Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Taiala i Amsterdam: 10 tafaoga sili ona lelei i Lusia

Pin
Send
Share
Send

Afai o le a e asiasi i le laumua o Netherlands, ua oʻo i le taimi e te mafaufau ai i lau malaga taʻavale. Ma i lenei oe o le a fesoasoani ia te oe e se faʻatonutonu taiala i Amsterdam, o ia e tautala Rusia, oe, pei o leai se tasi, malamalama i le talaʻaga, vaʻaiga ma le iloa tulimanu o le taulaga. O aso nei e mafai ona e mauaina le tele o faʻasalalauga mai taʻitaʻi tumaoti ma kamupani, ae le o latou uma ua sauni e faʻatautaia se maimoaga maimoa e faʻamalieina atoatoa ou faʻamoemoega. I lenei itu, na matou filifili ai e suʻesuʻe auiliili i manatu o taʻiala ma iloiloga o tagata faimalaga ma, o se faʻaiuga, na matou faia la matou pito sili ona 10 malaga sili i Amsterdam.

Artem

O Artem o se taʻiala e tautala i le gagana Rusia i Amsterdam, sa nofo i Netherlands mo le sili atu i le 10 tausaga, ma o le taimi lea ua mafai ai ona suʻesuʻe le atunuʻu i luga ma lalo. E galue o ia i se 'au o tagata e tutusa manatu e faʻatautaia ni malaga i le laumua o Dutch. O le taʻiala folafola o le a faʻaali e le gata lauiloa, ae faʻalilolilo foi tulimanu o le taulaga, ma ua sauni foi e faʻamanino uma auiliiliga o fiafia i tagata faimalaga. O taʻiala a le 'au a Artyom e tautatala i le gagana Rusia, e matua le malamalama lelei, e atoatoa ona tuʻuina mai faʻamatalaga, e le o le anoanoaʻi o latou tala i aso faʻasolopito, ae faʻatamaoaigaina i mea fia iloa. Artem e taitaia faigamalaga nei.

Faʻasa Amsterdam. Totonu

  • Tau: 30 € i le tagata
  • Tagata nofoia: 2 itula

I le avea ai o se vaega o lenei tafaoga i totonu o Lusia, o le taʻiala e o ma tagata tafafao maimoa i le lauiloa Red Light Street, lea o le a ia faʻailoa atu ai ia i latou na itu o Amsterdam olaga e matua faʻasa i isi atunuʻu. O le a e savali i luga o le auala tele, vaʻai fale talitane, faʻamasani i fale kofe ma faleoloa i totonu o le atunuʻu, faʻapea foi ma le paʻu i tafatafa o se ulaula-faʻafeiloaʻi pa e tuʻuina ai le Pelese pia. O na saolotoga uma e Amsterdam lauiloa tele o le a aliali mai i ou luma i lenei malaga.

Amsterdam i aso uma tafaoga

  • Tau: 20 € i le tagata
  • Tagata nofoia: 2 itula

Lenei malaga taamilo o Amsterdam i Lusia ofoina se filifiliga o 2 auala, lea feauauai i le tasi ma le isi i isi aso uma. O se tasi o latou aofia ai le savali i totonu o le sili ona lauiloa vaʻaiga o le laumua. O le lona lua e agaʻi atu i Amsterdam e le iloa e turisi, lea e toʻafilemu ai ma fua le olaga, ae e tele foʻi tulimanu lilo. I le taimi o le maimoaga taamilo, o le taʻiala e avatua ia te oe faʻamatalaga taua o faʻasolopito, faʻaali atu ia te oe nofoaga sili ona matagofie ma fesoasoani ia te oe e faʻamasani ia oe lava i le eria. I se faʻaopopoga, e mafai e le taʻiala ona taʻu atu ia te oe le mea o loʻo iai faleoloa o faʻamanatuga sili ona lelei ma faleʻaiga sili ona suamalie i Amsterdam.

Tusi se tafaoga ma Artem

Anastasia

Taʻitaʻi Anastasia ofaina nisi tafaʻoga i Lusia i Amsterdam. E le popole i Netherlands, ua sauni o ia e tuuto atu ana taimi avanoa uma i le sailia o ni fale tulaga ese, lotoa ma graffiti o loʻo aloese ai le tele o turisi. Anastasia galue i se 'au ma tagata tutusa mafaufauga e tautatala Rusia, sauni e faʻatulaga se malaga e tusa ma ou lava manaʻoga. Tala mananaia, tali anoa i fesili, faigofie ma faigofie o talanoaga - o nei mea uma e faʻailoa ai le taʻiala ma ana uo. Le tafaoga sili ona lauiloa mai Anastasia:

Amsterdam mo uo: O se savaliga i nofoaga le masani ai

  • Tau: 156 € mo se kulupu e fa pe 39 € i le tagata (mai le 5 sui auai)
  • Tagata nofoia: 3.5 itula

I le taimi o lenei maimoaga taamilo, ua ofo le taʻiala e asiasi e tusa ma le 20 lauiloa nofoaga i Amsterdam, e aofia ai le Royal Palace ma le Stock Exchange. O le tafaoga i Lusia o loʻo omai ma ni tala mataʻina e uiga i mea na tutupu i le tala faasolopito ma le fausaga o le taulaga. I se faʻaopopoga i vaaiga taʻutaʻua, o le a e masani i nofoaga lilo o le laumua o Dutch, i se tasi o ia mea o le a e aʻoaʻo ai faʻavae o le taina o le Australian didgeridoo instrument. I se faʻaopopoga, oe o le a asiasi i le graffiti kuata, lea o puipui o fale o loʻo faʻatumuina i galuega fou a tagata atisi auala i aso uma. E oʻo lava i tagata femalagaaʻi na latou asia Amsterdam sili atu ma le tasi, o le a latou talisapaia lenei malaga mo lona fou ma le tulaga ese.

Ofoofogia Amsterdam

  • Tau: 20 € i le tagata
  • Tagata nofoia: 3 itula

O nisi malaga i vaega i Amsterdam i Lusia e matua eseʻese mai ma maimoaga masani. Ole taamilosaga lea a le tusitala ile laumua na faʻatulagaina e le taʻiala Anastasia. I le taimi o le maimoaga taamilo, oe o le a iloa le Royal Palace ma Dam Square, asiasi i le fugalaʻau maketi ma vaʻai i le Rembrandt maafaamanatu. O le lisi o vaʻaiga o loʻo faʻatumuina e nofoaga e leʻo turisi e faʻaalia ai le taulaga mai se isi itu eseʻese ma faʻatagaina oe e iloa le matagofie o le siʻosiʻomaga o Amsterdam. O le taʻiala folafola atu e faʻaali atu ia te oe faleoloa sili ona lelei faʻatau atu sisi Dutch ma pia, faʻapea foi ma le faʻatulagaina o se tofo.

Old Amsterdam ma malaga vaʻa

  • Tau: 156 € i le kulupu e oʻo atu i le 4 tagata poʻo le 39 € mo tagata auai (mai le 5 tagata)
  • Tagata nofoia: 3.5 itula

Taʻitaʻi tumaoti i Amsterdam taumafai e faʻalaʻeseese le lisi o ofa malaga mai ma uluaʻi aitia ma nofoaga le masani ai. Afai e te manaʻo e vaʻai i le taulaga e ala i fofoga o Peter I, oso faʻasolosolo atu i totonu o lona seneturi-tuai talafaʻasolopito ma asiasi i faʻalapotopotoga tuai, ona e fiafia lea i lenei maimoaga. I le avea ai o se vaega o le savaliga, e mafai ona e masani i fale tuai ma asiasi i pa ua leva ona faʻagaioia mo le silia ma le 500 tausaga. I se faʻaopopoga, o le taʻiala e ave tagata tafafao maimoa i nofoaga o Saina ma Iutaia, faʻaalia fale gaosi i le lotoifale, lea e te maua ai le avanoa e faʻatulaga ai se tofoina o le juniper liqueurs ma sukalati tusilima. I se faʻaopopoga, o se vaʻa malaga i luga o alavai lauiloa o Amsterdam o loʻo faʻatali mai mo oe.

Taamilo Amsterdam i 7 itula

  • Tau: € 290 i le kulupu e oʻo atu i le 4 tagata poʻo le 60 i le tagata auai (mai le 5 tagata)
  • Tagata nofoia: Ta le 7

Vaega o tafaoga i Amsterdam i Lusia e mafai ona faʻalauiloaina oe e le gata i le taulaga lava ia, ae faʻapea foi i ona siʻosiʻomaga. Afai ua leva ona e moemiti e asiasi i nuʻu Dutch, vaʻai ia latou tusiata fale ma le ituaiga olaga o tagata o loʻo nonofo ai, ona e mataala lea i lenei ofa. I le avea ai o se vaega o le maimoaga taamilo, o le taʻiala e ofaina e faʻatulaga se uila uila i le taulaga e lata i le laumua, asiasi i faʻatoʻaga ma vaai poʻo le a le dacha i Dutch. I le taimi o le savaliga o le a e asiasi ai i se tamaʻi taulaga fagota e mafai ai ona e tofoina le laumei lauiloa ma le tuna ulaula. O le taʻiala o le a taʻu atu ia te oe mea uma e uiga i le olaga o faifaatoʻaga i Netherlands, faʻailoa atu ia te oe i le lata mai faʻatoʻaga tekonolosi ma faʻaali atu ia te oe le sili atu matagofie ata matagofie.

I le aotelega, Anastasia ofo 15 eseʻese tafaoga i Amsterdam ma nofoaga lata ane.

Vaʻai uma asiasiga a Anastasia

Evgeniy

Faʻatasi ai ma taʻiala a Lusia i Amsterdam, o le taʻiala Eugene, o le e tautala i le gagana i le lotoifale, na mauaina le tele o manatu faaalia lelei. I le faaopoopo atu i le erudition ma sili atu le malamalama i le talaʻaga o le taulaga, na ia faʻaalia ai se alofa tele mo le Dutch laumua, lea faia se savaliga faʻatasi ma ia moni fiafia. Faatasi ai ma Eugene oe mafai ona lagona e pei o se vaega o Amsterdam, aʻoaʻo le tele o mea manaia mea moni ma talatuu ma vaʻai i le sili ona manaia nofoaga. O le taʻiala e faʻatulagaina ni taʻamilosaga malosi, faʻamalieina, pe a manaʻomia, e fesoasoani e faʻatoʻilaloina le papupuni o le gagana ma, i se tulaga lautele, e tupu ai se lagona sili ona lelei.

Taamilosaga faataamilo i Amsterdam: pa'ū i le alofa ma le taulaga i le tolu itula

  • Tau: 45 € i le tagata
  • Tagata nofoia: 3.5 itula

Ua lauiloa o Amsterdam o le uila vilivae, ma ina ia mafai ona faʻatofuina oe lava i lona atemosifia ma avea ma vaega o lenei olaga mo sina taimi, o le taʻiala fautua mai alu i luga o se uila tiʻetiʻe. Vaitafe o vaitafe, fale gingerbread, anamua ma ona po nei fausaga - o nei mea uma e faʻatalia tagata malaga o se vaega o le mataʻina maimoaga. I se faʻaopopoga, oe o le a maua le avanoa e asiasi ai i se tasi o le taulaga taualuga o le taulaga, mai le mea e mafai ona e fiafia ai i vaaiga lautele o Amsterdam. Oe o le a mautinoa tu i le fugalaʻau maketi e tofo i lena lava Dutch herring. I le faaiuga o le savaliga, na valaaulia e le taiala ana turisi i se cafe mafanafana, lea na ia fesoasoani ai e fuafua se isi malaga i Netherlands.

Maimoa i malaga uma a Eugene

Leonid

O le taʻiala taʻitaʻi o Leonid, e lelei lana tautala i Lusia, ua silia ma le 20 tausaga o ia iloaina Amsterdam, o loʻo auai i aʻoaʻoga i iunivesite. O le avea ma atisi i galuega, o ia o se tagata auai malosi i le foafoaga olaga o le laumua. Faʻafetai i le tele o lona faleʻoloa malamalama, Leonid e le gata na mafai ona faʻamatalaina tala fiafia e uiga i le tala faʻasolopito ma le aganuʻu a Amsterdam, ae ua sauni foi e tali saʻo se fesili e te ono i ai. O le taʻiala iloa le tele o nofoaga natia mai le motu o tagata o turisi, ma o se ace foi i le matata o talatuu ma talafatu. Leonid e iai sona uiga malie ma e sili ona fiafia e talanoa i ai.

Faigamalaga "Tala faʻasolopito ma tala faʻafagogo a le taulaga"

  • Tau: 50 € mo tagata auai
  • Tagata nofoia: 3 itula

I le taimi o lenei savaliga i Amsterdam i Lusia, oe o le a aʻoaʻo faʻafefea le 'aʻai faʻavaeina ma atiaʻe, faʻafefea ona mafai ona avea ma se tasi o sili ona faʻapalepale nofoaga i le lalolagi. O le taʻiala o le a faʻaalia ia te oe lotu faʻalilolilo ma sunako, ma afai e te manaʻo ai, ave oe i le pa lona 17 seneturi pa. I se faʻaopopoga, oe o le a asiasi i le Europa kuata o le laumua, aʻoa uma auiliiliga e uiga i le atamamai o le Golden Age ma suʻesuʻe loloto i le talafaʻasolopito o Rembrandt. A e asiasi i mea taʻitasi, e faʻatamaoaigaina e le taʻiala le savaliga ma talafatu mananaia ma tala faʻasolopito e uiga i le eria. I le faʻaiuga o le maimoaga, o le ae ulufale ai i le maelstrom o fale pia ma faleʻaiga i le Red Light Street, lea e te faʻaiʻu ai lau maimoaga ma tala o le fausaga o fale.

Aʻoaʻo atili faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma faigamalaga

Elena

O Elena o se taʻitaʻi tautala Rusia i Amsterdam o se ua leva ona fiafia i le tala faasolopito o laumua o Europa. E masani lelei o ia i le mafaufau o le Dutch, e tele mea na te iloa e uiga i le aganuu ma faatufugaga a Netherlands ma mafua ai ona alofa tagata tafafao ma Amsterdam. Tagata femalagaaʻi na faʻaaogaina auaunaga a Elena e maitauina le tulaga maualuga o lona tomai faʻapitoa, le agavaʻa e faʻailoa atu ai mea moni ma le naunautaʻi, faigofie o fesoʻotaʻiga ma le mataala. O le taʻiala o le a taʻu atu ia te oe le tele o manaia tala e te le mauaina i tusi faʻasino ma tusi faʻasino. O le a le ituaiga tafaoga na ofo mai e Elena?

Tala le masani ai o le Old Town

  • Tau: 188 € mo se kulupu e oʻo atu i le 5 tagata poʻo le 36 € mo se tagata auai (mai le 6 tagata)
  • Tagata nofoia: 3 itula

O le polokalame malaga e ofo atu e asia fale tuai o le taulaga, e aofia ai le Royal Palace ma le Old Church. O le a e faʻaaluina le tele o lou taimi i le ogatotonu o le laumua, lea o le a e aʻoaʻo ai e uiga i le vavega a Amsterdam - o se mea e le masani ai turisi. I le taimi o le maimoaga taamilo, oe o le a asiasi i le Malamalama Malamalama Street, saili lona talaʻaga ma aso nei olaga. I se faʻaopopoga, o le ae maua le avanoa e asiasi ai i le sikuea na amata ai le faʻavaeina o Amsterdam lava ia. I le taimi o le savaliga, o le a e mauaina le tele o aoga faʻamatalaga, ma a maeʻa lena o le a e saoloto e faatautaia le eria.

Aʻoaʻo atili faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma faigamalaga

Oleg

Oleg o se sili agavaʻa tagata na mafai ona asiasi i vaega eseese o le paneta, ae maua lona sulufaʻiga i Amsterdam. O le taʻiala ua sauni e faʻasoa atu lona poto masani ma lona poto ma ua mafai ona faʻaali atu lona atunuʻu i ona lava mata. Oleg ua faʻaputuputuina se 'au o tagata atamamai ma i aso nei faʻatulagaina ni tusitala se toʻa 4 i Amsterdam i Lusia. Tele turisi matauina le erudition ma faapolofesa o le taʻiala, ae o nisi tagata faimalaga na le fiafia i le savali ma se taʻiala ona o lona faaosooso auala o fesootaiga ma le le fiafia e tali fesili lona tolu-vaega.

Le amio leaga Amsterdam

  • Tau: 150 € mo se kulupu e oʻo atu i le 6 tagata
  • Tagata nofoia: 2 itula

O le malaga o le a apili ia tagata uma o loʻo manaʻo e alu i totonu o le ola saoloto o le Red Light Street ma ua sauni mo vaʻaiga faʻamataʻitaʻi. O lau taʻiala o le a aveina oe i totonu o laufanua o greenhouse o le pitonuu, lea e mafai ai ona tofoina 'eseʻese pia, juniper liqueurs, ma fai se tofo i se fale kofe. I se faʻaopopoga, o le taʻiala o le a faʻaalia faʻamalama o fale talitane ma valaʻaulia oe i se tagata matua faʻaali. I le taimi o le savaliga, o le taʻiala i Lusia o loʻo taʻu mai ai le tala faʻasolopito o le fausiaina ma le atinaʻeina o le eria, e fesoasoani e faʻateʻa uma le faʻailoga tagata ma fiafia i le tele o avanoa o le kuata.

Aʻoaʻo atili e uiga i tafaoga a Oleg

Galuega Faatino

O se taʻiala i Amsterdam e iloa le Lusia o se le mafai ona suia fesoasoani e mafai ona faʻafeiloaʻia oe i le taulaga ma taʻu atu ia te oe e uiga i tulaga ese mea moni e le o maua i le lautele nofoaga. O se tutoʻatasi savali i totonu o se le mailoa eria o nisi taimi liliu i le le fiafia ma e le aumaia le atoaga o lagona e manaʻo le tagata malaga e fia maua. Matou te faʻamoemoe o la matou faʻavasegaina o faʻasalaga sili ona lelei o le a fesoasoani ia te oe e maua le sili ona lelei ma faʻalauteleina lau tafaoga i Netherlands.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Look at us COVER - Vince Gill Mt Acre band ft Lenny u0026 Mati Setu (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com