Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻatauga i Perelini - lauiloa auala, faleoloa ma faleoloa

Pin
Send
Share
Send

Faʻatauga i Perelini e le lauiloa pei o Milan, Paris poʻo Niu Ioka. Peitai, i tausaga uma le faʻateleina numera o nofoaga faʻatau, faleoloa mamanu ma le tele o maketi o loʻo tatalaina i le Siamani laumua.

E le mafai ona fuafuaina le aofaʻi saʻo o faleʻoloa ma maketi i Perelini, aua e matua tele lava. O faleoloa e sili ona taʻutaʻua o loʻo tu i Kurfuerstendamm (sisifo o Berlin), Schloßstraße (itu i saute o le taulaga), Alexanderplatz (ogatotonu), Wilmersdorfer Strase (ogatotonu) ma Friedrichstrasse (ogatotonu).

Afai o oe i le Siamani laumua, o mea nei faʻatau e aoga le faia a o faʻatau.

Tulaga lauiloa a Europa

O le 'aʻai e tele faʻatau o laʻei e lua tau le tau (H&M, Calvin Klein, Puma, Tom Tailor) ma sili atu taugata filifiliga (Chanel, Dior, Gucci, Valentino).

Seevae Siamani

O seevae na faia i Siamani na masani ona taʻutaʻua i lo latou lelei, o lea ia vaʻai i ituaiga nei: Rieker, Tamaris, Pellcuir, ma isi.

Teuteuga

I le faʻaopopoga i lauiloa Siamani teuteu foliga (Schwarzkopf, Essence, Nivea), e mafai foi ona e faʻatau oloa na faia i isi atunuʻu o Europa: Rimmel London, Dior, Saint Laurent.

Meissen poselane

Masalo naʻo le pau lenei o le faʻatau e le mafai ona faʻatau i fafo atu o Siamani. Tusa lava pe leai sau avanoa e faʻatau ai se oloa, ia mautinoa e te asiasi i le kamupani faleoloa - e mautinoa e te le faʻanoanoa.

Kurfuerstendamm auala

Kurfuerstendamm o le auala faʻatau sili ona lauiloa i sisifo o Perelini. I le faʻaopopoga i fale taʻutaʻua lauiloa (ma e tusa ma le selau o latou iinei), tagata tafafao maimoa fiafia i lenei eria mo lona moni ma le agaga o aso anamua: fale o le faʻaiuga o le 19 seneturi, tele susulu pupuni faʻamalama ma fale mafanafana kafe, o le tele o na sili atu i le selau tausaga le matutua. Ae mo vaega o faʻatau atu, o loʻo i ai nofoaga faʻatau nei:

KaDeWe

E tusa ai ma le taua ma le taʻutaʻua, o lenei nofoaga faʻatau, lea ua faʻamatalaina mai le gagana Siamani o le "Trading House of the West", e tutusa ma le Moscow GUM. E seasea oʻo mai iinei tagata e faʻatau, aua o mea uma lava i i e tafafao maimoa mai i ai turisi: faleoloa ata, faleʻaiga taugata ma faleoloa e faʻatau ai mea manogi. O tau e talafeagai.

Ae tusa lava pe le lava au tupe e faʻatau ai aitema mai ia Valentino, Gucci poʻo Dior, e paʻu lava e le KaDeWe e faʻamemelo i le fausaga ma tulaga matagofie o faʻaaliga.

  • Tatalaina itula: 10.00 - 20.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.kadewe.de

TC Karstadt

O se faleoloa i luga ole laiga e mafai ona faʻatau ai lavalava, masini, mea teuteu ma mea tau fale. Tau e le maualuga atu nai lo averesi i le taulaga, o lea e mafai ona e faʻatau saogalemu oloa oe manaʻomia. E i ai le paʻu paʻu i luga o le tele o mea, ma faʻatau e masani ona faia.

  • Tatalaina itula: 10.00 - 21.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaia (lugalaina faʻatauga mafai): www.karstadt.de

TC Neues Kranzler Eck

O lenei faleoloa e faʻatatau i le au maimoa a le autalavou, o le mea lea e talafeagai ai faʻailoga iinei: S. Oliver, Mango, Tom Tailor, ma isi. Neues Kranzler Eck o se tasi o nai nofoaga i le taulaga e fiafia uma turisi ma tagata tafafao e faʻatau.

  • Itula faigaluega: 09.00 - 20.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.kranzler-eck.berlin

Peek & Cloppenburg nofoaga faʻatau

Peek & Cloppenburg mall o se tasi o faleoloa e fiafia tele i ai e faʻatau i tagata o le atunuʻu. O tau e fai si maualalo, ma o le lelei o oloa e maualuga. E aoga le faʻatauina o Siamani ituaiga seevae ma mea teuteu foliga iinei.

Tatalaina itula: 10.00 - 20.00.

TC Europa-Nofoaga

O le Europa-Center shopping centre o seisi fale faʻatau i le ogatotonu o tau o vaega. I luga o le teritori o le faleʻoloa, e tele ituaiga pisinisi faʻatau e tatau ona e faia ai faʻatauga nei: e faʻatau mea teuteu, oloa a le aiga, mea suamalie, ma, ioe, lavalava.

O le fale lava ia, lea o loʻo i ai le nofoaga tutotonu o Europa-Center, e tatau ona faʻaaoga faapitoa i ai - na aliali mai luga o le faʻafanua o Perelini i tua i le 1965, ma faʻamaonia ai le manuia o Siamani. O mea autu e te fiafia i ai o loʻo tu i totonu o le hall - o se punavai siva ma le uati vai.

  • Tatalaina itula: faataamilo i le uati (oloa tatala tatala mai 10.00 i le 20.00).
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.europa-center-berlin.de

Schloßstraße

Schloßstraße o loʻo tu i le itu i saute o Perelini, o lea la e laʻitiiti le nofoaga faʻatau, ae o tau i faleoloa i le lotoifale o le a maualalo ifo foi. O le mea masani, o tagata o le laumua o loʻo aʻafia i faʻatauga i lenei itu.

Das Schloss nofoaga faʻatau

Lenei nofoaga faʻatau, o lona igoa ua faʻaliliuina mai Siamani o le "Castle", e alofagia e tagata o le nuʻu, aua e ui lava i fafo o le faʻailoga o le nofoaga autu o faʻatauga, o tau e matua taugofie i faleoloa uma. Toetoe lava uma ituaiga faʻaalia iinei auai i le ogatotonu vasega: New Yorker, H&M, Mexx. I se faʻaopopoga i faleʻoloa lavalava, o le nofoaga faʻatauga i Berlin e faʻatau atu ai mea faʻaeletise ma mea manogi.

  • Itula faigaluega: 10.00 - 22.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.dasschloss.de

Forum steglitz

O le Forum Steglitzz ose faleoloa o mea tau tamaoaiga e le taʻutaʻua tele i tagata tafafao maimoa, ona o le tele o faleoloa o loʻo nofoia e faleoloa o loʻo faʻatau atu taʻaloga, mea tau eletise, mea fai a le aiga ma mea fau fale. E toʻaitiiti lava tamaʻi faleoloa faʻatau atu lavalava ma mea faʻaaoga.

  • Galue itula: 10.00 - 20.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.forum-steglitz.de

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Alexanderplatz

Alexanderplatz sikuea o loʻo tu i tafatafa o nofoaafi tulaga o le igoa tutusa, o lea e masani ona i ai le tele o tagata asiasi i faleoloa i lenei eria. Tau e maualuga atu nai lo se isi nofoaga.

Alexa

Alexa o se tasi o faleoloa faʻatau fou i Perelini, tatalaina i le 2007. Lenei e mafai ona e mauaina: tamaʻitaʻi, fafine ma tamaiti lavalava, mea faʻaaoga, mea manogi, teuteu foliga ma faleoloa ma teuteuga.

Laʻititi faʻapitoa faleoloa na aumaia Alexa lauiloa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ua tatalaina iinei le faleʻoloa o le confectioner's shop ma le faleoloa mo tagata na mananaʻo i ai tagata fiafia ma tagata afeleti.

  • Tatalaina itula: 10.00 - 21.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.alexacentre.com

Galerei Kaufhof

Galerei Kaufhof e fiafia tele i turisi, aua o le faleoloa e tu tonu i tafatafa o le pasi pasi. O faʻatauga nei e mafai ona faia ile ono fogafale:

  • fogafale muamua - mea manogi, mea teuteu ma faleʻaiga;
  • o le lona lua - lavalava o fafine, mea faʻaaoga;
  • o lona tolu o ofu o alii;
  • o le lona fa - ofu o tamaiti, meataalo;
  • lima - seevae, taʻaloga taʻaloga.

Faʻamatalaga aoga:

  • Itula faigaluega: 09.30 - 20.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.galeria-kaufhof.de

TK Maxx Outlet

O tagata tafafao maimoa uma na faʻatau i Perelini e sili atu ma le tasi le taimi ua fautuaina e o i le TK Maxx outlet pe a fai e te manaʻo faʻatau lelei. E faʻatau atu lavalava o ituaiga lauiloa ma le taʻutaʻua i le paʻu o le 30 i le 70% o le tau muamua. O le filifiliga o oloa e lapoʻa lava: aliʻi, fafine ma tamaiti lavalava, ofuvae, ato, mea teuteu ma si tamai tulaga ma mea manogi.

  • Itula faigaluega: 9.00 - 21.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.tkmaxx.de

Friedrichstrasse

Friedrichstrasse o se tasi o auala sili ona taugata ile faʻafanua o Berlin. E i ai faleoloa o taʻutaʻua ma taugata: Lacoste, Swarovski, The Q. I totonu o nofoaga faʻatau e taua le maitauina:

TC Quartier 205

Ole laʻititi lea o faleoloa faʻatau ile fale ma e aoga tele le asia o faleʻoloa ti ma faleoloa e fai ai ofu taugata. Lenei e mafai foi ona faʻatau lavalava mai ituaiga lauiloa a Europa.

  • Tatalaina itula: 10.00 - 20.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.quartier-205.com

TC Quartier 206

O se tasi o nofoaga faʻatau sili ona taʻutaʻua i Perelini. E aoga le faʻatauina o mea manogi iinei (o se tele tele filifiliga) ma asiasi i le matagaluega o faasao-oloa. Maitau foi, i luga o le foloa o loʻo i ai le faleoloa o le Last Season, lea e faʻatau ai faʻatauga i le tausaga ua teʻa i faleoloa lauiloa, ona toe faʻatau atu lea i tau maualalo.

  • Tatalaina itula: 10.00 - 20.00.
  • 'Upega tafaʻilagi aloaʻia: www.departmentstore-quartier206.com

TC Quartier 207

O le Quartier 207 faʻatauga faʻatauga o se faʻatusa o le Parisian gallery, lea e mafai ai ona faʻatau maualuga-lelei Siamani seevae, paʻu taga, mea teuteu ma manogi taugata. Ia mautinoa e siaki le falemaʻi Rusia poʻo Farani o loʻo i luga o le foloa.

Galue itula: 10.00 - 20.00.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Fautuaga Aoga

  1. Talu ai o le tele o faleoloa o Europa ma Amerika ituaiga o loʻo i totonu o le laumua Siamani, latou masani ona faia faʻatau. Afai e te manaʻo e faia se faʻatau sili ona aoga, sau i faleʻoloa i le iʻuga o le taumafanafana poʻo ni nai aso a o lumanaʻi le Kerisimasi - i le taimi nei ua faʻatau tuai faʻatauina i tau laititi.
  2. Aua neʻi galo e uiga i souvenir. Mai le laumua Siamani e taua le aumaia o se faʻatusa o le Berlin bear, o se fasi Berlin Wall, o se faʻataʻitaʻiga o se taʻavale Trabant, pia poʻo sukalati.
  3. Mo se faʻatau taugofie i Perelini, asiasi i fafo. I le avea ai o se tulafono, o tau i totonu e 40-60% maualalo ifo nai lo faleoloa masani.
  4. Afai ua e fiu e faʻatau i le faleoloa ma ua e manaʻo e faʻatau se mea e le masani ai, alu i le maketi utufiti. O le sili lauiloa o le Kunst-und Flohmarkt am Tiergarten. Lenei oe mafai faʻatau anamua meaʻai, mea i totonu ma seasea mea faigaluega.

Faʻatauga i Perelini o se avanoa e faʻatau ai mea lelei mai ituaiga lauiloa a le lalolagi i tau maualalo.

Faleoloa asiasi i seevae i Perelini i le vaitaimi o faʻatau.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TAUAFIAFI MA LE LOABAY aso Lulu 4 Tesema 2019: (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com