Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga ma foliga vaaia o cots mai le 5 tausaga le matutua mo teineiti, lanu lanu o oloa

Pin
Send
Share
Send

O le taua o le lelei moe e faigata ona soʻona faʻatatau, aemaise mo le tino o se tamaititi tuputupu aʻe, o le mea lea e taua tele ai le saunia lelei tulaga mo lelei lelei malologa i le po. Muamua lava, o lenei e faʻatatau i le faʻatulagaina o se nofoaga moe, lea ua filifilia e amanaʻia ai tausaga uiga. Lona uiga o moega o tamaiti mai le 5 tausaga le matutua mo teine ​​e tatau ona faʻatusatusa i le tausaga ua atofaina, ia ofi uma i ai. Aua neʻi galo e uiga i le vaega i fafo atu, talu ai e le gata o le mafanafana e taua mo tamaiti laiti, ae faʻapena foi se matagofie foliga, tulaga ese o le ata.

O a ituaiga o faʻataʻitaʻiga e tatau ona e filifilia

E manaʻomia le tuʻuina atu i se moega e le faʻalavelaveina ai le gaioi, e mafanafana mo le tamaititi ma e masani ona mafaufauina. Afai e faʻatagaina le tele o potu a tamaiti, ona mafai lea ona e mafaufauina ni filifiliga mo seti, e aofia ai se pusatu, kesi poʻo ni nofoa. Faʻafetai i lenei filifiliga, oe mafai ona ausia se toniga foliga i le mamanu. I le isi faʻafitauli, ma se laʻititi talafeagai, tulimanu meaafale poʻo fausaga ma se suiga auala e sau e laveaʻi, ona o lea avanoa e sili ona sefe. Faʻapea foi lauiloa o tamaiti moega mai 5 tausaga mo teine ​​ma pusa mo ie lino poʻo meataʻalo, faʻapitoa mafaufauina ina ia mafai ai ona totoina i le tamaititi le tomai o le tutoʻatasi vaʻaia lelei o a latou mea, faʻamamaina, ma ia aʻoaʻi. O moega e mafai ona:

  • nofofua;
  • moega;
  • suia.

Mo le atinaʻeina o le tino o le tamaititi, o se moega semi-maumaa e talafeagai, o le sili faʻaosoina o le teʻi o loʻo avea ma sao i le sao avega i luga o le tuasivi. O matua o tamaiti tiotio e tatau ona vaʻavaʻai totoʻa i mea e fai ai potumoe e tele mea e faʻaaoga e faʻaaoga ai mea faigaluega, ma aiga e toʻalua fanau - mo ni faʻataʻitaʻiga e lua ona tulaga, o le sitepu tuʻu i luga e tu ai le itu o Suetena. Tamaiti fesuiaʻi moega e lauiloa, lea, pe a tatau ai, e mafai ona faʻateleina, faʻapea foi ma le filifilia o le manaʻoga paolo ma le ata.

Mea o gaosiga ma filifiliga mo pulou

Pe a filifili i meaafale mo tamaiti, o le sili ona mataʻituina e totogia i le filifiliga o tulaga lelei meafaitino. E aofia ai MDF, chipboard, laupapa (paina, maple, alder, beech), uʻamea, ufiufi ufiufi. Afai o le faʻamamafaina i luga o le saogalemu, o lona uiga o le filifiliga o le siosiomaga faʻauo mea o le a faʻamaonia atoatoa.

I tulaga o le maualuga, o se moega mo se tamaititi o 5 tausaga e latalata i meaafale mo tagata matutua, e ui lava o le faʻataʻitaʻiga laina aofia ai oloa uma ma ma aunoa itu. Matagofie fuafuaina ulu faʻaopoopo faʻaopoopo se faapitoa tofo i tagata taʻitasi fasi. E faʻalagolago i mea e fai ai meaafale, e teuteuina foʻi lona ulu ulu. Mo lenei, o mafaufauga laʻititi o uʻamea uʻamea e mafaufauina, o le vaneina o laupapa e faʻaaogaina, o nisi taimi e teuteuina ai i ata felanulanuaʻi i se autu atofaina. O se filifiliga autu o le a fiafia ai tamaiti o se moega mo se teine ​​mai le 5, lea e puʻeina ai se ata e fiafia i ai atavili i luga o ulutala. Foliga masani e faatafafa, semicircular, mamanu.

Tamaiti ua aulia le lima tausaga le matutua e feoaʻi i le moe ma e le masani ona faʻatonutonu gaioiga, o le mafuaʻaga lea e tatau ai i matua ona puipuia le tamaititi mai le ono pa'ū. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e tuʻuina le moega i se tasi o puipui, faʻaoga ni aluga e pei o ni itu ma inisiua oe lava i se palanikete mafiafia na faʻataʻatia i tafatafa o le moega.

Mamanu ma lanu o mamanu mo teine

Ae o lanu e fiafia i ai, o le moega mo se teine ​​mai le 5 tausaga le matua eseʻese i le le paʻepaʻe pupuni i le faʻatusatusaga ma talavou tausaga, malu leo ​​e sili ona taua: papaʻe, kulimi, piniki, peach, nifo elefane. Faʻapea foi, e matua le manaʻomia le taulaʻi atu i streamlines foliga e sili ona talafeagai mo tamaiti laiti i lalo o le 5 tausaga.

O le matua o le tamaititi ona avea, o le tele o filifiliga i ai, talu ai tamaiti sili atu ona lelei i le faʻatonutonuina o latou gaioiga, o lona uiga e mafai ona e filifilia uma se motu ma se faigofie form.

O le gaioiga o le faʻamalieina o se teine ​​ma se talafeagai moega filifiliga o le a le faigata, talu ai ituaiga maua tele avanoa. O nei uma o faʻataʻitaʻiga i le tu masani masani foliga, ma muamua fuafuaina. O se tasi o nei filifiliga o se moega malolo, faʻapipiʻiina i se auala e avea ai le nofoaga moe lava ia, lea e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga, o loʻo i le pito i luga, ma lalo o se galuega vaega ma se kesi. O teineiti ma le moega e fa pepa i le lace o le a faʻatagaina ai teine ​​e lagona e pei o purinisese moni. Moega meaafale i le tulaga o se taavale solofanua, maota ma 'olo, manu poʻo fugalaʻau e iloa ma faʻateleina le fiafia.

O a taʻiala faʻatosinaina le filifiliga

A oʻo i le soifua maloloina o tamaiti, o le filifiliga e faia ma le faʻaeteete lava. Totogi faapitoa ua totogia i:

  • saogalemu;
  • naturalness o mea;
  • galuega tauave;
  • mauaina o se lelei tusi faamaonia.

A filifilia, e tatau foi ona e mautinoa le faigofie o le faʻaaogaina o le oloa, le tele ma le laugatasia o mea ufiufi. O le le togafitia luga ma totoga o le lava le lelei e le taliaina. O nei mea uma e mafai ona faʻaalia i le faʻagasologa o se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le mea.

E te le tau popole fua ile saogalemu pe a e filifili i se moega mo teine ​​e faia mai siosiomaga faʻauo mea, e aofia ai ma le laau masani. O lenei mea e tele lelei. Muamua lava, o se manogi manaia ma se malosi faʻapitoa. O le faʻavaʻa, faia i le aluna, spruce, birch poʻo beech, ei ai lona natura matagofie ma faʻanatura aoga mea totino, mafai ai le tino o le tamaititi e manava.

O le a faʻaopoopoina le saogalemu i mea hypoallergenic, ma talu ai o tamaiti i lenei tausaga e feaveaʻi, o meaafale ma faʻamalosia avega avega vaega e sili. I le avea ai o se tulafono, o le manuia tele o moega pepe mo lenei tausaga e 180 cm i le 90 cm.

O le malaga faʻatasi ma le tamaititi i le faleʻoloa o le a fesoasoani ia mautinoa o le filifiliga e saʻo, lea e mafai ai ona tutoʻatasi iloiloina ma filifili le filifiliga e fiafia i ai. O le mea taua o le faʻalogo i ona manaʻoga.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Disc O Bed XL Portable Cot Bundle Costco Review (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com