Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O aʻu le taulaga o le taulaga o Amsterdam - o le a lea mea ma e aoga le faʻatau?

Pin
Send
Share
Send

O le I am Amsterdam City Card o se togafiti faʻataulaitu mo i latou o loʻo manaʻo e fia iloa atili Amsterdam. O lenei palasitika fesoasoani o le a tape lau calculator i totonu ma aveese ni tapulaʻa, faʻatagaina oe e faagalo tupe mo lau tafaoga ma malemo i le faʻataulaitu o le siosiomaga o le taulaga.

O ai e manaʻomia sea ituaiga pepa? O le a le umi e aoga ai ma e aoga le faʻatau? O tali i au fesili uma o loʻo i lenei tusitusiga.

Fuainumera fiafia! Mai le 2004 i le 2018, sili atu i le 1,700,000 Amsterdam turisi kata na faʻatau atu.

O fea e faʻaaogaina ai?

O le faʻaogaina o le faʻafanua e mafai ona vaeluaina i ni vaega se tolu, e fesoʻotaʻi ma felauaiga, mataʻina ma faʻafiafiaga.

Malaga

O le pepa faʻatagaina oe e faʻaaoga le taulaga felaʻuaʻiga tautua a le laumua mo maua fua i le faʻatapulaʻa aofaʻi mo 24-96 itula. Pasi, metro ma trams paʻuʻu i totonu o lenei vaega.

Faʻamolemole matau! E mafai ona e faʻaaogaina felauaiga, o lona auala e alu i fafo atu o Amsterdam, ae o le tiʻetiʻe ma alu i le taimi e tasi e naʻo nofoaga e tu ai i totonu o le taulaga.

I se faʻaopopoga, o le I am Amsterdam taulaga 'aʻai faʻatagaina oe avanoa i se saoloto folau i autafa o le taulaga vai, ae faʻamolemole ia matau e naʻo lenei e faatatau i le auaunaga o nei kamupani:

  • Lovers Canal Cruises;
  • Kamupani Vaʻa Lanumoana;
  • Stromma;
  • Lanu efuefu;
  • Holland Faʻavaomalo.

Taua! I le vaitaimi atoa aoga o le pepa, oe mafai ona alu i luga o le aunoa folau naʻo tasi. E faʻapena foi le asiasi atu i mataaga - e naʻo le faitotoʻa muamua e maua fua.

vaaiga

O le I am Amsterdam City Card faʻasaolotoina oe mai le laina ma faʻatau tiketi i le tele o mea matagofie a le taulaga. E faʻagaioia i nofoaga e 80, e aofia ai le nofoaga tutotonu o le faleoloa, le Amsterdam Tulip Museum, le Nemo Science Center, o le tele o falesa ma le togalaau faʻatoʻaga. E mafai ona maua se lisi atoa o mataaga avanoa i le www.iamsterdam.com.

Ponesi! E aoga foi le kata i fafo atu o Amsterdam, e mafai e ona ona asia le fale mataaga i fafo - o le taulaga o Zanse Schans e leai se tau.

Totogi ma meaalofa

O le I am Amsterdam City Card e avea o se credit card pe o se "faʻamalo" coupon (liqueur, figurine, postcard, ma isi) i nisi cafe, faleoloa, kalapu ma faleʻaiga.

Mo se lisi saʻo o nofoaga e maua ai se tau paʻu e 25% i le faʻaulufaleina, taʻavale fua, mea inu poʻo souvenir, ma sefe i le taʻavale laʻititi poʻo uila / uila afi, asiasi i le www.iamsterdam.com.

Faʻaaliga! Ina ia maua se paʻu i le ulufale atu i falemataaga ma fale mataaga, oe manaʻomia le faʻatau o pepa i luga o le nofoaga, ae le o le initaneti.

Tau ma le umi

E 4 filifiliga mo le I am Amsterdam card:

  • Aso - € 59
  • Lua aso - € 74
  • 72 itula - € 87
  • Iva sefuluiva itula - € 98

O le tau o lenei pepa e faʻamautu ma e le suia faʻalagolago i le vaega lautele o le tagata malaga. I se faʻaopopoga, e mo oe lava ma e tatau ona faʻatau eseese mo turisi taʻitasi, e aofia ai ma tamaiti.

I luga o se tusi! Afai e te le i filifili poʻo fea e te nofo ai i Amsterdam, vaʻai se aotelega o aʻai itumalo i luga o lenei itulau.

O fea e oka ai

O aʻu Amsterdam City Card e mafai ona faʻatauina i luga ole laiga i luga ole laiga aloaia www.iamsterdam.com, faʻatasi ai ma le kilivaina (tau faʻalagolago i le itulagi o nofo ai) poʻo oe lava piki mai ofisa a le kamupani, aofia ai:

  1. Schiphol Malae Vaalele.
  2. Nofoaga Autu e Faʻamatala ai Tagata Asiasi (tuatusi saʻo Stationsplein, 10).
  3. Tutotonu Tutotonu, o aʻu le faleoloa o Amsterdam.

Mo le pikiina o le kata i se tasi o mea taua e tolu, oe manaʻomia le saunia o se lolomiina faʻatonuga okaina, lea o le a sau i lau meli i le taimi lava pe a uma le totogiina.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Tatau ona ou faʻatau

Pe e aoga le faʻatau o se pepa faʻamoemoeina i le tele o nofoaga e te fuafua e asiasi ai ma pe faʻafia ona e faʻaogaina femalagaaʻiga lautele. Matou te fautua atu e fuafua muamua pe aoga le faʻatauina o se I Amsterdam City Card faʻaaogaina nei faʻamatalaga:

  • O le averesi tau o le ulufale atu i se falemataaga i le lotoifale o le 17-25 euro i le tagata;
  • O se tafaoga faʻataʻamilomilo i alavai o vai e tau e tusa ma le 20 €;
  • O se tiketi mo femalagaaʻiga lautele i totonu o le taulaga o le a tau ai 3 € (i le itula), 7.5 € (aso), 12.5 € (48 itula).

Ina ia faʻaalia o le faʻatauina o se turisi pepa a Amsterdam e aoga tele, o le kamupani na tuʻufaʻatasia ni auiliiliga tolu auala tumau 1, 2 poʻo le 3 aso, faʻaaogaina lea e mafai ona sefe mai le 16 i le 90 euro.

Matou te sefe foi le taimi! I le avea ai o se lelei ponesi i le faʻatauina o turisi pepa, e leai se manaʻoga e tu i laina.

Pe aoga mo tamaiti le faʻatau o se card o le moot point. Tamaiti femalagaaʻi i lalo o le 4 tausaga ma a aunoa ma ia e agavaa i femalagaaʻiga saoloto ma ulufale fua i soo se mea, ma tamaiti matutua matutua e aia i se paʻu. O loʻo faʻailoa mai e le kamupani le tau o le asia o mataaga uma e ono fiafia iai tamaiti - matou te fautuaina oe ia e faʻamasani i lenei faʻamatalaga ae e te leʻi faia se faʻaiuga o le faʻatau.

Lelei ia iloa: O fea e 'ai i Amsterdam - o se filifiliga o sili lelei faleʻaiga ma faleʻaiga i le taulaga.

O tau ile itulau e mo Iuni 2018.

E taua le iloa

Faatoaagaina Mai

O le pepa amata galue i le taimi o le muamua faʻaaoga ma e aoga mo le numera o itula (le o aso!) Faʻailoa i luga.

Matou te fautuaina oe e tuʻu lau asiasiga i le sili ona tosina i ai (faʻataʻitaʻiga, le pa manu) mo le aso faʻatulagaina. Ma, faʻaaoga le kata mo le taimi muamua i le 10-11 i le taeao (ae le o le 9 ina ia i ai i le taimi i le taimi tatala), e mafai ona e faʻaaogaina mo le ulufale fua i se isi nofoaga i le aso e sosoʻo ai (seia oo i le 10-11 i le taeao) ma savali ai iina seʻia tapunia le taimi.

Faʻaaliga! O le faitauina o le vaitaimi aoga o le felaʻuaʻiga pepa e le ogatusa ma le falemataaga pepa. O latou uma e lua o loʻo faʻagaoioia i le taimi o le muamua faʻaaogaina i le tutusa nofoaga.

Le malae vaalele

O le malae vaʻalele o loʻo tu i fafo atu o Amsterdam, o lea o le malaga mai ia te ia i le taulaga tutotonu e le aofia ai i le kata tau. Ae e oʻo lava i lenei mea e mafai ona e faʻaoleole! Ina ia faia lenei mea, nai lo le tulaga masani pasi pasi numera 397, oe manaʻomia le faʻaaogaina o le numera pasi numera 69 ma i le Antwerpenbaan nofoaga suia i tram numera 2. O le nofoaga mulimuli o Amsterdam Centraal.

Tusi

Faʻatasi ai ma le faʻafanua e masani lava o se auiliiliga o taʻiala i Amsterdam, o se taulaga faʻafanua ma se aila femalagaaʻi mekasini. Afai o meaalofa mulimuli e lua e mafai ona tuʻu saogalemu i totonu o se atopau i le taimi lava e maeʻa ai ona mauaina, ona faʻamatalaina lea e le tusi politi ia te oe tuatusi ma taimi amata o mataʻaga uma, faʻapea foi ma le taʻuina atu ia te oe o fea o faʻavae e mafai ona maua ai se tau paʻu i luga o le pepa.

O le Amsterdam card mo turisi o se faʻamaoniga o se mauoa ma faʻatulagaina tafaoga. Manuia lau malaga!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: UA E MANU MALO. Peace Chapel Samoa Worship Ministry (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com