Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Moega maluga puʻupuʻu ma se sofa i totonu o tamaʻi potu

Pin
Send
Share
Send

Faʻatauina se moega mo laiti ma tasi-potu potu mautotogi faia i taimi uma mafua ai faigata. Seia oʻo mai nei, na foliga mai e faigata ona tuʻufaʻatasia le faigofie e manaʻomia mo se moe lelei ma le moe atoa, ma se aofaʻi puʻupuʻu e le mafai ona faʻaaogaina sikuea mita aoga. Ae o pisinisi meaafale e le o tu lelei, ma o aso nei o le tali i le faʻafitauli ua avea o se loft moega ma se sofa, o le prototype o lea o le masani bunk model. Mo tamaʻi potu, o lenei meaafale lelei o se mea moni maua, aua o le multifunctional mamanu i le taimi e tasi e aofia ai se nofoaga moe ma se nofoaga faʻafiafia.

Mafuaʻaga mo le lauiloa o le faʻataʻitaʻiga

O se foliga iloga o ia meaafale o le nofoaga o le autu potu i luga o le pito i luga, ma le sofa i le pito i lalo, pe a tatala e mafai foi ona faʻaaoga mo moe. I se faʻaopopoga, o le mamanu mafai ona aofia ai se laulau, kapoti, drawers, ma isi elemene. O le moega maualuga e tele ona lelei:

  1. Avanoa. Faʻatusatusa i le lua-tier prototype, 3 tamaiti o le a ofi iinei.
  2. Sefe sikuea mita. O le puʻupuʻu tele-fasi ata e faʻaaoga tele maualalo avanoa nai lo le faʻapipiʻiina taʻitasi o meaafale eseese.
  3. Faagaioiga. E i ai faʻataʻitaʻiga ma le sofa sofa, lea e talafeagai foi mo matua. I lenei tulaga, tagata matutua mafai ona momoe luga o le pito i lalo maualalo, ma le tamaititi i luga o le tasi luga.
  4. Uluaʻi ata. O le ata lava ia foliga foliga matagofie ma matagofie aulelei. O se tele filifilia o mea faigaluega, o le agavaʻa e tuʻufaʻatasia meaafale ma se ofu teu, fata, drawers na o faʻaopoopoina i lona matagofie.
  5. Anagata O le faʻaaogaina o mea maualuga, anagata mea i le gaosiga o ia meaafale, ona o le faigata o lana ata, matua faʻalauteleina ai le tautua olaga o le moega malolo.

O mea o loʻo taua i luga e mautinoa ai le maualuga o le manaʻoga o tagata. O lenei mamanu e tasi le drawback - taugata tele. Ae afai tatou te manatu e sili atu le taugofie le faʻatauina o se tasi meaafale seti nai lo le faʻaputuputuina mai eseʻese elemeni, o le faʻaletonu e fai fuafua.

O meaafale e pei o le potu i luga o le fale ma le sofa e faʻatagaina ai tapulaʻa tausaga: o tamaiti i lalo o le 5 e le faʻatagaina ona momoe i luga o le fale i luga ona o le maualuga o le nofoaga, faʻasolitulafono, o manuʻa.

Eseese

O faʻataʻitaʻiga o ia meaafale seti e ono eseese i latou lava i faʻatatau nei:

  1. Le foliga ma mea o le faʻavae.
  2. Vaʻai i le sitepu.
  3. Niches o ituaiga eseese.
  4. Le i ai o fata, drawers, kapoti.
  5. Faiga lanu.

O le sofa e mafai ona avea ma vaega tuʻufaʻatasia o le pulou, pe mafai ona feaveaʻi pe a mafai ona toe faʻatulaga. O loʻo iai faʻataʻitaʻiga ma le avanoa e mafai ai ona gaugau ma tuʻu ile faʻamatalaga Attics eseese i le numera o nofoaga moe i le pito i luga vasega - e mafai ona fuafuaina mo le tasi pe lua tagata, ioe, o le filifiliga lona lua o le a faʻaaluina tele avanoa i le potu. O le eria o le foloa lalo mafai foi ona fesuiaʻi.

O le tisaini ma se ofu teu ofu e sili atu tele, ae o le headset foliga pei o le tasi atoa. Tele tagata gaosi ofaina se loft moega ma se sofa, faʻaauupegaina ma se pa mo tautau, eseese fata, kapoti, drawers. O lona iʻuga, i se nofoaga tauagafau, lea e naʻo le tasi le mea e moe ai e mafai ona maua ai, o le atoa-puipui puipui mo se potumoe ma se tamai sofa e liua i se tasi moega tuʻuina.

Afai e toatasi le tamaititi i le aiga, o se seti e talafeagai, ae le o se sofa masani, o se tamaʻi-ata e tuʻuina, faʻaopopoina e se tamaʻi kesi. Ma, afai e te faʻavasega lelei moli, o le pepe o le ai ai foʻi se nofoaga talafeagai mo le sauniaina o lesona i le taimi e tasi.

Mo tagata matutua, o le fausaga e tatau ona faʻaputuputu mai mea anagata; ina ia aloese mai manuʻa, pe a faʻatau, oe manaʻomia le sailia poʻo le a le mamafa ma le tausaga vaega o le pito i luga fuafuaina mo.

Moega maualuluga ma faʻasitepu masani

Luga moega ma drawer sitepu

Moega nofofua a tamaiti nofotoatasi

Moega malua faalua

Ma sofa e lua

Ma se kesi

Ma lavalava

Fuataga fua

O fua e faʻamoemoe i le ituaiga ma le faʻataʻitaʻiga o le moega malolo ma se sofa. E tasi ma le afa, tasi ma lua faʻaliliuga, ata mo tamaiti ma tagata matutua.

O loʻo faʻaalia mai tapulaa i le laulau:

Umi160-220 cm
Maualuga180-195 cm
Lautele70-140 cm
O le maualuga o le puipui o le ituMaualalo 30 cm

Ole fua ole vaega pito i lalo pe a gaugau e 175-180 x 70-80 cm, pe a faʻatulaga - 175-180 x 150-220 cm.

O faasitepu

O moega i luga o le fale ma sofa i lalo e eseese foi i foliga o le sitepu, o lona ata ma le nofoaga.

  1. Vertical faʻataʻitaʻiga. E talafeagai mo tamaiti matutua ma tagata matutua. E faapipii i le itu poʻo le pito o le moega. O le faʻataʻitaʻiga e puʻupuʻu, o le mea lea e masani ona faʻaaoga ai, ae i le taimi e tasi e sili ona le sefe i ituaiga uma. Afai e te filifili i le va o laugatasi ma lapotopoto sitepu, e sili atu le nofo i le filifiliga muamua.
  2. Apefai apefai o drawers. I lenei mamanu, o sitepu e mafolafola, faia i foliga o atigipusa poʻo loka. O le lelei o le sefeina avanoa. I lenei mamanu, o le potumoe meafale seti e le gata faʻaopoopoina i le teuina o potu, ae faʻaopopo foi mautu i le moega lava ia, pe a fai o le atoa fausaga e le faʻapipiʻiina i le puipui. Faʻatasi ai ma isi mea, o loʻo tuʻuina mai alofilima.
  3. Fata apefai. O le ata e tali tutusa ma le ata muamua, naʻo kapoti poʻo fata o loʻo i autafa.
  4. Podium E masani lava ona tu i le afa o le moega, ma se tamaʻi sitepu e alu ifo mai luga i luga, pe faʻapea foi i le isi itu - e alu atu mai le foloa i le pulelaa.
  5. Sitepu tosoina O laʻasaga e mafai ona avea ma vaega o laʻei ofu poʻo se kesi, lea e mafai ona tosoina i fafo peʻa manaʻomia. I lenei tulaga, o le pito i luga o meaafale avea o se tulaga. O le fausaga mafai ona faʻapipiʻi i le moega pe faʻapipiʻi. E i ai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona tu ai le alu aʻe i le pito i luga mai itu eseese. O faʻapipiʻi faʻapipiʻi e faʻamau i le itu ma matau.

Ladder saogalemu saogalemu:

  • tumau;
  • faʻamautuina faʻapipiʻi i le tino autu;
  • sitepu e le seʻeʻe;
  • e le o faʻapitoʻo mai;
  • o le i ai o se puipui i se pito saogalemu ina ia le paʻu le tamaititi pe a alu i luga;
  • leai se tulimanu maʻai.

O le ituaiga faʻasitepu saunia mo le moega maualuga e tatau ona talafeagai mo le vasega tausaga o tamaiti.

Apefai tūsaʻo

Lua faasitepu

Faasolosolo apefai

Ma uelo

Faʻamau i le apefai

Filifiliga sofa

A filifilia ia meaafale, oe manaʻomia le faʻalogo e le gata i fua o le moega ma le saogalemu, ae faʻapea foi i le aoga o le sofa. O le oloa e faʻavasegaina e tusa ma le ituaiga o mamanu ma le filifiliga o lona faʻapipiʻiina:

  1. Fausia i totonu le faʻataʻitaʻiga, o mea uma e le mafai ona tuʻu eseʻese mai le tino ma faʻamaonia lelei. A o le sofa o se tasi fasi ma le atoa seti, e le aofia ai filifiliga mo toe faʻatulagaina i totonu o le potu.
  2. Se sofa ma se atigipusa mo ie lino i lalo.
  3. O le sofa e fai ma tuʻuga eseʻese o meaafale, a manaʻomia, e mafai ona fuli faʻasolosolo pe toe faʻafetaui, ma i le mea e tu ai le kesi ma lona nofoa faʻataʻavalevale poʻo se nofoa e mafai ona faʻapipiʻiina, ma e mafai ai ona faʻatulaga se taʻaloga mo le pepe. I le lumanaʻi, e mafai ona faʻaopopo se sofa fou poʻo se ottoman i le pulou.

E eseese foi sofa i le ituaiga o gaugau:

  1. Ole Eurobook ose filifiliga pito faigofie lea: ole nofoa e manaʻomia e faʻaseʻe i luma, ma e tatau ona tuʻu ifo i lalo le backrest i le nofoa avanoa.
  2. Faʻaseʻe ese masini - na o le tosoina o le fusipau ma faʻasolosolo le vaega lilo atoa, o se faʻaiuga, o le ae maua se tele tele nofoa.
  3. Maliega - o le faʻavae o le faʻataʻitaʻiga e tutusa ma le faʻaloaloaina o le tagitagi i se mea fai musika: e tatau ona siʻi maualuga le nofoa seʻi oomi, ona toso seʻia maeʻa uma le mea e moe ai.
  4. Pantographmaio le gaugauina auala e tutusa ma le eurobook, na o uili e le o faʻaaogaina i le gaioiga, lea e masani ona faʻaleagaina ai le foloa. O le laualuga luga i luga faʻapitoa auala, a maeʻa e faia se "sitepu" ma tu i luga o le foloa.
  5. Dolphin - o le toso-fafo luga o le pito i lalo o le sofa, e tatau ona e tosoina le fusi ina ia mafai ona seʻe i fafo, ma siʻi i luga ia maua se nofoaga moe o le tutusa tulaga.

O loʻo i ai ni faʻataʻitaʻiga e mafai ona aveʻese ia aluga e fai o le tua. O le iʻuga o le nofoa lona lua. Oe manaʻomia le filifili poʻo le a le faʻataʻitaʻiga e sili atu ona talafeagai mo totonu o le potu, ma siaki le avanoa o loʻo i ai ina ia leai se mea e faʻalavelave i le gaioiga o le tatalaina, mo se faʻataʻitaʻiga, isi meaafale, faitotoʻa ulufale.

O se manaia faʻataʻitaʻiga o se lua-tier transformer. O se sofa masani e faʻaliliuina i se fogafalelua fale ma se moega i luga. O se faʻapitoa masini ua saunia iinei, ma le fesoasoani o lea 2 moe e faigofie ona maua. E i ai le faʻataʻitaʻiga e liua i 3 moega, lea e matua talafeagai mo se tamaʻi potu e nonofo ai le 2 poʻo le sili atu o tamaiti. Faʻatasi ai ma le fesoasoani a ia meaafale, tino sefe i avanoa avanoa e maua i le ao ma le po.

Sofa i totonu

Lalo pusa ato tagamea i lalo

Eurobook

Gaioi

Oloa gaosi mea

O le soifuaga tautua o le oloa e faʻamoemoe i le tulaga lelei o mea ma le saʻo potopoto o meaafale. I le fausiaina o le faʻavaʻa, chipboard ma le mafiafia o le 1.5-2 cm e masani ona faʻaaogaina O lenei o se anagata mea, i itu uma e le maualalo ifo i laʻau masani, ma i le tau 2 taimi taugofie. Varnish ma vali e faʻaaogaina e sefe mo le soifua maloloina.

E masani ona fai meaafale a tamaiti ile faʻavae ole MDF poʻo le plywood, o ia ituaiga mamanu e afua mai i paketi faʻataʻitaʻi. O oloa e faia i laʻau masani e seasea lava, tele lava e faʻaaoga i luga fale. O faʻataʻitaʻiga e masani ona masani ai, o le faʻavae e faia i le uʻamea; e faʻaaogaina i fausaga na fuafuaina mo talavou ma tagata matutua. O ia meafale seti o faʻapipiʻi i fale talimalo ma tamai faletalimalo. Tele o meaafale e sau ma mea e faʻavae i luga ole foam foam, foamed polyurethane. O mea masani e le masani ona faʻaaogaina mo lenei faʻamoemoe. O mea gaʻo mo mea e teu ai ie ua filifilia i se tulaga maualuga, ofuina-teteʻe, mafai ona tatalia le galue i se taimi umi.

A faʻatauina se meaafale seti, e taua le faʻamasani ia oe lava i faʻamaumauga tusitusia, lelei ma faʻamaonia tusi pasi.

Faʻaaoga totonu

O le lelei o se moega malolo ma se sofa e le gata i le sefeina o avanoa i tamaʻi fale mautotogi, o lea ituaiga faʻataʻitaʻiga o le a mautinoa lava avea ma faʻamamafaina o le potu, o le a ofi fetaui lelei i soʻo se ituaiga totonu. I aso nei, pe a fai o avanoa avanoa ua avea le muamua nofoaga i le mamanu o le nofo ai avanoa, le loft moega ua avea ma sili lelei fofo mo laiti avanoa po o potu potu. E faʻatagaina oe e faʻaauupegaina se "potu i totonu o le potu" i le tuʻufaʻatasia o se suʻesuʻega poʻo se potu malolo ma se potumoe, lea o le a aoga i totonu o potu e tasi-potu.

Faʻamatalaga lautele a tagata atamamai mo le tuʻuina atu o sea faʻavae:

  1. O se seti lautele o le a talafeagai pe a taua tele e le gata i le tuʻuina o mea manaʻomia talafeagai i totonu o se tamai potu, ae faʻapea foi i le sone faʻalelei le avanoa. I lenei tulaga, o le nofoaga o le moega faʻalua luga o le pito i luga e lelei. I le pito i lalo, e mafai ona e tuʻuina se sofa, lavalava, laulau, ma le itu o lenei mamanu e mafai ona faʻaauupegaina i fata. O le iʻuga o le moega ma se tamaʻi potu i lalo - o se sili lelei filifiliga mo potu potu.
  2. Afai e nofo le aʻoga faataʻitaʻi i le potu, e mafai ona tu se vaega taʻalo i luga o le fale, e teuteuina i foliga o se fale. O se faʻaopopoga lelei o se taʻaloga taʻaloga, lea e aofia ai se faʻaseʻe, apefai maea, tautau tautau, maea po o le paipa. O le tama o le a alofa i le moega i le sitaili o se taʻavale, pasi, maota mo Knights. O se faʻataʻitaʻiga i le tulaga o se purinisese fale, o se taʻavale faʻataʻavalevale ma ona itu matagofie o le a ofi i le teine. Faʻamatalaga e mafai ona aveʻese i le taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, pupuni, se pu, o le a atili ai ona manaia le nofoaga e momoe ai. O se sofa ma susulu ufiufi ma tamaʻi aluga o le a faʻaopoopoina le ata o se tamaʻi totonu.
  3. Afai o le pusa ua fuafuaina mo le umi ona faʻaaoga, e aoga le lafoa o felanulanuaʻi foliga o loʻo faʻamatalaina ai ni tala o le tagata, ma filifili mo ni faʻataʻitaʻiga na faia i ni ofu lanu. O le headset mafai ona faʻaopopoina i pupula malamalama - ie malamalama poʻo le pogisa sofa, palanikeke, aluga. Mo se talavou, o se moega faia i se minimalist faiga e talafeagai, lea e manino foliga faatafafa foliga e vaʻaia. O se filifiliga lelei o le a fausiaina ma se uʻamea faʻavae. O sea loft moega ma se sofa manaia i lalo o le a le toe foliga faʻatamaitiiti ma mafai ona avea ma se teuteuga totonu.

O le faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia ma toetoe lava o totonu sitaili, ma le vagana o canonical masani, e aofia ai le Renaissance, Antique, Baroque, Versailles.

O se moega malolo ma se sofa e le gata o se susulu ma uluaʻi teuteuina elemeni, ae e matua tatau lava ona i ai se mamanu mo tamai potu. O sea fofo i totonu e faʻatagaina ai oe ona faʻaaoga tatau uma sikuea mita, e aunoa ma le soʻona utaina o le ata o le potu.

Se ata

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Unpacking Arabic style seating sofa made by EurusDesign sold on etsy (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com