Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o sliding wardrobes mo le hall, ata filifiliga

Pin
Send
Share
Send

A teuteuina le mea e ulufale ai i totonu o se fale mautotogi, e toʻatele e filifilia se ofu faʻaseʻe i totonu o le alatele, o se ata e mafai ona vaʻaia i le filifiliga. E tele aitia tisaini e faigata ona vave filifili. I tua atu i na mea uma, e tatau ona e filifili poʻo a mea e sili ona lelei e fai, fuafua le tele, ofi i totonu o le auala savali. O le filifiliga sili ona lelei o le a se ofu solo faʻaseʻe i le alasavali e tusa ai ma le tele o tagata. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi o se meaafale kamupani, lea latou te faia ai se ata mo oe, filifili faʻataʻitaʻiga, ma atiaʻe totonu faʻatumuina. O le faʻatumuina o se taua vaega. O le a latou faia se ata faataitai mo lavalava mo le alasavali. Ma o le a ofi atoatoa i le tele, o le a foliga lelei i totonu o le auala savali.

Lelei ma le lelei

O se potu ulufale ma se ofu faʻaofuofu, fuafuaina mo ofu i fafo. O le mea lea, o meaafale e tatau ona lava le lava. O aitema vaitau o le aiga atoa e tatau ona tuʻu i le faʻamau mo pulou ma seevae. O le potu i le auala savali faʻamalieina ai nei manaʻoga sili ona uma.

Lelei o se ofu mo le alasavali:

  • lautele;
  • gaioiga, faitotoʻa le faʻaaogaina tele avanoa;
  • agavaʻa ma faigofie, mafai ona i ai ni mea;
  • kombinatorial, oe mafai ona piki i luga vaega eseese;
  • apili matagofie, soʻo se vaifofo fofo o loʻo tino mai.

O ofu faʻaseʻe i le alasavali ma se faʻatautau e talafeagai mo le toeititi o potu uma, seʻi vagana ai se tamaʻi potu, e le mafai ona tuʻu iai. Lenei la latou faʻafitauli autu.

Eseese

O le ata o lavalava i le auala savali e matua ese lava ma e faigata tele ona vave filifili poʻo le fea e filifili. O ituaiga autu o faʻataʻitaʻiga e mafai ona iloga:

E ala i le faʻatulagaina

E tusa ai ma le faʻatulagaina, o ia meaafale o:

  • saʻo;
  • angular;
  • diagonal;
  • faataamilosaga (semicircular kapeneta);
  • n foliga.

E masani lava o se filifiliga tautau tautau. Lavalava lapoʻa lapoa, o le sili ona taatele faʻataʻitaʻiga.Tulimanu faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo tamaʻi auala savali, pe a le lava le avanoa i luga o se tasi o puipui mo se tuusaʻo kapeneta. O pito o le itu e mafai ona taʻutaʻua pe faʻataʻamilomilo foi. Diagonal product design, lelei pe a iai se tamaʻi tulimanu ae laʻititi mo se ato tulimanu seti.

O aso nei tisaini ma gaosiga faʻatagaina i matou e mamanuina ma gaosia le sili matagofie matagofie kapeneta. O se tasi o vaega e mafai ona faʻataʻamilomiloina e fausia ai se maoaʻe galu. Le masani ai semicircular mea foliga matagofie ma suia le spatial vaʻaiga o le potu. Naʻo tagata faʻapitoa lelei e mafai ona filifilia ma faia ni faʻataʻitaʻiga le masani ai.

E i ai lautele lautele ma umi ala savali. I lenei tulaga, oe mafai ona faʻapipiʻi se U-foliga lavalava, o se tamaʻi laei potu. Ata o meaafale mamanu, eseese filifiliga mafai ona vaʻai faʻafetai i le filifiliga.

Lē faʻatagaina

L foliga

Saʻo

Radial

Angular

I le loloto

O le loloto e faʻamoemoe i le tele o le potu. Fale teu oloa saunia-faia sau i tulaga masani o le 45 ma le 60 senitimita. Sili atu nai lo le 60 cm, o lenei o se matua lava avanoa potuvaʻa. Mo se tamaʻi auala savali, e mafai ona e faia ni vavaega ma le loloto o le 35 cm, 30. O lenei, le lava le loloto, e tau le aoga, ae o loʻo faʻatagaina lava mea e ofi.

Vavaeʻese, e tatau ona maitauina o nisi taimi o le loloto o le vaega o le 30 cm - o aitia a tagata mamanu. O laʻei laʻei tele e foliga mai e le masani ai, latou te faia ni vaega e le gata i eseese maualuga, ae faʻapea foi ma loloto.

Vaʻavaʻai ma le totoʻa i le sliding system o sliding wardrobes, o le sili atu ona lelei, o le umi o le meaafale o le a tumau. E sili atu le filifilia o totoga mai tagata Siamani gaosi.

I le faiga

A e filifilia se ofu faʻaseʻe i totonu o le alasavali mai le ata, e maofa ai o le latou mamanu e faʻamoemoe i le faiga o totonu. O le coupe masani e faʻatonutonuina le faʻaaogaina o laʻau saito. O le oak lanu e sili ona lauiloa. O le beige faataitaiga foliga matagofie. O le Italia headset o se ofoofogia faʻataʻitaʻiga o lenei sitaili. E iloga i latou i lo latou faʻaaloalo, sitaili. Mo le tele o vaega, o potu taugata nei mo hall lautele. I le sitaili masani, i le faʻaopopo i le ofu autu, o le faʻamamafaina o luga o faʻaopopo faʻamatalaga: o se tu mo faamalu, o se pouf mo le suia o seevae. Italia o se aga masani a masani o se suiga masani ma foliga o meaafale faiga. O ofu masani e faʻamaonia lelei mai lea tulaga. Oe mafai ona vaʻaia filifiliga i luga o lanu felanulanuaʻi meafale faleoloa saunia.

O lavalava i le auala savali i le Provence style e faʻatonutonuina faigofie foliga, lea o le faamamafa o luga o laʻau laʻei. Patina faʻaaogaina, o aʻafiaga o laʻau ua leva, manaʻomia, mavetevete fuafuaina. Lanu malamalama, lanu paʻepaʻe manumalo. Foliga masani e faʻamalosia i le faiga masani.

Mo se kapeneta i le faiga o minimalism, po nei kapeneta e iloga i le manino laina ma laconic fomu.

Gaosiga mea

O le sitaili ma le mamanu faʻatonutonuina mea. O a latou faʻataʻitaʻiga o le a tuʻuina atu e aliʻi faia meaafale.

Faʻasaga laupapa

Mo facades faia i fafie, faʻapitoa sauniuniga mea, laupapa gaosi e manaʻomia. E faʻamamago ai, e faʻaaoga potu faapitoa, ona filifilia lea o fale teu oloa ma fai ai se laupapa meaafale. Talia se taimi faʻapitoa i lalo o le omiga ina neʻi taʻitaʻi le laʻau. Naʻo le taimi lava lena e amata ai ona faʻagaoia mea. O le mea lea, o ofu faʻaseʻe e faia i laupapa maʻa e taugata tele. Na faia i latou i faiga masani, atunuʻu, Provence. Nei facades manaʻomia faʻatuatuaina maualuga-lelei totoga, ona e fai si mamafa. O ia kapoti e mafai ona faʻamutaina i le 30 cm matala fata faʻataʻoto, o lea la e maua ai le oloa i se maeʻa foliga. E le gata i lea, e mafai ona faʻapipiʻi se pusaaisa. O foliga e faia i laupapa faigata, oak, lefulefu, alder. Paʻepaʻe papaʻe i luga o le alasavali foliga sili ona lalelei. Latou te faʻaaogaina se auala faigata o le valiina ma le teuina o fafie. Faaseʻe ofu i le auala savali i le auala Provence, laupapa luga, matua ma le fesoasoani o faʻapitoa tekonolosi.

MDF panels

Faʻafefea ona filifili mea saʻo meaafale i le alatele, ina ia o le sili filifiliga mo tau ma lelei, lua i le tasi. MDF kapeneta faafoliga o se lelei filifiliga mo nei tapulaʻa. Muamua, o lenei foi o se laʻau na faʻatoʻa maeʻa ona faʻatautaia faʻapitoa. O loʻo vavaeina fafie laupapa i se tulaga pefua ma oomi i se auala avanoa. Ufiufi i le MDF ata po o vali i luga. I luga o le laulau, e mafai ona e tipiina volumetric, ata fesoasoani, ata. I le faiga masani, o teuteuga uiga masani e faia. Ufiufiina i se ituaiga e faʻataʻitaʻi aluna, lefulefu, alder. Mo ituaiga faʻaonapo nei, o vali pupula o foliga uma o lanu ma paolo, mai le paʻepaʻe i le uʻamea, o loʻo faʻaaogaina.

Laupapa Laminated

Vaega taugofie fausaga e faia i laminated ipu. Nei o faapipii glued shavings ufiufi i se manifinifi vaega o palasitika. Mo totonu o meaafale na faia i mea eseʻese, e faʻaaogaina ai laminate, o lona uiga e taugata tele ma faʻatuatuaina tele. Kapeneta eseese naʻo facades. Oe mafai ona faia na meaafale oe lava, faʻapipiʻi se pusaaisa.

Glass mea tuʻufaʻatasia, foliga teuteu auala

Faʻafetai i tekonolosi fou, e mafai ona fai foliga mai tioata, tuʻufaʻatasiga mea, ma palasitika. Nei o ni maoaʻe futuristic meaafale faʻataʻitaʻiga. Mo le faʻamaʻaʻa o le potu, alumini faʻaofi faʻaaogaina e faʻaaogaina.

Kapeneta luma mafai ona faia atoa o faʻata. O lenei mea e mafai ai ona faia se tamai auala savali vaʻaia lautele.

O le coupe ma sandblasting foliga manaia. Lenei o le faʻaaogaina o se matte mamanu i luga faʻata. Mo nei mafuaʻaga, o le oneone ma le vai i lalo o le mamafa maualuga o loʻo faʻaaogaina. O le sandblasting auala faia le kapeneta o se elemeni o totonu teuteuga.

O le isi auala e faʻatupuina ai meaafale o le okaina lea o se faʻataʻitaʻiga ma le lolomiina o ata. O tekonolosi faʻaonapo nei ua mafai ai ona faʻaaogaina uma i luga o laupapa MDF ma faʻaaoga le lolomiina i lalo o le tioata. O le filifiliga o ata e faʻatapulaʻaina. E eseese metotia lolomitusi.

I le faʻaaogaina o vali nei, e vali ai foliga. Fusing, o se tekonolosi e tao ai le ipu malamalama. Ma luga o le faʻataʻitaʻiga latou te faia ai ni faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga mai tioata lanu mosaic.

Aano ma filifiliga filifiliga

O ituaiga o kapoti, faʻatumuina totonu, o le nofoaga o fata faʻalagolago i le numera o tagata o le aiga, o le fua o le faʻataʻitaʻiga ma mea e tatau ona teuina i totonu. Le faʻatulagaina masani o fata: i le pito i luga o se vaega mo pulou, lalo o loʻo iai se potu mo ofu i fafo, i le pito i lalo o loʻo iai se fata mo seevae. I le faitalia a le tagata faʻatau, o le faʻatumuina e faia eseʻese. Afai e le lava le avanoa, ona mafai lea ona tuʻuina mai se vaega mo se pusaaisa, masini fufulua poʻo isi mea o le fale. O le loloto o fata i totonu e mafai ona ese mai le 30 cm i le 60 cm.O sliding wardrobes ma le mezzanine i le faapaologa o se filifiliga masani foi.

E i ai uma tapunia faataitaiga. Faʻatasiga tuʻufaʻatasi, fesuiaʻi ma le vaega matala o meaafale. O le faʻaonapo nei tisaini faʻatagaina oe e faia ni sitaili matagofie, matagofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tasi o na fofo o multilevel vaega.

O lavalava e tuʻuina i le alasavali i se auala e ofi lelei ai i totonu, aʻo avanoa ma aoga i le mea e mafai ai. O se faʻasoa o lenei mea e filifilia e le nofoaga e tuʻu ai le tele o meaafale. E faʻatatau lenei i tamaʻi avanoa. Mo potu vateatea, o le manatu autu e aʻafia ai le faʻatulagaina. O fasi papaʻe matagofie e faʻafouina luga le tamaʻi potu tuʻufua.

O nuances o filifiliga

Faʻafefea ona filifili le mea tonu kapeneta ina ia sili ona lelei i uma tapulaʻa, mo lenei tatou faia se amataga:

  • mai fua o le potu;
  • faʻatatau i mea i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te manaʻomia se pusaaisa fausia-i totonu;
  • vaifofo fofo;
  • mea mo lona faʻatinoga;
  • lelei o totoga.

Mafaufau i nei manatu, e mafai ona e filifili saʻo le filifiliga o meaafale. Faʻapitoa mataʻituina tatau ona totogia i totoga, aua o lenei meaafale aveina se tele gaioiga avega. Fai-oe-oe lava sliding ofu i le ala savali o le sili ona faigofie auala e faia ai mai se laminated ipu.

Algorithm o gaioiga, laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga:

  • potu teu potu. Matou te faia se ata ma tusia ata o meaafale matua i le tele;
  • i se kamupani o loʻo aʻafia i le tipiina o laminate fola, matou okaina se tipi;
  • faʻaaogaina le lipine faʻapipiʻi, matou te faʻagaioiga tipi tipi;
  • matou te faʻatauina mea talafeagai;
  • matou te aoina meaafale, muamua le pusa, ona faʻatumu lea o totonu, ona matou faʻapipiʻi lea o faitotoʻa o potu;
  • matou faʻafetaui meaafale diagonally ina ia ia ogatusa.

Vavaeʻese, e mafai ona e faia se fata mo seevae, o le loloto o le 30 cm o le a lava. Afai e te manaʻomia e faʻaopoopoina faʻapipiʻi se pusaaisa, isi mea faigaluega a le fale, ona tatau lea ona amanaʻia latou fua.

O faleoloa meafale i Mogilev o loʻo ofaina mai ai le tele o potu i le alatele, falegaosimea na faia e tagata. Tele o matou tagata faʻatau ua faʻaaogaina le auaunaga a le Mogilev meaafale kamupani gaosi. O uluaʻi faʻataʻitaʻiga e fai ma sui o faʻaputuga Italia fou o le 2017 i le faiga masani, o se lisi fou o meaafale ma ata lolomi. Iloa pe faʻafefea ona filifili sliding wardrobes i le hall, e faigofie ona e filifilia le filifiliga saʻo.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Making a large built-in closet with sliding doors combined with a desk (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com