Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Iloiloina o kapeneta faʻataʻitaʻiga mo faleʻaiga, nuances o filifiliga

Pin
Send
Share
Send

Le manaia, felanulanuaʻi ipu, o le agalelei o le aufaigaluega, o se matagofie, mafanafana totonu e saofaga i se matagofie tafaoga i totonu o se faleaiga poʻo se cafe. O lē e anaina sea potu, ina ia mafai ona maua le tele o faʻaiuga, e tatau ona ia faʻaaogaina naʻo meafaigaluega faʻapitoa, sili ona lelei, meafale galue. Kapeneta mo faleʻaiga o se tuʻufaʻatasia o vaega o faleaiga uma, lea e mafai ona i ai se eseʻese foliga ma le faʻamoemoe.

Ituaiga ma a latou foliga vaaia

O nei mea faigaluega e tatau ona faʻamalieina faʻapitoa ma uiga. O le tafe o tagata faʻatau, o le vaega o le potu, o le vevela pulega taua ai le taua tele i le filifiliga o masini, talu ai e taua le faʻatau o masini e lava le paoa ma le tele o auala faʻagaioia mo vave ma maualuga lelei auaunaga a malo. O le faʻaonapo nei vaega o mea faigaluega mo faleʻaiga e fiafia i ai ma ona eseesega. O falai falai ma pusaaisa e faʻafaigofie ai le faiga o le faʻasaoina ma le sauniaina o se oloa poʻo se ipu.

O le numera o mea puʻeata i totonu o le masini e taua tele. E tasi, lua, ma tolu-potu oloa. O ituaiga muamua e lua e manatu e sili ona lauiloa ile maketi fou o oloa. O ogaumu faʻaeletise e manaʻomia tele i tagata ua lava le poto masani, aua e faigofie ona faʻagaioia, faʻapipiʻi, ma sili atu le saogalemu nai lo isi faʻataʻitaʻiga. O nei masini ua fuafuaina e umi se taimi.

Faʻai

O falai falai mo faleʻaiga ma faleʻaiga e anagata, sili ona lelei, faʻaauupegaina i luga ma lalo elemene faʻavela. O le i ai o lua heaters faʻatagaina oe e faʻatonutonu a latou galuega ese mai le tasi i le isi. O le masini e faia faʻapitoa i mea maualuga-tekonolosi - meaʻai vasega uʻamea stainless. O oloa e faigofie ona faʻapipiʻi, o le gaioiga galue e le mafua ai ni faigata. O le taua vaega o le unpretentiousness o le oloa i le tautua, lea e sili ona taua i taimi o le "atoa avega" o le faʻavaeina. I le atoaga o le olaga tautua, e le leiloa le uluaʻi ata a le tusitala.

O le multifunctional masini e faʻatagaina oe e faʻatino ni manatu kuka eseese e faʻatatau i le taoina, falai, faʻapipiina. Faʻafetai i lenei masini, semi-maeʻa ipu mafai ona aumaia i le atoatoa sauni sili atu vave nai lo le faʻaaogaina ogaumu, falai ma falai. E masani ona faʻaaoga e le au faʻamama le ogaumu e fai ma mea faigaluega mo le fausiaina o mea lelei ma palu. I faleʻaiga, faleʻaiga, faleʻaiga, faʻamau, kuka faʻaaogaina lenei masini e sauni ai ipu mai aano o manu, iʻa, ma kaseti eseese. Ina ia mafai ona maua se fua fou kukaina, tusa lava poʻo le a luga uiga lelei o le mea faigaluega, oe tatau ona pipiʻi i le fua saʻo.

I le tele o faʻavae, o le masini e faʻaaoga mo isi faʻamoemoega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o oloa e liu suavai ma le fesoasoani a se ogaumu, o loʻo faʻamamaina ia ie afu. I lenei tulaga, oe tatau ona tausisi i se manino, toniga vevela ma taimi pulega. Faʻamoemoe i le aofaʻi o meaʻai ua faʻaaogaina, o le tafe o malo ma le taimi e kuka ai, e tatau ona filifilia se masini maoti.

Refrigerated

A filifilia meaafale mo lou faʻatuina, e taua ona manatua o pusa aisa e faʻamamaina ai le manuia o le faʻavae atoa. O oloa e saunia ai ipu e manaʻomia e le gata i togafitiga vevela, ae faʻapipiʻi foʻi i tulaga talafeagai. O ituaiga faʻaonapo nei o lenei masini e faʻatagaina ai le anaina e tausi meaʻai fou mo se taimi umi, talafeagai mo le taumafaina.

O le pusaaisa o se masini lavelave e faʻagaioia i lalo o le mamafa maualuga. Ua vaevaeina le masini i vaega nei:

  • mea puʻe ata mo faʻataʻitaʻiga;
  • kapoti faʻaali;
  • pusa teu meaai.

O le galuega autu lava o faʻaaliga masini o le teuina mo se taimi le tumau o susu ma vai inu.

O kapoti faʻaaliga e faʻaaogaina mo le aoga o oloa. Mo lenei, o le pito i luma o le masini ua faʻaauupegaina i se tioata faitotoʻa ma malamalama susulu. Mo se cafe, faleaiga, pa, o se tulafono, faʻapitoa pusaaisa masini e faʻaaogaina, lea e tele ona eseʻesega. Ae maise lava, o le masini e tatau ona faʻaauupegaina i le maualuga-lelei ma faʻatuatuaina eletise ma otometi.

Faʻavae i luga o a oloa e tatau ona teuina, filifili se faʻapitoa pusaaisa meafaigaluega. E tusa ai ma le vevela pulega, ua vaevaeina i le nei ituaiga:

  • kapeneta maualalo o le vevela - o lenei iunite e mafai ona faʻatumauina le vevela i totonu i totonu o le laina mai -18 i le -24 tikeri. O se tulafono, e faʻaaoga e sefe ai meaʻai faʻaʻaisa ma meaʻai talafeagai. E maitauina o lenei meafaigaluega o loʻo faʻaalia i ni faaliliuga se lua: ma se faitotoʻa manino pe fufusi tapunia;
  • auala vevela kapeneta - o le vevela i totonu o le oloa e mai -10 i le 0 tikeri. Le filifiliga pito sili ona lelei mo se taimi puʻupu se faʻasao o le tele o meaʻai meaʻai (susu oloa, sosisi, salati);
  • potu tuʻufaʻatasia - o lenei masini e faʻaavanoaina i potu e lua, e mafai ona faʻatumau le vevela mai le 0 i le +8 tikeri i totonu o le pusaaisa, ma mai le -12 i le -21 tikeri i totonu o le pusaʻaisa. O lenei faʻataʻitaʻiga o se filifiliga lauiloa e faʻaaoga e sefe ai oloa eseese i faleʻaiga, faleʻaiga, faʻamau, faleʻaiga meaʻai.

Pekarsky

O lenei masini e taua e pei o le muamua lua. Atoa uma lava faʻaaloalo ia te ia lava restaurateur, ina ia mafai ona faʻaleleia ma alualu i luma lana pisinisi, e tatau ona faʻaauupegaina le umukuka o lana faʻalapotopotoga ma lenei mea faigaluega. Faʻatoa velaina falaoa ma isi falaoa oloa mafai ona avea ma faʻatauaina o soʻo se faleaiga ma cafe, ona o le tele o tagata faʻatau fiafia le tofo, manogi, manogi sau mai se bun. Faigofie meaʻai falefalaoa sili faʻafaigofieina le gaioiga o tao keke.

A filifilia, oe tatau ona taulaʻi atu i le malosiaga o le masini, polokalama pulea, le i ai o le otometi vevela faʻatonutonuina o le vevela elemeni. O se masini lelei o loʻo faʻaauupegaina i le tele o faʻaopoopoga gaioiga: faʻaaogaina, faʻatulafonoina ausa. Ae e te leʻi faʻatauina le masini, e tatau ona e uaʻi atu faʻapitoa i foliga o le ituaiga fuafuaina, talu ai o lenei ituaiga e faʻamoemoe i le aoga o le masini atoa.

Mo ipu

I le avea ai o se tulafono, o lenei meafaigaluega e filifilia faʻavae i luga o uiga lautele o le potu o le a faʻaaogaina ai (fua, aofaʻi o vaega, avanoa o isi masini). O se tasi o tuutuuga mo le filifilia o se kapeneta mo se faleʻaiga faleaʻoga o le mamanu foliga o faitotoʻa. Ae maise lava, o oloa e vaevaeina i ni ituaiga se lua: sliding wardrobes, lea e natia ai le tasi faitotoʻa i tua atu o leisi, ma taupega masini.

I le umukuka o se faleʻaiga, pa, cafe, e tatau ona e faʻaaogaina kapoti ma le avanoa avanoa, faia i anagata, uʻamea poʻo le vali uʻamea, e faʻateleina ai le ola o le faʻatufugaga.

Fautuaga mo le filifilia

A filifilia, faʻaaoga fautuaga nei:

  • mana ma le tele o le masini - manaʻoga moni e tatau ona iloiloina. E mafai ona e amata ile tamaʻi kapeneta ae faigofie, aua o le lapoʻa, lapopoa lapopoʻa o le a faʻaoso tele ai le malosi. I seisi itu, afai e te manaʻo e tupu lau pisinisi i le lumanaʻi, e tatau ona e manatua e sili atu le i ai o se aofaiga o avanoa e teu ai tele meaai pe a fai oe maua se le fuafuaina asiasiga. O fua i totonu o potu e tatau ona tutusa ma fua o fata faʻaoga i taimi o kuka;
  • paoa sapalai - ina ia aua neʻi faia se mea sese, o le aofaʻi o le paoa o masini faʻaaoga e tatau ona fuafuaina. I le gasologa o le mamanuina o se fou faʻavae, o lenei manatu o se tasi o mea taua;
  • ituaiga o masini ma fua o le potu. A faʻapea e sili atu ma le 250 taumafataga i le tau o le tautua, e sili la le fausia ose tamaʻi pusaʻaisa. I lenei tulaga, o le aofaʻi o avanoa mo le teuina o meaʻai, faʻapea foʻi ma meaʻai sauni, o le a matua faʻateleina. Afai o le potu faʻafeagai e laʻititi, e mafai ona e faʻaaogaina laulau malulu;
  • o le nofoaga o masini - e taua le tufatufa saʻo o le avanoa i le umukuka: mea faʻavela i le pusaaisa - latalata i se mea tutusa, ese mai le falai ma tao tao. Pe a fuafuaina le faʻatulagaina o meaafale, e taua le malamalama i manatu uma: o fea le itu e tatalaina ai lenei poʻo le faitotoʻa, pe o le a faʻafaigata ai gaioiga. Lautele faamafanafanaga i le taimi o le galuega faagasologa faalagolago i nei laiti mea;
  • tautua ma tusi pasi - o oloa taʻitasi e iai a latou lava vaitaimi faʻapitoa o galuega. A filifilia le masini, e tatau ona manatuaina e mafai ona malepe i lalo soʻo se taimi, o le mea lea, e oʻo lava i le taimi o faʻatau, oe tatau ona e sailia poʻo ai o le a faʻatinoina le tusi pasi ma le maeʻaina o tusi pasi. E taua le aua le sefe i luga o faʻamaoniga, talu ai o le umi o le isi tautua o mea faigaluega faʻamoemoeina i luga o agavaʻa o se faʻapitoa;
  • masini lona lua. Amata se taamilosaga fou o lou olaga, tatalaina se "fou" faʻavae e le manaʻomia sefeina o masini ma faʻaoga le fesoasoani o meafaigaluega tuai. Na maitauina o le tau o le lipeaina o ia masini e tele taimi sili atu maualuga nai lo le faʻatauina fou masini. A filifilia ni kapoti faʻaaisa faʻaaoga, e tatau ona e mautinoa o le masini e mafai ona faʻatumauina le faʻamaonia o le vevela pulega, iloilo le tulaga lautele o le faʻaogaina o uaea. O vaega uma o mea faigaluega e tatau ona asiasia ma le totoʻa.

O se molimau i le lelei sili atu o faleʻaiga faʻaonapo nei o le latou ofi faʻatasi i totonu o soʻo se potu totonu ona o latou le faʻaituau, unobtrusive mamanu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NEW PET CAN BOTTLE MAKER CUTTING MAKING MACHINE for water beverage juice pet can making (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com