Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o moega ma le siʻiina i luga auala, o le autu faʻavae mo le filifiliga saʻo

Pin
Send
Share
Send

O se numera tele o mea i totonu mo le potumoe o loʻo faʻaalia i totonu o meaafale potu faʻaali. O se filifiliga sili ona lelei mo soʻo se potu tele o le a avea ma moega ma se siʻiina masini, o le mamanu o lea faʻatagaina oe e sefe avanoa i le potumoe. I se faʻaopopoga, o nei nofoaga moe e sili atu le mafanafana ma aoga. E gaosia e le au gaosi oloa ni faʻatusa fuafuaina e le gata mo le faʻaaogaina i le fale, ae faʻapena foi mo le toe faʻaleleia o tagata mamaʻi ma e le atoatoa le malosi i falemaʻi.

Nuances lelei ma le lelei

O le moega siitia o loʻo taua i lalo:

  • se tele o faʻataʻitaʻiga - e gaosia e tagata gaosi o latou moega e eseese lanu, lapoʻa, faʻatinoga. O nei mea uma e faʻatagaina ai oe e filifili se moega moe mo soʻo se potu;
  • lautele - o faʻataʻitaʻiga ua faʻaauupegaina i se pusa talafeagai ma avanoa mo le teuina o mea e moe ai, mea, seevae;
  • faʻamafanafanaga - e lelei mea e momoe ai, e mafai ai ona e malolo ma malolo pe a maeʻa aso faigata;
  • mamanu manaia - faʻatagaina oe e ofi i totonu o soʻo se potu. E i ai foi le avanoa o le faia o se moega e okaina;
  • siitia auala o le tele o ituaiga;
  • faʻatuatuaina - o le ata o oloa e malosi ma umi. O oloa lelei o le a tumau mo le tele o tausaga;
  • sefeina avanoa avanoa - e mafai ona faʻapipiʻi le moega e oʻo lava i tamaʻi potu moe;
  • tausiga faigofie - o faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa. I se faʻaopopoga, o le mamanu e le faʻatagaina le pefu e faʻaputuputu i lalo o le moega, lea o le a talisapaia e faletua uma, aua e faʻafaigofie ai le faʻamamaina o le potu.

O mea le lelei aofia ai:

  • afai o se tagata o taoto i luga o le moega, o lona uiga o le alu i atigipusa i lalo o le faamalu o le a avea faʻafitauli;
  • nisi faʻataʻitaʻi mafai ona fai si taugata. Mo se faʻataʻitaʻiga, elit gaugau moega ma maualuga-lelei auala na faia i laupapa mautu;
  • gaugau faʻataʻitaʻi e tatau ona siʻi luga taeao uma ma tuʻuina i lalo i le afiafi ae leʻi alu i le moega. E laʻitiiti lea, ae e le fiafia iai nisi tagata.

Faiga filifiliga

E mafai ona faʻaauupegaina le moega siʻosiʻomaga ma ituaiga masini e faʻatagaina ai le gaugau faʻaloloa pe faʻatutū. I se faʻaopopoga, o le moega ma se itu faʻafailele mafai ona vaʻaia. Faigofie o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga, tau, faʻafaigofieina faʻamoemoeina i le ituaiga o totoga ma lea gaugauina moega ua faʻaauupegaina. Taitasi masini i ai a latou lava uiga iloga. E mafai ona vaevaeina i latou i ni vaega se tolu.

Puna vaipuna

O le coil spring lifi moega o se lelei faʻataʻitaʻiga. Ae o vaipuna e pala i le tele o tausaga ma ua le toe mafai ai. O le maʻaleʻale o auala e tau atu ai i le manaʻoga mo le maeʻa poʻo le suia o totoga o totoga. O le soifuaga tautua o se coil spring fausaga masani e le silia le 5 tausaga. E tatau ona maitauina o lenei vaitau mafai ona faʻaititia pe faʻateleina faʻamoemoe i le malosi o le faʻaaogaina o le moega.

Siʻi Faateʻi Kasa

O le kesi e faʻateʻia le kesi mo le moega (ea kesi), pe a faʻatusatusa i le coil spring, e sili atu le umi. I se faʻaopopoga, o faʻataʻitaʻiga ma ia ituaiga masini e sili atu le faʻateleina ma umi le taimi. O le tau o faʻataʻitaʻiga faʻaauupegaina i lenei auala siʻi maualuga e maualuga atu.

E masani ona faʻapipiʻi le kesi i luga o moega o tamaiti. O lenei faʻataʻitaʻiga e suia e aunoa ma le tele o taumafaiga, o le siʻiina faʻagaioiga galue sologa lelei ma filemu. Ole mafuaʻaga lena e mafai ai ona e filifilia e le gata ile moega mo se talavou, ae faʻapena foi meaafale mo tamaiti laiti.

Pe a filifilia ni mea e faʻateʻia ai, e tatau ona ave le fiafia i ituaiga ia e fetaui ma mea o le moega ma le mamafa o le faʻamoe.

Masini sii maualuga i luga o faʻamau

O le ata e sili naʻo tagata matutua, aua e tele taumafaiga e faʻataʻoto le nofoa. E sili le faʻatau ole faʻataʻitaʻiga lea mo tagata matutua poʻo tamaiti matutua o aʻoga. Faʻataʻitaʻiga ma tusi lesona lifi o le a taugata laʻititi ifo nai lo isi oloa.

O le lelei o lenei ituaiga o moega aofia ai:

  • malosi;
  • faʻatuatuaina;
  • tau maualalo;
  • faigofie ona faʻaaoga.

Uila eletise

O mea e momoe ai e mafai ona faʻaauupegaina i le taʻavale eletise. E fai si maualuga o le latou tau. Mo nei faʻataʻitaʻiga, e mafai e le faʻavae ona faia ni tulaga se tele, e faʻatagaina ai le anaina e filifili se tasi o ia mea o le a lelei ai lana faitau, malolo poʻo le moe. I se faʻaopopoga, moega e masani ona i ai se faʻaopopoina fofō gaioiga. O nei mea uma o le a sili atu ai le mafanafana ma le manaia o le malologa, ma le moe - tumu.

Mea faigaluega faʻaopoopo

I se faʻaopopoga i mea masani masini, o isi faʻataʻitaʻiga e faʻaopoopoina i elemeni eseese. O se tasi o ia mea o se pusatoso ma se siʻi maualuga mo ie lino. Lenei filifiliga o se sili faʻaopopoina i le orthopedic base. O nisi meaafale e i ai le aoga o le faʻasaʻoina o le maaa o lamela.

I se faʻaopopoga i nofoaga e momoe ai, o le ottoman poʻo le sofa bed ua faʻaauupegaina i se siʻi aʻe i luga. O le ottoman i nisi taimi e avea o se meafale fausia i totonu. E faʻaopopoina i ofu faʻa ofu, ofu e fai ai laei, laulau e fai ai ofu. O meaafale fausia-i totonu o le a matua sefeina avanoa i totonu o le potu. I lenei tulaga, o mea i totonu uma o le a tutusa i le sitaili, lanu lanu.

O mea e momoe ai ma mea e siʻi ai masini e gaosia e le gata mo le fale, ae faʻapena foʻi mo falemaʻi eseese: mo falemaʻi poʻo fale tausi tagata. O se moega faʻapitoa mo tagata le atoatoa e manaʻomia e faʻaleleia se tagata i se tulaga faapitoa. O ia ituaiga faʻataʻitaʻiga e masani ona faʻaauupegaina i se auala e faʻatagaina ai oe ona fetuʻunaʻi le maualuga o le moega ma le itu o le backrest, vae vae. Mo le faigofie, latou te galulue mai le mamao ese.

I se faʻaopopoga, o falemaʻi moega ua faʻaopoopoina ma elemene e faʻateleina ai le onosaʻi faʻamaʻi, saogalemu ma faigofie.

  • fala mo le tosoina i luga o le tagata maʻi i se uu uu;
  • faleuila;
  • taofi masini i uili pito i tua;
  • ala laupapa mo le saogalemu onosaʻi.

Fua ma uiga

Filifili tagata taʻitasi se nofoaga moe, i le amanaʻia o filifiliga a tagata taʻitoʻatasi. Faʻataʻitaʻiga ma le siʻiina masini o:

  • tasi ma faʻalua;
  • moega ottomanu;
  • moega orthopedic.

Nofofua-moega faʻataʻitaʻiga e faia ma le faʻamoemoe o le ofa tasi le tagata i luga o latou. E masani ona tuʻu i le tulimanu. O latou o le a sili filifiliga mo faapipiiina i le potu o se talavou po o laiti tamaititi. O le tulimanu moega e mafai ona faʻaauupegaina i se punavai siʻi masini poʻo se kesi ea.

O le tele o tasi faʻataʻitaʻiga o 70x90, 80x200, 90x190 ma 90x200 cm O nei fua e sili atu ona taatele, ae e iai isi. O le umi masani e mafai ona amata mai i le 190 i le 200 cm, ma o le lautele o le 70-100 cm.

Fua o lua faʻatusa:

  • 140x190;
  • 140x200;
  • 160x190;
  • 160x200;
  • 180x200.

Ae o le maualuga o oloa, o le moega e oʻo atu i le 40 cm e manatu maualalo, mai le 40 i le 60 cm - feololo, ma le maualuga faʻataʻitaʻiga - ma le maualuga o le 60 cm.O le maualuga o le maualuga o le nofoa, o le tele ma sili atu le lautele o le teuina o pusa. Faʻataʻitaʻiga ma fua 140x200 cm e lelei mo se tamai potu. O ia meaafale o le a mafanafana ma mafanafana. E mafai foʻi ona faʻaaogaina e le tagata e toʻatasi.

O le moega moe 180x200 ua maeʻa matagofie meaafale. Nei o lua lua moega mo se potumoe potumoe. Latou te feololo ma mama, tusa lava pe o le a le latou lapopoʻa.

Orthopedic moega e le faʻamatalaina mai fafo mai masani masani. Latou matua maoae le mafanafana. Ae o le ata, o ata uma o loʻo iai ma le ulu ulu, faʻavae ma faʻalava. I le pito i lalo o le moega faʻavae. O se uʻamea poʻo se laupapa faʻavae e faʻatumuina i lamela. O se faamalu e tuu i luga o lenei faavaa. O lona faʻamamaina e maua faʻafetai i le lattice base.

O se paʻu faʻataʻitaʻi ma se moega masani e faia i le paʻu o le birch poʻo le paina e faʻapea e sili atu. O mea e faʻaaoga mo le latou gaosiga e malosi, anagata, ae e tele le tau. O oloa foliga foliga matagofie ma matagofie.

Ae mo fomaʻi moega ma o latou uiga, o faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga o vae poʻo luga o casters, ma le itu i tua e puipuia le faʻamoe mai le minoi, o le anti-decubitus faamalu. Mo le faigofie o togafitiga, o faʻataʻitaʻiga e faʻaauupegaina i tulaga faʻatulutulu, o faʻataulaʻau e fesoasoani i le tagata maʻi e tulaʻi i luga. Falemai meaafale a le masini pe faʻaeletise tulia. I se faʻaopopoga, o loʻo i ai uʻamea moega, faʻapea foi ma se moega laupapa. Metala uʻamea e sili atu le malosi ma sili atu anagata.

Filifiliga foliga

Ae le i faʻatauina se moega ma se siʻiina masini, e taua le mafaufau uma i manatu ma foliga iloga o eseese ituaiga. O se tasi o na ituaiga o auala e siʻi ai. Faʻafefea ona filifili se moega, faʻalagolago i lenei vaega, o le a taʻu atu ia te oe le fua o le potu.

Afai o le potumoe e laʻititi, e fautuaina e filifili mo se tamaʻi faʻataʻitaʻiga e alu i luga faʻasaga i le puipui. O le mea lea, e mafai ona aveʻese i le taeao, tuʻua le tele o avanoa avanoa. Ae e te leʻi moe, e toe tuʻu ifo i lalo le moega, ma sauni le moega moe. Pau lava le toe faʻafitauli o ia oloa o le leai o ni atigipusa e mafai ai ona e tuʻuina ie moega ma mea. O leisi itu e faʻamoemoeina ai le filifiliga o le auala o le tatalaina lea o le faʻavaʻa. E tu aʻe le faʻavae i vae pe mai le itu.

E le gata i fafo auala, pei o Italia siʻi sisitema, e maualuga le lelei. Faʻatuatuaina ma anagata faiga mai fale gaosi ua faʻamaonia latou lava lelei. Ole mea taua pe a filifilia o le fausia i luga o iloiloga moni, ae le taulaʻi i oloa faʻalauiloa.

O le filifiliga pito sili ona lelei o le a avea ma se masini e faʻaopopo ai mea faʻatele, poloka poloka. O elemene o le a puipuia faasaga i ono ono afaina pe a fai o meaafale e le i fuafuaina tapunia.

O le moega paʻepaʻe e tuʻufaʻatasia ma lanu lanu e sili ona lauiloa ile tatou vaitaimi. I se faʻaopopoga, o ni faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina le natura poʻo le paʻu le paʻu e ufiufi ai le uluulu.

O se moega ma se siʻiina masini o loʻo avanoa ma se faʻavae faia i laupapa, uʻamea poʻo se laupapa laupapa. Faʻataʻitaʻiga faʻavae ma lua tua ma faʻavae pe ma le 4 panels ma faʻamau faʻamau i tua. I le vaega mulimuli, o moega ua faʻaauupegaina i vae poʻo castors. E taua le mafaufauina o vae na e gagau soo.

O se moega ma se siʻiina masini ma faʻaopoopo vaega o atigipusa mo le teuina lino o le a maua ai le sili atu le malosi ma le faʻatuatuaina o le fausaga, e le pei o isi faʻataʻitaʻiga. E tatau ona i ai se screed luga o atigipusa mo mea. O leisi itu e tatau ona mataʻitu i ai o le i ai o tafatafa tolu o vaevaega pusa i ni vaega eseese. A leai, e mafai e le moega laupapa ona faʻaseʻe.

Po o le a lava le auala, o le siʻiina luga o se filifiliga lelei mo soʻo se potu. O le nofoaga moe e talafeagai mo tamaiti, talavou, matutua. O faʻataʻitaʻiga o le a tumau mo se taimi umi, latou te faʻatuatuaina ma anagata. Vertical lifi faʻataʻitaʻiga sefe avanoa - lelei mo tamaʻi potu moe. O meaafale uma ua faia e amanaʻia ai manaʻoga faʻaonapo nei o tagata ma o loʻo taulaʻi atu i galuega, aoga, faʻatuatuaina ma le mafanafana.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Muga Manasulu - Indian Telugu Story - Episode 539 - Zee Telugu TV Serial - Full Episode (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com