Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga mo totoga i totonu o kapoti, foliga autu

Pin
Send
Share
Send

A o oe lava-potopotoina se ofu, e taua le iloa o a vaega taʻitasi e o mai ma le oloa e faʻamoemoe i ai. Ina ia mafai ona filifilia saʻo mo totoga mo potu teu ofu, e taua le malamalama i le mafuaʻaga o auiliiliga taʻitasi, faʻapea foʻi ma le suʻesuʻeina o elemeni o le faʻatumuina o oloa.

Tofiga

O ofu moe e seʻe e faʻapea o meaafale e fesoasoani e faʻasao tele ai le avanoa ile potu. Ona o le mea moni o oloa e masani ona faia i le atoa maualuga o le pa, o le aoga vaega i totonu avea lapoʻa. Lenei e mafai ona ofi i le tele o lavalava, mea faʻaaoga, seevae e oʻo lava i tamaʻi mea faigaluega a le fale. Nai lo le faʻaaogaina o le swing swing system, premium poʻo le tamaoaiga coupes ua faʻaauupegaina i sliding faitotoʻa. O lenei auala e faʻatagaina ai oe ona faʻaaoga tatau le potu.

Faʻamoemoeina i le ituaiga o totoga mo lavalava, ua fuafuaina mo mea nei:

  • faʻapipiʻiina o faitotoʻa e seʻe;
  • faʻaogaina atoa o atigipusa;
  • faʻatuatuaina faʻagaioiga ma faitotoʻa matala;
  • faʻamautu laulaau o faitotoʻa;
  • faʻaaogaina ma le faʻaeteete o kapeneta faitotoʻa ma puipui;
  • faʻaaogaina talafeagai o faʻatumuina totonu.

Kapeneta faaopoopoga e masani ona sapalaiina ma le disassembled oloa tulaga. I le taimi o le faʻagasologa o faʻapotopotoga, e mafai ona e tutoʻatasi faʻatasi meaafale ma isi totoga, pe a fai e i ai se nofoaga atofaina mo ia.

Vaega

Eseese

Faʻafetai i se faʻapitoa matala matala, o le laʻei lavalava o le a ese ese ese mai le swing counter mea faigaluega. I aso nei, o se tulaga masani sliding ofu teu ofu o loʻo faʻaauupegaina ma ituaiga nei o elemene:

  • talaaga otooto - manaʻomia mo le faʻagaioia o faitotoʻa;
  • taiala - o faitotoʻa e feoaʻi ma latou;
  • faasee - uili mo le minoi o pupuni;
  • taofi - tulaga faʻamau;
  • faʻamaufaʻailoga - faʻatagaina le faitotoʻa 'aua neʻi leaga ai le laualuga o le tino mai totonu;
  • sliding system - o se ituaiga o auala mo le faʻagaioiga o fusipaʻu.

O ituaiga taʻitasi ua lisiina e tatau ona iloiloina eseese, faʻamalamalamaina itu autu.

Faamaufaʻailoga

Taofi

Faasee

Faaseʻe sisitema

Talaaga otooto

Taiala

Talaaga otooto

O le maketi faʻaonapo nei mo meaafale totoga mo sliding wardrobes faʻavasega faʻamatalaga i 2 ituaiga:

  • uʻamea - e i ai lona tau maualalo ma e masani ona faʻaaogaina mo tamaoʻaoga vasega potu aoga poʻo ni faʻataʻitaʻiga a le aiga I fafo atu, e i ai le tapulaʻa lanu lanu, ma o lea la ua faifai malie leiloa lona lauiloa;
  • alumini - sui e lua subspecies i le taimi e tasi - o se faʻamatalaga faʻapitoa ma se anodized ufiufi, faʻapea foi ma se filifiliga i totonu o le PVC sheath. O ia tala faʻasolopito e umi, mama ma e tele lona tele. O vaega alumini e gaosia i le lautele o lanu ma lanu, o lea la o le filifilia o se paolo mo le oloa e le faigata.

Alumini

Uamea

O le faʻaseʻeina o faitotoʻa o faitotoʻa e faia i le alumini anodized o loʻo i ai se tulaga faigata tele, o le mafuaʻaga lea ua manatu ai latou e umi ma teteʻe atu i masini faʻaleagaina. O sea oloa e le valu poʻo magalo i le la.

Afai o le sini o le le leoa gaioiga o le kapeneta ma faitotoʻa, e sili atu le tuʻuina atu o le fiafia i se alumini talaʻaga i le PVC.

Taiala

O nei vaega o loʻo sapalaiina i le aofaʻi o 2 fasi. mo le tasi oloa. O se tasi o ia mea o loʻo faʻapipiʻi luga o le pito i luga o le potu, o le isi o loʻo faʻamau i luga o le pa pito i lalo. I le va i le va o taiala, o le faitotoʻa o loʻo tu, faʻasolosolo ai. E tusa ai ma le gaosiga o mea gaosia, o le taiala e gaosia mai palasitika, alumini ma uamea.

O taʻiala a le Alumini e sili ona lelei ona uiga: e faʻamaoni ma matagofie, e tele o latou lanu. E ui lava i le taugata tele, o ia elemeni e tumau.

Taʻiala mo le faitotoʻa auala e:

  • tasi-laina;
  • lua laina;
  • tolu laina.

Lenei faʻailoga faalagolago i le ituaiga o masini ma le numera o faitotoʻa i le kapeneta. O faʻasino i luga e iai foʻi laina e tusa ma numera o faitotoʻa. O nei vaega ua faʻapipiʻi faʻaaogaina fafie fafie.

Ala e lua

Tolu-tamoʻe

Ala nofofua

Faasee

Maualuga-lelei rollers e nafa ma le gaioiga o flaps i autafa o le pa pa. Latou aofia ai o se faavae ma uili e taufetuli i luga o le taiala. O le a le maualuga o le tulaga lelei o le faasee o, le faitotoa o le a sologa lelei sologa lelei ma filemu. Tele o elemene o loʻo faʻaauupegaina i ni bearings e puipuia ai le pisa.

E lua faʻamatalaga e maua ai le au kapeneta.

  • asymmetry - o sea ituaiga masini e faʻaaogaina e minoi ai le faitotoʻa i le pito i lalo nofoaafi. O le ato atoa lagolago e paʻu i le uili pito i lalo, o le pito i luga o loʻo lagolagoina. O lenei faasee e talafeagai mo sliding faitotoʻa kapeneta ma tatala au. O le vaega lava ia e mafai ona fetuʻunaʻi i le maualuga;
  • symmetry - o lenei filifiliga o loʻo faʻapipiʻiina i polokalama ma se tapunia kapoti au. Elemene mafai ona fausia i totonu o se oloa ma faʻata, tioata poʻo foliga palasitika.

Pe a filifilia le rollers, oe tatau ona uai atu i lo latou tulaga lelei: symmetrical elemeni faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le faitotoʻa aunoa ma ni faʻasesega, tuʻuina ia ma lelei-faʻamaopoopoina ma le saʻo galuega.

Faʻafa

Faʻatusa

Taofi

Totoga mo coupé faʻataʻitaʻiga taimi uma aofia ai taofi i le seti. Latou sapalaiina i le aofaʻi o 1 fasi. mo le 1 faitotoʻa. O se taofi e faʻapipiʻi luga o le nofoaafi alumini lalo ina ia mafai ai ona lipea le faitotoʻa pe a tatala i le nofoaga saʻo. O se pa uʻamea manifinifi ma se bigote - vaipuna. O le vaega galue e tusa ma le mataupu faavae lenei:

  • a matala le faitotoʻa, e alu le faʻaseʻe i le itu pito i lalo;
  • o le uili e tamoe i luga o le pito i lalo o le ipu taofi;
  • o le faasee e paʻu i le va i le va o papatusi ma o le faitotoʻa ua poloka.

Tele tagata e anaina e talitonu e leai se manaʻoga e faʻapipiʻi ai na mea, ae ua aliali mai e sese. Mo se lua-faitotoʻa mamanu, taofi taofi ono le faʻaaogaina, ae afai e sili atu i le lua faitotoʻa, o se elemene avea tatau mo faigofie.

Faʻatau lelei tulaga taofi uʻamea ma faʻataʻitaʻia i latou mo le faʻamaoni aʻo leʻi faʻapipiʻi.

Nofoaga taofi

Faamaufaʻailoga

O lenei elemeni o loʻo faʻapipiʻiina i autafa o faitotoʻoto o potu ma faʻamautinoa le ofi lelei i le va o le faitotoʻa ma le tino. I aso nei, o faʻamaufaʻailoga e faia mai le silicone ma le polyurethane. E aoga le mafaufauina o autu autu o faʻamaufaʻailoga mo potu potu:

  • p-foliga 4 mm - faʻaaoga mo le fofogaina o kapoti faʻatumuina i palasitika, tioata poʻo se faʻata, 4 mm mafiafia. Fetaui lelei mo talaaga otooto alumini;
  • herringbone type - eseʻese faʻatulagaina mai le filifiliga muamua, ae e talafeagai foi mo faʻata ma tioata luga;
  • p-foliga 8 mm - faʻaaogaina mo teuteuga teuteu i luma o foliga, 8 mm mafiafia.

I se faʻaopopoga i nei faʻamaufaʻailoga, o le schlegel ua faʻapipiʻiina i le pito o le faitotoʻa - o se palasi vaivai e puipuia le faitotoʻa mai le lavea o le tino. I luga o le faʻatonuga taiala o le totoga mo le faʻaseʻeina o ofu mo ofu, o loʻo iai nofoaafi mo le faʻapipiʻiina o lenei elemeni. O fulufulu i luga o le pulumu o loʻo avanoa i le 6 ma le 12 mm mafiafia, o lea e iai le avanoa e filifili ai le filifiliga mo le faʻamoemoe fuafuaina.

Faasolo faiga

Ona o le sili lauiloa o sliding wardrobes, vaega mea mo latou e gaosia uma potopoto ma eseese. O le sili ona taatele i le maketi meafale o le Versailles system, e tusa ma le tele o kapeneta ua gaosia nei.

Sliding system - o mea taua taua ia o le potu, o auala e galue ai faitotoʻa. I aso nei, o filifiliga nei e iloga:

  • Lagolago polokalama - o lenei filifiliga aofia ai le lua alumini taiala, faʻaseʻe ma se faʻamatalaga mo le tuʻufaʻatasia o le faʻamalosi tino. O sea faiga e faigofie ona faʻaputuputu, faʻatuatuaina ma talafeagai i tele-tele faitotoʻa;
  • faʻamalologa tumau - e naʻo le nofoaafi o loʻo i luga, o se taʻavale faʻataʻavalevale ma taofi. O le faitotoʻa i le polokalama e matua leai lava se avanoa e tatala, o mea faʻaaoga e taugofie. I se faʻaopopoga, o le faʻamalolo faiga e faʻaoga i faitotoʻa e le faʻavasegaina e se talaʻaga.

E tatau ona filifilia le ituaiga o sliding system e tusa ai ma le mamafa o faitotoʻa, faʻafoliga ma auala.

Lagolago

Taofia

Anotusi elemeni

O le galuega taua a le ofu o le faʻaavanoaina o le tele o mea e mafai ona fai. O le mafuaʻaga lena ua tele ai le uaʻi atu i totonu avanoa. I aso nei, pusa faʻapotopotoga kapeneta mafai ona aofia ai le faʻatumuina elemeni:

  • fata laupapa
  • paipa mo tautau lavalava;
  • toso i fafo ato poʻo ni pusatoso;
  • nonoa fata;
  • Pantographs toe faʻafoʻi.

Ato ma atigipusa o loʻo faʻapipiʻiina luga o ni polo taʻitaʻi faʻapitoa i le umi e tutusa ma le loloto o oloa. O tootoo e faʻalelei ma le faʻapipiʻiina o faovilivili e faʻaaoga ai flanges.

A filifilia ni seti o faʻatumu i totonu, e tatau ona e mafaufau muamua i le mea o le a tu ai lavalava. O oloa sauniuni-e-faʻapipiʻiina e gaosia i le faʻatulagaina lapoʻa, lea e taua foi le mafaufau pe a fuafuaina ma filifilia ni mea mo le ofu teu ofu.

Toso mai ato

Toso i fafo fata

Fusiua mau

Pantograph

Paipa ofu

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Copy of Toe Foi Mai le Faamaumauoa (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com