Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Vaaiga aoao o moega paʻu, o le a le mea e mafaufau ai mo se umi o le olaga tautua

Pin
Send
Share
Send

O mea faʻaonapo nei, o meaafale masani e fausia ai se siosiomaga lelei i totonu ma matagofie. O meaafale paʻu moni e sili ona lauiloa ile tele o ituaiga filifiliga. O moega aoga, faasao-faʻalelei ma matagofie paʻu o le a teuteuina le potumoe ma aumai faigata ma mausali i le ata totonu. Maualuga tulaga lelei mea masani o le a tumau mo se taimi umi, tausia lona lalelei muamua foliga mai.

Le lelei ma le leaga

Moni paʻu meaafale mafai ona filifilia mai totonu o le atunuʻu po o fafo gaosiga. O meafale mamanu mai ituaiga lauiloa e iloga i le maualuga maualuga, anagata, faʻatuatuaina, agavaʻa. Paʻu moega ua manatu o se faapitoa vaega o totonu; tele o latou o se moni galuega o faatufugaga. O faʻataʻitaʻiga e faia i se masani faʻatafafā foliga, lapoʻo pe i le foliga o se liʻo. Moega ma paʻu tua o se sili lelei filifiliga mo i latou e fiafia e malolo i se nofoa nofoaʻi. O le backrest galue o se lelei lagolago mo le tuasivi ma faʻaopoopo mafanafana ma faigofie. I se faʻaopopoga, o mea e manaia i le paʻi atu i ai, maua ai le mafanafana i le malulu o le tau, ma se lagona o le malu i le vevela o le tau. O le backrest o se mautu elemeni ma mafai ona faigofie lagolagoina tagata o soʻo se mamafa.

A faʻatau se oloa, oe tatau ona suʻesuʻe ma le faʻaeteete mea mo le moni!

Faʻatasi ai ma le tele o ituaiga o faʻataʻitaʻiga, o le taʻitaʻi o tulaga i totonu ma le malulu ulu, lea e faʻatonutonuina e ala siʻi. O ia ituaiga faʻatusa tuʻufaʻatasia faigofie ma aoga. O ulu ulu e faʻasaʻo pe piʻo.

O moega paʻu moni e ofi uma i totonu o potu ma potu moe. I se faʻaopopoga, o oloa o loʻo i ai le numera o le le faʻafitia lelei:

  • aoga - ona o le sili lelei le malosi ma le faʻalelei tino o le paʻu, e faigofie lava ona maua e le oloa a latou uluaʻi foliga peʻa maeʻa le faʻaleagaina. Faʻatasi ma le tausiga lelei, paʻu oloa tumau matagofie mo se taimi umi;
  • agavaʻa - paʻu mo le potumoe e lelei tele mo tu ma aga masani ma aso nei maualuga-tech, loft ma isi sitaili;
  • faigofie tausiga - faʻatusatusa i ie, ie e faigofie ona fufuluina o ituaiga uma o palapala. Ina ia tausisi i le tumama, o le moega e tatau ona soloieseina taimi i se omomi omomi;
  • gaioiga - tele faʻataʻitaʻiga e gaosia ma le lautele potu ma uʻamea, faʻatagaina oe e faʻasaoloto le potu mai le tele aofaʻi o meaafale;
  • ofuina tetee - ina ua mavae tausaga, laiti abrasions aliali mai luga anagata mea, lea e le gata e le leaga ai le foliga, ae faʻapena foi ona faʻaaogaina lelei;
  • sitaili - o se moega e faia i le paʻu moni e manaia, tamaoaiga, tamaoaiga. O le a ia aumaia le fiafia i soʻo se potumoe.

I se faʻaopopoga i le tele o tulaga lelei, o moega paʻu e i ai ni mea le lelei. Muamua, e i ai le tau maualuga. I se faʻaopopoga, o mea e maseesee, o lea e see ese ai le mea e momoe ai. E mafai foi ona faigofie ona valu e manu fagafao ma matiuʻu.

O le fea paʻu e sili atu

I se faʻaopopoga i le paʻu moni, e faʻaaoga e tagata gaosi mea sili ona lelei, e le eseese mai le mea masani. Ae tusa ai ma ona uiga, e oʻo i se maualuga maualuga le faʻataʻitaʻi paʻu e le mafai ona suia le uluaʻi paʻu.A maeʻa ona faʻagasolo, o le paʻu e paʻu, vaivai, mausali ma teteʻe atu i masini faʻaleagaina ma palapala.

Ae le i faʻamamaina, paʻu alu i totonu o se faigata faʻagasologa gaioiga. Ina ia ofuina ni mea faʻapipiʻi, oe manaʻomia paʻu povi. Ua vaevaeina le paʻu i 3 faaputuga. O le sili o le pito i luga pito i luga, faʻapipiʻi i sili taugata ma taugata meaafale. O le isi vaega e pito sili ona faigata ma avea ma mea teu i luga mo mea taugofie. O le vaega lona tolu e le talafeagai mo tapoleni. Mo moega taugata, o le pito i luga o le paʻu e faʻaaogaina.

O le paʻu moni o se mea e faia mai paʻu o manu eseese. E le o ituaiga uma o paʻu e talafeagai mo le gaosia o fasi meaafale, e taua le manatuaina o lenei pe a filifilia se lelei moega. E aoga le filifilia o faʻataʻitaʻiga mai le tamaʻi povi paʻu, aua e le gata e malu ma lamolemole, ae e lava foʻi le malosi, ina ia aua neʻi sosolo i luga lona pito i luga tusa lava pe ua umi se taimi. O faʻataʻitaʻiga e faia i mamoe ma 'oti paʻu e iloga foi ile latou anagata, aoga. O lenei mea e vaivai, i le taimi lava e tasi e umi, o le mea lea e fetaui lelei ma mea e faʻapipiʻi ai meaafale.

Afai o le paʻu puaa sa faʻaaoga e teu ai le moega, e le tatau la ona e filifilia na meaafale, talu ai, e ui lava i le taugofie, o mea e foliga mai e le faʻaalia. I se faʻaopopoga, o ia paʻu e le lava faʻalelei, o lona laualuga e talatala ma faigata. A o mea e ala ile faʻamaeʻaina, o moega e faia i le paʻu paʻu e sili atu ona aoga. Ae o faʻataʻitaʻiga ma le lalagaina o foliga e pei o le paʻu o manu fetolofi poʻo isi meaola mai fafo e lauiloa foi.

Lanu avanoa

O moega paʻu moni e i ai le leaga lanu o latou tino. Mo se potu moe i totonu, e mafai ona e filifilia lanu ia:

  • papaʻe - o lenei faʻatusa o le a faʻaopopo ai le malamalama e oʻo lava i se potumoe pogisa tele. E foliga lelei i totonu o soʻo se aga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, Aferika. O le paʻepaʻe lanu o le moega i Provence poʻo le atunuʻu sitaili fetaui lelei atoatoa. E masani ona teuteuina nei moega paʻu i uluaʻi faʻamau;
  • beige - o se paʻu beige moega foliga lelei i soʻo se potumoe. O le oloa e faia i laconic foliga pe teuteuina i maaleale filo;
  • uliuli - lanu uliuli saʻo e sili ona talafeagai lelei mo le maualuga-tekonolosi poʻo ona po nei sitaili;
  • mumu - o lenei lanu o tuʻinanau e atoatoa mo se potumoe potumoe. E masani lava o le oloa e faia i foliga o se liʻo;
  • ma rhinestones - o se sili matagofie moega foliga sili ona lelei i totonu o le boudoir mo se tamaitai i le art deco style. Moega e teuteuina e le gata i rhinestones, penina teuteu, maʻa, embroidery o loʻo faʻaaogaina foi.

Faʻafefea ona vaʻaia se pepelo

O nisi gaosi oloa i nisi taimi pasi ese mea fai e pei o masani. E tele faʻailoga e mafai ai ona e faʻailoaina mea:

  • sogisogi - e mafai ona e vave lagona o manulele paʻu manogi e pei o gaosia, natura paʻu ei ai le manogi vaivai;
  • vevela - afai, pe a paʻu le paʻu i le lima, e vevela ma taofi le vevela, o lona uiga o le mea e masani. E le taofia le faʻatupuina o le vevela;
  • foliga vaaia - o se faʻavae tulaga ese luga o mea masani, o se pepelo e iloga i le toe faia o le faʻataʻitaʻiga, e ui lava o le paʻu mafai ona lolomiina ma le laugatasia o le faʻataʻitaʻiga;
  • i le tago - o se homogeneous uiga e maua i le natura paʻu, o le mea e vaivai ma i le taimi lava e tasi e i ai le faʻaaulelei. Afai e te kiliki i luga pe faʻaloaloa atu, e toe maua vave lona foliga. A gaugau, o le ai gaugau i luga o le faʻafoliga paʻu, o le mea moni tasi o le a le maanuminumi. O le itu fesuiaʻi o mea masani e veloveta;
  • tipi - paʻu moni i luga o le tipi o loʻo i ai se fibrous fausaga, faʻasolosolo paʻu ei ai se lamolemole luga
  • faʻataʻitaʻiga - o se faʻataʻitaʻiga o le paʻu e fai mai ai e tatau ona faapipiʻi atu i le oloa. Curly rhombus o lona uiga o mea masani, faigofie - leatherette;
  • suʻega afi - a aumai le mumu i se mea moni, e paʻu, ae le mumu. E mafai ona mu pe a fai o le paʻu e ufiufi i le aniline tuufaatasiga. O le a suia le sui pe a aumai le afi ma amio e pei o se fagu palasitika. E keke ma faʻatupuina se manogi leaga manogi ma e oʻo lava i le asu uliuli e aliali mai. Ae o ia faʻataʻitaʻiga e le manaʻomia, talu ai o le oloa e faigofie ona faʻaleagaina;
  • faʻafesoʻotaʻi ma le vai - afai e maua e le vai se mea masani, e mitiia ma naʻo sina tamaʻi lanu uliuli o le a tumau i luga o le paʻu seʻia oʻo ina mou ese atoa le susu mai luga. E le mitiia le vai i mea faʻafoliga, o le a sosolo le suavai i luga.

O lea la, o sitepu faigofie o le a fesoasoani ia te oe e fuafua ai mea mai le mea e fai ai le moega.E tatau ona manatuaina o mea paʻu o loʻo i ai ni foliga e faʻalagolago i le ituaiga o mea, o lona gaosiga ma le valivali. Mo lenei mafuaʻaga, oe le manaʻomia le aveina ese ma faʻataʻitaʻiga ina ia aua le faʻaleagaina le oloa!E sili le tuʻuina atu o le siaki i polofesa e malamalama i ia mataupu, talu ai o moega paʻu e taugata oloa ma e matua le manaʻomia le faʻaleagaina.

Le aoga ma le tausiga auala

Paʻu meaafale o se tasi o sili ona aoga ma tumama mea. E le faʻaputuputu le pefu i luga o oloa, ma e faigofie ona aveʻese uma palapala. Faʻapea foi, pe a e tago i lou lima i le taumalulu, e mafanafana ma, i se isi itu, i le taumafanafana, fausiaina se lagona o le malu. Ina ia mafai ona tautua le meaafale mo se taimi umi ma taofi lona matagofie, e tatau ona tausia lelei mo ia.

Masalo o le tulafono sili ona taua o le le taliaina o le tuʻuina o paʻu paʻu i nofoaga lata mai o mea faʻamama, radiator poʻo taʻinaafi, ona o le oloa o le a iu lava ina ufitia i taʻetaʻei. E le fautuaina foi e faʻapipiʻi i nofoaga e paʻu ai ave o le la. Afai o le paʻu luga palapala palapala, e faʻamamaina ma le omomi poʻo ie vaivai e faʻaaogaina ai le fofo o le fasimoli poʻo se paʻu mama. E sili le faʻaaogaina o oloa faʻapitoa, talu ai o loʻo latou mafaufau i ituaiga eseese o mea.

E ui lava o meaafale paʻu e le faʻaputuputu efuefu, e le pei o ie, e faʻaputuputu le pefu i luga faʻalaʻei luga. O le mea lea, mai lea taimi i lea taimi e tatau ona e solo le moega i ni solosolo faʻapitoa poʻo ni mea vaivai. E mafai ona e faʻaogaina solo mamago pe faʻasusu laʻititi. E lelei mo le faʻaeteete le iai o totigilima faʻapitoa e faia i mea eseese i itu uma e lua: o le talatala vaega e faʻaaoga mo le oloina o vailaʻau, o le itu vaivai e faʻaaogaina e aveʻese ai le pefu. Ina ia tausia lelei moega moega, e sili le faʻaaogaina o oloa mai talitonuina gaosi.

Moega e faia i le paʻu moni o oloa taugata, ae o le a tumau mo se taimi umi ma le tausiga lelei, o le a ofi i soʻo se potumoe i totonu teuteuina, fausia ai le maualuga faʻamafanafanaga mo se soifua maloloina lelei moe ma avatu ai se matagofie foliga i le potu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Паёмбари акрам Муҳаммад ﷺ кай ва дар куҷо таваллуд шудаанд? (Iuli 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com