Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Eseese o faʻata ma matauila, o mafuaʻaga na latou fiafia ai i fafine

Pin
Send
Share
Send

Seʻia oʻo mai nei, o se faata i luga o foliga faʻaata na manatu i ai o le faʻamanuiaga o sui o matata eseese galuega: tagata fai pese, tagata pepese, siva siva. Ae ui i lea, na vave pikiina e le au gaosiina lenei manatu ma amata ona fausia ni faʻataʻitaʻiga tutusa mo le faʻaaogaina i le fale. I aso nei, o se faʻata ma matauila e leʻo toe avea o se mea e le masani ai ma seasea tupu. O loʻo faʻapipiʻiina e le gata ile laʻei o laei, ae faʻapea foʻi i potu e teu ai potu, potumoe, ma fale taele.

Vaega o faʻata faʻamalamalamaina

I le 1927, o le kamupani Farani Miroir Brot na amataina le manatu o se faʻamalamalamaga faʻata, o se oloa taugata na vave ona maua e tagata aloaʻia faletalimalo lauiloa. Muamua lava, o le aitia na fuafuaina mo tagata e le atoatoa le vaʻai. O le manatu na faʻatagaina i latou e tafi ma faʻapipiʻi foliga e aunoa ma se faʻalavelave.

I oloa faʻaonapo nei, o le ata e ono eseʻese faʻalagolago i le eseese:

  1. Faʻataʻitaʻiga ma moli i totonu e fai ma sui o se faʻata tioata ma se sikuea susulu faataamilo i le liʻo, lea e faʻataʻatia i totonu o se ato.
  2. I oloa ma moli i fafo, moli malamalama e faʻaaogaina o loʻo ofi i totonu o se laupapa faʻavae.

O le faʻata e faia e tusa ma se tekonolosi faʻapitoa, ma le faʻamoemoe o le a faʻaaogaina i tulaga o le maualuga o le susū ma faʻafuaseʻi ai le fesuiaiga o le vevela. O le pito i tua o le ipu malamalama ua ufiufiina i se manifinifi siliva vaega. O faʻata masani e faʻaaoga ai le aluminium amalgam. Silver plating faʻatagaina le oloa:

  • tatalia le faʻateleina o aʻafiaga o le vevela;
  • ia matua mataala;
  • teteʻe ile faʻaleagaina o vailaʻau ona ole maualuga ole susū.

O le mirror backlit faia foi se matagofie galuega, vaʻaia faʻalauteleina le avanoa e ala i mafaufauga. I se faʻaopopoga, o se aitema e mafai ona fausiaina se faʻapitoa ea o le mafanafana ma le faʻamalieina i totonu o le potu.

O le moli e faʻamalama le faʻata e faʻatagaina ai oe ona faʻailoa manino foliga o le tagata vaʻai ia aunoa ma se faʻapiʻopiʻo pe a mafai. E le o se mea e ofo ai le mafai ona vaʻaia o ia oloa i faleoloa faʻalelei. O le sili taua meafaigaluega o uma vali ata. I le fale, o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e taua tele mo le tafi ma le faʻaaogaina o mea teuteu.

Lelei ma le lelei

O le aoga sili o nei faʻata o le maualuga-lelei moli. Ona o le lautele lautele o lanu lanu ma le numera o lumens, LED matauila mafai ona maua ai eseese tulaga o susulu. Ina ia faʻamamaina le moli i le susulu o le la pe a mafai, e masani ona faʻaaoga leo malulu.

I se faʻaopopoga, faʻata faʻamalamalamaina maua a numera o undeniable lelei:

  1. O lamepa moliuila e le vevela pe mu. E seasea lava ona toilalo masini. Latou te le vevela e pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, moli uila. Ole averesi o le olaga tautua e ova atu ma le 10 tausaga.
  2. Moli latalata i le ao faʻatagaina oe e vaʻai i le faʻaata i se tamaʻi mea lava ia, faʻailoa atoatoa le lanu o lavalava ma paolo o vali. Paʻu leo ​​o le a le foliga mai samasama pei o se masani incandescent matauila matauila. Faʻaaogaina se faʻata foliga faapena pe a faʻapenaina teuteu foliga, oe le mafai ona fefefe i le paʻu paʻu i ou foliga.
  3. Tele tioata ma matauila ei ai se fausia-i aneti-puao faiga. Afai o le oloa o loʻo i totonu o le faletaele, e leai se manaʻoga e solo ese pe faʻatali mo le faʻamafanafanaga e mou. O le mauaina o le puao puipuiga faʻamoemoeina i le gaosi oloa.
  4. E mafai ona faʻaaogaina faʻata uila e faʻalauteleina ai le avanoa pe faʻapea foi ma se isi malamalama malamalama. Latou te tuʻufaʻatasia foi le le gaoia i totonu, saunia ai se matagofie, maualuga-iuga mamanu.
  5. Faigofie e DIY. E le tele se taimi e fai ai lau oe faʻata e teuteu ai. I se faʻaopopoga, o mea e faʻamalamalamaina oe lava-o le a taugata tele le tau, talu ai o le tau o mea e sili atu le laititi nai lo le oloa maeʻa.

E iai foi mea le lelei. O le maeʻa fausiaina e matua taugata. E masani lava, o le tau o se oloa e le talafeagai tele, talu ai e le tele naua kamupani gaosia ia faʻata i luga o le taimi nei maketi. E i ai filifiliga taugofie, ae leaga a latou faʻatinoga. E mafua ona o le mea moni e masani ona faʻaogaina e le au gaosi moli matauila sili ona taugofie mo oloa, o nisi taimi e emo ai taimi o faʻagaioiga ma, e le gata i lea, e vave ona le manuia.

O faʻaletonu e aofia ai foi le maualuga o le paoa taumafaina, aemaise pe a faʻatumuina le faʻata i matauila faʻataʻamilomilo le atoa itu.

Eseese o tisaini

O luga o le laufanua e eseʻese i le mafuaʻaga, lapoʻa, foliga ma ituaiga o lamepa. O nei taʻiala uma e tatau ona iloiloina ae e te leʻi filifili e faʻatau. E masani lava, o le oloa e filifilia faʻalagolago i le faʻamoemoe o le faʻaaogaina ma le nofoaga.

I le tele

O le tele o faʻata eseese i se lautele lautele: mai 30 x 40 cm i le 60 x 120 cm. Afai e te manaʻo e faʻatautau luga o se pa tele i le potu 'ai, potu malolo po o le potumoe, ona fautuaina e filifili se matua tele oloa - a itiiti mai 1 mita maualuga. Ina ia faʻamamafaina se tamaʻi vaega i le auala savali, o le a faia ai se tamaʻi faʻata 25 cm le lautele I lenei tulaga, o le a avea foi ma se teuteuga elemeni. Faʻataʻitaʻiga o tele eseese e faʻaaoga mo le faletaele, o le autu aiaiga o le maualuga i luga atu o le tapu e tatau ona 35-40 cm.

O le fuataga faʻatulagaina tele mo tagata atamamai tusiata vali o 80 x 100 cm.

E ala i fomu

Tafafa ma sikuea o sili ona masani foliga mo faʻata. Latou e sili atu masani filifiliga, ma o lea e ofi toetoe lava o totonu o totonu. O se lapoʻa poʻo se faʻataʻata teuteuina faʻaata i totonu o le faletaele o le a foliga aulelei lava ma puʻupuʻu e aunoa ma le soʻona tele o le avanoa ma se angular mamanu. Mo tagata fiafia i le fatufatuaʻi, o loʻo i ai ni tulaga le faʻatau oloa o se uiga ese foliga: i le tulaga o se tafatolu, o se fetu ma e oʻo lava i se fatu. O le tele o taimi, o ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻiina i se lauiloa nofoaga e pei o atoa mea teu teuteu.

O le faʻatulagaina o le faʻata e filifilia i le amanaʻia o geometric foliga ma laina o le potu mamanu.

E ala i ituaiga o lamepa ma le auala na latou tuʻu ai

Faʻatasi ai ma le tele o ituaiga o filifiliga, e faigata tele ona malamalama pe o le a le ituaiga o matauila e manaʻomia mo se make-up faʻata. Sili ona masani ona faaaoga mo moli:

  1. Moli uila - e gafatia, anagata ma i ai le maualuga tulaga o moli malamalama.
  2. TAITAIINA - e mafai ona faʻaaogaina o ni moli eseese poʻo ni fasi pepa. Aoga, tamaoaiga ma faʻatuatuaina.
  3. Moli uila o se filifiliga masani e laʻititi ma laititi le faʻaaogaina mo faʻata e teuteu ai mea. O le mea sili le lelei o le puʻupuʻu olaga tautua.

E i ai le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga, fuafua i le nofoaga o matauila: i luga o le sili atagia foliga luga, luga o le faʻafanua, eseese i luga o le puipui faataamilo le faʻata. Ina ia faia se oloa ma fausia-i backlighting, o se faigata tekinolosi o loʻo faʻaaogaina, o lea o lenei filifiliga o le a tau sili atu teisi.

A filifilia se oloa, e taua le sao o le nofoaga o lamepa i luga o le faʻavaʻa. O le lelei o mafaufauga, paolo ma lanu e faʻamoemoe i lenei parameter. Mautinoa lava, o matauila o loʻo tu i itu e tolu. Malosiaga lelei filifiliga e sili ona fetaui lelei o se malamalama malamalama. O matauila Uila e mafai ona sili atu i le 50,000 itula, o lona uiga, e ova atu ma le 10 tausaga.

E ala faapipii auala

E tele ituaiga faʻata faʻalagolago i le faʻapipiʻiina metotia:

  1. Fogafale - tiʻetiʻe faʻaaogaina se mautu fale faʻatulagaina i luga o le foloa. Aulelei foliga i potu vateatea ma maualuga faʻalo. I le avea ai o se tulafono, o tetele lapoʻa nei faʻata o loʻo faʻaaogaina i potu faʻafetaui ma potu teu ofu.
  2. Faʻapipiʻi i pa puipui - faʻamau ma faʻapipiʻi mea faigaluega poʻo luga o puipui. O se faʻasologa e iai ni matauila e mafai ona faʻalauteleina ai le avanoa e ala i le faʻaalia o mea i totonu o le potu.
  3. Desktop - faʻaauupegaina i se tulaga faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e fetuʻunaʻi le itu o le naunau. E masani ona i ai itu e lua: tasi ma le faʻalauteleina, o leisi e leai.
  4. O faʻata faʻapipiʻi i totonu o meaafale e matua sefe lava. Tele taimi latou te faʻaauupegaina i coupe models, ae a manaʻomia, e mafai ona faʻapipiʻi i latou i le faitotoʻa o soʻo se kapeneta. Faʻafetai i moli, tetele meaafale o le a foliga mai sili laiti.

O se laei laei ma se faʻata ma moli o le a aoga mo tamaitai uma. I tua atu i na mea uma, naʻo le maualuga lava le malamalama e mafai ai ona e maua le manaʻoga paʻu leo, tomai tusia ata ma velo mata.

Mamanu

A filifilia se faʻata, e aoga le mafaufau e le gata i ona uiga faʻagaioia, ae faʻapea foi ma totonu foliga:

  1. Fola faʻata faʻaaogaina o loʻo faʻaaogaina i avanoa maualuluga ma faʻavanoaina, faʻatinoina o se matafaioi aoga o se faʻaopopo malamalama malamalama.
  2. Mo Provence, o se faʻata tioata i se faʻavaʻa faia i mea masani o pastel, muted tone ma faʻataʻitaʻi o scuffs, moli malamalama e talafeagai.
  3. Maualuga-tekonolosi sitaili faʻaataina a laconic fomu ma leai ni frills. E mafai ona avea ma se sikuea pe faʻata lapata faʻata leai ni mamanu, teuteu teuteu ma teuteuga.
  4. Atunuu sitaili ua mautinoa le faʻaaogaina o se laupapa laupapa, aʻo tulimanu e faia faʻataʻamilomilo. Toeititi lava o tagata uma e mafai ona faia se faʻata i o latou lava lima.

Mo totonu masani, o faʻataʻitaʻiga o faʻavae foliga e talafeagai - faʻavalava pe faʻatafafā. E le manaʻomia le faʻaogaina o se faʻavaʻa, e mafai ona e filifilia se oloa i tuaoi o lona faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina ai se faʻataʻitaʻiga... O le isi mea e tatau ona faʻalogo i ai o le paolo o moli. E tatau ona faʻatusatusa i le lanu o puipui, foloa ma faʻalo o le potu.

Faʻafefea ona fai oe lava

O se faʻamalama teuteu malamalama o le a avea ma sili lelei meaalofa mo se teine, i se faʻaopopoga, i se faʻaopopoga ia te ia, e mafai ona e fausiaina se laulau teuteuina i ou lava lima. Ina ia aumaia lenei manatu i le ola, fautuaina e filifili muamua i le ituaiga o lamepa, a latou numera, mafaufau i luga o le wiring diagram, tusia se ata. Ma e manaʻomia le faʻatau o mea talafeagai mo le galuega, sauni mea faigaluega.

Lisi o mea:

  • lapisi laupepa o tulaga masani;
  • poloka laupapa mo le faʻavaʻa;
  • fao tipiina e le tagata ia o ia lava;
  • primer;
  • penitala;
  • matauila ma cartridges;
  • kelu fausiaina;
  • vai-faʻavae vali.

Ina ia faia se faʻata oe lava, oe manaʻomia meafaigaluega nei:

  • se olo olo mo le fufuluina o luga laupapa;
  • vili;
  • faovilivili;
  • tulaga;
  • roulette;
  • faovilivili;
  • pulumu

Laʻasaga i lea laasaga faatonuga:

  1. Fa oneone le laupapa.
  2. Oti vaega faʻavae i le 45 tikeri tulimanu. Faʻaaoga se miter box e faʻamautinoa ai le faʻatuatuaina fua. A o fuafuaina, taoto tusa ma le 20 cm le eseesega i le va o totonu ma fafo faʻafanua.
  3. Faasaʻo itu. E taua le faʻavae tumau tulaga. Faapipii pito.
  4. A maeʻa tuʻufaʻatasia le faʻavaʻa, potopoto se atigipusa mo ia, lea e faʻapipiʻi i le itu i tua. Ina ia faia lenei mea, 'otiʻoti avanoa mai 40 x 20 mm uʻamea, faʻapipiʻi ia latou, faʻamalosia i ni sikulipa tipi e oe lava, ma faʻapipiʻi i le faʻavaʻa.
  5. Faʻaoga ni peleue se lua i le pito i luga ma autafa o mea e afifi ai laupapa ma le faʻavaʻa. Tuʻu i latou e mago mo 2 itula.
  6. Ona ufiufi lea i vali. E taua le tufatufaina tutusa o vaega ile vaega uma. E mafai ona e faʻaaogaina se lanu e le masani ai e faʻaopopo ai uiga i le oloa.
  7. Tuʻu le fasi laupapa laupapa i luga o se mea laugatasi pei o le foloa poʻo le lautele o le laulau. Faʻailoga le faʻavae o le lumanaʻi oloa ma se penitala.
  8. Faailoga pu lamepa e 6 i luga o le laupapa laupapa. Ia mautinoa o le mamao i le va o latou e tutusa.
  9. Vili pu ma se vili.
  10. Tuʻu le ie laupapa i mea e te manaʻo ai e tuʻu ai le faʻata. Tusi se penitala faataamilo i itu o le laupepa.
  11. Faʻaofi uaea i totonu o pu, ona faʻovilivili lea o mataʻitusi i luga o le laupapa laupapa.
  12. Faʻapipiʻi le kelu i tua o le faʻata ma tuʻu i luga o le laupapa.
  13. Vili tolu pu i laupapa laupapa taʻitasi. Faovilivili i latou i le puipui ma fao.
  14. Vili ni pu se fa i le fafie agai i le puipui. Faʻamaonia i le 2 "faovilivili.
  15. Faʻafesoʻotaʻi katuni i le paoa sapalai i le faʻaopoopoga uaea.
  16. Faovilivili matauila i totonu o lago. Susu se uaea faʻaopoopo e faʻamalamalamaina le faʻata.

O lenei oloa e mafai ona faʻaaogaina e le gata o se faʻata teuteuina, ae faʻapena foʻi ona faʻamalamalamaina se ala pogisa. Ma afai e te faia i se lapoʻa lapopoa, ona ono manaʻo lea o le teine ​​e faʻapipiʻi i le potu laʻei.

Fautua atamamai

O nai fesoasoani ile auala e fai ai se make-up mirror sili atu ona manaia ma sili atu ma ou lava lima:

  1. Faʻaaogaina tele fuse o le a faʻateleina ai le ola o matauila sili atu le taua.
  2. Lamepa o lanu 'eseʻese e mafai ona faʻaopopoina le manaia ma eseese i totonu. Mo nei mafuaʻaga, e sili ona lelei le faʻaogaina o oloa LED.
  3. O le maeʻa oloa mafai ona teuteuina ma se ata poʻo se mamanu faʻaaogaina acrylic vali poʻo decoupage metotia.

Afai e te le manaʻo e fealuaʻi i uaea eletise mo se taimi umi, e mafai ona e faʻatauina faʻapitoa fetuʻutuʻunaʻi moli lipine.

O faʻata e mafai ona faʻaauupegaina i se vaega paʻi e tali atu i tago uma. Ua lava le uuina o lou lima i ona autafa, ma o le a susulu le moli. I totonu o le faletaele, pe a susu ou lima, lenei mafai ona fesoasoani tele. Ae o lenei filifiliga e faigata tele i le fale, oe le mafai ona faia e aunoa ma le fesoasoani a se tagata poto faapitoa.

Fautuaina le saogalemu:

  1. Aua le faʻatagaina tamaiti laiti e oʻo atu i sea oloa.
  2. E le tatau ona paʻi tasi uaea. Afai e le ola se tasi o matauila, e tatau ona siaki uma uaea.
  3. Ae e te leʻi faia se faʻata e teuteu ai foliga, e tatau ona e mautinoa e faʻatuatuaina ia faʻamau. E taua le faʻavaʻa ona ave se avega mamafa i lalo o le mamafa.

Faʻapipiʻi faʻaaogaina e tatau ona taʻitasi: uaea taʻitasi ua tuʻuina i totonu o se paipa puipuia puipuia. E le fautuaina e faʻaaoga le paʻu mo nei mafuaʻaga, aua e vave ona ofuina. Afai e te fuafua e faʻatautau se faʻata i totonu o le faletaele, o le a sili atu le sefe pe a puipuia le uaea faʻapipiʻi faʻalua. A o faia se faʻata ma matauila i ou lava lima, e tatau ona e manatuaina o le mamao i le va o ua leai ni uaea e le tatau ona i lalo o le 50 cm.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O le LAULAUFAIVA - O le Pelu maai with lyrics.. (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com