Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O a au o faʻamau mo meaafale

Pin
Send
Share
Send

O le faʻaaogaina o mea eseese i totonu e matua faigofie i le faʻaaogaina o au eseese. E taua mo meaafale ona filifili ni ata e sili ona lelei, faʻafaigofie ona faʻaaoga ma umi le umi o le olaga. O se tali sili ona lelei mo nei faʻamoemoe o se faʻamau faʻamau faʻapitoa o meaafale, o ni mea e faʻaaoga lelei e ofi i ni sitaili eseese i totonu.

Lelei ma le lelei

O mea faʻamau e faʻamau o meaafale o ituaiga ia o au faigofie faigofie. E faigofie ona faʻapipiʻi ma faigofie ona faʻaaoga. O loʻo faʻatutuina i latou i luga o faitotoʻa ua faʻatulagaina i padlocks poʻo totonu fausaga.

O le faamau faʻamau mea totino e manatu o le tali lelei mo soʻo se potu teuteuina i se minimalist faiga.

Faʻapipiʻi le oloa e manatu o se faigofie gaioiga. Tele taimi, e faʻatau ai se masini faʻapipiʻi faʻapitoa. Mo le faapipiiina, o se pu e faia i le faitotoʻa lau, faatasi ai ma le fesoasoani o na vaega e lua o le au e fesoʻotaʻi ma se pine faʻapitoa, ma mo le faʻamau, o se faigofie faʻapologaina faia. Ona o lenei faʻapitoa mamanu o le au, e talafeagai mo 'upega' eseʻese, e oʻo lava mo i latou e leai se tulaga masani mafiafia.

O le faʻamau e naʻo le tasi le itu o le faitotoʻa e faʻamauina ai, ma mo lona faʻamautuina lelei e fautuaina ai ina ia faʻamalosi atili ma se faʻamoe faʻapipiʻi. O le tele o faʻataʻitaʻiga o lenei oloa e gaosia ma ni pu na muaʻi faia mo oe lava, ma e maua i le pito i lalo o le faʻamau.

O le lelei tapulaʻa o le faʻaaogaina o nei ituaiga o peni aofia ai:

  • foliga le masani ai;
  • le agavaʻa e faʻaogaina le mamanu mo sitaili eseese i totonu, talu ai e manatu lautele;
  • tau talafeagai o oloa, o lea latou avanoa i tagata faʻatau uma;
  • E gaosia i le tele o lanu ma foliga, lea e mafai ai ona filifilia le au sili ona lelei mo faitotoʻa taʻitasi poʻo le lanu lanu.

Mo le tele o tagata faʻatau, o le mea sili aoga o le le masani foliga vaaia o sea 'au, o lea e mafai ona avea ma faʻasilasilaga o le potu.O au faʻamau e filifilia e tagata e mananaʻo e fai se mafanafana ma le manaia o le siʻosiʻomaga i totonu o le potu, ma e oʻo lava i tamaʻi faʻamatalaga o le maeʻaina e taua tele. O faʻaletonu e aofia ai le mea moni o nei fausaga e le fetaui lelei mo soʻo se ituaiga masani pe faigata totonu sitaili e manaʻomia le faʻaaogaina o faapitoa lava ma taugata fausaga.

O faʻamau faʻamau e avanoa i ituaiga eseese, o lea e mafai ai ona avea uma tulei ma Roteri. O le eseʻesega e taoto i gaioiga e tatau ona faia e tatala ai le faitotoʻa. O le faʻaaogaina o 'au o loʻo faʻapea o se mea faigofie, e leai la se taumafaiga taua e manaʻomia e tatala pe tapuni le faitotoʻa, ma e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se vaega o le tino mo lenei mea, talu ai e naʻo le pau le mea e manaʻomia e tulei ai le au.

Oloa gaosi

O mea faʻamau faʻamau meaafale o loʻo avanoa i le tele o ituaiga, eseʻese i le tele, lanu ma mea mai na faia ai. A filifilia nei fausaga, o lenei mea e tatau ona amanaʻia ina ia mafai ai ona maua se matua maualuga-lelei, anagata ma saogalemu oloa.

O mea e masani ona faʻaaogaina mo le gaosiaina o nei oloa:

  • laupapa - o ia oloa e talafeagai mo na o laupapa laupapa, ma o le tele o taimi o ia tisaini i le tuʻufaʻatasia e foliga matua matagofie ma talafeagai mo soʻo se totonu. O faʻamau faʻamau laupapa e faʻapipiʻi luga o le faitotoʻa, e le o faʻaauupegaina i loka. O le tele o taimi e maua ai latou i faʻusaga e faʻapipiʻi i tapu taʻele poʻo saunas, ma e masani foʻi ona faʻaaoga i fale e fai i laupapa. O nisi gaosi latou te ofoina atu na 'au ua faʻaauupegaina i tisaini eseese ma isi teuteuga vaega, o lea e le o se moni teuteuina mo soʻo se potu. La latou tau ona o ia faʻaopoopoga faʻateleina faʻateleina faʻatusatusa i tulaga masani tutusa 'au;
  • palasitika - o ia oloa e matua taugata lava ma manaʻomia. Latou avanoa i le tele numera o lapopoʻa ma lanu, o lea la o le sili ona lelei faʻataʻitaʻiga filifilia mo faitotoʻa taʻitasi. Ae ui i lea, o le lelei o ia au o loʻo i se tulaga maualalo, o lea afai e te manaʻo e maua se matagofie ma tulaga ese totonu, o lona uiga e le fautuaina e faʻatau ia latou. O oloa palasitika e sili ona lelei pe a faʻatau se peni mo soʻo se mea a tamaiti e manaʻomia se peni. E mafai ona faia i le tele o lanu, ma o le sili ona lauiloa o ata na faʻaalia i foliga o tamaʻi manu poʻo le katuni;
  • uʻamea - o uʻamea faʻusaga e tumau, faʻatuatuaina ma mafai ona galue o se matagofie ma tulaga ese teuteuga mo soʻo se totonu. E mafai ona e filifilia uma oloa e le taugofie e faigofie ma faigata, faʻapena foʻi ma taugata faʻataʻitaʻi e fai i uʻamea filogia malosi ma faʻapitoa. I le vaega mulimuli, o le atoatoa foliga vaaia o le faitotoʻa atoa e mautinoa, ae e tatau ona e sauniuni mo taua tele.

Afai e te filifilia se faʻamau mo le taʻele po o se sauna, ona fautuaina loa lea e filifili ni fausaga e faia i laupapa, talu ai e le mafai e oloa palasitika ona tatalia le taua tele o le vevela, o lea e mafai ai ona na ona liusuavai, ma o uʻamea o loʻo avea ma mea sili ona vevela, o lea e faigofie ai ona e mu ai.

Wood

Uamea

Palasitika

Palasitika

Wood

O a meaafale e talafeagai mo

Faʻatagaina le faʻaogaina o se 'au ma le faʻamau mo ituaiga eseese o meaafale. I se faʻaopopoga, o ata e faʻaaoga lelei mo ituaiga o pusatu poʻo ato e maua i le tele o teu ofu poʻo seti o umukuka.

A filifilia se faʻamau faʻamau mo tisaini eseʻese, o tulafono ia e mulimuli mai e amanaʻia.

  • afai latou te faʻaaogaina i totonu o se potu ma maualuga le susū, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le faletaele, e fautuaina e faʻatau oloa palasitika e sili ona teteʻe atu i le faʻaalia o le maualuga o le susū ma suiga o le vevela;
  • afai o se sitaili masani na fausia i totonu o soʻo se potu, ona oloa faia i laupapa poʻo le uamea, faʻapea foi ma isi matagofie mea, e talafeagai mo ia, ma e tatau ona latou sologa lelei ma isi mea i totonu o le potu;
  • mo se tapu taele, e maualuga le maualuga o le vevela, naʻo oloa laupapa e talafeagai, talu ai o le a saogalemu le faʻaaogaina o ia mea;
  • mo kapoti ma drawers o se umukuka seti, soʻo se ituaiga o faʻamau au e mafai ona filifilia, lea i foliga vaaia e fetaui lelei i lenei mamanu.

Afai o oloa uʻamea e filifilia mo se umukuka seti poʻo le faletaele, ona tatau lea ona e mautinoa o latou o fale gaosi togafitia ma faʻapitoa puipuiga vaega e puipuia ai le ono gaioiga gaioiga.

O le mea lea, o faʻamau lima e mafai ona faʻaogaina i le tele o faitotoʻa poʻo isi fausaga e faʻapipiʻiina i lenei elemeni. E naʻo le taua o le filifili saʻo o nei oloa, lea e amanaʻia ai tulafono.

Le mea e vaʻai i ai

Faʻamau faʻamau e manatu o se matua sili ona lelei ma faʻatuatuaina mamanu, ma e iloga mai i latou i le faigofie o le faʻaaogaina. Peitaʻi, ina ia maua se matagofie ma tumau iʻuga o la latou faʻapipiʻiina, oe tatau saʻo filifili i le filifiliga o nei fausaga.

I le faʻagasologa o le sailia o se talafeagai faʻamau au, nisi tulafono e amanaʻia:

  • o le sitaili o le au e tatau ona tuʻufaʻatasia atoatoa ma le faʻafoliga o meaafale na fuafuaina;
  • afai o se maualuga-tekonolosi sitaili ua fausia i totonu o le potu, ona uʻamea oloa ma lapotopoto foliga e manatu sili ona lelei;
  • mo le ofisa, e manaʻomia foi le taulaʻi i le faʻatauina o au uʻamea, peitaʻi, afai e le lava le tupe mo a latou faʻatau, ona filifilia ai lea o fausaga palasitika, ae tatau ona maualuga le tulaga ma faʻatuatuaina, faʻapea foi ona fetaui lelei i le faiga sitaili;
  • mo masani totonu, faʻamau faʻamau faia i uʻamea pe faʻafoliga matua, faʻapea foi ma faʻaauupegaina ma faʻaopoopoga eseese faia o keramika poʻo isi taugata ma faʻamamaina mea, ua manatu o le sili filifiliga;
  • afai e filifilia mea mo aitema a tamaiti, e tatau la ona saogalemu, o le mea lea e manaʻomia ai o fausaga e faia i le palasitika ma e leai ni mea laiti, ma e tatau foʻi ona faigofie ona faʻamama, faʻatuatuaina i le faʻamau ma faia i lanu susulu ma manaia ;
  • pe a filifilia totoga, e manaʻomia le iloiloina o a tulaga o le a faʻaaogaina ai, faʻapea foʻi ma uta o le a faʻatinoina i luga o le faitotoʻa poʻo le pusatoso;
  • o foliga vaaia o totoga e tatau ona faʻatatau i manaʻoga o tagata tuʻuina atu o fale,
  • oe tatau ona mafaufau pe a filifilia a oe lava mea tautupe gafatia, talu ai tagata gaosi ofaina penina i tau eseese vasega;
  • amanaia pe a filifilia se 'au, o a mea o le tuʻusaʻo lau laupepa na faia mai, faʻapea foi ma a itu ma isi tapulaʻa o loʻo iai;
  • e masani ona tatau ona e filifilia se faʻamau ki mo le faʻaaogaina i fafo, ae o lea e manaʻomia le faʻamamafaina i le faʻatauina o oloa ufiufi luga ma se vaega puipuia faʻapitoa e matua teteʻe atu i le tele o aafiaga o le ea, e pei o le maualuga o le susū ma ultraviolet malamalama.

O se filifiliga sili ona lelei mo se potu o tamaiti o le filifiliga o mamanu faʻaalia i foliga o tamaʻi manu, talu ai o le a fiafia tamaiti e faʻaoga ia latou mo a latou fuafuaga faʻamoemoe, ma o le a faʻafiafiaina foʻi i na mea faʻaaoga.

Ma le mea lea, 'au faʻamau o ni mea manaia ituaiga o totoga. Latou o loʻo faʻaalia mai i le tele o ituaiga, faia mai 'eseʻese mea ma tele faʻamanuiaga nai lo isi oloa tali tutusa. E taua le filifilia o mea saʻo e faʻaaoga ina ia ofi lelei i le ituaiga o loʻo i totonu o le potu i totonu ma faʻamafanafana e faʻaaoga. A filifilia, e amanaʻia pe o le a avea tagata faʻaaoga ma tagata matutua poʻo tamaiti.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Black Missionaries Evison Matafale - No winner no loser (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com