Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

O le a le uiga o le LOL ma pe faʻafefea ona faʻaaoga le LOL

Pin
Send
Share
Send

Upu mai talavou faʻataʻitaʻi e masani ai. Soʻo se tagata e faʻaaoga le Initaneti ua latou feiloaʻi i le faʻaupuga "LOL" (lol). O le a le uiga o le upu LOL, faʻafefea ona aliali mai i le gagana ma faʻafefea ona faʻaaoga saʻo i le Initaneti fesoʻotaʻiga mafai ona maua i lenei tusitusiga.

O le fesoʻotaʻiga i luga o fonotaga, i manatu ma talanoaga i luga ole VKontakte poʻo le Facebook, na feiloaʻi ai tagata uma i le upu LOL, ma faʻaalia ai lagona o le 'ataʻata, o le' ataʻata tele. Muamua lava, o lenei upu na taʻua o le 'ataʻata ma se uiga tutusa, a ua suia nei i fetusiaʻiga ma manatu.

Le amataga o le upu LOL

O le mataalia i le faʻaaogaina o le upu, e toaitiiti tagata e mafaufau i lona amataga ma lona uiga. LOL o se faʻapuʻupuʻu poʻo le faʻapuʻupuʻu na faia mai mataitusi tetele o upu, pei o le upu IMHO. O le faʻapuʻupuʻu e sau mai le Igilisi.

O le faʻaaliga atoa LOL pei o lenei: Laughing Out Loud ma faʻaliliu moni i le "talie leo tele". E i ai le fesuiaʻiga o le fuaitau tele o 'ata, o loʻo iai le faʻaliliuga o le "tele o' ata".

Ona o le lautele lautele halo o le faʻaaogaina, ina ua maeʻa suʻesuʻega gagana i le amataga o le 2011, ua faʻamaumauina i le Oxford Dictionary.

Ole nonoga tupe lea, o lea e sili ai ona saʻo le tusi uma o mataitusi i mataitusi tetele "LOL" poʻo le "LOL". Ae o le slang e leʻi faʻamaumauina i tusi gagana Rusia, ma eseʻese ituaiga o loʻo faʻaaogaina i luga ole Initaneti: LOL, lol, LOL ma lol. Tele o faʻailoa mai o le sipelaga sipela lol e pei o le mataʻitusi Lusia o le Y, lea e masani ona faʻaaogaina e faʻaalia ai le 'ata,' ata, ma tausuaga.

Faʻafefea ona faʻaaoga LOL vKontakte

Na amata le Slang ma o loʻo galue i totonu o fesoʻotaʻiga lautele ma fonotaga. E masani ona maua i luga o le tele o le sili ona lauiloa fesoʻotaʻiga i le CIS - Vkontakte. I fetusiaʻiga, o le upu e faʻaaogaina pe a manaʻomia e faʻailoa ai se lagona o le 'ataʻata moni. Mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona e faitauina se tala malie i luga o le VK, ona e tali mai lea i le upu LOL, e faʻaalia ai o le mea malie, tala faʻasolopito, tala e matua malie lava. O le upu mafai ona faʻatatauina i interjections o loʻo faʻaaogaina e lagolago ai fuaitau ma leo o le 'ata. I tulaga faʻapena, e faʻamalamalamaina ile koma, e leʻo iai se uiga faʻapitoa, ae faʻaalia se lagona.

Vitio

O le upu LOL i le talavou slang

O le mea moni o tamaiti aʻoga o mai ma upu ma lona auai na fai mai o le upu mausali mausali i le slang o tagata talavou: "Mo aʻu sili" faitauga ", mea uma o LOL".

E masani a, tamaiti aʻoga faʻapiʻopiʻo le uiga muamua o se upu, o lona uiga o se lelei tali atu, talie i le tausuaga a le talanoaga.

E 'eseʻese auala e iloa ai le' ata i le va o talavou, e masani ona le fiafia i latou. Mai iinei na i ai le suiga i le lexical uiga o le upu. Mai le faʻaalia o le faʻamaonia o se tausuaga, LOL alu i totonu o le vaega o le faʻaalia faʻamatalaga mataga, tauemuga. O nisi talavou e taʻua LOL o se tagata amio lemu e gūgū lava. I luga o nisi fonotaga, ua faʻailoa mai o upu uiga tutusa mo le upu o le: loser, simpleton, teapot, valea pe valea. E le saʻo lenei faʻaaogaina ma faʻaalia ai e le iloa e le tagata le uiga o le upu faʻaaoga.

Le upu ua mausali faʻamautuina i le Initaneti avanoa. Uma tagata asiasi i fonotaga ma talanoaga faʻaaogaina ai. O le mea autu o le faʻaogaina o le uiga saʻo, aua le pei o se "shkolota" o loʻo manatu LOL o se taufaifai. Ma aua neʻi fenumiai ma le numera tele o le igoa Lola (toatele tagata? Lol). Ae o se tala tausua na, LOL.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: УВАУГА 18+ (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com