Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Tulafono mo le filifilia o se moega masani, teuteu filifiliga ma maeʻa

Pin
Send
Share
Send

Faʻataʻitaʻiga o le tulaga ma le tofo o faʻavae taua ia e faʻaaoga e toe fausia ai le atemosifia o tala masani. O lenei sitaili e maua ai se tuʻufaʻatasiga lelei o meaafale ma teuteuga. O le mea e moe ai o se masani meaafale. O meaafale e pei o moega masani e filifilia e tagata e fiafia e faʻafiafia a latou miti i se nofoaga matagofie. O totoe o aitema e tatau ona filifilia, tausia se tasi tuufaatasiga.

Foliga foliga

O se moega i totonu o se potu potumoe masani o se elemene tutotonu. E ui lava i lana matafaioi taua, e le tatau ona ia tu toʻatasi. I se isi tulaga, o lenei sitaili faʻataʻitaʻia se felafolafoaʻiga tuaoi o mea i totonu o le potu.

Mo se faʻataʻitaʻiga: o se uʻamea moega e tuʻufaʻatasia ma isi elemene faia i le tutusa sitaili o faatufugaga atisi: se faʻata, se laulau poʻo se pusa o drawers.

O le isi uiga e faʻamamafaina ai le faʻamaoni o le symmetry. Ina ia mafai ona fausiaina i totonu o le potumoe, ua lava e faʻaopopo ai paalua elemeni. I tafatafa o le moega e mafai ai ona e tuʻuina laulau i tafatafa o moega, nofoa faʻaletino poʻo pou, faʻata faʻata poʻo ni lamepa.

Uma meaafale ma teuteuga tatau ona faia o le sili ona lelei ma masani ai mea. O puipui ma faʻalo ua teuteuina i stucco, fafie, maʻa. O le filifiliga pito sili ona lelei mo le foloa o le poletito.

O nei tulafono e faʻatatau foi i elemeni teuteu:

  • frescoes;
  • koluma;
  • atavali puipui;
  • moli, sconces, foloa moli;
  • tuugalamepa poʻo tuugalamepa;
  • foloa foloa;
  • faʻatusa.

O se moega i le masani ai sitaili ei ai ona lava uiga e iloa ese ai mai isi meafale tutusa. O le ulu ulu o le vaega sili ona taua e tosina mai ai mafaufau ia te ia lava. I le avea ai o se tulafono, e matua umi ma matagofie teuteuina:

  • vaneina;
  • valivali;
  • forging;
  • pupuni;
  • vaʻai

O ie lino ma ie e taua tele i totonu. Mo le ituaiga masani, e masani ona manaʻomia ie lalaga ie: silika, taffeta, veloveta. E taua le filifilia o latou i le talafeagai lanu lanu.

Faʻaaoga

Faapaologa

Uamea na gaosia

Atavali

Faʻasologa

Eseese

O le tasi-ma le afa ma le nofofua moega e talafeagai mo se moe lelei a le tasi tagata matua. Na faia i laupapa poʻo uamea. I le muamua lomiga, vaneina, inlay, faafoliga matua, laupapa faʻapipiʻi mafai ona faʻaaogaina mo teuteuga. I le lona lua - fausiaina atisi, valiina i lanu o uamea taua. O le faʻaaogaina o mea tuʻufaʻatasia e mafai.

Faʻalua faʻataʻitaʻiga e lelei, lapoʻa i le tele ma matagofie teuteuga. E mafai foi ona faia i laupapa maʻa poʻo le uamea. Fuafuaina mo lua matutua.

O moega faʻalua ma mea uʻamea faʻamamaina e foliga lelei mai ma se pupuni. Ma o laupapa e masani lava ona faʻaauupegaina i se lapopoʻa malulu ulu ulu pe teuteuina i vaneina, isi mea teuteu teuteuina, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o se masani Amerika moega. O le isi mea mataʻina teuteuina filifiliga mo ia ituaiga faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o se mautu elemeni e pei o se ulutala faia o soʻo se mea: ie, paʻu, fafie, poʻo ni poloka putty.

O fua o le nofoaga o loʻo faʻailoa mai i senitimita.

Igoa faʻatusaTagata matutuaPepe
moega nofofua160 x 20080 x 190
tasi ma le afa170 x 200100 x 190
faʻalua200x 200140 x 190
tama fafine

80 x 200
moega

90 x 200
falealuga

60 x 120
moega faalue

60 x 80

O le mea lelei moe mo se teine ​​talavou o le a nofofua pe tasi ma le afa moega. Taua foliga e mafaufau pe a filifilia se faʻataʻitaʻiga mo tamaʻitaʻi talavou o le lalelei ma le i ai o se lapoʻa, malulu ulu ulu.

Tamaititi talavou e leai se 'eseʻese mai teine ​​i tulaga o meaafale filifilia. O le mea lea, e tatau ona latou filifilia faʻatusa tasi pe tasi-ma-le-afa faʻataʻitaʻiga. Gaosiaina o mea - laupapa poʻo se uamea. E mafai ona e filifilia se tuʻufaʻatasiga ma se tua vaivai.

O moega masani o moega mo aiga e sili atu ma le tasi le tamaititi o se filifiliga sili lea e sefe ai tupe ma avanoa i le vasega pepe. O foliga o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e masani ma saogalemu mea o loʻo gaosia: laupapa mautu poʻo le uamea.

Se ituaiga o meaafale faʻataulaitu - o se moega maualuga. O le mea e moe ai e masani ona tu i le pito i luga, ma lalo o le taʻaloga poʻo le nofoaga e galue ai. O miti uma a tamaiti, e talafeagai mo tama ma teine ​​uma. O se pupuni e masani ona faʻaaogaina o se teuteuga elemeni.

O se moega faalue ma se uamea e talafeagai mo tamaiti laiti. O lona taua taua: siosiomaga faauo o mea masani, saogalemu, puipuiga e se pa. O le ponesi o le ono maua i le pepe gaioiga maʻi O ulupoo vaneina pe valiina e faʻaaogaina o ni mafuaʻaga masani. O le oloa e mafai ona faʻaopopoina i se pupuni.

O le ottoman e masani ona faʻaaogaina o se faʻaopopoga nofoaga mo faitauga ma malologa, pe mo malo e nonofo ai i le po. O foliga o le masani faʻataʻitaʻiga o malu lanu, maualuga-lelei faʻavaʻa, paʻu, velor poʻo isi ie ie mo ie lalagaina.

Faʻapega

Ottoman

Faalua

Tasi ma le afa

Tasi potu moe

Moega faalue

Falealuga

Gaosiga mea

O le tele o taimi, o moega masani e faia i laupapa masani. E faia ai se maualuga-lelei ma siosiomaga faauo nofoaga moe o le a tumau mo le tele o tausaga. O ituaiga laʻau taʻutaʻua e lisiina i le laulau.

FilemuMautuFaʻaopoopo faigata
FanaBeechBoxwood
KatesaOiHornbeam
PainaLaʻau BirchIoe
LindenNutDogwood
AspenLefulefu
ThujaMaple

Dogwood

Ioe

MDF, chipboard poʻo le chipboard o loʻo faʻaaogaina foi e faia ai masani moega. Latou te faʻatagaina oe e sefe tupe, faʻataʻitaʻi mea e pei o laʻau masani, ma ia faʻalauteleina lanu lanu. O le pito i lalo o le vaivai.

O le sitaili masani o loʻo faʻaalia mai e ala i moega faʻapipiʻi moʻi poʻo ni mea e tuʻufaʻatasi i totonu o foliga uʻamea teuteu. Eseese filifiliga tuʻufaʻatasia e mafai. A filifilia se oloa faapena, aua neʻi galo e uiga i isi mea i totonu - e tatau ona o gatasi.

Oloa gaosi meaTaimi o le olaga
Natura mautu fafie15-30 tausaga le matua
Uamea20-50 tausaga le matua
MDF5 tausaga
Laupapa3-5 tausaga

E leai se manaʻoga o le fefe i lagona le manaia o le fesoʻotaʻi ma le malulu uʻamea; i ona po nei gaosiga, faʻapitoa gaioiga e faʻaaogaina e aveʻese ai lenei le lelei.

MDF

Uamea

Laʻau mautu

Laupapa

Headboard

O le ulu ulu o le moega i se masani sitaili faʻamamafaina lona taugata ma le matagofie. E tosina mai le mafaufau o se 'eseʻese galuega o faatufugaga. O le faʻamamafaina o luga o tisaini ma teuteuga. O tua e eseese i le tele, foliga, mea o le gaosiga. O loʻo lisiina i le laulau ituaiga ulu.

FilemuFaigata
paʻulaupapa
faasao-paʻu, leatheretteuamea
suede poʻo le velourfaʻata
ie iepalasitika
faapaologagypsum

Faapaologa

Gypsum

Palasitika

Faʻata

Pepa solo

Paʻu suauʻu

Faʻasao paʻu

Paʻu Moni

E tele subspecies o headboard uiga o classicism. Masani ai, e mafai ona faʻavasegaina latou e tusa ma a latou lava uiga. I le tele o le ulu ulu:

  1. Maualuga Latou te nofoia se vaega tele o le puipui, pe o se tasi fasi e ufitia atoa.
  2. Maualalo Latou o mai i auala feololo ma laiti. O le fomu e mafai ona matuaʻi faia, faʻapea foʻi ma mea.

Maualalo

Maualuga

E ala i le gaosiga auala:

  1. Faʻamaonia elemeni i le tulaga o mimilo mimilo, geometric poʻo openwork laina foliga matagofie. O aso nei mea faigofie e mafai ai ona tuʻufaʻatasia le tele o mea i le gaosiga o sea tua: uʻamea, laupapa, paʻu, ie.
  2. O le vaneina o le a avea ma se teuteuga mo se laupapa ulu ma laupapa laupapa. O lima o matai e fausiaina ni mea ofoofogia o faatufugaga, faʻatasi ma le teuteuina poʻo le valiina.
  3. O elemeni faʻafuaseʻi foliga matagofie ma matagofie. E mafai ona tuʻufaʻatasia i latou ma mea vaivai mo le faʻateleina o le mafanafana.

Uamea na gaosia

Faʻavae

Faʻasologa

E ala ile fomu:

  • lapotopoto;
  • lapoʻa;
  • faatafafa;
  • mafolafola;
  • piʻo

Faʻavaeina o lona uiga o se matua teuteuina ulu ulu. Tuʻu eseʻese sidebars poʻo ni mea e faʻaofi e fai ma faʻaleoga. I le avea ai o se tulafono, o le ulu ulu e tele, ae o lenei e le taua.

Faapaʻu

Mafolafola

Tafafa

Lapoʻa

Oval

Lanu ma teuteuga

O le potumoe o se malologa nofoaga, o lea o totonu e tatau ona puleaina e malu lanu e faʻafetaui le filifilia sitaili. O le moega masani e mafai ona faia i mafanafana, pastel poʻo moli mama. O lesi foi mea:

  • susu paʻepaʻe;
  • beige;
  • nifo elefane;
  • siamapaina;
  • enaena enaena

Mo teuteuga, e faʻaaogaina e le au mamanu ni metotia eseese ma ni mea taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le matua faʻasolosolo tausaga: o lenei metotia e faʻaaogaina i moega e faia mai le mautu laʻau laʻau, pei o le paina poʻo le beech, ina ia maua ai se faʻamalieina tuai. Poʻo le intarsia - teuteuina o vae ma pulou ma ata ma faʻataʻitaʻi faia i laupapa. Mulimuli ane, o papatusi ua faʻapipiʻi faʻatasi ma tuʻuina i totonu o se laupapa laupapa.

O atavali i lanu uʻamea taua o se isi mea manaia teuteuga. O le ata atoa ma le ulu ulu o le moega poʻo ona elemeni taʻitasi o loʻo valiina. O se filifiliga ofoofogia e ufiufi i maʻa taua po o rhinestones. O lenei metotia faʻatagaina oe e aumai le taugata ma le tamaoaiga i totonu.

O se seti o meaafale ma teuteuga elemeni mo se potumoe masani e tatau ona faʻaalia ai le taugata ma le manaia. Uma aitema tatau ona filifilia ma se maaleale lagona o sitaili, fetaui lelei faʻatasi ma foliga taʻitasi mamanu o le moega. I le taimi lava e tasi, e taua le mataituina o le auro uiga ma aloese mai soʻoga. A leai, o totonu atoa o le a foliga lofituina pe na o le faʻaleaga.

Beige

Malamalama enaena

Champagne

Ivory

Paʻepaʻe sinasina

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Handel: Messiah Somary Price, Minton, Young, Diaz (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com