Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Ulcinj: o sili matafaga ma faletalimalo i Montenegro

Pin
Send
Share
Send

O matafaga o Ulcinj o mea taua ia o lenei nofoaga. Sandy ma pebbly, tumutumu ma vao - o loʻo maua uma iinei i lenei taulaga Montenegrin. O ata sili ona lelei o le matafaga ma le taulaga o Ulcinj i Montenegro o loʻo i lenei tusitusiga.

O Ulcinj o se nofoaga lauiloa i le itu i saute o Montenegro i le tuaoi ma Albania. Lauiloa i tagata tafafao maimoa ona o ona matafaga: latou e lapoʻa ma e masani ona leai se avanoa i luga o latou.

A fesiligia oe pe o a ituaiga matafaga o loʻo i Ulcinj, e mafai ona e tali saogalemu: soʻo se! E i ai uma faʻamaʻaʻa ma papaone nofoaga faʻafiafia. Mauaina o se matafaga matafaga latalata i Ulcinj e le o se faʻalavelave lava. Ina ia faia lenei, ua lava e aveina ni nai kilomita i matu o le taulaga. Ma o matafaga sili ona tumutumu o loʻo tu latalata ile Old Town.

O Ulcinj ua avea o se nofoaga sili ona mafanafana i le atunuʻu. Tusa lava pe timu i Budva poʻo Kotor, e susulu malosi mai le la iinei. O le mea lea, tele turisi e fiafia e faʻaalu a latou aso malolo iinei.

Matafaga

Matafaga tele (Velika plaža)

O le sili ona faʻasalalauina ma lauiloa i turisi matafaga i Ulcinj, Montenegro o Big (e masani foi ona faʻaigoaina Long Beach). Nofoaga i saute o le ogatotonu o le Old Town. O lona umi e tusa ma le 12 km, o lea e mautinoa lava o le a lava le avanoa mo tagata uma. E mafai ona e oʻo i Long Beach i vae (pe a ma le 35 minute mai le Old Town) pe i se taʻavale.

O le sami ma le matafaga faʻaputuga e tutusa i vaega eseese: oneone lelei ma se malolo lemu lalo. Ae o le mauaina o mea tetele faʻalagolago i luga o le faʻapitoa nofoaga. Ma, i se mea o loʻo iai avanoa matala mo le lisiina o sun loungers ma inflatable vaʻa, o loʻo iai faleoloa ma faleʻaiga. Ma e i ai nofoaga e matua gaogao lava.

Big Ulcinj Beach e masani ona vaevaeina i ni sone e faʻaigoa i igoa o faletalimalo lata ane poʻo faleʻaiga: Miami, Saranda, Capacoban, ma isi.

Nofoaga: Port Milena i Ulcinj i Bojana River, Ulcinj, Ulcinj Municipality, Montenegro.

Matafaga laitiiti

O le nofoaga o le Laʻititi Matafaga e matua alualu i luma - o loʻo tu tonu i tafatafa o le Old Town. O le mafuaaga lena e masani ai ona toʻatele tagata iinei, ma ina ia lava le taimi e nofo ai i se nofoa, e tatau ona e sau i se taimi o le 9 i le taeao. O le umi e naʻo le 400 m.

O le ulufale i le sami e malu, e lelei le oneone. O galu ma matagi malolosi e toetoe lava a le tupu. O le matafaga e fetaui lelei mo aiga ma fanau. Atinaʻe Eseese: e tele faleʻaiga ma faleoloa lata ane, o loʻo iai faleʻese ma taʻele.

Ada Bojana (nudist beach)

O le matafaga i le Ada Bojana Island o le sili ona tele nudist matafaga i Europa. O loʻo tu tonu i tua atu o le Great Ulcinj Beach. E tau le mafai ona savali mai le ogatotonu iinei: e sili le totogi o se taʻavale pe alu i se taxi.

O le matafaga o Ada Bojana e sili atu ma le 13 kilomita le sili ona oneone ma le sami sili ona mama. O le faitotoʻa i le vai e papaʻu, e leai ni mataua mataua ma oso i luga. E leai ni faʻafitauli i mea tetele: e faia e tagata uma o le atunuʻu mea uma e lagona ai e tagata tafafao le toʻafimalie. O le matafaga e iai faletaele ma taʻele. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai se falemaʻi palapala i lata ane, lea e faʻamoemoeina ai tagata mamaʻi ma faʻafitauli i le skeletal system, gynecological ma neurology

Nofoaga: Ada Bojana Nudisticka Plaza, Ulcinj, Ulcinj Municipality, Montenegro.

Matafaga o Valdanos

Ole tasi lea matafaga matafaga o le talafatai Montenegrin. Nofoaga 5 kilomita mai le Old Town i se faga filemu. O le umi e 500 mita. Ufiufi: maamaʻa tetele. O le faitotoʻa i le sami e le mafai ona taʻua papaʻu, aua i nisi nofoaga e i ai maʻa maualuluga ma oso aʻe. O loʻo i ai se togavao olive matagofie lata ane ma o laʻau paina e totoina i le matafaga.

E leai ni faʻafitauli ma mea tetele: o se cafe ma se faleʻaiga e matala i le vaitau, e i ai le faleoloa. Ua faapipii taʻele ma se faleuila. O loʻo i ai le nofoaga o loʻo aau ai e mafai ai ona e faʻafaigaluegaina se faiaʻoga. Lenei o se tasi o nai matafaga i Montenegro e le ova ova ma ituaiga uma o mea.

E mafai ona e taunuʻu ile matafaga mai le ogatotonu ile itula e tasi. Afai e le mafaia lenei mea, ona mafai lea ona e lisiina se taʻavale pe alu foʻi se taʻavale laʻupasese - e lelei auala iinei ma e leai foʻi ni faʻafitauli i le ulufale atu.

Matafaga fafine (Ženska plaža)

Pei ona taʻu mai ile igoa, naʻo fafine e mafai ona asiasi ile matafaga: e le faʻatagaina tamaloloa iinei e leoleo o tutu ile faitotoʻa. O lenei faʻailoga tagata ua faʻamatalaina e le mea moni e faʻapea o le faʻamaloloina o vaipuna hydrogen sulfide na maua i luga o le matafaga, lea e mafai ona faʻamaloloina le le fanauina ma faʻaleleia le soifua maloloina o fafine.

O le faitotoʻa i le sami e maʻai, aua o le talafatai e papa. I le tele o nofoaga, o se apefai ua vaneina i totonu o le papa, ma e mafai ona e alu saogalemu i lalo i le sami. Mo se totogi faʻaopopo (1.5 euro) oe mafai ona ufiufi oe lava i le togafiti palapala.

O le matafaga o loungers sun, faamalu, faleuila, taʻele. E leai ni faleʻaiga poʻo ni faleoloa.

Nofoaga: Steva Dakonovica Cice, Ulcinj, Ulcinj Municipality, Montenegro. Tu i le 3 kilomita mai le ogatotonu, o lea e te le tau totogia se taʻavale.

Lyman ou

O le matafaga o se tasi o sili ona lauiloa i Ulcinj, aua o loʻo tu 300 mita mai le Old Town. E siʻomia i itu uma e papa maualuluga e puipuia mai le matagi ma maua ai se avanoa e litaea ai.

Ufiufi - maamaʻa tetele. O le faitotoʻa i le sami e papaʻu.

E i ai le pa ma le cafe i luga o le 'upega tafaʻilagi. Ua tapunia le matafaga i le 19.00, o lea e te le mafai ai ona fiafia i le goto o le afiafi i lenei nofoaga.

Lyman II

Liman II o se tasi o sili ona laʻititi ma sili ona le masani ai i Montenegro. O lona umi e 450 mita, o le maamaʻa faʻamoe e le sili atu i le 200 mita. O le vaega o totoe o le matafaga e tulaʻi i luga o maʻa maualuluga ma laina i nofoa o le la ma nofoa faʻamama. O le teritori ei ai se pa, faleuila ma taʻele.

O le matafaga o loʻo manaʻomia tele e tagata uma ma turisi, o lea e malolo ai iinei, e tatau ona e sau i se taimi o le 10 i le taeao.

I se faʻaopopoga i matafaga ua taʻua i luga, e tele nofoaga vao i le talafatai e mafai ona e malolo ai na o oe. Afai o lou aso malolo lea, oso i lau taʻavale ma agaʻi i matu o le Old Town. Ua maeʻa 8-9 km tagata o le a feiloaʻi laititi ma laititi, ma o nofoaga o le a atili ai ona sili atu ona matagofie.

Faletalimalo i Ulcinj latalata i le sami

O Ulcinj e tele ona faletalimalo o loʻo tu i le talafatai muamua ma le lona lua. O la matou lisi e aofia ai faletalimalo silisili e tusa ma iloiloga a turisi.

Vagana Hotel Mediterraneo

  • Fua faatatau averesi i le booking.com - 8.7
  • O le tau o se potu faʻalua i le vaitau maualuga o le a tau ai le 118 euro i le po.

O le Hotel Mediterraneo e tu i le 900 mita mai le ogatotonu, ma ni nai tasini mita mai le matafaga (o le matafaga lata ane o Bolshoi).

O le tau e aofia ai se potu vateatea ma potu ma umukuka, taeao o le konetineta, nofoaga i luga o le nofoaga, vai tumaʻoti matafaga ma potu malolo ma maua fua taʻavale. I le fogafale eleele o le faletalimalo i Ulcinj o loʻo i ai se faleʻaiga o Europa taumafa, faʻapea foi ma se taumafanafana cafe mo malo.

Mo nisi faʻamatalaga ma tagata femalagaaʻi iloilo, faʻamolemole mulimuli i lenei sootaga.

Faletalimalo Golden Inn

  • O le averesi averesi togi malo o se tasi o sili ona maualuga i Ulcinj - 9.4.
  • O le tau o se potu faʻalua i le vaitau maualuga o le a tau 175 euro i le po.

O le faletalimalo Golden Inn e tu i le lua kilomita mai le ogatotonu o Ulcinj - i se nofoaga filemu ma le mafanafana. Mamao i le matafaga - 500 mita. O le matafaga lata ane o Bolshoi.

O le tau e aofia ai le leai se totogiina paka, o se tele laufanua ma le sami vaʻai i potu uma, faletaalo, sauna ma vevela tapu. O tagata sili ona lelei na galulue i le fuafuaina o potu i le Golden Inn, o lona uiga o potu taʻitasi e tutasi ma manaia i lana ia lava ala.

Faletalimalo malo i Ulcinj, Montenegro mafai ona totogi se uila matua leai se totogi.

Ina ia aoao atili e uiga i le faletalimalo ma faitau iloiloga o turisi oe na iinei, mulimuli i lenei sootaga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faletalimalo Ajna

  • Fua faatatau averesi - 8.9.
  • O le potu e lua i le vaitau maualuga o le a tau ai le 45 euro i le aso.

Hotel Ajana e tu i le 5 kilomita mai le ogatotonu ma le 600 mita mai le sami. O le matafaga lata ane o Long Beach.

O le faletalimalo ofaina fua taʻavale, vai taele, malae vaʻalele taʻavale, leai se totogi Wi-Fi. O potu taʻitasi e iai le kofe masini, o le fale taele tele ma mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei.

O le konetineta poʻo le buffet 'aiga o le taeao e tilivaina i taeao uma (lautele lautele filifiliga). E i ai le pa i le fola o le eleele. O loʻo faʻamatalaina ii nisi faʻamatalaga auiliili e uiga ile mea lea.
O matafaga o Ulcinj e manino le sami, matagofie vaaiga o le taulaga ma le tele o le la.

O se vitio puʻupuʻu e uiga i le malaga i Ulcinj:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Montenegro Travel Tourism Budva Kalaja Ulcinj Crna Gora (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com