Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

10 sili matafaga i Zakynthos

Pin
Send
Share
Send

O le Ionian Islands o se nofoaga faʻafuainumera ma se tau agamalu, matagofie pupū, manino vanu sami ma malu lelei matafaga mo aiga e fiafia ai. I le ogatotonu o nei vevesi uma o le natura, e mafai ai e se tasi ona tuʻufaʻatasi le penina tulaga ese o le Ionia Sea - le motu o Zakynthos (poʻo Zakynthos). O matafaga o Zakynthos o se manaia turisi nofoaga.

Ua lava na o le alu i lalo o le vaʻai apefai e lagona le oʻona 'oʻona o paina nila, e vaʻaia fafo fafo laʻau. Ulu i le matafaga, pei o le matafaga o Zakynthos o lona autu tosina.

I lenei tusitusiga, ua matou tuʻufaʻatasia ni filifiliga sili ona lelei o matafaga i luga o le motu. Faatasi ai ma i latou o loʻo i ai uma faigata-o-maua vao, ua matua saunia lelei mo aiga ma fanau.

1. Navagio

O le tulaga o matafaga sili ona lelei i Zakynthos e mautinoa e faʻatumauina e le matafaga o Navagio. E le o se matafaga, ae o se faga, o le autu tosina o le vaʻa goto o le au faʻanana "Panagiotis".

E mataʻina le matafaga mo lona tuulafoaʻi ma matagofie matagofie laufanua, e masani ona faʻaalia i pepa malo ma pepa faʻasalalau. E mafai ona e oʻo i lenei faga i Zakynthos i le vai, ona o loʻo siʻomia i itu uma e maʻa maualuga e le mafai ona maua. O le auala sili ona lelei e ala i le vai, mai le taulaga o Volutions. Faʻasasaʻo luga o le matafaga, oe mafai ona auai i se tafaoga maimoa ma se suʻesuʻega o ana.

Alu e malolo luga o le matafaga Navagio i le motu o Zakynthos i Eleni, mafaufau i nai taua manatu.

  • O tafaoga i luma atu o le 13-00 e le fiafia tele i ai turisi, talu ai o le tele o faga i le paolo, o le vai malulu ua amata ona maalili, ma o le lanu o le vai i le ata e le matagofie e pei ona tatou manaʻomia.
  • Faʻamuamua taimi uma i tafaoga laiti - o le tele o tagata o le a faʻaleagaina le poto masani o le faigamalaga.
  • A totogi se tamai vaʻa, manatua o lenei tulaga o le a le mafai ona e tulaueleele i le matafaga ma e tatau ona e aau i Navagio Beach.
  • O le taimi sili e asiasi ai i Navagio Bay e amata mai ile 15-00 i le 17-00. I lenei taimi, ioe, e matua vevela lava iinei, ae o le vai e alu i luga o se faʻataulaitu pupula ma le laʻititi turisi.

O le matafaga e matua vao lava, e leai ni mea tetele, ave mea uma e te manaʻomia mo se nofo lelei i luga o le sili matafaga i Zakynthos.

2. Porto Limnionas

O le matagofie o le natura mama na faʻaalia iinei. O le nofoaga o loʻo lafi i vaʻa i le itu sisifo o Zakynthos. O le talafatai e gaoā, o le matafaga e puipuia e maʻa, ma o le vai e iai lona lanu matagofie.

E ui lava i le mea moni o atinae tetele iinei o loo i le tulaga talafeagai, o le matafaga tumau tasi o le sili ona vevesi ma sili ona faalilolilo. E mafai ona e oʻo ii e ala ile taulaʻi ile nuʻu o Agios Leon, o loʻo tu i le itu sisifo o le motu o Zakynthos. Manatua o le auala e tifato, e ui atu i atumauga ma faʻaiʻu i se paka taʻavale. E i ai le faleʻai lata ane, faʻataʻitaʻi iʻa manaia ma le uaina. E naʻo le 30 mita le mamao mai le matafaga mai le matafaga. O iloiloga o le matafaga Porto Limnionas e autasi - o le matagofie o le laufanua iinei e ofoofogia, e oʻo mai i le malamalamaaga o le natura o le atoatoa lelei o foafoaga.

E le talafeagai le matafaga mo aau ma tamaiti, aua e leai se oneone iinei, turisi e nonofo i luga o maʻa tetele.

3. Kalamaki

O le matafaga o loʻo tu i saute o le laumua o Zakynthos, 8 km mai le taulaga. O le sili ona umi le matafaga i le motu atoa o Zakynthos, e lautele lautele ma atoa oneone. Savalivali i luga, oe o le ae mauaina oe lava i luga o se isi nofoaga e malolo ai - Laganas beach. Kalamaki o se sili lelei filifiliga mo aau ma tamaiti, o loʻo i ai le agamalu ifo ifo i totonu o le vai, o se loloto loloto loloto amata tusa ma le 100 mita mai le matafaga.

O le matafaga o le National Marine Park, o le mea lea, ua talafeagai ai auala e puipuia ai natura. Mo tagata asiasi, o le faitotoʻa e matala mai le 7 i le taeao i le 7 i le afiafi. Vai gaoioiga e pei o uila afi, paragliders ma kayaks o loʻo maua iinei. Totogi o 2 sun loungers ma le faamalu o le a tau 8 euro i le aso o le faʻaaogaina. O le vaega o le matafaga e lauiloa i laumei o loʻo ofaga ii. A maeʻa se tafaoga malosi, e mafai ona e 'ai i le faleʻaiga. I se faʻaopopoga, eseese fualaʻau e masani ona ofaina i luga o le matafaga.

Pau lava le mea e faʻalavelave ai o vaʻalele i le lagi, aua o le malae vaʻalele a Zakynthos e tu latalata i Kalamaki.

4. Lapana

Faʻatulagaina i totonu o sili ona lelei i Zakynthos, o lenei matafaga e 5 km le umi ma ua manatu o se tasi sili ona pisi tusa lava pe o le a le vaitau. E fiafia tagata i lenei matafaga mo lona oneone malu ma le toʻafilemu ona alu ifo i totonu o le vai. O tafaoga laumei e faʻatulagaina i luga o le matafaga, i latou e mananaʻo e tiʻetiʻe i luga o se catamaran poʻo se vaʻa ma se malamalama manino i lalo. Afai e te faʻafuaseʻi ona e filifili e aau i lau oe lava, e foliga mai o le a e maua ni laumei laumei i lalo, i foliga e pei o polo laulau tenisi.

Ae mo mea le lelei - o le tele o turisi, tagata faʻatau faʻatau o loʻo taumafai e faʻatau atu ni mea laiti. E le mamao mai le matafaga o loʻo i ai se motu puipuia o Agios Sostis, lea e mafai ona oʻo atu i ai e ala i se tagata savali savali. Le faitotoʻa i le motu e totogi - 4 Euro.

5. Gerakas

E leai ni nuʻu lata ane i le matafaga, latalata i le 5 kilomita le aʻai o Vasilikos. E i ai faletalimalo iinei, e i ai sina laititi sili atu ma le lua taseni o latou i 'eseʻese tau o vaega.

O Gerakas o se matafaga oneone oneone faʻataʻamilomiloina e papa maualalalo. O nisi e taʻua o le sili e le gata i Zakynthos, ae i Europa atoa. Gerakas o se vaega o le National Marine Park. O vaega atoa o laumei na latou faʻailoa lenei nofoaga o le nofoaga sili ona lelei mo le faʻatutuina o fuamoa, o lea ua talosagaina ai turisi e faʻaeteete ia aua neʻi fefefe i meaola. Ia mautinoa e le au volenitia, e le o loloto le tagata tafafao i totonu o le sami.

O lenei matafaga e mo tagata e alofa i le sami. Tagata vaʻai asiasi vaʻaia na o se matagofie matafaga, taʻoto i luga o malu sun malolo i lalo o faamalu. E leai se vai taʻele fou.

Ia manatua foi o loʻo i ai le tele o nudists i luga o le matafaga. E leai se faʻamatalaina manino nofoaga e mafai ona e sunbathe le lavalava. Mafaufau i lenei mea moni pe afai o loʻo e fuafuaina e asiasi i le matafaga ma lau fanau (poʻo le toʻalua).

O le filemu e nofotupu ii, ona e leai ni mea tetele, leai ni taʻavale, e faʻasa uma taʻaloga.

E mafai ona e alu i le mea e malolo ai i le taxi, o le tau e amata atu i le 5 i le 15 euro. Mamao i le malae vaalele - 23 km. Afai e te fiu i se monotonous tafaoga, e sili atu le lisiina o se taʻavale i Zakynthos ma alu i se malaga i le nuʻu o Vasilikos.

6. Porto Zorro

O le matafaga o loʻo tu i le itu i saute o le Vasilikos peninsula. O le laumua o Zakynthos e 15 km le mamao. O lenei nofoaga o loʻo nanaina e le toʻotoʻo o vao. O se faʻaopopo lanu i le matafaga o loʻo tuʻuina mai e papa e sosolo saʻo mai le sami. O iinei e fia tafafao tagata tafafao ma aau i ufimata ma faamemelo i le sami ma vao. E i ai vasega maulu mo tagata uma.

Afai e te manaʻo e le gata i le malolo, ae faʻapena foʻi ona faʻaleleia lou soifua maloloina, savali laʻitiiti i le talafatai, o iina e te maua ai le faʻamalolo palapala.

O le matafaga e oneone, o le tupuʻaga e agamalu, o le loloto loloto amata tusa ma le 50 mita mai le matafaga. I le tasi itu o le matafaga o loʻo iai maʻa, i leisi - o le talafatai e oneone atoa. O loʻo iai faleoloa e faʻatau atu meaʻai taʻele ma faleʻaiga lata ane. Porto Zoro o se mama, ma tausia lelei matafaga i Zakynthos ma mafanafana, manino vai. O le nofoaga sili lea mo aiga e iai fanau. Totogi la moe - totogi o le a totogi 8 Euro.

7. Faʻi

O le matafaga sili ona tele luga o le Vasilikos peninsula. O le umi e 5 km, o le mamao i le taulaga o Zakynthos e 15 km. E le gata o le matafaga lava ia e tatau ona vaʻai iai, ae faʻapea foʻi ma le auala e alu i ai, e ui atu i se togavao paina.

O le matafaga e mama, lautele, ma o le vai e manino. E mafai ona fai sau meaai mama i se tasi o faleʻaiga mafanafana, e le amanaʻia luga o le sami ma ona laufanua lauusiusi. O tagata na vaʻaia, o loʻo tafafao i luga o le matafaga, fautuaina le eli atili o le faamalu i le oneone, o se matagi malosi na lelea ese atu ai i latou. Faʻapea foi, sauni mo le mea moni o le sami e masani ona malolosi galu. I le auala, o le totogiina o sun loungers ma faamalu e totogi. Mo le 7 euro e te mauaina se pea o sun sunungers ma se faʻamalu mo le faʻaaogaina. O loʻo iai hammock toʻafilemu e le mamao mai le cafe, peitaʻi o le tasi mea taua na fai o loʻo latou i ai i le la i taimi uma.

O le matafaga o loʻo lelei ona atinaʻeina - o faletaele mama, o fale taele lautele ma potu e mafai ona e suia ai. E i ai le paka taʻavale, malae volipolo, nofoaga mo isi matafaga ma vai taʻaloga.

Afai e te manaʻo e uu se meaʻai e 'ai i le cafe i le lotoifale, ia manatua o vaega e tele, tasi e lava mo lua tagata matutua e' aʻai a latou faʻatumuina. O le tau o sea 'aiga aoauli o le a averesi mai le 15 i le 30 euro, fuafua i le poloaʻiga lisi.

Le toaitiiti o tagata uma i luga o le matafaga ia Iuni-Iulai, o le tumutumuga o le auai e manatu ia Aukuso. Afai e te manaʻo e faʻafaigofie ona paka lau taʻavale, taunuʻu i le matafaga i le taeao.

8. Porto Roma

Le isi nofoaga matagofie i le Vasilikos peninsula. O le auala i le laumua e 15-20 minute. O le matafaga na faaigoaina i le faamamaluina o Alexander Roma, o le ua lauiloa mo le avea o le fofoga fetalai o le Eleni palemene, faatulagaina ma taitaia le faasaolotoina gaioiga.

E fefiloi le matafaga - oneone, maamaʻa. Toetoe lava leai ni galu, ae o le vai e lava le malulu. Latou te ofaina sun loungers, faamalu, e leai ni suiga potu i luga o le matafaga, ma o le faletaele e naʻo totonu o le cafe. I le auala, o iʻa suamalie ma ipu iʻa o le sami e tautua iinei.

E i ai le natura matagofie faʻataʻamilo - togaolive, laʻau ese, togavao. E manaia le savali mai iinei, manava i le ea fou ma talisapaia le atoatoa o le natura. I le faga, e mafai ona e lisiina se catamaran poʻo se vaʻa ma suʻesuʻe le siʻosiʻomaga pe o le maulu oe lava, talu ai o le natura o le sami e le sili atu lona matagofie nai lo le talafatai.

O Porto Roma Beach o se nofoaga tuufua i Zakynthos, e fetaui lelei mo se tafaoga faamasani po o se tafaoga a le aiga.

Saili atu i le PRICES poʻo le tusi soʻo se mea e faʻaaoga ai lenei pepa

9. Daphne

O se nofoaga matagofie i le Vasilikos peninsula, na o le 18 km mai le laumua o le motu o Zakynthos. O le matafaga iinei e malu, oneone, o se ofoofogia vaaiga o le faga tatala mai le matafaga. Talu ai e papaʻu le loloto, e mafanafana foi le vai ii, e avea ai le nofoaga ma mea e fiafia iai aiga. O le loloto o le loloto e amata na o le 100-150 mita i fafo.

O Daphne e ana i le Gataifale Faʻaola o Eleni, o vaega atoa o laumei o loʻo nonofo iinei, o nofoaga e faʻatutu ai a latou manu, o loʻo puipuia pa, o le faitotoʻa e tapunia mo turisi. O puipuiga o le siosiomaga ua faia i luga o le matafaga. Tagata malaga o le a le maua le pisapisao faʻafiafiaga iinei, e oʻo lava i le paka taʻavale o loʻo tu i se mamao mai le matafaga.

A e alu i Daphne, mafaufau i le faigata o le auala - o se tofotofoga faigata lea, aua e tatau ona e alu i le gata.

I se aso manino ma susulu o le la, o se vaaiga ofoofogia ona matala i ou luma.

Faʻatusatusa Fale faʻatau e faʻaaoga ai lenei pepa

10. Tsilivi

O le matafaga o loʻo tu i le itu i sisifo o le motu i le tamai nofoaga malologa o le igoa tutusa - Tsilivi i le mamao e 6 km mai le taulaga o Zakynthos. O Tsilivi na mauaina le Fuʻa Lanumoana mo le maualuga o le tautua ma le tumama. O lenei tulaga ua avatua i mea faitino e faʻamalieina atoatoa i tulaga lelei o Europa. O ata o le matafaga o Tsilivi i Zakynthos e mautinoa e sili atu le susulu i lau album.

O le matafaga e oneone oneone, na o nisi nofoaga e i ai tamaʻi maʻamaʻa. O le lautele o le fasi oneone e oʻo atu i le 40 mita, ma e latalata i ai toga olive ma tovine. O le vai e manino, azure, o le tupuʻaga e agamalu, o le loloto loloto amataina tusa ma le 100 mita mai le talafatai.

Lenei e mafai ona e mautotogi lelei i le la malologa ma faamalu (7 Euro mo le 2 sun loungers ma le faʻamalu). E i ai foi le atoa faʻafiafiaga o vai - faaseʻe vaʻalele, tiʻetiʻe uila, faaseʻe. E i ai le nofoaga o le aau maulu i totonu o le nuʻu. Lenei e mafai ona e mautotogi mea manaʻomia mo le maulu pe faʻaaoga le tautua a se faiaʻoga.

E ola le siosiomaga o Tsilivi, a e manaʻomia, e iai le nofoaga mo se malologa malolo. Ole aofaʻi maualuga o turisi e faamauina ile aoauli. Tsilivi matafaga e tele discos, faleaiga o Italia ma Saina kuka, kalapu karaoke. I se tulaga lautele, o le sili atu filifiliga lea mo talavou toaaga.

E avanoa paka e latalata ile matafaga.

Uma matafaga o Zakynthos e tutasi ma matagofie i la latou lava auala. Tusa lava poʻo le a le tafaoga nofoaga e te filifilia, oe ua mautinoa se lelei lagona ma le tele o lagona. Afai e te alofa i le sami, lagona le saoloto e alu i le matafaga o Zakynthos.

Maeu le sili e mafai ona e faʻaaluina taimi i Zakynthos ma pe o a sili sili ona matagofie matafaga o le motu foliga, vaʻai i le vitio.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sili Problems? Anu solusyon? (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com