻa, supa, ma mu.

O le a lea

  • Geranium e fanau i Eleni. Faʻaliliuina, o lona igoa uiga o "kasita".
  • Igilisi faifeʻau George Tradescan o le muamua na faʻatupuina le tupu tupuʻaga.
  • Fai mai le tala, o le ituaiga laʻau lea na faʻasaoina le tupu mai le le moe.
  • O tamaʻitaʻi o le faʻamasinoga na latou faia teuteuga mai fugalaʻau geranium mo latou ofu, o aliʻi, i le isi itu, na taofia ai o ia mai le toe faʻafoi i tua o lima mo le manogi.

Lenei ua maua le geranium toe fanaufouina. O le laʻau e lautele faʻaaogaina i vailaʻau, taʻaloga, cosmetology. O vavega meatotino o loʻo faʻamatalaina e le mea moni o laʻau o le fugalaʻau aofia ai le tele o aofaʻiga o suauʻu taua. Ae uma mea uma, e le gata o laupepa e aoga, ae faʻapea foi i aʻa o le geranium. Decoctions ma tinctures ua saunia mai ia latou, faʻaaogaina mo faʻamaʻi o le manava ma gaʻo.

Uiga aoga

O se fale i totonu e mafai ona faʻamamaina le ea i totonu. Faʻatasi ai ma lona aafiaga faʻamaʻi, e mafai e le geranium ona aveʻese siama. O le fugalaʻau faʻafouina foi ma faʻatumu potu i le fale ma le malamalama rosa manogi, lea e i ai foi se toʻafilemu aafiaga i le tagata neula tino (oe mafai ona aoao atili e uiga i le mataʻutia ma penefiti o le geranium i le fale i lenei mea).

Faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o le geranium ether, latou te faia a latou lava fresheners. E i ai le aafiaga o le fugalaʻau mo namu, mogamoga, lago.

Geranium e faʻaaogaina i vailaʻau:

  1. Faatonutonu le galuega i totonu o le ate, fatugaʻo, gastrointestinal tract.
  2. Faʻaosofia le tafe o le toto.
  3. O le manuʻa manua, meatotino antibacterial.
  4. Onosaia i le ulu ulu. Fesoasoani ma migraines.
  5. E faʻaaogaina o se antipyretic agents.
  6. Puipuia foliga vaaia o edemas.
  7. Faʻaitiitia le toto.
  8. Faʻaaoga e faʻamalosia ai le puipuiga.
  9. Fesoasoani i tiga o nifo ma tiga taliga (oe mafai ona aʻoaʻo atili pe mafai ona faʻaaogaina le geranium mo tiga o taliga ii).
  10. E faʻaaoga mo faʻamaʻi gynecological, faʻaletonu masina.
  11. Faʻaleleia le lagona, aromatherapy e aoga i taimi o le faʻanoanoa.

O le Geranium e taua tele i le teuteuina o foliga. I luga o le faʻavae o suauʻu manaʻomia, e faia ai ufimata mo le tuʻufaʻatasia, suauʻu ma paʻu faʻafitauli (oe mafai ona maua nisi faʻamatalaga e uiga i se isi mea e aoga ai iinei le suauʻu geranium). O le faʻaaogaina o nei tupe e faʻaititia ai le nanaina o le gaʻo subcutaneeds, ma meatotino faʻamaʻi o le laʻau, e puipuia ai le aliali mai o fuafua. E sologa lelei le paʻu ma maʻaʻa.

Decoctions o geranium lau ma fugalaʻau fesoasoani faʻaititia le lauulu leiloa, faʻamalosia lauulu follicles, faʻamalosia o latou fausaga.

O le faʻaaogaina o laʻau otoʻoto i taʻaloga

Geranium o loʻo i ai le tele o aoga aoga, o le mea lea, i taʻaloga, pe sili atu, i se taʻaloga taʻaloga, o loʻo faʻaaogaina foi. O le faʻamalositino e masani ona fesoʻotaʻi ma maso faʻalauteleina, manuʻa ma tafia, ma faʻafetai i le tiga-faʻamalieina ma antiseptic meatotino o le fugalaʻau, e faʻamalolo vave ma televave.

I ana meatotino, o le geranium e tai tutusa lava ma le caffeine, e aʻafia ai le tino o tagata. Tagata o loʻo aʻafia i taʻaloga latou te faʻaaogaina o se mea e faʻaopoopo i meaʻai. Faʻamanuiaga o le mea faigaluega:

  • faʻalauteleina o le manatuaina ma le uaʻi;
  • faʻateleina le tumau;
  • faʻateleina faʻamalositino;
  • tuʻuina i lalo le tiga faitotoʻa;
  • faaosofia o maso maso;
  • susunuina o gaʻo o le tino.

Tagata taaalo o loʻo faʻaaogaina oloa ma le geranium upu faʻasolosolo avea malosi ma sili atu gafatia. E mafai e tagata siʻitia uʻamea mamafa ona siʻi maualuga le mamafa, e mafai e tagata taʻaʻalo ona tamoʻe vave, osooso vave, ma e oʻo lava i tamaiti aʻoga e mafai ona sili atu ona filiga, sili atu ona taulaʻi.

Taua O le vaega o le Geranium e i ai lona aafiaga i le tino e oʻo i le sefulu taimi malosi atu nai lo le kafeini. I le taimi e tasi, e le o aofia ai vailaʻau oona ma e matua saogalemu mo le soifua maloloina o tagata.

A o i ai i se taʻaloga taumafataga, geranium upu faʻaopoopo mafai mafai ona aveina ni nai taimi i le aso. Peitai, o le taumafaina e matua faasaina i le taimi o le tauvaga. E manaʻomia le faʻamalamalama manino ile va ole aʻoaʻoga male tauvaga, aua ole puleaina ole paʻu e foliga mai e le alualu i luma.

E mafai ona e mauaina nisi faʻamatalaga e uiga i le mea o loʻo faʻaaogaina le geranium, ona meatotino ma aʻafiaga, faʻapea foi pe faʻasa i Rusia, ii.

Laulau - gaʻo gaʻo mo tagata afeleti

O gaʻo gaʻo e fai ma sui o se vaega o taʻaloga meaʻai lelei. O le autu o lenei oloa o le faʻaititia o le mamafa o le tino. O ia faʻaopoopoga e faʻaaogaina e le tino, tagata e iai le lipodystrophy e maua ai pele pele i luga o le manava. Fat burners moni faʻatelevaveina le gaioiga o le leiloa mamafa, ao matua faʻateleina maso tuputupu aʻe.

O le fusi o alaleo o gaioiga faʻaopopo e fai si lautele, o loʻo faʻamatalaina ai le tele o 'oloa i luga o le maketi. O gaʻo gaʻo e iloga foʻi i itupa: mo fafine ma aliʻi.

Mo le filifiliga saʻo o le gaʻo gaʻo, e taua le faitau ma le totoʻa o le tuʻufaʻatasiga. E mafai ona aofia ai:

  1. kafeini ma ona sui;
  2. geranium;
  3. ti lanumeamata;
  4. tyrosine ma ona faʻavae;
  5. omega-3 acid.

O le faʻavae o gaioiga o nei mea uma o le faʻagaoioia o le neula, faʻaititia le manaʻo, ma maua ai le diuretic aafiaga.

Lisi o lauiloa lauiloa muamua-toleniga

Faʻatasi ai ma oloa mo toleniga, muaʻi toleniga poʻo, pei ona faʻaigoaina ai foʻi, o muamua-faʻataʻitaʻiga ma geraniums e sili ona lauiloa. O ia laʻau laʻau o loʻo iai le totoga 1,3-dimethylamylamine, lea e maua mai i le suauʻu ma le geranium. Lenei vailaʻau ei ai sona faʻaosofia aafiaga i le totonugalemu sisitema sisitema.

O se faʻataʻitaʻiga muamua-faʻavae faʻavae i luga o le geranium o se malosiaga faʻamalosia o le malosi mo se tagata afeleti, o se ituaiga o faʻaosofia. Peitai, e taua le faʻaaoga ma le faʻaeteete le vailaʻau. Afa itula ae e te leʻi taʻalo i taʻaloga, e tatau ona e inu 2-3 sipuni. Ma i le amataga lava o le faʻaaogaina o le oloa, e sili atu le ave ½ o se vaega masani, vaʻai i le tulaga ma iloiloina. E i ai ni aʻafiaga e faʻamatalaina i faʻatonuga mo le vailaʻau.

Le lelei o nei geranium muamua-toleniga:

  • cardiopalmus;
  • lagona o le popole;
  • faʻateleina le toto maualuga;
  • le mautonu.

Sili ona lauiloa muamua-toleniga:

  1. Mesomorph APS Meaʻai.
  2. Black Annis Gold Star.
  3. Krank 3D Pitchblack.
  4. Arez mai le Intel Farma.
  5. WTF Labz Fucking Jack.

E mafai ona faʻatauina i faleoloa i luga ole laiga i luga o upega tafaʻilagi a kamupani gaosi oloa, kamupani faʻapitoa, i fale faʻafomaʻi ma faleoloa o meaʻai i taʻaloga. O le tau o ia vailaʻau e afua mai i le 15,000 i le 3,000 rubles.

DMAA faigata aʻoaʻoga

E mautinoa lava O le geranium e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o sauniuniga faigata... O se tasi o ia mea o le DMAA, lea e i ai se faʻalumaina igoa taʻuleleia. O lenei vailaʻau faasaina i le tele o atunuʻu, ae i Lusia e mafai ona faʻatau faʻatulafonoina. Ole tau masani ole 2 afe rubles.

O suʻesuʻega ua faʻaalia ai o le DMAA o se agamalosi faʻaosofia ma e fautuaina mo tagata e ola lelei le olaga.

O le autu uiga o le vailaʻau:

  • Faʻamalosi, faʻateleina le malosi tumau i le taimi o faʻamalositino.
  • Fufulu gaʻo.
  • Ia fiafia.
  • Faʻaititia le fiaai.
  • O se mea e faʻaosofia ai le mafaufau, o se meaʻai faʻaopopo e fesoasoani e faʻataua ai le mafaufau, ina ia faʻateleina le amataga o le malosi o le tino.

Aʻafiaga itu:

  1. niniva filemu;
  2. leaga le moe;
  3. niniva;
  4. tachycardia;
  5. tete

E oʻo mai i le taimi nei, ua faʻasaina vaega o le geranium mo tagata taʻaʻalo afeleti. Ae ui i lea, na faʻaleleia e le au gaosi le metotia tuai o le vailaʻau, aveʻese nisi mea, ae le afaina ai le lelei i soʻo se auala.

O aʻoaʻoga faigata e masani ona saogalemu mo tagata taʻalo e leai ni faʻafitauli tau le soifua maloloina. Peitaʻi, o le faʻaaogaina e le aunoa o mea e faʻaosofia ai le mafaufau e mafai ona faʻaleagaina ai le totonugalemu o le tino ma faʻaititia ai le taʻaloga.

Geranium e le masalomia o se vailaʻau laʻau ma tele aoga meatotino. Ae o mea uma e tatau ona faʻaaluina i le feololo, matua tusa lava ma faʻatonuga, maitauina le faʻasino metotia. Ma o le a e maua ai le umi-faʻatali iʻuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Where Can You Buy Physical Gold Bullion? (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com