Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Mayrhofen - o se sili ski nofoaga i Austria

Pin
Send
Share
Send

Mayrhofen ski resort o le sili ona tele ma sili ona lauiloa o le vanu atoa o Zillertal. E ofaina atu i ana tagata asiasi avanoa lautele o avanoa masani a Austrian i se tau talafeagai.

Mayrhofen mai le A i le Z:

O Mayrhofen e tu i le 630 mita i luga atu o le sami ma o loʻo tu i le pito i luga o le vanu o Zillertal. O le fatu o le malo tele o Tirol (Ausetalia aofia ai iva teritori iunite, e aofia ai le "laueleele", lea sipelaina i totonu o lona faavae). O le sili atu ski area i le vanu.

O lenei nofoaga na tupu mai i se tamaʻi pitonuʻu o loʻo tu i le va o malifa e taʻua o Ahorn ma Penken. E i ai lona taua faaleaganuu ma faʻasolopito, aua na faʻavaeina i le vaitaimi o le Middle Ages, ma o ni fale tuai iinei amata mai i le 14th seneturi.

I le taimi nei, o le faitau aofai o le taulaga aofia ai 3864 tagata, ma o le eria e 178 sikuea mita. km O le autu gaioiga a le taulaga tagata e fesoʻotaʻi ma le turisi pisinisi ma le auaunaga vaega.

Mo ai e mo ai?

O le nofoaga a le Mayrhofen e tosina mai ai le au maimoa eseese. O le a fiafia tagata talavou i le taulaga i le po, ona faleʻaiga, fale pia, ma isi nofoaga faʻapenei. E tele tafaoga ma gaioiga mo ulugaliʻi. E oʻo lava i tamaʻi turisi taʻatele o loʻo iai aʻoga faʻafaaseʻe a tamaiti ma kulupu.

Tamaiti ma tagata matutua lagona lagona masani iinei - o le maualuga o le nofoaga o loʻo tu ai e le mafua ai se faʻalavelave. O iinei e mafai ai ona e feiloaʻi i tagata faaseʻe i tulaga eseʻese o toleniga ma mea e fiafia i ai, lea e faʻafaigofieina e le iai o malifa ma auala malulu ma tifato.

Filifiliga a tupuaga

Faatasi ai ma le umi atoa o le sili atu 130 km, o le auala Mayrhofen o le tifato ma sili ona lauiloa slope i le atoa atunuu. O le eria mo faaseʻe ma faaseʻe aisa e tu i le maualuga o le 650 m i le 2500 m.

E i ai auala mo tagata faasee o eseese toleniga uumi (i km):

  • mo e amataina: 40;
  • mo le ogatotonu tulaga: 66;
  • mo polofesa: 30.

Mo se malamalamaaga sili atu i lo latou tulaga i luga o le eleele, e fautuaina ia faamasani oe lava ia ma le Mayrhofen auala auala muamua. O le auala umi lava, sili atu i le 12 km, e tau mai i le Hintertux Glacier i le ogatotonu o le Ziller Valley. O le eseʻesega o le maualuga o le 1700 m luga o le sami. E i ai foi auala mo faasee faasee ma savaliga sopo.

Penken slope

O le malifa o le Mauga o Penken (Austria) o le itulagi faaseʻe taʻutaʻua. O le autu aveina, le gondola, alu iinei. O le faaseʻe iinei e mafai ona faia i tafatafa o le maualuga o le 650 m i le 2000 m.

O auala sili ona manaia mo tagata faaseʻe o le averesi o le malosi o loʻo i le vaega o le tumutumu o le mauga - Pekhenoich, i le maualuga o 2100 m luga o le sami. Mai ii e mafai ona e toe foʻi i le ogatotonu i le uaea taʻavale pe i luga o le auala mumu i nofoaga lata ane (Hippach, Finkenberg), ona ave ai lea o se pasi turisi. I le itu i matu o le Gerent slope o loʻo i ai se faigata taupou ala mo polofesa.

Ahorn slope

O le malifa o le Mauga Ahorn (Austria) e laʻititi atu lona fua nai lo le muamua. Ae ui i lea, o le lelei o tagata uma o gafa mai le mauga toe foi i le ogatotonu o Mayrhofen (mamao e lima kilomita). Ole filifiliga pito sili lea ona lelei mo tagata faimalaga faimai, amateurs, faʻapea foʻi ma ulugaliʻi ma tamaiti.

Taavale uaea

E faigofie tele ona e alu i nofoaga faaseʻe - naʻo le ave o se tasi o uaea taʻavale. I le aotelega, o le nofoaga faʻapitoa e 57 eseese siʻiina:

  • sisi toso - 18 pcs.;
  • tiotio - 18;
  • uaea uila - 6;
  • vaʻalele - 2;
  • isi - 13.

I Mayrhofen, o loʻo i ai uaea taʻavale e aumai saʻo turisi mai le taulaga tutotonu:

  • Arhornbahn: itula faigaluega - mai le ogatotonu o Tesema i le Aso Sa mulimuli o Aperila (15.12.2018-22.04.2019);
  • Penkenbahn: itula faigaluega - mai le amataga o Tesema e oʻo i le Aso Sa mulimuli o Aperila (01.12.2018-22.04.2019).

O le Penken ski area e mafai ona oʻo iai le gata i le taulaga uaea taʻavale o le igoa tutusa. Mai le pitonuu tuaoi o Hoarberg, o le Horbergbahn uaea taavale tamoe, lea fesoasoani tagata faasee taunuu i latou taunuuga i le tumutumu itula. Tatalaina itula: mai ia Tesema 1 e oʻo ia Aperila 22.

Nofoaga amata itula: 08-30 i le 17-00 ia Tesema 24, mai ia Tesema 25, amata ile 08-00

O le aofaʻi gafatia o le siʻiina o 60 afe tagata i le itula.

O le pasese i le eria faaseʻe e faʻamoemoe i le pasi pasi na e faʻatauina.

Skipass: auiliiliga faʻamatalaga ma tau

Mo se nofo lelei, e fautuaina e faʻatau muamua se pasi pasi. Ole pepa femalagaaʻi faʻaonapo nei e aoga mo siʻitia tulaga o fale faʻaseʻe i le lalolagi. I le mea lea, i le faʻailoaina o se alasoso i le faitotoʻa, e te le tau popole fua i pasese i taimi uma. Lenei faia malologa faigofie ma hassle leai se totogi.

O lona taua ua faia i lalo o le aʻafiaga o le tele o itu:

  • tausaga - paʻu mo tamaiti ma talavou, ae ia e mautinoa e tuʻuina mai se pepa faʻailoga;
  • taimi o faʻaoga (o itula o taeao e sili atu le taugata nai lo o afiafi o itula);
  • numera o aso (o le pasi vaiaso e sili atu ona aoga nai lo le lua-aso pasi);
  • numera o malaga;
  • itulagi o gaioiga.

Afai o loʻo e fuafuaina e asiasi i lenei nofoaga faʻaseʻe i Oseteria, ona tatau lea ona e faʻamaninoina pe o le Mayrhofen ski pass o loʻo aofia i le tau o turisi Ole toʻatele o turisi e faʻapea ona aveina pasi pasi e ala i le le faia. E mafai foi ona vave tuuina atu luga o le 'upega tafaʻilagi.

O ituaiga pasese nei e aoga i le nofoaga o Mayrhofen:

  1. Skipass Mayrhofen - tufatufaina i Mayrhofen, Finkenberg, Rastkogelm, Yeggalm. Faʻatau mo le oʻo atu i le lua aso.
  2. Superskipass - e faʻagaioia i le vanu uma o le Zillertal, e aofia ai ma le Hintertux Glacier. E faʻatau mo se vaitaimi o le lua aso.

O pasi faʻaseʻe e aoga e le gata ile siʻitia i luga, ae faʻapea foʻi i femalagaaʻiga lautele (e oʻo i mea faaseʻe ma le iai o faaseʻe poʻo ni kiona).

Skipass o se chips-faʻavae palasitika pepa mo fesoʻotaʻi galuega. E mafai ona e teuina ma faʻamanatuga o le taimi faʻaalu, pe mafai ona e toe faʻafoʻi atu. Mo le toe faʻafoʻiina o se pepa le faʻaleagaina i le kesia, o loʻo iai se tupe teu malu e 2 euro.

I le vaitaimi o le taumalulu 2018-2019, o le Mayrhofen faaseʻe pasi pasi tau:

  • Skipass Mayrhofen mo le 1 aso: € 53.5 tagata matutua, € 42.5 talavou, € 24.0 tamaiti;
  • SuperSkipass mo 2 aso: € 105.5 / € 84.5 / € 47.5;
  • SuperSkipass mo le vaiaso: € 291 / € 232.5 / € 131.

O tau o loʻo i ai nei e masani lava ona faʻasalalau i luga o le upega tafailagi aloaia www.mayrhofen.at.

O le upega tafailagi o loʻo iai se faʻafanua fesoʻotaʻiga o le Mayrhofen ala i le 2D ma le 3D faʻavae. O lenei mea e faʻatagaina ai oe e vaʻai faʻalelei ma manatua lelei le vaega o le nofoaga faʻaseʻe, le mapusaga ma le nofoaga o malifa.

Tele mea e fai i Mayrhofen i le taumalulu

E ui lava i le mea moni o le Zillertal o se itulagi faaseʻe, e tele avanoa mo taumalulu aso malolo ma o ese mai le faaseʻe i tafatafa.

  • O le laufanua laufanua o le vanu e faʻatagaina oe e malolo mai le pisi o le taulaga, naʻo lou fiafia e savali i totonu o kiona. O le teritori o loʻo i ai le tele o numera o auala savali mo tagata savali. Mo faʻapitoa romantics o loʻo i ai le avanoa e savali ai i snowshoes mamao mai tagata uma, luga o le kiona le paʻi.
  • Tagata tafafao maimoa o vaitausaga uma o le a talisapaia moni le faaseʻe ma le kiona faʻasusu. E mafai ona mautotogi Sleds, ma mo tiʻetiʻega i luga o le "buns" ua fufula, e i ai auala eseʻese e 200 m le umi.
  • E taʻutaʻua tele le faʻaseʻe aisa ma le aisa.
  • Mo snowboarders, o le a manaia le asiasi i se tasi o le lotoifale paka paka, mo se faʻataʻitaʻiga, Burton Park. O le paka ua saunia ma lua tutusa auala ma tolu osooso osooso. E tautuaina e lana lava siʻi. Ma mo le faʻafaigofieina o tagata asiasi, o le paka atoa ua vaevaeina i sone, faʻamoemoe i le tomai tulaga o tagata asiasi.
  • Afai e te manaʻo e sui mai le malologa malolo i se sili faʻatauaina faʻafiafiaga, ona avea lea o se tiʻetiʻe solofanua i totonu o se solofanua e toso solofanua o se mea manaia.
  • Mo tagata fiafia i taʻaloga ogaoga, e mafai ona latou faʻatulagaina se lele lele-lele mai se mata o le manulele - parakalafa.

Gaoioiga o le taumafanafana i le itulagi

O le vanu Zillertal e manaia i le tausaga atoa. I le faʻaopopoga i taumalulu gaioiga i le maualuga vaitau, o le itulagi itulagi ofoina turisi se lautele filifiliga mo taumafanafana aso malolo. O faʻafiafiaga o le taumafanafana e faʻavae i luga:

  • Savalivali i tafaoga i luga o auala tele i le taulaga. E i ai auala e 4 na o le mafanafana vaitau e faʻagaioia ai.
  • O le itulagi e 800 km o uila auala seti faʻasaga i tua o le natura Alpine. Uila, uila u-uila ma isi masini e mafai ona mautotogi.
  • O le 18-hole tapolo vasega faʻatasi ai ma se laufanua laufanua o le a faʻafiafiaina tagata tapolo.
  • Ma mo tagata feʻaʻei, o le vaitau o le taumafanafana o le taimi e mafai ai ona e fiafia e faʻatoʻilaloina Alps. E i ai le tele o masani aʻe aupa mo tagata feʻaʻei o eseʻese tomai tulaga ma uma tausaga.
  • I se faʻaopopoga, i se aso vevela o le taumafanafana, o le a sili ona matagofie le aau i le vai taele i fafo i le ea fou o le ea.

O fea e nofo ai

I le faasee Mayrhofen mafai ona e filifilia faletalimalo mo soʻo se tofo ma paketi. E sili atu i le 300 faletalimalo, faletalimalo ma isi fale mautotogi i lenei itulagi.

Faletalimalo taugata ma atoatoa saunia o loʻo tu i le ogatotonu o le taulaga. O le sili lauiloa i latou o le 4-fetu:

  • Faletalimalo Neue Post, latalata i le nofoaga tutotonu o le fono. O se potu faʻalua i le vaitau maualuga o le a tau le maualalo o le € 110. Nofoaga o Loo Iai Hauptstrasse 400, 6290 Mayrhofen, Austria.
  • O le Sporthotel Manni e tu latalata i uila ma auala sopo. Totogiina se lua potu i le maualuga vaitau amata i le € 150. Nofoaga o loʻo i Hauptstrasse 439, 6290 Mayrhofen, Austria.

E i ai foi sili atu paketi filifiliga i le taulaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faletalimalo taʻutaʻua lauiloa-3 o le Hotel Garni Glockenstuhl, tu 500 mita mai le ogatotonu i le tuatusi: Einfahrt Mitte 431, 6290 Mayrhofen, Austria. O le potu lua faʻatasi ma le malu taeao o le a tau € 150.

A manaʻomia, i totonu o le taulaga e mafai ona e filifilia ni faletalimalo 2-fetu mai le € 100 i le po ma fale mautotogi mai le vaega "leai ni fetu", amata mai le € 50.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona alu i Mayrhofen

Ina ia oʻo atu i le aʻai o Mayrhofen, ia oʻo atu i se taʻutaʻua o eria taʻutaʻua i Austria, e naʻo le lauʻeleʻele lava e te mafaia ai. I le uma, o le malae vaʻalele latalata i le nuʻu i se mamao mamao (le itiiti ifo 75 minute i le taʻavale):

  • Kranebitten o le malae vaʻalele o Innsbruck, o le sili ona tele i Tyrol.
  • Salzburg W. A. ​​Mozart Malae vaʻalele - Salzburg malae vaʻalele, i le tulaga lua.

Mo tagata Lusia, o le vaʻalele mai Moscow i Salzburg o le 4.5 itula.

O nisi avetaʻavale mai Lusia e mananaʻo e malaga naʻo a latou lava taʻavale. O le auala mai Moscow i Mayrhofen o 2,400 kilomita. Faʻamoemoe i lau malaga fuafuaga, e mafai ona e taunuʻu ai i le tasi ma le afa i le tolu aso.

O le auala sili ona taugofie e te alu ai i le nofoaga malolo o le faia lea o sau oe fesoʻotaʻiga ala i Munich, Siamani.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Faʻafefea ona sau mai Munich i Mayrhofen

I lana lava faitalia, e mafai e le turisi ona filifili:

  • Toleni. E leai ni nofoaafi tuʻusaʻo Munich-Mayrhofen, o lea o le a lua felauaiga. Muamua, matou te oʻo atu i le nofoaga o Jenbach (tusa o le 90 minute), ona matou sui ai lea i le nofoaafi i le nofoaga o Zillertalbahn. O tau uma o nofoaafi o le a tau tusa € 7.
  • Taxi O le mamao Munich-Mayrhofen e 180 km, lea e matua aafia ai le tau o le malaga - o le a tau mai € 200 ma sili atu.

E mafai ona e siakiina i taimi uma le talafeagai o pasese ii: www.bahn.com/en/.

E toatele tagata o le a fiafia e asiasi i le Mayrhofen ski resort i Austria. O se taulaga masani i atumauga, ma fale ma faʻafiafiaga mo turisi o soʻo se tausaga ma eseese avanoa. Ma o le 'eseʻese o gaioiga o le taumafanafana faia lauiloa e le gata i le vaitau malulu.

Vitio: Tuʻu ifo i lalo o le ala o Harakiri i Mayrhofen.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tirol Winter vs Summer Series. Mayrhofen (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com