Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻafefea ona faʻamasima masima kalasi ivi i le fale ma le manaia ma vave

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea ona masima caviar salmon piniki i le fale suamalie ma vave? Faigofie lava. Oe o le a manaʻomia le aʻoaʻoina lautele salting tekinolosi, ni nai togafiti ma taua manatu, lea o le a ou talanoaina i le tusitusiga.

Caviar salmon caviar o se lauiloa lauiloa o le moli moli moli ma o se sili lelei teuteuga mo se laulau fiafia. O le oloa e maua mai iʻa o le aiga salmon. Caviar e mauoa i mea aoga ma minerale; o fatu e lapoʻa ma feololo i le tele.

O le caviar samani piniki e fai i totonu o le fale e avea ma mea lelei, maloloina ma lelei. Se filifiliga sili ona lelei ile taugata faʻatusa mai se faleʻoloa. O le oloa o le a avea o se sili faʻaopoopo i eseese meaʻai, sandwiches, profiteroles, tartlets, dressing salads (with salmon and butter, puff seafood, salati ma moa fillet ma shrimps), faʻatumuina mo panikeke.

Ae le i faʻailoaina le mea lilo o le salting i le fale, seʻi o tatou talanoa e uiga i le aoga o meaʻai iʻa, mea aoga mo le tino o le tagata, ma paʻi atu i le mataupu o le faʻamamaina o le moli mumu mai le yastik (ata).

Aano ole kalori

O le oloa e mauoa i meaola porotini (31 g i le 100 g) ma le aoga iʻa suauʻu (tusa ma le 12 g i le 100 g). O le kalori aoga o le moni granular piniki salmon caviar o le 230 kcal / 100 g. Mo faʻatusatusaga: caviar faafoliga e le sili atu ona lelei. O le kalori mea i totonu o le 100 g o le faʻataʻitaʻi oloa o le 64 kcal. Polokalama naʻo le 1 g.

Faamanuiaga

O le oloa maua mai iʻa samani o loʻo i ai le tele o aofaʻiga o meaʻai, e aofia ai:

  • magnesium;
  • fluorine;
  • posiporo;
  • uʻamea;
  • kalisiu;
  • metalaʻila;
  • sodium, ma isi

O le caviar salmon piniki e mauoa i le retinol ma le unsaturated fatty acid Omega-3, e iai vitamini B, D ma le E. Vitamini o se elemeni taua mo le maloloina o lauulu ma le paʻu, lelei metabolic gaioiga i le tino ma puipuia puipuiga. Omega-3 o se puipuia o le fatu ma toto toto, faʻamalosia ivi ponokalafi ma sooga, ma fesoasoani i le lelei faʻagaioiga o le neula.

Faʻafefea ona fofoʻe le caviar salmon piniki mai le ata i le fale

O le yastyk o se atigi manifinifi ae malosi, o totonu o loʻo iai fuamoa. Caviar, fofola mai le taga-atigi ae le i faʻasimaina, ua manatu o se sili ona maualuga uiga, foliga aristocratic, suamalie ma e le tofo faʻaʻonaona.

E i ai auala nei e aveʻesea ai le saito mai le ata:

Ma le brine

Ou te aveina le 1 lita o vai mama faamama, sasaa i totonu o se ulo ma faʻaopopo le 30 g o le masima. Ou te aumaia i se papala. Tuʻu ia malulu i lalo i le 40-50 ° C. Ou te fufui pinia salmon caviar i totonu o se yastik i totonu o se ulo. Tipi malie ma lemu i le whisk. A o faʻasolosolo, o le ata e afifi faʻataʻamilomilo le whisk. Ou te tapeina pe a tatau ai. A uma ona tuʻu eseʻese fuamoa mai le ovary, faʻasusu le sua i totonu ole colander. Ou te aveʻesea le toega o le ata i loʻu lima.

Auala tusi lesona vave

Ou te vaevaeina le yastyk i ni vaega (e le sili atu i le 6). Ou te lalagaina lemu fasi vaega ma lemu. Ou te le faia ni taumafaiga sili e aua le faʻalavelave tuʻimomomoina fatu. Faʻatasi ma le paluina lelei o fuamoa, o le a vavaeʻese fuamoa mai ata e aunoa ma ni faʻafitauli.

O le faʻamama auala e aoga mo caviar matua. I lenei tulaga, o le ata e sau faigofie ma vave. Afai e le matua le oloa, e le aoga le auala.

Faʻaoga se faamama ma tui

I totonu o se apaoti ma le vai vevela (50-60 ° C) Sa ou tuuina se faamama ma fualaʻau e leʻi faʻamamaina. Mo le 5-10 sekone, ou te faʻagaeʻetia, tago lemu ma se tui. O le ata o loʻo afifi faataamilomilo, ma o fatu e tumau pea i le pito i lalo o le sieve.

Aua le soona faʻaalu le mea sili ona manaia caviar samani i le vai vevela! Lenei o le a taitai atu ai i le maaa o fuamoa.

Faʻaaogaina vai masima ma vai pupuna

Ou te faʻatumuina fuamoa i le vai masima i le vevela o le potu (Ou te ave 3 sipuni masima mo le 1 lita). Ou te tuua mo le 2 itula. Faʻaliliu atu i se faʻailoga. Ou te sasaaina i le vai vevela. O le ata o le a mimilo i luga i le taimi lava. Aveese lemu le yasty ma aumai fatu fofo.

Faʻafetai i le colander

Ou te vaevaeina le yastyk i ni vaega. Faʻaliliu atu i se colander ma auala-tele pu. Ou te liligiina sina tamaʻi vai pupuna. Sa ou tuʻu le vai e faʻavai. Lulu vave le fualaʻau ina ia paʻuʻu le fuamoa piniki salmon fuamoa i fafo i totonu o pu. O le ata o le a tumau pea i le mea kuka.

Faʻaaogaina o mea palu

O se auala lelei e faʻamama ai le tele o caviar i se taimi puʻupuʻu. E i ai le tasi maitau taua: faʻaeteete neʻi leaga le fuamoa.

Ou te fofola le kaviar i totonu o se pesini. Ou te faʻaopopoina le vai, fufulu lelei. Ou te ave le mea palu (au - sasa). Ou te kiina i le malosi feololo ma tuʻu i lalo i se tane tele. Faʻatasi ma le faʻaoso lemu, o le a vavaeʻese le vaega o le yastyk, ae o le isi o le a faʻasolo i luga o le au. Ou te tapeina le mea palu. O toega o le ata e aveʻesea lima. Ou te aveese ma le faʻaeteete fuamoa mai le pelvis.

Fautuaga vitio

O le a le mea e fai pe a fai o le faʻamaoni o le yastik ua malepe

Afai e te tau atu i le iʻa caviar ma se ata ua faʻaleagaina, e tatau ona e mulimuli i laʻasaga nei:

  1. Saunia se fofo faʻapitoa (ave se sipuni masima faʻaputuputu mo le 1 lita o vai).
  2. Fufulu i le vai masima.
  3. Aveese ma le faʻaeteete ia fatu ua pa ma aunoa ma le paʻi uma i ai. I le faʻafesoʻotaʻiga ma le vaifofo, faʻamama fuamoa mauaina se manino paepae lanu.
  4. Otioti le yasti, aveese fatu atoa ile pasi atu ile colander poo uaea fata.

Le fua masani mo salting caviar salmon piniki

O le poto masani salting tekonolosi aofia ai le sauniuniga o se faigofie brine faʻavae i luga o 3 vaega: vai, masima ma suka.

  • vai 1 l
  • caviar 400 g
  • papa masima 2 kulimi l.
  • suka 1 tsp

Kaloriia: 230kcal

Polotini: 31.2 g

Gaʻo: 11.7 g

Karbohidate: 0 g

  • Ou te ave se ulo loloto. Ou te faʻaopopoina le vai, faʻaopopo suka, faʻaopopo masima.

  • Sa ou tuu le koneteina i luga o le ogaumu. Ou te aumaia le kulimi i se faapuna, palu lemu. Ou te aveeseina mai le afi. Ou te tuua ia malu i le vevela o le 40-50 ° C.

  • Ou te faʻafesuiaʻi fuamoa muamua-fofoina i totonu o se ulo. Masima mo le 15 minute e maua ai se māmā masima oloa. Afai e te fiafia i se sili atu masima tofo, uu mo le isi 30 minute.

  • Faʻalu lemu le vaimasima.


Le fua sili ona faigofie ma vave

O le Express Caviar o le a sauni i le 5 itula. Fata ola o 2 aso. Taumafa i lou soifua maloloina!

Vaega:

  • Kaviar - 500 g;
  • Suka - 1 tamaʻi sipuni;
  • Masima - 2 sipuni ti.

Sauniuniga:

  1. Faʻafilemu lemu le caviar samani piniki mai le ata. Sa ou tuu i luga o se ipu mafolafola.
  2. Ou te tuu le masima ma le suka. Faʻafefiloi ma le faʻaeteete ma lemu, e aunoa ma le gagauina o le faʻamaoni o saito.
  3. Ou te tapunia i se ipu mafolafola, oomi i luga ma le mamafa faaopoopo. Ou te faʻaaogaina se mug vai.
  4. Ina ua mavae le 5 itula o le salting, o le caviar ua sauni e 'ai.

Masima ma le suauʻu fualaʻau mo sanuisi

Vaega:

  • Caviar samani piniki - 100 g;
  • Suka - 5 g;
  • Masima - 5 g;
  • Suauʻu fualaʻau - afa sipuni sipuni.

Sauniuniga:

  1. Ou te aumaia se caviar mai le piniki salmon. Ina ua maeʻa lelei le tuʻu eseʻesega o ata, ou te faʻaliliuina i le sieve. Ou te mulumuluina i lalo o le mamafa laʻititi o le vai malulu. Ona o le fufuluina, o nisi o fuamoa o le a susulu. Aua le popole, i le faaiuga o le kuka o le pi o le a toe foi i latou muamua lanu.
  2. Ou te aveina fufulu ma fufulu fatu i se fagu.
  3. Ou te faʻaopopoina le suka suka, masima ma le afa sipuni o le suauʻu fualaʻau. Ou te tapunia le fagu i se tapuni ma lafo i le pusaaisa mo le 8-10 itula.
  4. I le taeao, ou te faʻaaogaina le oloa gaosi i le fale e salalau i luga o laʻu falaoa ma fai ai sanuisi pata suamalie ma lelei.

Faʻafefea ona masima caviar royally ma kulimi ma aniani

Vaega:

  • Kaviar - 200 g;
  • Aniani - 1 ulu laititi;
  • Kulimi fou (feololo gaʻo, 20%) - 25 g;
  • Masima masoa - 1 sipuni ti;
  • Eleele pepa e tofo i ai.

Sauniuniga:

  1. Ou te fufuluina lelei le caviar ma aveʻese le ata. Sa ou tuuina i totonu o se ipu loloto.
  2. Tipi lelei le aniani. Ou te lafoina i fatu.
  3. Faapipiia i le masima ma le eleele pepa. Palu lemu ia mea manogi i totonu o le kaviara samani piniki.
  4. Lulu lemu ma tutusa le liligiina o le kulimi luga. Ou te faʻagaeʻeina ma le sipuni e aunoa ma le faʻaleagaina o fatu.
  5. Ou te faʻaopopoina masima i le iʻuga.
  6. Ou te ufiufi ipu i se tapuni. Ou te tuua mo se itula. Sa ou tuuina i totonu o se fagu.

O le taumafataga o le a avea o se sili faʻaopoopoina i sanuisi. Sasaʻe sina tamaʻi suauʻu sunflower ma le vineta i luga o meaʻai mama na saunia ma iʻa.

Faʻafefea ona pikiina le piniki salmon caviar mo le teuina mo se taimi umi

Vaega:

  • Vai - 3 lita;
  • Kaviar - 1 kg;
  • Masima - 1 kg;
  • Suauʻu fualaʻau - 3 sipuni.

Sauniuniga:

  1. Saunia o le piko. Ou te ave se ulo lapoʻa. Ou te sasaaina le vai ma tuu i luga o le ogaumu. Ou te faʻaopopoina masima ae leʻi faʻapuna.
  2. O le fua faʻatatau o le 3 i le 1. Ou te aveʻese mai le ogaumu ma tuʻu ia malulu.
  3. Na ou saluina le kaviar i le vaimasima. Ou te tuua mo le 10-25 minute faʻamoemoe i le tikeri o le salinity.
  4. Ou te faʻaluina le vai i le faʻamamaina o le palasitika. Aua le soona luluina ina neʻi afaina. Faatali mo le vai e alu i lalo.
  5. Ou te lafoina le pusaoti i solo pepa. Ou te tuua mo ni nai itula e faʻamamago.
  6. Ou te gaʻoina le masima meaʻai i le suauʻu fualaʻau. Ou te lafo i faletupe. Ou te ufiufi le pito i luga ma le pepa gaʻo (pepa kuka faapitoa pe faia mai se tulaga masani A4 avanoa). Ou te tapunia tapuni.

Meaʻai manaia i totonu o le fale mo le teuina mo se taimi umi i totonu o le pusaaisa ua sauni!

Faʻailoa masima ma le sua o le tipolo ma fualaʻau

Vaega:

  • Kaviar - 500 g;
  • Masima - 1 sipuni;
  • Suauʻu fualaʻau - 100 g;
  • Lemon - 1 fasi;
  • Eleele papaʻe papaʻe - afa sipuni sipuni;
  • Greens e tofo.

Sauniuniga:

  1. Na ou fofolaina le kavieli fufulu i totonu o se ipu tele.
  2. Ou te faʻaopopoina masima ma le pepa. Ou te liligi i totonu le suauʻu ma le sua suamalie fou.
  3. Ou te ufiufiina i se tapuni i luga ma lafo i le pusaaisa mo le 2 itula.
  4. Ou te tautuaina se meaʻai suamalie i luga o le laulau, ma luluina luga fualaʻau fou.

Paʻepaʻe papaʻe, e le pei o le uliuli pepa, ei ai se tofo malie ma manogi faʻaletino. E maua atoa (pi) ma pauta (samala). Afai e leai se paʻepaʻe papaʻe poʻo se manaʻo e faʻataʻitaʻi, sui i le masani uliuli.

Faʻafefea ona faʻamasima iʻa iʻa i le fale

Salting o trout ma piniki salmon caviar e toetoe tutusa. E mafai ona faʻaaoga le masima masima poʻo le auala mago. Muamua fufulu fuamoa mai le ata.

Ou te ofaina se salting recipe faʻavae i luga o art brine (saline solution) ma le masima o le sami.

Vaega:

  • Vai - 1 l;
  • Sami masima - 50 g;
  • Suka - 100 g;
  • Trout caviar - 400 g.

Sauniuniga:

  1. Ou te saunia brine mai le vai, suka ma le masima o le sami. Aumai i se faʻapuna ma tuʻu e faʻalili.
  2. Ou te faʻafesuiaʻi fualaʻau ma fualaʻui fuamoa iʻa i totonu o se vai masima i le vevela o le potu.
  3. Ou te teuina ile vai mo le 15 minute.
  4. Faʻalu le sua i le faʻaaogaina o le masini. Ou te lafoina i ipu ma lafo i le pusaaisa mo le 3 itula, tapunia mau le tapuni.

Vitio sauniuniga

Teuina o mea lilo

O le caviar samani piniki i totonu o le fale o se mea maloloina ma lelei. Ina ia faʻasaoina le tofo ma aoga meatotino, mulimuli i le teuina tulafono.

  • Sili ona lelei Caviar tuʻuina i tioata fagu. Aua le teuina lau oloa gaosi i totonu o uamea poʻo palasitika koneteina. O le tofo o le a alu leaga.
  • Aua le faʻamalo. I le taimi o le maluluina gaioiga, piniki salmon caviar o le a leiloa lona tofo ma le tele o mea aoga.
  • O le vevela sili ona lelei mo le teuina iʻa o le -2 ° C ma le -6 ° C.
  • Teuina o taimi mo masani salting e le sili atu i le 2 aso.

Saunia caviar samani piniki i le fale e faʻaaoga ai se tasi o fua e te fiafia i ai. O le oloa o le a liliu atu e aoga ma sili atu ona masani ai, e ese mai i faleoloa tuʻufaʻatasia. I se faʻaopopoga, o le tau o se ipu matagofie faʻamasimaina e se talimalo talimalo o le a maualalo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: GIGANTIC RC HELICOPTER CRASH HUGE RC AGUSTA A-109 SCALE MODEL TURBINE HELICOPTER FLIGHT AND CRASH (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com