Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Filifiliga meaafale mo le ofisa o le fale, fetuʻutuʻiga o avanoa faigaluega

Pin
Send
Share
Send

Faatasi ai ma le televave o le pisinisi olaga, e tatau ona faʻaauupegaina se ofisa fale. Ua le toe lava mo tumaoti tagata fai pisinisi ma ogatotonu pule e faia faʻaopoopo galuega luga o le umukuka laulau poʻo le tulimanu o le potumoe. Ina ia galue i se siosiomaga mafanafana ma fonotaga le fuafuaina, oe manaʻomia se faapitoa nofoaga i totonu o le fale - o se suesuega. Meafale mo se ofisa fale e tatau ona filifilia ma le amanaʻia o nisi o ona foliga.

Vaega:

Ina ia mafai ona foliga mai meaafale meaafale ma ofi i totonu o le geometry o le potu, e tatau ona modular, aofia ai o ni elemene faia i le tutusa sitaili. O ia aitema foliga lelei i soʻo se totonu. O nei uiga lelei e avatua i le kapeneta se mautu, foliga masani.

Faʻaaoga sili o avanoa mo le tuʻuina o mea e taua i le faʻavasegaina o le ofisa. O aitema manaʻomia mo galuega e tatau ona tuʻu i totonu o le maualuga o le nofoa ina ia mafai ona oʻo atu e aunoa ma le tu i luga. O isi taimi e leai se taimi e totoe e savali ai i le ofisa e faia ai se filifiliga taua. Mo le faʻavasegaina faʻatulagaina o aitema ma a latou suʻesuʻega vave, latou te faʻaauupegaina faʻapitoa nofoaga teuina. Mo se faʻataʻitaʻiga, luga o fata e lata i le laulau, e mafai ona e faʻavasega ni potu poʻo ni potu eseese mo tisiki, mekasini ma masini faʻapitoa - o se lolomitusi poʻo se masini suʻesuʻe.

Eseese

I le faʻatulagaina o se ofisa i se masani sitaili ma fausiaina se talafeagai totonu, o le saʻo filifiliga o meaafale faia se faʻapitoa matafaioi. E tatau ona fausiaina le ata o le le na o se ofisa, ae o se ofisa fale. O vaega iloga o meaafale e tatau ona:

  • Malosi;
  • Atoatoa;
  • Faagaioiga.

O le ofisa o le fale ua faʻatumuina i se seti masani, lea e aofia ai se kesi, se nofoa lelei, se sofa mo malologa ma se faila faila. Afai e leai se avanoa i le ofisa, e tuʻu iina se laulau kofe ma ni nofoa e inu ai ti ma talanoaga manaia ma uo.

Laulau

O le nofoaga autu i le ofisa o le kesi, o ona itu e tatau ona faʻatauaina faapitoa. O le umi ma le lautele o le laulau galue e tatau ona lelei mo le galuega. O se laulau masani ma le tele o drawers ua le toe faʻamalieina manaʻoga faʻaonapo nei, ona o le saoasaoa maualuga o galuega. Ina ia mautinoa gaioiga malosi, o se faʻapitoa fuafuaga o le laulau galue luga e manaʻomia. Igoa:

  • Maualuga fetuunaiga;
  • Faʻapipiʻiina i tua retractable itu sisitema e faʻateleina le galulue luga;
  • Mauaina o faʻaopopo faʻaopopo e manaʻomia e faʻaaoga ai komepiuta ma ofisa mea faigaluega.

A filifilia ni meaafale mo se ofisa i totonu o le fale, e tatau ona totogia se faʻapitoa i le laulau o le laulau. E tatau ona aoga. Mo galuega tusia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le laualuga o le laulau e tatau ona mafolafola ma lapoʻa. E tatau ona i ai se faʻaituau, pei o se ata tusi ata faʻapitoa. E manaʻomia tele potu mo sapalai a le ofisa o loʻo tu saʻo i le laulau.

Nofoa

O se nofoa faʻalelei nofoa o se elemene taua o le ofisa fale. O le tulaga o le soifua maloloina o le ana le ofisa faʻamoemoe i lona aoga. Lenei fasi meaafale tatau ona multifunctional ma fetuʻunaʻi i uiga eseʻese o le ata o soʻo se tagata.

O le umi o le galuega e faʻamoemoe i le mafanafana o le nofoa, o lona uiga, o le a le vave o le a fiu le tagata e nofo i totonu. O le nofoa e tatau ona malulu ma le tua faigata. O le mamanu ma foliga o le ofisa nofoa faʻamoemoe i luga o le tagata lava ia fiafia i ai o le ofisa e ona. O le ata vaivai e masani lava ona faʻamamaina le mafatiaga i le tuasivi ma faʻamama le tua. E tele nofoa o loʻo faʻatau atu:

  • Laupapa;
  • Uamea
  • Palasitika;
  • Ma aunoa ma armrests;
  • Miloina;
  • I uili ma isi.

Lavalava po o le fata

Mo se nofoaga talafeagai o faʻasologa ma pepa, tusi ma disk e manaʻomia mo galuega, e tatau ona faʻatau se kapeneta i le ofisa pe, i tulaga ogaoga, tatalaina fata.

Muamua, o le numera o pepa o le a laʻititi. O le mea lea, o le avanoa avanoa i luga o fata e mafai ona faʻatumuina i teuteuga aitema: faʻatusa, ata ma isi galuega taulima.

O nisi taimi o se tatala fola iunite e le ofi ofi i totonu o se ofisa fale. I lenei tulaga, e sili atu le faʻapipiʻi o se puipui kapoti ma drawers ma faitotoʻa iina. Lenei fasi meaafale fausiaina lelei ma minimalist faiga i le potu. E tatau ona faʻapipiʻi le kapeneta i autafa o le puipui, mo le faʻafaigofieina o le tuʻuina o isi elemeni i le ofisa, pei o: se laulau, se tamai sofa, se laulau kofe, moli mea, mea faigaluega a le ofisa.

Se tulimanu mo malologa ma feutanaiga

Afai e te fuafua e faʻatautaia pisinisi i lou ofisa ofisa, oe manaʻomia le vaʻaia lelei o le mafanafana o paʻaga ma tagata faʻatau. Oe manaʻomia le faʻapipiʻi o se tamai sofa pe, pe a fai o le avanoa e laʻititi, o ni nai nofoa e lua. E sili atu le filifilia o meaafale teuteuina i luga o le paʻu (leatherette). O ia oloa foliga vaʻavaʻaia i totonu o se pisinisi faʻatulagaina. O se laulau laulau kofe ma se pa o le a aoga foi.

Mea faigaluega ma galuega

O le atoaga o galuega a le ofisa o le fale e faʻamoemoeina i le avanoa iina:

  • Laulau;
  • O se nofoa lelei;
  • Faʻa fola;
  • Moli lelei.

Pe a fuafuaina se ofisa i se faʻaonapo nei sitaili, oe manaʻomia le amanaʻia lona eseʻesega mai le masani ai avanoa ofisa. E tatau ona tele faʻafiafiaga ile fale, fuafua e fesoasoani atoatoa e galue ile fale. E mafai e le kapeneta ona faatino ni galuega taua. E mafai ona e galue saʻo i totonu, malolo i luga o le nofoa pe a manaʻomia, ma faʻaaoga o se faletusi i le fale. O le mea lea, o le ata o lenei potu e tatau ona talafeagai. I le faʻaauupegaina o se ofisa o le fale, o le nofoaga tutotonu e ave e se laulau, tu, pe a mafai, i le faʻamalama e faʻaaoga ai le malamalama masani. Uma isi mea i totonu e tatau ona puʻupuʻu, ma ergonomic foliga. Ina ia aua neʻi faʻapipiʻiina le potu, ae ia faʻamalieina foʻi mea e manaʻomia.

O le lanu o pupuni e tatau ona malu malu, ma pupuni latou lava e tatau ona mafiafia ma faigata. O ofisa uma o fale e faʻatumuina i mea taua pei o uati puipui ma moli matagofie, meaafale e filifilia foʻi i lanu malu.

E taua mo le ofisa o le uati e seti i totonu o le vaʻaiga o le kesi. Lenei faʻalauiloaina le taulaʻi o le uaʻi. E tatau ona tuu i luga ole laulau le laupapa maneta, e mafai ai ona e faʻatulagaina fonotaga, faʻamaumauga ma numera o telefoni. Soʻo se ofisa o le fale e tatau ona i ai se faletusi, tusa lava pe laʻititi. O le nofoaga faʻaleoleo mo lona faʻatulagaina mafai ona faʻaauupegaina i se nofoa lemu faalue ma faaopoopo moli.

Tulafono ma taiala mo le filifilia o lanu ma moli

E sili le valiina o puipui o le ofisa i lanu malu e le afaina ai le itaitagofie. O mea malamalama i totonu e mautinoa lava e faʻatosina ese mai le galuega. E faʻamalosia pe a fai o ie e faʻaaogaina i le potu e faʻafetaui ma le lanu e tasi ma isi elemeni. O le lanu o meafale ofisa a le fale e tatau ona lagolagoina le siosiomaga o galuega. O lenei mea e faʻafaigofieina e lanu samasama e faʻamalosia ai le faiʻai.

Mai se mafaufauga o le mafaufau, e sili atu pe a fai o puipui ma fola o le potu e faia i moli malamalama poʻo paolo o laʻau masani. Naʻo nofoa o ofisa e mafai ona susulu.

O le lanu o le potu e faʻamoemoe foʻi i le mea o le a e faia i totonu. Afai o se galuega e manaʻomia le faʻamalosia, o lona uiga o malulu e tatau ona malulu. Ma afai e fatufatu - mafanafana. E tatau foi ona amanaʻia le itu o faʻamalama o le ofisa o le fale e feagai. Afai i le itu i matu, e sili le valiina o le potu i lanu mafanafana.

O nofoaga faigaluega e tatau ona malamalama lelei. Afai e le lava le malamalama masani, ona tatau lea ona faʻapipiʻi se lamepa laulau faʻaopopo poʻo se lamepa malosi. E manaʻomia le faʻasalalauina o le moli ma sili i luga. O le tuʻu saʻo o le malamalama e fesoasoani i galuega lelei ma le mafanafana i le siosiomaga o le fale.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SE AVANOA SE TASI Mr Gago Volume2 Track6 (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com