Pou Lauiloa

Filifiliga A Le Faatonu - 2024

Paphos, Kuperu: TOP 7 malaga mai taʻiala sili o taulaga

Pin
Send
Share
Send

Paphos o se lauiloa nofoaga i le itu sautesisifo o le itu o Kuperu, lauiloa mo lona tamaoaiga talaʻaga, matagofie vaaiga ma matagofie boulevards i le ogatotonu. Talu ai e faigata tele ona fealuai solo i lenei ma isi taulaga o le motu anamua na o oe (e tele naua nofoaga e vaʻai ai), e fiafia tagata femalagaaʻi i asiasiga maopoopo. O tafaoga mai Paphos i isi taulaga i Kuperu e lauiloa foʻi, o tau ma faʻamatalaga e mafai ona vaaia atu i lalo.

E i ai le tele o faʻalapotopotoga ma kamupani femalagaaʻi i le atunuʻu o le a filifilia ma faʻatautaia se taʻamilosaga taʻitasi i se tau matagofie. Ua matou filifilia ni ofo silisili mai taʻiala faʻapitoa, o ana malaga e fesoasoani ia te oe e vaʻai ai i taʻutaʻua taulaga o le motu mai se vaaiga fou.

Vladimir ma Olga

Vladimir ma Olga o ni tagata fiafia i folauga o le sami, taumafataga masani a tagata Cypriot ma le matagofie o le natura o le motu, lea na latou folafola atu e faʻaali i tagata uma. O taʻua e le taʻiala, o le latou galuega autu e le gata o le ave o turisi i mataaga autu o le atunuu, ae ia fausia foi se siosiomaga o le mafanafana ma le talitonuina, e faaalia ai le agalelei ma le agalelei o tagata o le atunuu.

E taua le maitauina o le taʻitaʻi i le numera o lelei iloiloga i le va o tafaoga mai Paphos auai ia Vladimir ma Olga.

Kuperu: o le sili-tele i le 1 aso

  • Tau: 260 euro.
  • Umi umi: 8 itula.
  • Fuainumera tele: mai le 1 i le 4 tagata.

Ole malaga taʻatele lea ma lauiloa mai Vladimir ma Olga. Mo le 8 itula (o le a le umi o le faigamalaga o le a alu ai), o taʻiala na folafolaina e faʻaali nofoaga mai tala Eleni (e tusa ai ma le tala faʻasolopito, Aphrodite lava ia na fanau mai le laula o le sami i luga o le matafaga o Petra tou Romiou), o autu autu ma monasteries o Kuperu, ma latou folafola foi o le a latou malaga tagata femalagaaʻi i nisi o nuʻu sili ona matagofie. I le faaiuga o le polokalame, o le a feoaʻi turisi i le Mauga o Olympus, lea e iloa atu ai le motu atoa.

I le avea ai ma se ponesi, o tagata mai fafo o le a fafagaina ipu masani ma ofaina e tofo i le tele o ituaiga o uaina.

Vaʻai uma 11 taʻaloga a Olga ma Vladimir

Svetlana

O Svetlana o se taʻutaʻua lauiloa i le gagana Rusia, sa nofo i Kuperu mo le lata i le 30 tausaga. Na maua e le teineititi le tusipasi taʻiala mai se iunivesite i le lotoifale, faʻafetai e mafai ai ona ia faʻatautaia ni malaga taʻamilo i le motu. I ana polokalame, ua tele le uaʻi a Svetlana ile vaʻai i talaʻaga ma le sao o tala faʻafagogo anamua i le olaga faanei o Kuperu. Afai e te manaʻo e vaʻai i tu ma agaifanua ma talaʻaga a le atunuʻu mai se vaaiga le masani ai, malamalama i aʻoaʻoga faʻafilosofia ma aʻoaʻo tele e uiga i tala faʻasolopito a le atunuʻu, e leai se isi faʻasinoga e sili atu.

Paphos: Alofa ile vaʻai muamua

  • Tau: 16 Euro i le tagata.
  • Umi: 2 itula.
  • Fuainumera tele: mai le 1 i le 50 tagata (faʻamoemoe i le vaitau)

O se laʻititi lea ae o le tele o faʻamatalaga asiasi i Paphos, fuafuaina mo vasega eseese o tagata femalagaaʻi. O le polokalame e aofia ai le asia o le Archaeological Park, faʻatafunaga o le Chrysopolitissa Basilica ma le ogatotonu vai o le taulaga. O le taʻiala folafola atu o le a mataala tele i talafatu ma talatuu o le Anamua Lalolagi, o lea o latou e le fiafia i lenei mataupu e tatau ona tilotilo i isi filifiliga.

O tagata mai fafo ua uma ona asia lenei faigamalaga ua fautuaina e filifili mo i latou e tau leai se taimi e asiasi ai i vaaiga a Paphos, ae manaʻo e vaʻai i nofoaga sili ona matagofie ma taʻutaʻua.

Nisi faʻamatalaga e uiga i le taʻiala ma le savali

Tatyana

O Tatiana o se tagata faʻataʻitaʻi taʻitaʻi faʻapitoa e faʻapitoa i le faʻatulagaina o malaga i Paphos ma Limassol.
E le pei o isi tagata faʻapitoa, o le teineititi ua tele lona uaʻi atu i mea masani, ma, mo se faʻataʻitaʻiga, valaʻaulia turisi e o i se savaliga sopo i le Mauga o Olympus pe vaʻai i le fanua faʻasao o Troodos.

Mai Paphos i Troodos Mountain Reserve

  • Tau: 108 euro (ono fesuisuiaʻi faʻamoemoe i le vaitau).
  • Umi umi: 7 itula.
  • Fuainumera tele: 1 i le 5 tagata.

Troodos National Park o se tasi o sili ona matagofie ma moni nofoaga i luga o le motu, lea e le gata i le natura taupou na faʻasaoina, ae faʻapea foi ma faʻatafunaga o anamua nofoaga. I le taimi o le faigamalaga, na valaʻaulia ai oe e Tatiana e te asia le tele o nuʻu, fale fai uaina, faleʻoloa e faʻatupu ai tioata, faleoloa o le faifaʻatoʻaga ma le monaseri o le Koluse Paia. Peitai, o le vaega autu o le tafaoga o le savali i le paka. Tagata asiasi mai fafo o le a mafai ona savavali i luga o le matagofie Caledonia Trail ma faamemelo i le matagofie o atumauga laufanua o Kuperu.

Ua maitauina e turisi e ui lava i le mauoa o le polokalame ma le tele o fesiitaiga, o le malaga e alu saʻo lava i le taimi, ma i le 7 itula o le a e mautinoa asiasi i nofoaga uma na folafolaina i le auala.

Sipaniolo Malaga Taamilo

  • Tau: 234 euro.
  • Umi umi: 8 itula.
  • Fuainumera tele: 1 i le 5 tagata.

O le Sipaniolo Malaga Taamilo o se tafaoga atoatoa mo i latou o loʻo vaʻai e asiasi i le atunuʻu taʻutaʻua lauiloa i le aso e tasi. O le polokalame e aofia ai le malaga i Limassol ma le asiasiga i se 'olo anamua, savali i totonu o le Archaeological Park ma se malaga puʻupuʻu i totonu o nuʻu (i nofoaga taʻitasi, o turisi o le a faʻalauiloaina se tasi o anamua galuega taulima i le lotoifale), faʻapea foʻi ma le malaga i Nicosia, o le taulaga ua vaevaeina i vaega e 2. I le faʻaiuga o le polokalama o le malaga, o le taʻiala o le a ave tagata tafafao maimoa i le sili ona matagofie matafaga matafaga o le talafatai, lea e mafai ai ona fai sau tafaoga ma matamata i le goto o le la.

Filifili se malaga mai ia Tatiana

Elmira

O Elmira o se taʻutaʻua lauiloa i le gagana Rusia i Paphos ma i Kuperu lautele, talu ai e faʻapitoa foʻi ia e le gata i le faʻatulagaina o tafaoga maimoa, ae e matua mataala foʻi e malaga i nofoaga faʻalelotu.
O le teine ​​e masani lelei i uiga eseʻese o le talaʻaga, aganuʻu ma tu ma aga a le motu, o lea o polokalame tafafao e masani ona tumu i mea mananaia.

Measina Orthodox o Kuperu

  • Tau: 45 Euro i le tagata.
  • Umi umi: 8 itula.
  • Fuainumera tele: mai 2 i le 15 tagata.

Lenei o se tasi o nai malaga malaga faʻapitoa na ofaina e taʻitaʻi o le lotoifale. I le taimi o le faigamalaga, tagata tafafao maimoa o le a mafai ona vaʻai i le 5 autu o malumalu o Kuperu, faʻapea foi ma le paʻi atu i St. St. Lazarus, vaʻai i le faʻailoga e le masani ai a le Tina o le Atua. O tagata e fiafia i le tusiata ma ata e iai foi se mea e te tilotilo iai - o malumalu uma o anamua e valiina i moli susulu malamalama, e ola lelei.

Manatua a e asiasi i lotu i le lotoifale, e tatau ona e laʻei e tusa ma laʻei ma iloa tulafono masani o amio i totonu o malumalu (e taʻu atu e le taʻiala ia te oe lenei mea ae e te leʻi amataina le maimoaga).

Kuperu mai A i le Z i le tasi aso i se vaega laiti

  • Tau: 45 euro i le tagata.
  • Umi: 9 itula.
  • Fuainumera tele: e oʻo atu i le 15 tagata.

O Kuperu mai A i le Z o se auala lelei mo i latou o loʻo i luga o le motu mo le taimi muamua ma o loʻo suʻea se faʻamatalaga faʻataʻamilo i le va o Kuperu mai Paphos. O nofoaga nei o loʻo aofia i le polokalame o le asiasiga: o le nuʻu o Lefkara (o loʻo mafai ona e tofoina uma le lalelei o le natura Sipaniolo ma faʻamasani i le ata tuai o le lalagaina o ie), Larnaca (o le lisi o mea e faʻatosina mai i le lotoifale e aofia ai le vai masima, mosque o Hala Sultan Tekke ma le Malumalu o Saint Lazarus) ma Nicosia - o le laumua lua setete i le taimi e tasi.

Nisi faʻamatalaga e uiga i polokalame ma tau

Pasila

Vasily o se tasi o sili ona lelei tafaoga taʻiala i le taulaga, faʻapitoa i le faʻatautaia o tafafao i nofoaga o aʻoaʻoga o aʻoaʻoga ma vaega o talaʻaga ma aganuu tofi. O le taʻiala sa nofo i Kuperu mo le sili atu i le 25 tausaga, o lea na ia iloa ai le sili ona manaia nofoaga o le motu e natia mai mata o se masani turisi. Afai e te fuafua e faʻamasani i le autu o ākeoloki ma talaʻaga auiliili, ona tatau lea ona e uaʻi atu i le malaga i lalo.

O nofoaga autu o monaseri o Kuperu

  • Tau: 200 euro.
  • Umi umi: 8 itula.
  • Fuainumera tele: mai le 1 i le 4 tagata.

Tafaoga "O le autu monasteries o Kuperu" o le a tatalaina i turisi le Orthodox lalolagi o le motu. O le a e asia ekalesia e 4 o Kuperu, paʻi i faʻailoga ofoofogia ma vaʻai i faʻavae autu a kerisiano. Tagata vaʻaia manatua o le sili ona manaia vaega o le malaga o le asia o le Kykkos Monastery - iinei oe mafai ona faʻalogo i le tele o manaia tala faʻasolopito ma mea e leʻi mafaufauina mai le talaʻaga o Kuperu. I le ogatotonu o le aso, tagata tafafao maimoa o le a faia se 'aiga aoauli suamalie i se tasi o aiga aiga faleaiga (le aofia ai i le tau masani).

O tafaoga mai i Paphos e matua lauiloa lava, o lea e fautuaina ai le tusi o se maimoaga ma lau taʻiala e te fiafia iai i ni nai vaiaso ae le i fuafuaina le malaga. Matou te faʻamoemoe o la matou tusitusiga na fesoasoani ia te oe e filifili pe o le fea le malaga e sili ona lelei e filifili.

Tusi se tafaoga ma le taiala Vasily

Mea uma e te manaʻomia e iloa e uiga i tafaoga i Kuperu:

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Pafos City u0026 Pafos FC. Who is Who (Iuni 2024).

Tuua Lau Faamatalaga

rancholaorquidea-com