Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

TOP o le sili taʻaloga nofoa, lelei ma le lelei o faʻataʻitaʻiga

Pin
Send
Share
Send

O se tagata taalo e te faʻaaluina le tele o taimi e taʻalo ai i taua a le komupiuta e manaʻomia ai se nofoa faʻapitoa. O le faʻapitoa e faʻatagaina ai oe e puipuia le tulaʻi mai o faʻafitauli ma le tulaga o le tino, aveʻese maso maso lelava ma le soona popole tino i le taimi o se umi taʻaloga sauniga. Tagata faʻaoga iloiloga o le tele o komepiuta faʻataʻitaʻiga faʻatagaina i matou e tuʻufaʻatasia le TOP o taʻaloga nofoa, lea faʻatino atagia mai le lelei ma foliga o oloa taʻitasi. O faʻamatalaga maeʻaeʻa e uiga autu o lenei meaafale faʻapitoa o le a faʻatagaina ai oe e filifili le filifiliga sili mo oe.

Foliga foliga

Taʻaloga taʻaloga e ese mai masani masani komipiuta i le tikeri o le mafanafana, faʻatinoga, ma le mamanu. O le autu foliga o le sili taʻaloga nofoa o:

  1. Ergonomics. O le ata e pei o nofoa taʻavale, ae ui i lea, e sili atu ona faigata, faʻamafanafanaina, ma mautinoa ai le tafe o le toto, aveʻesea le gaogao o tua ma vae. E i ai faʻapitoa rollers mo le ua ma lalo tua, lea puipuia le atinaʻeina o intervertebral hernias, osteochondrosis. E taua tele lenei mea pe a fai o se talavou o loʻo nofo i le computer, aua a o faia le skeletal system, e tupu vave mai faʻalavelave.
  2. Sili atu filifiliga faʻapitoa filifiliga. O le nofoa e mafai ona fetuʻunaʻi e le gata i le maualuga, ae faʻapea foʻi le tulimanu i le va o ia ma le tua. O fusi lima e liua ina ia lelei le taʻalo.
  3. Faalelei. O le tagata e faʻatumu o le foam lea e sili ona saʻo ona mulimulitaʻi faʻavave o le tino, e faʻalagolago lava i ai, puipuia le lelava. O le pito i fafo o le nofoa e faia i le ecological leather. Na te faʻatupuina lagona lelei faʻamalieina lagona ma faʻamautuina masani thermoregulation. I le maualuga o le vevela i totonu o le fale, e leai se greenhouse aafiaga, ma i malulu tulaga, foam taofia le tino vevela.
  4. Lueina ma faʻasolo auala. Ona o le i ai o le muamua, o le nofoa fesuisuiai, o lona uiga o le tagata taalo i se tulaga malosi, o lea o maso e laitiiti gase. O le lona lua e mafai ai ona faʻalagolago i tua, faia se toetoe lava faʻalauteleina tulaga e malolo ai, atoa faʻalavelaveina mai le monitor.
  5. Mamanu O le mamanu o taʻaloga nofoa faia latou foliga mai o nofoa o tuʻuga taʻavale. O lanu autu e lanu efuefu, uliuli, ma latou te faʻaopoopoina e pupula pupula i le paolo. Mo tagata taʻaʻalo "mautu" o loʻo i ai le lanu lanu ituaiga. Faʻamoemoeina i le ata, o le nofoa faʻataʻitaʻi o le a foliga fealofani i totonu o le potu malolo totonu ma i le talavou lava ia potu.
  6. Malosi. Faʻataʻitaʻiga e mafai ona tatalia avega umi, maʻai gaioi i taimi o taʻaloga komipiuta. O le mamanu tausia mausali uma pe a o le backrest ua faʻamau i luga faʻasolosolo ma i se tulaga faalava.

O taʻaloga nofoa e le faʻaogaina e tagata taʻalo. E sili atu ona faigofie nai lo ofisa masani ma faʻataʻitaʻi, o lea e alofagia ai e i latou e nonofo i le ofisa mo se taimi umi i galuega.

Sili atu filifiliga faʻapitoa filifiliga

Mamanu foliga

Ergonomic

Fua sili ona lelei

O le TOP o le sili taʻaloga nofoa e aofia ai faʻataʻitaʻiga na mauaina lelei iloiloga mai polofesa tagata taʻaʻalo. Latou lelei, faʻamafanafanaina, magafagafa aoga aoga faʻatagaina oe e fiafia i le gaioiga e aunoa ma le faʻalavelaveina e le le mautonu ma le tino tiga mai le umi nofo. Fesuiaʻiga i tau o vasega faʻatagaina oe e filifili le sili faʻalelei faʻataʻitaʻiga.

Paketi

O le faʻavasegaina o le taugofie o taʻaloga nofoa aofia ai le 3 maualuga-lelei faʻagaioiga faʻataʻitaʻiga, iloa e le au taʻalo latou lava o le sili ona lelei i la latou vaega. O tagata gaosi oloa na taulaʻi atu i le tulaga lelei ma le tino o oloa, e aunoa ma le faʻamaʻimauina o mea aoga i le seasea faʻaaogaina mea faʻaopopo. O se taua taua o le tau o nei sili ona lelei faʻataʻitaʻiga e faʻatusatusa i tau mo masani nofoa komepiuta.

Aerocool AC220

E ui lava i le mea moni o lenei faʻataʻitaʻiga auai i le vaega paketi, e tatau ai i le pito i luga o le taʻaloga nofoa, aua e iloga mai i le faʻateleina faʻamafanafanaga. O fafo e pei o se tuʻuga taʻavale nofoa. Lagolago lagolago e saunia i itu o fesoʻotaʻiga ma le tagata taʻaʻalo tino, lea e taua tele mo le lumbar itulagi. E mafai ona fetuʻunaʻi le tulimanu tulimanu, e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le taʻavale faʻavaomalo - pe a talafeagai, e mafai ona faʻasolosolo le pito i tua i le 180 tikeri e fai sina moe pe na o le malologa. O le nofoa e mafai ona aveina se maualuga maualuga o le 150 kg.

O le vaega o fetuʻunaʻiga mo le maualuga o le tagata taʻalo e amata mai i le 160 i le 185 cm. I se faʻaopopoga, o le nofoa ua faʻaauupegaina i le mafai gaugau ma faʻasolo 360 °. O le maʻa faiga e synchronous, o lona uiga, o le tulimanu i le va o le nofoa ma backrest e le suia. O le ogaoga o le tali atu e mafai ona fetuʻunaʻi. O le tulaga o le armrests e fetuunai i le maualuga ma le tulimanu o feauauaʻii faatatau i le tagata faaaoga.

5-point crosspiece faia i le nylon ma lautele castors. O le ie e faʻaaoga o le polyurethane ma le karaponi pei o le PVC - o mea ia e maualuga le tulaga o le teteʻe, o foliga mai o foliga mai. Pau a latou faʻafitauli o le leaga o le ea.

FaititiliX3 TGC12

O le faʻailoga taʻaloga komipiuta faʻapitoa mai le Expertology e maualuga lona tulaga ma faʻagaioia, faʻaalia i le tele o filifiliga filifiliga. O le ufiufi e faia i le maualuga o le lanu uliuli eco-leather ma eseesega faʻaopoopoga. Avanoa avanoa avanoa: lanumoana, moli, lanumeamata lanumeamata, mumu. Teuteuina o le faʻamalieina o faʻamanatuina e le taimane i tua o le vaega. O le orthopedic design ma le lagolago aluga i lalo o le lumbar ma le headrest masani ai le faʻasolo o le toto, puipuia postur curvature, faʻamafanafanaina le mafanafana i taimi umi taʻaloga sauniga.

O le uamea faʻavae ma kesi katuni o le lona 4 vasega, o le lelei o lea ua faʻamaonia e le BIFMA suʻega, e teteʻe i le faʻateleina avega, faigofie ona tatalia le mamafa oʻo i le 150 kg. O le butterfly swing technique e faʻatagaina ai le nofoa ma le solomuli e sulu mai le amataga i le 3-18 tikeri. O le malo e mafai ona fetuʻunaʻi e tusa ma le mamafa o le tagata taʻalo. Ae, e tusa ai ma iloiloga a tagata, o le taupega auala e le vaivai lava. O le crosspiece o 5-pou uʻamea, lea faʻaopopo le malosi i le fausaga. 50mm lautele castors nylon. 2D armrests faʻatagaina oe e fesuiaʻi le maualuga ma le tulimanu o feauauaʻii.

TetChair iCar

Le taugofie faʻataʻitaʻiga luga o le lisi o le sili taʻaloga nofoa. E tau leai se aoga, ae e lava le lelei ma faʻamaoni. Ina ia le lagona e le tagata taalo musele lelava, o loʻo i ai lagolago lagolago, o se ergonomic lumbar lagolago, o se malu ae lava faʻaigoa headrest. Mo le nofoa, o le maualuga density polyurethane foam o loʻo faʻaaogaina, e pei o nofoa taʻavale, mo le pito i tua - vaivai le pu foam, pei o tulaga masani mo le galue i le computer.

Maualuga tulaga lelei faasao-paʻu na faʻaaogaina e fai ma ufiufi. O le lanu e mafai ona filifilia mai filifiliga filifilia e le gaosiina mo le tuʻufaʻatasia o le uliuli ma susulu malamalama. O le crosspiece e faia i le polyamide. O le casters e rubberized, ae o tagata faʻaaoga poto masani fautuaina e aua le faʻaogaina le nofoa i luga o le papaʻe poʻo le valu luga. O se faigofie faigofie fesuiaʻiga taupega faiga ua fausia i totonu, e mafai ona faʻamau i le galue tulaga. Tapulaʻa maualuga - 120 kg. O le nofoa loloto ma backrest maualuga le mafai ona faʻasaʻoina.

Vaega tau ogatotonu

O le TOP-10 aofia ai faʻataʻitaʻiga taʻaloga na mauaina le lauiloa ona o le tuʻufaʻatasia lelei o tau ma lelei. Uma gaosi fiafia i le talafeagai tatau tatau o le au taaalo ma uai atu i le ergonomics ma le faʻagaioiga o oloa. E leai ni faitioga e uiga i le tulaga lelei o mea ma galuega.

Vertagear Racing Series S-Line SL4000

Lauiloa faʻataʻitaʻiga mai le Amerika Amerika. O le nofoa ua fuafuaina mo tagata taaalo mamafa i le va o 50 ma 150 kg. O le uliuli vali lima-pou koluse o se tasi-fasi alumini uʻamea filogia fausiaina ma stiffeners. O loʻo faʻaauupegaina i le polyurethane-coated rollers ma le lautele o le 65 mm.

Taʻitasi upholstery vaega e faia i leatherette ma faʻateleina laei teteʻe, ma i latou e fesoʻotaʻi ma le tagata taʻaʻalo tino e faia mai le tele-vaega perforated ufiufi mo natura ea. E mafai ona sui le faʻatumuina ole polyurethane ile lagolago ole lumbar. O armrests e faia i le mafanafana-lagona mea ma e mafai ona fetuʻunaʻi i avanoa uma avanoa.

O faʻamatalaga e fetaui lelei le tasi i le isi. O le taupega faiga o loʻo i ai se mafiafia faʻaputuga ipu mafolafola. I se tulaga lautele, o lenei o se nofoa lelei, na pau le drawback e faapea e le mafai ona faʻalauteleina atoa e 180 °, maualuga - e 140 °.

DXRacer Faʻaalu OH / DF73

O le faʻavaʻa e faia i le sila, o le koluse e faia i le alumini uʻamea filogia o faʻateleina le malosi, polyurethane rollers o loʻo faʻapipiʻi ai, semi-malu i le paʻi atu i ai. Latou te feololo lemu i luga o le foloa e aunoa ma le afaina ai luga. O le ie o le vinyl, anagata, o lona mamanu e faʻatumuina e le suʻiina taimane. Avanoa avanoa: o se tuʻufaʻatasia o le uliuli ma papaʻe, enaena. E aofia ai ni aluga e lua mo le papatua i tua ma le ua. O fusi o loʻo i lalo latou e faʻapogisaina, pei o isi ata o le Drifting series. O se ata tisaini o le tuʻuina mai o lagolago lagolago.

O armrests e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga, e lautele lautele ma manaia i le paʻi i ai. O le taupega auala "top-gun", o le swing spring e fai si faigata. O le pito i tua e toʻotoʻo i se tulaga faʻalata. O le tele o tusitala e faʻaigoaina o le faʻapitoa lea o nofoa taʻaloga sili ona lelei. Peitai, soʻo se oloa o le a le talafeagai mo i latou e mamafa sili atu nai lo 90 kg. E i ai foi le maualuga tapulaʻa - oʻo i le 178 cm.

Filifilia o le DXRacer Drifting OH / DF73, o le tagata faʻaaoga e saunia ia lava ma le faʻatuatuaina oloa mo tausaga a sau - o le elemeni mamanu o lenei taʻaloga nofoa e mafai ona suia, e aofia ai le tele o tekinolosi.

FaititiliX3 TGC31

Faʻalelei, matagofie faʻataʻitaʻiga ma matte uliuli faasaʻo-paʻu ie ufiufi e umi ma anagata. O le faʻatumuina o le polyurethane, o le faigata faʻamatalaga e faʻaaogaina mo le nofoa padding, o le vaivai mo le backrest. O le lumbar cushion ma le headrest e foliga faʻatulagaina mo le tele maso maso. Fuafuaina ma le suʻiina o le taimane tui. Ole kesi kesi ole vasega malosi lona 4 e mafai ona tatali atu ile 150 kg.

O armrests e mafai ona fetuʻunaʻi i vaalele e tolu: luga ma lalo, faataamilo i lona au ma latalata ma agaʻi atu i tua. O le lagolago lagolago e faia i le maualuga-malosi uʻamea. O le taupega faiga galue sologa lelei. E mafai ona fetuʻunaʻi le tau o le tautotogo ina ia fetaui ma ou lava manaʻoga. O se aoga tele o le ono mafai ona toe faʻanofoina le tua i se tulaga faʻataʻamilomilo - 180 °. I isi faʻataʻitaʻiga o le ogatotonu o tau o vaega, faʻaalia i le iloiloga, o lenei gaioiga e toesea - latou, ioe, faʻalauteleina, ae le atoa. O le backrest mafai ona faʻaleleia i soʻo se tulaga faʻasipa.

Vasega Totogi

O nofoa taʻaloga sili ona lelei mo tagata taʻalo o loʻo avanoa foi ile vaega tupe totogi. O le toe iloiloga e aofia ai faʻataʻitaʻiga tau e oʻo atu i le 40 afe rubles. Latou i ai aupito maualuga gaioiga ma lelei atoatoa.

DXRacer Faʻapitoa Faʻasalalauga OH / RE126 / NCC / NIP

O le faʻataʻitaʻiga e ona le faʻasologa Faʻapitoa. I le itu i tua o loʻo iai le faʻailoga a le taʻutaʻua o taʻaloga e-taʻaloga mai Suetena - Ninjas i Pajamas. O le ufiufi e faia i PU-faʻavae mea e manava ma manaia i le paʻi i ai. Latou i ai le maualuga tikeri o laei teteʻe. O loʻo iai ni faʻaaliga faʻaopoopo mo le lumbar ma le ua. Faʻatumu - foamed polyurethane foam, faʻailoaina e ala i le mimigi ma ofu teteʻe. O le lagolago lagolago ma crosspiece e faia i se mama ae matua malosi uʻamea filogia alumini. O le kesi masini siʻitia faʻataʻitaʻia le maualuga o le mamafa o le 150 kg.

E le mafai ona toe faʻataʻoto le tua i se tulaga faʻataʻamilomilo, o le maualuga ole faʻasologa o le 170 °, ae i se aotelega e leʻo se leaga tele. I le taimi lava e tasi, o le backrest e faʻamau i soʻo se vaeluaga ogatotonu. O fusi lima e mafai ona fetuʻunaʻi i vaalele e tolu.

E naʻo le tasi le filifiliga lanu e ofaina e le gaosi oloa - uliuli ma enaena, ae o le ata e sili ona manaia, ma i lenei vaega o le oloa e foliga mausali ma faʻaonapo nei.

Tt eSPORTS e Thermaltake GT Faʻamafanafana GTC 500

Mafaufauga lelei o le sili ona lelei. O le faavaa ma le crosspiece o mafiafia-puipui puipui uʻamea ma faʻateleina malosiaga. O le lagolago lagolago e 22 mm mafiafia. Pauna mamafa - 150 kg. O uili ua paʻu, ma le tiʻetiʻe sologa lelei. O le upholstery faʻataʻitaʻi le paʻu masani, ae o le mea moni o se mea e gaosia - tumau, loimata, valu ma UV tetee.

Armrests - 3D, mafai ona fetuʻunaʻi i vaalele e tolu. O le backrest e taoto i le 160 °, e faʻataga ai ona e nofo faʻalelei i lalo e malolo ai. O le nofoa e ese mai muamua faʻataʻitaʻiga e le swing auala. O lenei mamanu tuʻufaʻatasia se multifunctional Z-system e maua ai le tele faʻamafanafanaga ma le sologa lelei e aunoa ma le fetuʻunaʻi mautu. E tusa ai ma iloiloga a tagata, o le mea sili ona leaga o le le lava o le ea. O le mea o loʻo totoe o se maualuga-lelei lelei faʻataʻitaʻiga, lea na talisapaia e polofesa taʻaloga oe faʻaaluina sili atu nai lo 8 itula i le aso i luma o le lau.

DXRacer Tupu OH / KS06

O le faʻataʻitaʻiga lea na tulaga muamua ile TOP. Lenei taʻaloga nofoa ua manatu o le sili ona lelei i lana vasega, e iloga i le sili atu ergonomics, lelei atoatoa lelei ma faʻateleina teteʻe teteʻe. I tulaga o faʻatinoga, e fesoʻotaʻi i le sili atu taugata Tt eSPORTS e Thermaltake, GT Faʻamafanafana, GTC 500.

O le upholstery e faia i mea e teteʻe atu i masini faʻaleagaina ma e le mou. O faʻamau i lalo o le tua ma le ua e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga; e mafai foi ona tatalaina e pei ona le manaʻomia. O le uamea faʻavae ma crosspiece faʻamautinoaina le mautu ma le faʻatuatuaina o le atoa fausaga. O le taupega faiga o se multiblock. O loʻo avanoa se lautele lautele o filifiliga faʻapitoa. O armrests e mafai ona fetuʻunaʻi i le fa itu. O le faʻataʻitaʻiga e avanoa i le ono lanu.

Criterias o filifiliga

Ae e te leʻi filifilia se nofoa taʻaloga, e tatau ona e filifili i le autu uiga e tatau ona i ai i le sili-lelei taʻaloga meafale:

  1. Faʻaaliga. Nofoʻaga anumomical ma backrest e tatau.
  2. Fetuutuunai I se tulaga lautele, o le tele o tapulaʻa e mafai ona e fetuʻunaʻi, o le sili atu lea, ae tatou te filifili faʻavae i luga o le taimi faʻaalu i le taʻaloga. Gamers e faʻaaluina i le 3-4 itula i le aso i luma o le mataʻitu manaʻomia lava faigofie fetuʻunaʻiga; polofesa o loʻo i luma o le komipiuta mo sili atu 8 itula i le aso manaʻomia le maualuga.
  3. Le lelei o mea. Muamua lava, e aoga le uaʻi atu i mea e fai ai le faʻavae lagolago ma le koluse. E sili le filifilia o se nofoa ma uʻamea elemeni, soʻoga le tatau ona sosolo. E taua o le uili ua rubberized ma aua le faʻaleagaina le laminate po o poletito. O mea ufiufi mea e tatau ona umi, aua le pipiʻi i le tino pe a nofo mo se taimi umi. E taua tele le faʻavaveina o le ea - e gaosia e le au gaosi faʻatuatuaina ni ie ufiufi faʻapipiʻi pe faʻaaoga mea manava manava e le fausiaina ai se aafiaga i totonu o le greenhouse.

O le filifiliga o faʻaopopo galuega e tatau ona paleni ma talafeagai. E le matua talafeagai le ave le faʻamuamua i se multifunctional faʻataʻitaʻiga, pe a fai o le tele o filifiliga e matua le manaʻomia, aua o "newfangled chips" matua faʻateleina le tau o le oloa.

Fetuutuunai

Tulaga lelei o meafaitino

Faʻaaliga

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taeao o le Talalelei Easter Mafutaga 2012 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com