Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Faʻatau atu o se taʻavale: laʻasaga ma lea laʻasaga faʻatonuga, mailei, sauniuniga

Pin
Send
Share
Send

I le aluga o taimi, ua le toe ofi le taʻavale i le ana - ua tupu le aiga, ua le lava le avanoa i totonu o le tamaʻi fale, ua faʻatau se fale i le taumafanafana pe ua manaʻomia se taʻavale e tele le ato o ona ato. Ona tatau lea ona e faʻatau atu le tuai ma faʻatau se taʻavale fou.

E manaʻo tagata uma e faʻatau atu se taʻavale, ae e vave lava. O le fetaui lelei o nei manatu e laki lelei. E masani lava, e tele mea e fesili ai le e ana le oloa ma faʻatali mo le tagata faʻatau e le aoga pe tuʻuina atu le taʻavale mo se tau i le toeititi lava o le aso na sosoʻo ina ua tuʻuina mai le faʻasilasilaga.

O le a ou mafaufau i mailei ma sitepu ma lea laʻasaga auala e faʻatau vave ai se taʻavale faʻaaoga.

  1. Maketi ma outbid... Faʻatau atu i le maketi taʻavale i se tau paʻu poʻo se feutanaiga ma tagata faʻatau. Latou te faʻatau i le tau e tusa ma le 15% maualalo ifo nai lo le tau o le maketi.
  2. Fefaʻatauaiga-i... Fesoasoani e faʻatau vave atu se taʻavale tuai ma tuʻua le tufuga e aveina se fou. I nisi o faleoloa, o se taʻavale tuai ua avatua o se totogi mo se tasi fou.
  3. Faatauina atu... Aumai i nisi tupe, ae sau ma le tele o faʻamaimau taimi ma maumau neura.
  4. Faʻatau i se kamupani faʻapitoa... E tele na kamupani, o lea o le mauaina o talafeagai tulaga manaʻomia taimi. Ou te fautua atu ia te oe e faʻafesoʻotaʻi se fale taʻavale e faʻateleina tupe maua e ala i le faʻateleina o faʻatau, nai lo le faʻatau taugofie ina ia mafai ona uelo.

Ole mea taua e aua le faʻatau vave, ae aoga pe a mafai. O se tagata ei ai le poto masani i lenei itu o loʻo feagai ma faʻatau taʻavale o le a foia lenei faʻafitauli. O le a ia tuʻuina atu le oloa i se tagata faʻatau mai le itu pito sili ona lelei, ma e faigata mo se tagata amata ona faʻataʻitaʻia.

O se tasi ou te masani faʻatau atu faʻatau taʻavale. I le taimi o lana talanoaga i luga o se ipu kofe, sa ia faamatala ai lana fautuaga. I le tumau mausali i faʻatonuga, oe o le a faʻatau saʻo lau tuai taʻavale, vave ma aoga.

  • Faʻasalalau lau faʻasalalauga i luga o autu autu, upega tafaʻilagi, i le lolomiina o faʻasalalauga. O loʻo sailia e tagata faʻatau maualuluga le "solofanua uʻamea" i luga o Initaneti, aʻo isi, i le auala tuai, e ala i nusipepa.
  • Manuia e faʻamoemoe ile tau talafeagai. Vaʻai i 'upega tafaʻilagi mo le tau o taʻavale e fetaui ma oe i tulaga o faʻatekinolosi uiga ma tulaga. Taulaʻi i le tau masani.
  • A talanoa ma se tagata ono faʻatau, faʻaaoga faʻamatalaga lelei e uiga i le taʻavale, aua neʻi nanaina se mea. Afai e maua e le tagata o tausia se mea toe vali, taʻu le mea moni.
  • A vaʻaia e se tagata se taʻavale mama ma matagofie, e maua e se tasi le lagona o le taʻavale lelei. Ole mea lea, ae e te leʻi lafoina ile maketi o taʻavale, vaʻai le fufulu taʻavale. O iina o le a faʻatulaga lelei ai le taʻavale. O le faʻamamago e le afaina, aua e oʻo lava i le manogi i totonu o le fale e taua tele.
  • Talanoa i luga ole telefoni e le fautuaina. Faʻatau le fefaʻatauaʻi pe a vaʻaia. Feiloaʻi ma le tagata faʻatau i se nofoaga talafeagai ma sefe.
  • A faʻapea e ono manaʻo le tagata faʻatau e faʻatautaia se faʻamaoniga, alu i le ofisa tautua.
  • A faʻatau, faʻapea mai o loʻo e faʻatau atu se taʻavale ua leva, o lona uiga o faʻailoga e faʻaaoga e talafeagai. Taʻu mai ia i matou o se taavale ua i ai ni faaletonu, ma o le tau e te faʻatau atu ai e talafeagai. Faʻalaʻitiiti la le tau e faʻaoso ai le fiafia o le tagata faʻatau.
  • A o faia se faʻatau, saini se maliega ma tuʻuina atu ki pe a maeʻa ona mauaina le tupe.
  • Ua lava "faʻamanuiaina". Ina ia aloese mai faʻalavelave faʻasalalau telefoni pe a maeʻa le fefaʻatauaiga, lesitala muamua se numera le tumau telefoni.

Fautua atamamai

Lalo o le a ou tuuina atu se faaputuga o fesoasoani mo le muai faatauina atu o se taavale. I le amataga o le tusitusiga, na ou maitauina le taua o lenei gaioiga ma vaʻai papaʻu, ae ui i lea, e le lava lea mo se atoa vaʻaiga o le ata.

Faʻafefea ona saunia se taʻavale mo le faʻatau atu

O mafuaʻaga e faʻatau ai e le e ona le meatotino uili e fa. Ae o le a le mafai ona faʻamaeʻaina lelei le feutanaiga ma sefe se aofaʻi lelei o taimi e aunoa ma le saunia lelei o le taʻavale mo le faʻatau atu.

Faʻaaogaina se auala atamai, oe o le a maua sili atu tupe nai lo le taimi muamua na e manatu ai, ma o le ae faia se paʻu i le taimi o faʻatautuʻi ina ia fiafia ai le tagata faʻatau. E manaʻo tagata uma e faʻatau se taʻavale lelei, o lona uiga la ile taimi e faʻatau atu ai e tatau ona faʻapea.

  1. Iloilo lelei le mea o faʻatau atu. O le le amanaʻia totonu, palapala, pefu, maosiosia o le a le fesoasoani i lenei mataupu. Fai mea uma e faʻaofo ai le tagata faʻatau ile taʻavale.
  2. Afai e i ai le vaega o le pefu i luga o le laulau, o loʻo i ai le mafiafia vaega o le palapala i kapeta, ma laisene ipu teuteuina i fasi mai le tausaga talu ai kiona, e le faʻapitoa uiga poʻo le tau o le a sefe ai le tulaga. Ae e te leʻi faʻatau atu, faʻamama le faleoloa i le faʻaaogaina o vailaʻau taʻavale poʻo le okaina o se sauniuniga muamua i le fufuluina o taʻavale.
  3. O le taʻavale e tatau ona faʻailoaina e se foliga vaʻaia, leai se mea e tatau ona faʻamanatu ai i le tagata e ona fou le tagata e ona muamua. Aveese aikona, meataʻalo, pepa faʻapipiʻi, ma aitema na e faʻaogaina e teuteu ai mai le faleoloa.
  4. Gauai atu i le tino. Faʻaletonu luga o le a vave ona puʻeina lau mata - chips ma maosiosia e ufiufi ai le vali i le taimi o gaioiga. E faʻafaigofieina lea e mea tau le siosiomaga, fufuluina o masini, paka le tatau. Faʻafefea ona aveʻese 'olo, na ou fai atu muamua.
  5. Fufulu le taʻavale ma faʻalelei ia i le faʻaaogaina o oloa e le leaga. O le filifiliga pito sili ona lelei e manatu o se polesi faʻamamaluina, lea o le a maua ai se foliga teuteuina lelei ma masei masei. Manatua, vailaʻau e le talafeagai mo le faʻaaogaina i le malulu o le tau. I le taumalulu, apalai i totonu o se faletaavale mafanafana.
  6. O le tino o foliga o le taʻavale, e le mafai ona e finau ma lena. Afai o le pito i luga ua matua faaleagaina, e le lava le faʻapolofesa. Faʻagasologa gaioiga mafai ona foia le faʻafitauli. I le avea ai o se vaega o le faʻataʻitaʻiga, faʻalelei le tino ma le peleue i le solo, ia e teuteu lelei ai foliga vaaia, ma pupuni ai foʻi tamaʻi lanu e le feteʻenaʻi.
  7. A sauniuni mo se faʻatau atu, aua le soona faia. Afai o le taʻavale e matua susulu, o le a lapataia le tagata faʻatau.
  8. O se taʻavale saunia lelei mo le faʻatau atu e tatau ona i ai se sologa lelei galue malosi laʻau. Suia moli uila, faʻatumu i le lelei suauu, siaki uaea. Afai o le afi faʻagaioiga o loʻo o faʻatasi ma leo e le masani ai, suia le kesi. O le leo tele o le a faʻafefe ai le tagata o tausia.
  9. Ia mautinoa o mea laiti e aoga - matauila, solo, mea faʻamama. Mo faʻafitauli i mea tau eletise, faʻafesoʻotaʻi le auaunaga taʻavale. Ia mautinoa le faʻatuatuaina o faʻamau o vaega ma fonotaga. E oʻo lava i mea faatauvaa e mafai ona faafefe se tagata faatau. O le a le tala e uiga i le vao ma alisi e faʻatupuina e elemene le lelei faʻalelei.
  10. Faʻagaioiga saogalemu e tele lava ina faʻalagolago i le tulaga o le tofitofi pad ma ituaiga uma o filiga. O le tau o mea faʻaaoga e laʻititi, e le afaina ai le paketi.

I le mulimuli ai i faʻatonuga, e mafai ona faigofie ona e faia sauniuniga muamua-faʻatau atu. Pau a le mea o loʻo taʻu atu i le tagata o tausia e uiga i mea lelei ma faʻafesoʻotaʻi mea le lelei ina ia faʻateleina ai le maualuga o le talitonuina.

O le sauniuniga o le taʻavale muamua e faʻatau atu o le a fesoasoani lea e faʻaiʻu ai se pisinisi lelei ma puipuia mai faʻamatalaga. O tupe na faʻatupeina i lenei taimi e talafeagai ma agavaʻa faʻatupeina.

Aisea e le tatau ai ona faʻatau atu e se sui

O lenei o le a ou taʻu atu ia te oe pe aisea e le tatau ai ona "faatau atu" e le sui. O lenei masani e taatele, ae ou te le fautuaina ia faia. E le mo le leai se mea na ou tusia ai le upu "faʻatau atu" i upusii, talu ai ma lenei faiga o le a leai se faʻatau faʻatau atu. O le taavale tumau resitaraina i le muamua ana.

E leʻo tagata uma e anaina le malamalama i iʻuga o lenei tulafono faʻamaonia. O le mea e malie ai, o le polokalame ua avea ma lauiloa ona o lona faigofie ma faaopoopo tau. Leai se mea e te tu ai i le laina i le alatele leoleo, totogi lafoga. O lenei metotia e faʻaaogaina e tagata fesuiaʻi taʻavale e pei o totini lima.

O le polokalame e aveʻese ai faʻagaioiga aloaʻia o loʻo aiaia e le faʻatulafonoina o le feagaiga. I le aluga o taimi, o le a latou tatau ona maeʻa, faʻaaluina tele taimi, taumafaiga ma tupe.

I le faʻatauina atu o se taʻavale e ala i lou sui, o le a avea pea oe ma ana. E tatau ona e totogia lafoga lafoga, o lisiti uma o le a lafoina i lau tuatusi.

Afai e te musu e totogi, o le a faamalosia e le ofisa o lafoga le totogiina o le aitalafu i le faamasinoga. I le faʻaopopoina i lafoga, e tatau ona e totogia se sala tupe ma le tului. Talu ai o le taʻavale ua lesitalaina ia te oe, o le a faʻamalieina ai e le faʻamasinoga le manaʻoga o le pulega o lafoga, ma e leai se aoga e faʻamaonia ai o le taʻavale na faʻatau e le sui. O le pito i lalo o tau tautupe.

Aua neʻi galo a maeʻa le faʻatau atu, ona tuʻuina atu lea o se faʻamatalaga i le ofisa o lafoga. Talu ai na faʻatau le taʻavale le taʻavale, e te le mauaina se pepa e taʻu ai le aso ma le aofaʻi o le pisinisi.

Afai o le taʻavale faʻatau atu ua lavea i se faʻalavelave faʻafuaseʻi poʻo faʻatasi ai ma lana fesoasoani tagata le faʻatagaina faia se solitulafono, o le a o atu ofisa faʻamalosia tulafono e asiasi ia te oe. Mafaufau i le taunuuga o lenei. Le mea e fai atu ai e uiga i le soifua maloloina, lea o le a goto ona o susunuina sela sela.

Lafo ese mafaufauga e uiga i penefiti o le le fuafuaina feutanaiga, faia mea uma e tusa ai ma le tulafono. Mulimuli ane, filifili se masini e faʻamalieina manaʻoga fou. Ia maua se laki!

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Te aleka. (Setema 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com