Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a valeni moega mo, ituaiga eseese o oloa

Pin
Send
Share
Send

Lenei aso, o le sitaili mo mea tuai o loʻo toe foʻi mai i aso nei i totonu. O lenei tulaga e le i faʻasaoina o se autu elemeni o le potumoe o se moega. Ua toe taʻutaʻua le falaoa e le faʻagaloina. Naʻo le sui o le openwork lace, o le mamafa o ie e faʻaaoga pe a suʻi, ia ogatasi ma le tulaga lautele o le potumoe, toe fai le lanu lanu o ie puipui ma ie moega. O ia teuteuga mai le taimi ua tuanaʻi o le a faʻamamafaina atoatoa le sitaili o Provence, atunuʻu poʻo totonu alofa.

O le a lea ma e faʻaoga e faʻatino ai

I aso tuai, o gaugau o mea natia le avanoa i lalo o le moega, ae o gaioiga sa i le muamua, ae le o mea teuteu. Na faʻamalosia tagata e fai moega maualuga, aua e malulu tele i lalo, ma o le maualuga, o le sili atu le toʻafimalie ma le mafanafana. O nisi taimi o le maualuga o le fausaga na oʻo atu i le tasi mita. Talu ai e le i faʻaaogaina ni ofu tuʻu, o mea faigaluega uma ma mea e momoe ai le aiga, sa teuina i totonu o ato ma ato, na tuu i lalo o moega.

O valances na avea o se pupuni ma e le gata na ufiufi ai fatafata mai prying mata, ae na avea foi ma puipuiga mai isi malosiaga o le lalolagi; o fafine talimalo faʻaaoga faʻapitoa faʻailoga e puipuia ai latou mai le leaga mata.

O fasi uumi uumi o ie na lalagaina tele i mamanu, teuteuina i ie, ona suʻi lea i le pito o le ie. A suʻiina, na latou faʻaaogaina le ie paʻepaʻe papaʻe - mageso calico, damascus poʻo le cambric. Na faʻatagaina e suʻi i le "faʻatau" lace, ae o mamanu anamua ma lace teuteu na sili atu ona faʻafetaia, na faʻaaogaina e faʻamasino ai le filiga o se teine ​​o le faʻaipoipo tausaga.

E le masani le faʻamaʻimau taimi i faʻamaumauga luga o laupepa. O ie moega sa tautua i seisi galuega, e tatau ona sui ma fufuluina soo. O le ofu mo le moega, e teuina ai faʻamatalaga o le ituaiga, lea e taʻua o se talisman o le manuia o le aiga, e le palapala tele. O le ata faʻataʻitaʻi na le gata ina suʻi i le pito o le ie, ae faʻapipiʻi foʻi ma le ofuvae poʻo le Velcro i le faʻamalu poʻo le moega faʻavae.

Faʻataʻitaʻiga i le faiga ma le tisaini

A o faia se paleni, filifili se faʻataʻitaʻiga, mamanu, faʻapea foʻi ma le lanu o le ie e fetaui lelei ma le teuteuga atoa o le potumoe. E faʻaaoga se tamaʻi ofu moe i totonu o tamaʻi potu e faʻafoliga ai ni foliga e le lalelei, ma fesoasoani e faʻatulaga nisi avanoa e teu ai pusa o lavalava poʻo seevae.

Faʻailoa i le va o paleni faʻataʻitaʻiga e uiga i le suʻisuʻi sitaili:

  • faʻaleaganuʻu pe austere paleni - o le a teuteuina le potumoe i se faʻaonapo nei poʻo se ituaiga sitaili. O se vaega o ie mafiafia mamafa, gaugau e maua i tulimanu poʻo le ogatotonu o itu taʻitasi. O tagata o loʻo manino laina ma geometric silhouettes o le a talisapaia le faigata o faʻatatauga;
  • faʻamalieina pe faʻafilemu - o le a ofi i totonu o soʻo se ituaiga totonu: mai masani i faʻasao-faiga. A suʻi, o gaugau loloto e faia i se mamao mamao ina ia mafai ona faʻalelei mulimuli ane. O le mamao ma le lautele o lafu e faʻamoemoe i mea e fiafia iai le fafine talimalo, latou te filifilia foʻi le latou itu - faʻafeagai poʻo le tasi itu;
  • valivali valivali - faʻataʻitaʻi tuʻuina atu i le potumoe se aulelei faʻafiafiaina, e masani ona faʻaaogaina e fausia ai totonu o potu o fafine potu moe. Mo suʻisuʻi, o ie mama e pei o chiffon poʻo tulle e aoga, e aoina i tamaʻi gaugau poʻo lautele lautele, ma lace, aufana poʻo ruffles e faʻaaogaina e teuteuina ai.

Tusa lava pe leai ni tomai suʻisuʻi, e mafai ona e suia le sitaili o le potumoe. O le pito sili ona faigofie moega ofu o le a suia pe a fai e teuteuina i lace, frills, beads poʻo lipine. E faigofie ona faʻaputuputu se chiffon valance i pastel lanu i luga o se lipine e faʻaopopo ai le lalelei i le potumoe a se teine.

E i ai paleni mamanu:

  • tasi le fasi ie moe - fautuaina mo le faʻaaogaina i luga o moega maualalo. O le laupepa foliga tutusa lelei i luga o le faamalu, ae e mafai foi ona e faataatiaina i lalo o le pito i lalo;
  • o le ofuvae uila e talafeagai mo moega umi. Nai lo se fusi faʻamau, o le fausaga e faʻapipiʻi ma Velcro, mea faʻapipiʻi poʻo le maea. Muamua, o le moega e faia i le masani masani, ona faʻapipiʻi lea o le pito i le faamalu poʻo le tino.

O le ie e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le faʻataʻitaʻiga o pepa puipui ma pupuni, faʻafetaui i pe faʻatusatusa i le ie afu, ia ogatasi ma meaafale. Pe a suia moega, suia le pito ofu i la latou lava pule faitalia e taʻalo ai ma sitaili, faʻaopopo le faʻamafanafanaga.

Fofo mamanu foafoa

Mulimuli i fesoasoani aoga fesoasoani e suia lou potumoe:

  • tusi ma mea laiti e te fiafia iai o le a maua i taimi uma pe a e suʻiina ni taga i le pito ofu;
  • avanoa fola i luga o le moega tamaʻi paleni faʻatagaina oe e teuina napekini, tumama tumama ma mago;
  • malamalama mea o le a faʻaopoopoina agavaivai i le potumoe, ma susulu lanu o le a faamamafaina;
  • mo se ofuvae, ie ma faʻavalea, polka togitogi, ma le le masani ai lolomi poʻo fugalaʻau mamanu e talafeagai;
  • oe manaʻomia le mataʻituina o le tele o le faʻataʻoto ma le afu ina ia leai se le tutusa tufatufaina o le ie;
  • mo ie moega i se tamaʻi mamanu poʻo se fugalaʻau, o se paleni filifilia mai se monochromatic ie, ma le isi itu;
  • ofuvae multilayer i luga o moega lapotopoto, faia i eseesega ie e uiga i le moega, foliga matagofie.

A filifilia se paleni, oe manaʻomia le fuaina le mamao mai le pito i luga o le moega i le foloa luga. E tele gaosi e fesuisuiai le tele, e ui o le tulaga masani e 15 inisi. A o le mamao e 16 inisi, lona uiga o le a taoto le mataupu i luga o le foloa, afai e itiiti ifo ma le 14 inisi, o le a le mafai ona ufiufi atoa vae o le moega.

O se pito ofu e faia i ie malo e faigata ona palapalā, ma e le manaʻomia ona mulumulu soo. Afai e te faʻaaogaina ie taugata pe a suʻi ma faʻalelei faʻalelei ia gaugau, ona umi lea o ni tausaga e aunoa ma le leiloa o lona foliga mai.

Faʻavae foafoa o le a suia le potumoe:

  • Sasaʻe i sasaʻe - e faʻasaga i le pito i tua o le mea e moe ai ma le faʻapaologa mamafa, o se ofu mafanafana faʻamalosi, faʻatasi ma mea faʻapipiʻi ma mea teuteuina, e foliga manaia. O se tuʻufaʻatasiga o ie puʻeina ma faʻamau auro e faʻatagaina, agaʻi i sasaʻe i tafatafa o le pito;
  • o le faiga faʻaaloalogia faʻamamafaina pupuni sisina faia i taugata ie ma laʻitiiti laʻititi foliga o fusisaito, pale ma laurel lau. Mai ie, silika poʻo le vevesi o le mumu poʻo le emerald lanu e talafeagai;
  • art deco - faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi i le sitaili ma mea. O le paleni mo le moega e mafai ona suʻi mai le malamalama piniki, lilac poʻo le piniki mea, faia catchy faʻaaoga i le tulaga o susulu pupula;
  • faasao-faiga - faʻasaga i le pito i tua o se ie uʻamea fausiaina, ie moega ma pupuni ma lolomiga manu, o se paleni faʻamalieina o se sukalati paolo tu mai fafo, i se faʻaopopoga o ia atavali faʻaalia natura o le a tautua;
  • atunuʻu - o totonu e faʻailoa mai i mea e momoe ai e fai i le malamalama susulu, o lea e tatau ai ona e filifilia se faʻamaoni le meli poʻo le karamel lanu;
  • faiga fefiloi - mo tagata fiafia i le mafanafana ma le mafanafana o le potumoe. Lenei, e faʻasaga i tua o pupuni mamafa, o se ie teu i luga o le moega vaneina o loʻo tu mai fafo, lea e faʻaopoopoina e se ofu malō i paolo vaivai - mint poʻo le tipolo.

Mo se potumoe i matu, e fautuaina e tuʻufaʻatasia pupuni o le beige ma kulimi i totonu. Susu pupuni ma se auro moefasi foliga matagofie, ma o se tuʻufaʻavae ofu i mafanafana paolo o le a fausia ai se mafanafana siosiomaga. I totonu o tamaʻi potu moe, o le a feʻilafi mea e moe ai, e maua ai e le potu se lagona lelei

O valances faia o tulaga lelei mea, filifilia i le tele, atagia mai le aotelega sitaili o le potumoe, o le a tumau mo se taimi umi. I se faʻaopopoga i le teuteuga taua, o le gaugauina o gaugau o le a faʻatuatuaina nanaina vae o le moega, saunia teuina mo unsightly pusa ma drawers.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: BrotherLove - Laei Oe I Viiga Official Music Video (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com