Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Rotterdam o le sili ona ofoofogia taulaga i Netherlands

Pin
Send
Share
Send

E te fiafia i Rotterdam ma ona mataaga? E te manaʻo e fia iloa le tele o faʻamatalaga aoga e mafai e uiga i lenei 'aʻai, talafeagai mo se turisi tafaoga?

Rotterdam o loʻo tu i le itumalo o Saute Holland, i sisifo o Netherlands. E aofia ai le lautele o le 320 km² ma o lona faitau aofai o sili atu 600,000. O tagata mai atunuʻu eseʻese e nonofo i le taulaga lea: 55% o Dutch, o le isi 25% o tagata Take ma Moroccans, ae o isi e mai atunuʻu eseʻese.

O le vaitafe o Nieuwe-Meuse e tafe atu i Rotterdam, ma ni nai kilomita mai le taulaga e tafe atu ai i le Vaitafe o Scheer, ma o lona vaitafe e tafe atu i le Sami i Matu. Ma e ui o Rotterdam o loʻo tu i le 33 kilomita mai le North Sea, o lenei 'aʻai o Netherlands e amanaʻia o le sili ona tele uafu i Europa.

O vaaiga sili ona manaia i Rotterdam

Soo se tasi e fia vaʻai faʻapea o le a avea le taulaga 'aʻai o Europa i le 30-50 tausaga e tatau ona mautinoa asiasi i Rotterdam. O le mea moni o tagata i le lotoifale, toe faʻafoʻi Rotterdam ina ua maeʻa le Taua Lona II a le Lalolagi, filifili e faia la latou 'aʻai tulaga ese, olaola ma manatua pea. O poloketi sili ona fatufatuaʻi na faʻamaonia, ma tele fale na avea ma faʻailo na aliali mai i le taulaga: o le swan bridge, o le fale kupita, o le Euromast, o fale i foliga o le supa ma le aisa.

E leai se masalosalo o lenei taulaga ei ai se mea e vaʻaia. Ae e sili ai lava le muamua faʻamasani ma mataʻaga o Rotterdam faʻaaogaina se ata ma se faʻamatalaga, saili le latou tonu tuatusi ma, pe a mafai, vaʻai le nofoaga i luga o le taulaga faʻafanua.

Ma ina ia mafai ona vaʻaia le tele o mea manaia ma faʻasaoina tupe i luga o la latou asiasiga, e fautuaina le faʻatau o le Rotterdam Welcome Card. E faʻatagaina oe e asiasi ma vaʻaia toetoe o nofoaga taʻutaʻua uma i Rotterdam ma le paʻu 25-50% o le tau, ma maua ai foʻi le aia tatau e malaga fua ai i luga o soʻo se femalagaiga lautele i totonu o le taulaga. O le kata e mafai ona faʻatau mo le 1 aso mo le 11 €, mo le 2 aso mo le 16 €, mo le 3 aso mo le 20 €.

Alalaupapa Erasmus

O le Erasmus Bridge ua togiina i le isi itu o le Nieuwe-Meuse ma fesoʻotaʻi i matu ma saute o Rotterdam.

O le Erasmus Bridge o se mea moni faatosina lalolagi. I le 802 m le umi, ua manatu o le sili ona tele ma sili ona mamafa drawbridge i sisifo o Europa. I le taimi e tasi, o se tasi o alalaupapa sili ona manifinifi - o lona mafiafia e laititi atu i le 2 m.

O lenei tele, asymmetric alalaupapa, pei o se auala laupapa opeopea i le ea, ei ai se le masani ai matagofie ma matagofie foliga. Mo lona tulaga ese foliga vaaia, na ia mauaina le igoa "Swan Bridge" ma avea ma se tasi o faʻailoga o le taulaga ma o se tasi o ona sili ona taua mataaga.

O le Erasmus Bridge e tatau ona savali! E ofaina manatu o le tele o galuega taua a le Rotterdam lauiloa, ma o ata e ofoofogia. Ma i afiafi, i luga o le tele o lagolago o le alalaupapa, e ola moli, ma se tulaga ese vali atu i luga vali vali i le pogisa.

Faʻafefea ona e alu i le Erasmus Bridge:

  • i le metro (laina D, E) i le Wilhelminaplein nofoaga;
  • e ala i nofoaafi Nu. 12, 20, 23, 25 i le nofoaga o Wilhelminaplein;
  • e le nofoaafi numera 7 i le fale o Willemskade;
  • i le vai pasi Nu.18, 20 poʻo le 201 i le uafu Erasmusbrug.

Maketi futuristic

I le ogatotonu o Rotterdam o loʻo iai se faʻailoga mataʻina fausaga: o le Markethall maketi. Tuatusi aloaia: Dominee Jan Scharpstraat 298, 3011 GZ Rotterdam, Netherlands.

O le fausaga fausia e amanaʻia o se galuega sili ona lelei - e masani ona avea o se ufiufi maketi taumafa ma o se fale nofomau. I le fogafale 2 pito i lalo o le fale o loʻo i ai 96 faleoloa meaai ma 20 faleʻaiga, ma luga o le isi 9 fola, e aofia ai le faʻaletonu vaega o le faitotoʻa, e 228 potu. Fale mautotogi ei ai faʻamalama tetele po o fola tioata ua fuafuaina e faʻaalia ai le pisi o le maketi. O pupuni tioata tetele o loʻo faʻapipiina i itu uma e lua o Markthal, faʻatagaina le malamalama e ui atu, ma i le taimi e tasi o se puipuiga faʻamaoni mai le malulu ma le faʻasusu o le ea.

O le fale tulaga ese, ua avea ma faʻailoga iloga i le lalolagi, e iai foʻi seisi itu mataʻina: o le faʻalo i totonu (toeititi 11,000 m²) e ufiufi i atavali felanulanuaʻi o Cornucopia.

O le futuristic maketi galue e tusa ai ma le faasologa nei:

  • Aso Gafua - Aso Tofi ma Aso Toʻonaʻi - mai le 10:00 i le 20:00;
  • Aso Faraile - mai le 10:00 i le 21:00;
  • Aso Sa - mai le 12:00 i le 18:00.

E faigofie le alu i Markthal pei o lenei:

  • i le metro i le nofoaga o nofoaafi ma metro Blaak (laina A, B, C);
  • i le nofoaafi numera 21 poʻo le 24 i le Blaak Station taofi;
  • i le pasi numera 32 poʻo le 47 agaʻi i le nofoaga o Station Blaak.

Fale kubisi

O le lisi o "Rotterdam - o mataaga e sili ona manaia i le aso e tasi" e aofia ai ma le 40 cubic fale, tu i: Overblaak 70, 3011 MH Rotterdam, Netherlands.

O fale uma e nonofo ai, i se tasi o ia fale e iai le fale talimalo (i le po mo le tasi moega e te manaʻomia e totogi ai le 21 €). E naʻo le tasi cubodome e matala mo asiasiga, e mafai ona e maimoaina i soʻo se aso o le vaiaso mai le 11:00 i le 17:00.

O le tafaoga o le a tau ai le tupe lenei:

  • mo tagata matutua 3 €;
  • mo matutua ma tamaiti aʻoga 2 €;
  • mo tamaiti i lalo ole 12 tausaga - 1.5 €.

Mo nisi faʻamatalaga i luga o cubic fale, vaʻai lenei itulau.

Delshavn faʻasolopito kuata

A o e savali faataamilo i le kuata Delfshaven, o le a e le fiu, aua o le vaega lenei o le taulaga tuai o Rotterdam, lea e tele manaia ma mataʻina mataaga. E ese le manaia o le savali lemu i auala filemu, nofo i se tasi o faleʻaiga i totonu o le fale.

I luga o le teritori o Deshavn o le ulumatua pa i Rotterdam Cafe de Ooievaar ma se matagi na fausia i le 1727. I le malae tuai, e mafai ona e vaʻai ai i le faʻamanatu o le toa a le atunuʻu o Netherlands, Pete Hein, o le na manumalo i se tasi o taua i le West India Company. I le uafu tuai o Rotterdam o loʻo i ai le kopi o le taʻutaʻua Dutch Dutch "Delft", lea na auai i le sami taua o le 18th seneturi.

Delfshaven ei ai lona nofoaga autu mo faʻamatalaga turisi, lana tuatusi Voorstraat 13 - 15. E galue i aso uma o le vaiaso, seʻi vagana le Aso Gafua, mai le 10:00 i le 17:00.

Deshavn e faigofie ona maua mai le Erasmus Bridge: o se pasi pasi vai i St. Jobshaven o le a tau 1 €. Mai soʻo se isi itu o le taulaga e mafai ona e alu ai i le metro: o loʻo i ai le nofoaga faʻapitoa i Coolhaven (laina A, B, C) e sosoʻo ma Deshavn.

Lotu a Tama o Faifeau

I le uafu tuai o Rotterdam, e mafai ona e asia le falelotu o le uafu i Delfshaven, lea tu i: Rotterdam, Aelbrechtskolk, 20, De Oude o Pelgrimvaderskerk.

Ae maise lava mo turisi oe fia vaʻai i se fale tuai matagofie, o le taimi e faʻaavanoa i le Aso Faraile ma le Aso Toʻona mai le 12:00 i le 16:00. E ui lava e mafai ona faʻatagaina i totonu i isi taimi, pe a fai e le o faʻagasolo le tautua (i le Aso Sa e i taeao ma afiafi, ma i aso o le vaiaso e naʻo taeao).

Euromast

O loʻo i ai le paka matagofie i tafatafa o le uafu tuai, e matagofie le savali ma vaʻai i laufanua matagofie. Ma e ui lava o le paka e lelei ia te ia lava, e mafai ona e maua sili atu lagona faʻaalia e ala i le asiasi i le Euromast. Le tuatusi: Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam, Netherlands.

Euromast Tower o se maualuga maualuga 185 m ma le lautele o le 9 m.

I le maualuga o le 96 m, o loʻo iai le potu faʻataʻitaʻi ua faʻaigoaina o le Crow's Nest, e mafai ona e vaʻai atu i ai i Rotterdam. O le tau o le asiasi i le 'upega tafaʻilagi e pei ona taʻua i lalo: mo tagata matutua i lalo o le 65 tausaga le matutua - 10.25 €, mo tagata litaea - 9.25 €, mo tamaiti mai le 4 i le 11 tausaga le matua - 6.75 €. Totogi e faʻatoa mafai i le credit card, e le taliaina le tinoitupe.

Mai le "Crow's Nest" e mafai ona e aʻea maualuga atu lava, i le pito i luga o le Euromast. O le lifi e tu i luga o loʻo iai puipui tioata ma fagu tioata i le foloa, e le gata i lea, e faʻataʻamilomilo lava i lona au. O vaaiga e ofoofogia, ma o ata o le taulaga o Rotterdam mai se maualuga e matua matagofie lava! O ia matua fiafia tele tau 55 €. A iai se taʻavale a se tasi, e mafai ona alu ifo i lalo le 'olo i lalo o le maea.

I le pito i luga o le tulaga o loʻo iai se faleʻaiga De Rottiserie, ma i luga o le tulaga i lalo o loʻo iai le cafe - e taugata tele le faleaiga, e ui lava o le cafe e manatu e taugofie, o loʻo taugata pea tau.

I le pito i luga o le olo, i le ogatotonu o le potu e vaʻai ai, e 2 faletalimalo faletalimalo potu taʻitasi, e taʻi 385 € i le aso. E mafanafana potu, ae e malamalama lelei puipui, ma e mafai e turisi ona vaʻai i mea uma e tutupu i totonu. Ae mai le 22:00 i le 10:00, pe a tapunia le ulufale atu i le 'olo, o le maitauina o le potu faʻatulagaina ua maeʻa maeʻa a le faletalimalo malo.

E mafai ona e asia le Euromast ma vaʻai i le taulaga o Rotterdam mai le vaai a le manulele i soo se aso o le vaiaso mai le 10:00 i le 22:00.

Fale Mataaga a Boijmans Van Beuningen

E ala ile tuatusi Falemataaga Park 18-20, 3015 CX Rotterdam, Le Netherlands fale le atoatoa tulaga ese Museum Boijmans Van Beuningen.

I le falemataaga e mafai ona e vaʻai i se sili atu tele faʻaputuga o galuega o faatufugaga: mai galuega maoaʻe o valivali ata i faʻataʻitaʻiga o aso nei fatufatuga. Ae o le tulaga ese o le fale mataaga e le o tusa ai ma le fua o le aoina, ae pe faʻafefea ona faʻaali atu ni lua diametrically faʻafeagai faʻatonutonu, i ai le ese faʻatulagaina aofia, e felataʻi ma lenei fale. O le aufaigaluega fale mataaga lafoai le le fiafia tu masani o le vaevaeina thematic vaitaimi, o lea masani tapoleni, Impressionist atavali, galuea i le agaga o abstract expressionism ma aso nei faapipiiina saogalemu tuu i totonu o le faaaliga potu.

O ia tagata tusiata taʻutaʻua pei o Dali, Rembrandt, Van Gogh, Monet, Picasso, Degas, Rubens o loʻo fai ma sui o le tasi pe lua tuʻufaʻatasiga, ae e le faʻaitiitia ai lo latou tau. O se manaia filifiliga o galuega e postmodernists ma atoa fou atisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aoina e aofia ai Warhol, Cindy Sherman, Donald Judd, Bruce Nauman. I le fale mataaga e mafai foi ona e vaʻaia nisi o atavali o Rothko, o le na faʻatau atu ana galuega mo matua matua faʻamaumauga aofaʻi. O le tusitala lauiloa o Maurizio Cattelan o loʻo fai ma sui o lea - e mafai e tagata asiasi ona vaʻai i lona faʻatagata matagofie o le "Onlookers". O loʻo iai foʻi fale faʻaaliga ma fale faʻaaliga eseese.

Oe mafai ona faʻatau tiketi, faʻapea foi ma vaʻai uma faʻafiafiaina faʻamatalaga e uiga i le Rotterdam Museum, luga o le 'upega tafaʻilagi aloaia www.boijmans.nl/en. O le tau o tiketi i luga ole laiga e faʻapea:

  • mo tagata matutua - 17.5 €;
  • mo tamaiti aʻoga - 8.75 €;
  • mo tamaiti i lalo ole 18 tausaga - leai se totogi;
  • Boijmans leo taiala - 3 €.

E mafai ona e asia le fale mataʻaga ma vaʻai i galuega o ata ua faʻaalia i ona afeafe i soʻo se aso o le vaiaso, seʻi vagana le Aso Gafua, mai le 11:00 i le 17:00.

Mai Rotterdam Central Station, o le Boijmans Van Beuningen Museum e mafai ona faigofie ona oʻo i ai le taʻavale 7 poʻo le 20.

Fale o manu i le taulaga

Rotterdam Zoo o loʻo tu i le kuata Blijdorp, le tuatusi saʻo: Blijdorplaan 8, 3041 JG Rotterdam, Netherlands.

E mafai ona e vaʻai i tagata o loʻo nonofo i le pa manu i aso uma mai le 9:00 i le 17:00. O faʻatau e faʻatau atu i le pusameli poʻo ni masini faʻapitoa, ae e sili le faʻatau muamua i luga ole upega tafaʻilagi a le faleoloa (www.diergaardeblijdorp.nl/en/) - ole auala lea e mafai ai ona sefe lau tele. Lalo o tau o loʻo ofaina ai pepa ulufale i le ofisa o pusa, ma e mafai ai ona faʻatau i luga ole laiga:

  • mo tagata matutua - 23 € ma le 21.5 €;
  • mo tamaiti mai le 3 i le 12 tausaga - 18.5 € ma le 17 €.

O le teritori o le pa manu ua vaevaeina i poloka autu e fai ma sui o konetineta uma o le lalolagi - o latou uma ua saunia e tusa ma uiga o le siʻosiʻomaga, latalata i tulaga masani natura nofoaga. O loʻo iai se faʻapaologa lautele ma butterflies, o se sili atu sami sami. Ina ia faʻafaigofie mo tagata asiasi e feoaʻi, latou te tuʻuina iai se faʻafanua i le faitotoʻa.

E tele mea e vaʻaia i le Rotterdam Zoo, aua e tele ituaiga o sui o le lalolagi manu. O meaola uma e teuteu lelei, sili atu le lelei o le olaga na faia mo latou. O fale tatala avanoa e matua lautele lava e mafai e manu ona feoaʻi saoloto ma mafai foi ona lalafi mai tagata asiasi! Ae a, e mafai ona e maua se mautinoa le lelei i lenei: oe ono le mafai ona vaʻai i nisi o manu.

Faleʻaiga e faigofie ona tu i totonu o le teritori o le zoological park, ma o tau iina e fai si talafeagai, ma e vave ona aumaia le oka. E i ai le tele saunia lelei i totonu e taʻalo ai taʻaloga mo tamaiti.

E mafai ona e alu i le fale manu i auala eseese:

  • mai Rotterdam Centraal nofoaga i le 15 minute oe mafai ona savali i le faitotoʻa mai le taulaga itu - Van Aerssenlaan 49;
  • pasi pasi numera 40 ma le 44 tu latalata i le faitotoʻa o Riviera Hall;
  • o le ulufale i Oceanium e mafai ona oʻo i ai pasi # 33 ma le 40;
  • e tiʻetiʻe i luga i le taʻavale, naʻo lou manaʻomia e ulufale i le tuatusi o le pa manu i le faʻatautauta; e ulufale ai i le leoleoina paka paka oe manaʻomia le totogiina 8.5 €.

Togalaau Vaʻa

Ioe, e tele mea e vaʻai i Rotterdam, ma e faigata ona vaʻai uma sili ona manaia i le 1 aso. Ae o le Arboretum Trompenburg botanical garden e le tatau ona misia - o le nofoaga sili ona lelei e savali ai. E aulelei tele ma teuteu lelei, ma o le tele o laʻau, laʻau ma fugalaʻau e matua ofoofogia lava. Matagofie fatuga e faia i vao, o se matagofie rosa faʻatoʻaga ua saunia.

O le paka o loʻo tu i Rotterdam, i le itumalo o Kralingen, le tuatusi: Honingerdijk 86, 3062 NX Rotterdam, Netherlands.

E avanoa mo asiasiga i taimi faʻapena:

  • mai ia Aperila ia Oketopa: i le Aso Gafua mai le 12:00 i le 17:00, ma le vaega o totoe o le vaiaso mai le 10:00 i le 17:00;
  • Novema i le Mati: Aso Toʻonaʻi ma le Aso Sa mai le 12:00 i le 16:00, ma le vaega o totoe o le vaiaso mai le 10:00 i le 16:00.

Ulufale i le pa manu mo tagata matutua e tau 7.5 €, mo tamaiti aʻoga 3.75 €. Ulufale e leai se totogi mo tamaiti i lalo ole 12 ma tagata asiasi ma se falemataaga pepa.

E fia le tau o se tafaoga i Rotterdam

E leai se mea e te popole ai o se malaga i Netherlands o le a tauia ai oe i se pene aulelei, na ona e alu lava i Rotterdam.

Tau o le olaga

I Rotterdam, pei o le tele o taulaga i Netherlands, e lava filifiliga apitaga, ma o le auala sili ona talafeagai e filifili ai ma tusi ai se nofoaga talafeagai i luga o le upega tafaʻilagi Booking.com.

I le taumafanafana, o se potu faʻalua i le 3 * faletalimalo e mafai ona mautotogi i le averesi mo le 50-60 € i le aso, e ui lava e sili atu taugata filifiliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le Ibis Rotterdam City Center o loʻo tu i totonu o le taulaga tutotonu e taʻutaʻua tele i tagata tafafao maimoa, lea e tau ai le potu faʻalua ile 59 €. O le tutusa le mafanafana Days Inn Rotterdam City Center e ofoina potu mo 52 €.

Ole averesi o tau mo le potu faʻalua ile 4 * faletalimalo o loʻo teuina ile 110 €, ma e tele foʻi faʻamatalaga tutusa. I le taimi lava e tasi, toeititi o faletalimalo taimi uma ofoina faʻalauiloaina pe a mafai ona mautotogi se potu mo le 50-80 €. Mo se faʻataʻitaʻiga, o ia tau paʻu e ofaina e le NH Atlanta Rotterdam Hotel, ART Hotel Rotterdam, Bastion Hotel Rotterdam Alexander.

Ae mo fale mautotogi, e tusa ai ma le Booking.com, e le tele naua i latou i Rotterdam, ma o tau mo latou e eseese lava. Ma, mo naʻo 47 €, latou te ofaina se potu faʻalua ma le tasi moega i Canalhouse Aan de Gouwe - o lenei faletalimalo o loʻo tu i Gouda, i le mamao e 19 km mai Rotterdam. I le auala, o lenei faletalimalo o loʻo i luga o le pito i luga 50 sili ona masani ona tusiina filifiliga mo 1 po ma o loʻo manaʻomia e tagata tafafao maimoa. Mo faʻatusatusaga: i le Heer & Meester Appartement, lea e tu i Dordrecht, 18 km mai Rotterdam, e tatau ona e totogia 200 € mo se potu lua.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

Meaʻai i le taulaga

E tele faleʻaiga ma faleʻaiga i Rotterdam, ae o isi taimi e te faʻatali ai ile laina mo le 10-15 minute mo se avanoa avanoa.

E mafai ona e faia se taumafataga manaia i Rotterdam pe a ma le 15 € - mo lenei tupe latou te aumaia le tele o meaʻai i se faleʻaiga taugofie. O se taumafataga mo le lua ma le 'ava malosi o le a tau e tusa ma le 50 €, ma e mafai ona maua sau combo' aiga aoauli i le McDonald's mo na o le 7 €.

Faʻafefea ona alu i Rotterdam

E i ai lava le malae vaʻalele a Rotterdam, ae e sili atu ona talafeagai ma aoga le lele atu i Schiphol Airport i Amsterdam. O le mamao i le va o Amsterdam ma Rotterdam e puʻupuʻu lava (74 km), ma e faigofie ona e manumalo ai i le naʻo le itula.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

Toleni

Nofoaafi mai Amsterdam i Rotterdam tuua uma 10 minute. Ole vaalele muamua ile 5:30 ae ole mulimuli ole vaeluaga ole po. Tuʻuga e faia mai Amsterdam Centraal ma Station Amsterdam-Zuid nofoaga, ma o loʻo i ai nofoaafi tamoʻe i Schiphol Airport.

O se tiketi mai Amsterdam Centraal i Rotterdam e tau i le 14.5 € i le nofoaafi o le vasega 2 ma le 24.7 € i le nofoaafi o le vasega 1. Tamaiti 4-11 femalagaaʻi mo 2.5 €, ae o le tagata matua 1 mafai ona ave naʻo le 3 tamaiti, ma mo le 4 tamaiti e mafai ona e faʻatau se tagata matutua tiketi ma le 40% pau. Tamaiti i lalo ole 4 tausaga le matutua e mafai ona faimalaga fua.

Ole tele o nofoaafi e malaga mai Schinpot i Rotterdam ile 50 minute, ae ole faigamalaga e mafai ona tumau mai le 30 minute ile 1.5 itula. O nofoaafi e saoasaoa a le Intercity Direct e aofia ai le mamao atu i le 27 minute. O loʻo iai foʻi nofoaafi televavave Thalys, e iai nofoaga faʻapitoa mo nofoa faʻataʻavalevale.

Tau mo femalagaiga i luga o masani ma maualuga-saoasaoa nofoaafi e le eseese. Mai Schinpot Malae vaʻalele i Rotterdam le pasese o 11.6 € i le II vasega ma 19.7 € i le I vasega. Mo tamaiti - 2.5 €. E i ai vaʻalele mai le malae vaʻalele i Rotterdam i 30 minute uma, ma e iai foʻi nofoaafi po NS Nachtnet.

O tiketi e mafai ona faʻatau i masini NS faʻapitoa (e faʻapipiʻiina i toetoe lava o nofoaga uma) poʻo ni kiosoga NS, ae faʻatasi ai ma se tau o le 0.5 € O tiketi uma e aoga mo sina mea sili atu ma le aso: mai le 00:00 i le aso na faʻatau ai ia seʻia oʻo i le 4:00 i le aso na sosoʻo I nisi kamupani (mo se faʻataʻitaʻiga, i le Intercity Direct), o nofoaga mo se malaga e mafai ona muaʻi tusiina.

O tau ile itulau e mo Iuni 2018.

Pasi

Afai tatou te talanoa pe faʻafefea ona sau mai Amsterdam i Rotterdam i pasi, ona tatau lea ona maitauina e ui lava e taugofie, e le faigofie tele. O le mea moni e naʻo le 3 - 6 vaalele i le aso, faʻamoemoe i le aso o le vaiaso.

Tuʻua pasi mai Amsterdam Sloterdijk Station ma alu i Rotterdam Central Station. O le faigamalaga e alu mai le 1.5 i le 2.5 itula, o le tau o pasese e eseese foi - mai le 7 i le 10 €. I luga o le 'upega tafaʻilagi www.flixbus.ru e mafai ona e suʻesuʻeina tau i auiliiliga ma vaʻai i le faʻasologa.

Ma, ua uma ona e mauaina le tele o aoga faʻamatalaga e uiga i le lona lua sili ona tele taulaga i Netherlands. E mafai ona e sauni ma le saogalemu mo le auala, faʻamasani ma Rotterdam ma ona vaʻai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Rotterdam Netherlands Is This Europes Most Unique City? (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com